Extra VLOG: Zwempret in de tuin en heel veel lekker eten!

Vandaag heb ik weer eens gezellig een extra vlog voor jullie! Ik had twee hele leuke dagen deze week die ik vastlegde in deze vrolijke vlog. Ik laat een kijkje in mijn werkdag zien en hoe ik thuis sport met een baby om mij heen (die dat overigens hilarisch vindt haha), ik heb een heel leuk etentje bij een wel heel bijzondere gastvrouw! De dag erna is het zo heerlijk mooi weer dat we het zwembadje opzetten bij vrienden van ons en met onze kinderen heerlijk in de tuin zwemmen en genieten van het mooie weer. Daarna gaan we nog lekker uit eten en hebben we een moms (& dads haha) night out. Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

*In deze vlog ben ik in samenwerking met Hello Fresh en hun nieuwe Premium concept uitgenodigd voor een heerlijk diner.

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “Extra VLOG: Zwempret in de tuin en heel veel lekker eten!”

  1. oh heerlijk lekker zwemmen en ja vooral eten 😀 en wat leuk dat je weer met annic op pad bent geweest 😀 2 toppertjes 😀
    fijn weekend lieffie <3

  2. Heel gezellige vlog! Superleuk, zoveel waterpret in de zwembadjes! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.