Even voorstellen: Gastblogger Roxanne

Vandaag heb ik een hele leuke (en voor mij ook wel spannende) introductie. Ik ga namelijk Roxanne aan jullie voorstellen. Roxanne zal zo nu en dan een gastblog gaan delen op Kellycaresse.nl. Waarom gastblogs? Als moeder van drie kinderen merk ik dat het soms best wel aanpoten is om zowel mijn Youtube kanaal als mijn blog voldoende aan te vullen met leuke, originele en gevarieerde content. Ik merk dat ik soms tijd te kort kom om een gave DIY uit te werken, leuke lifestyle tips te delen of andere tips voor mama’s. Natuurlijk blijf ik vrijwel alle blogs schrijven voor Kellycaresse.nl en zal ik alle video’s maken en het gezicht zijn van wat je online zal vinden, maar af en toe zal Roxanne een toffe blog gaan delen. Te denken aan leuke DIY’s, Lifestyle tips, favoriete series om naar te kijken, leuke creatieve content dus. Iets waar heel veel mama’s (inclusief ik zelf) wat aan hebben! En wat ook leuk is, Roxanne is zwanger van haar eerste kindje en dus Mommy to be en haar ontdekkingsreis in het avontuur van het moederschap kan zij met ons delen. Vandaag stelt Roxanne zich aan jullie voor.

Hoi lieve volgers van kellycaresse.nl, mijn naam is Roxanne en vanaf vandaag mag ik mij vol trots gastblogger noemen bij kellycaresse.nl!

Wie ben ik?

Mijn naam is Roxanne en ik ben 27 jaar. Ik ben nogal vaak verhuisd in mijn leven maar sinds juni 2016 woon ik samen met Nick in omgeving Gooi- en Eemland. Hiervoor hebben wij samen in Amsterdam gewoond, maar de behoefte aan een ‘grote mensen huis’ en een fijne tuin werd steeds groter. Toen wij dit gave nieuwbouw project zagen waren wij meteen verliefd. Ons appartement in Amsterdam was binnen een week verkocht, maar het huis was nog lang niet klaar. Hierdoor hebben wij tijdelijk bij mijn ouders moeten wonen.

Nick en ik hebben elkaar ongeveer 4 jaar geleden leren kennen op het werk. Wij werken allebei bij de bank en zijn dus een officieel ‘bankstel’. En ja, het was inderdaad bij het koffieapparaat en ja wij hebben aan alle andere clichés voldaan. Gelukkig werken wij inmiddels niet meer op dezelfde afdeling, want geloof me, dat is niet ideaal. Toen ik Nick leerde kennen woonde in als ‘meisje uit de Flevopolder’ in de grote stad Amsterdam en Nick is een echte Brabander. Omdat wij allebei nog steeds in Amsterdam werken en onze familie door het hele land woont is de omgeving Gooi- en Eemland ideaal voor ons!

Zwanger?!

Op dit moment ben ik in verwachting van onze eerste ukkepuk. De wens om kinderen te krijgen is er eigenlijk al heel erg lang, maar pas sinds vorig jaar had ik echt het gevoel dat wij er klaar voor waren. In onze omgeving worden er veel baby’s geboren en als je dan zo’n klein lief kindje vast houdt begint het steeds meer te kriebelen. Ik moet zeggen dat het zwanger worden en zijn heel anders is dan wat ik had verwacht, maar daarover zal ik jullie later meer vertellen.

Op dit moment ben ik in het derde trimester van mijn zwangerschap en ik zal dus naar alle waarschijnlijkheid in januari bevallen. In mijn directe omgeving heb ik al bekend gemaakt of het een jongen of een meisje is, maar het lijkt mij erg leuk om dit voor jullie via een artikel te doen waardoor jullie eventueel inspiratie op doen voor jullie eigen ‘gender reveal’.

Bloggen op Kellycaresse.nl

Enige tijd geleden heb ik Kelly benaderd met de vraag of zij wat hulp zou kunnen gebruiken. Met de derde kleine meid erbij krijgt zij het steeds drukker en zal zij veel ballen in de lucht moeten houden. Ik vind het erg leuk om te bloggen, maar heb aan de andere kant niet voldoende tijd om een eigen blog te onderhouden. Kelly reageerde enorm positief en na een leuk gesprek hebben wij besloten eens te gaan kijken hoe het gaat en of jullie het leuk vinden. De artikelen die ik schrijf zullen een aanvulling zijn op haar artikelen. Onderwerpen waarover ik wil gaan bloggen zijn voornamelijk recepten, DIY’s, het moederschap en de weg ernaar toe en handige tips & tricks.

Ik heb enorm veel zin om te beginnen en hoop dat jullie mijn artikelen leuk vinden!

Veel liefs, Roxanne

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

17 reacties

 • Mama van Dijk
  9 december 2017

  Welkom! Super leuk dat je mee gaat schrijven. We lezen hier altijd met plezier! -x- Mama van Dijk (ook Mamablogger, mama van 2 kleine meisjes)

 • Karin
  9 december 2017

  Wat leuk! Ik ben erg benieuwd naar je blogs! Veel plezier met schrijven!

 • Gerdine
  9 december 2017

  Heel leuk dat je gaat schrijven! En gefeliciteerd met je zwangerschap 🙂

 • Romy
  9 december 2017

  Wat ontzettend leuk dat je gastblogs gaat schrijven! Ik ben heel benieuwd naar je artikelen. Je straalt in ieder geval op de foto’s van de zwangerschapsaankondiging 🙂 Leuk om te horen dat jullie een ‘bankstel’ zijn. Ik werk zelf ook bij een bank en krijg als single weleens de vraag of ik al degene ben tegengekomen die van mij een ‘bankstel’ maakt 😉

 • Lenthe
  9 december 2017

  Hi Kelly ,

  Een oprecht geïnteresseerde vraag : ik lees steeds op blogs dat het hebben van een blog en / of Youtube – kanaal aanpoten en best pittig is. Vooral in combinatie met kids. Ik ben altijd erg benieuwd wat het zo pittig maakt? Ik wil ook al een tijdje een blog starten, maar het houd mij tegen als ik lees dat het zo pittig is en ik steeds vaker mensen zie stoppen of artikelen minderen. Vooral omdat ik geen beeld erbij heb wat het dan zo pittig maakt. Is het echt pittiger dan een “normale” baan? Bijv. leerkracht, zuster of een kantoorbaan?

  Groetjes

 • Natasja
  9 december 2017

  Eat leuk! Welkom Roxanne! Ik kijk uit naar jouw artikelen!

 • rachel
  9 december 2017

  wat leuk! welkom en gefeliciteerd!!

 • Neverdullmoments
  9 december 2017

  Leuk, welkom!!

 • Kimberly
  9 december 2017

  Leuk Roxanne! Je straalt echt een hoop energie uit (je tekst dan, haha) en ik denk echt dat je een goede aanwinst bent. Ik kijk er naar uit!

 • Kim
  9 december 2017

  Ik snap dat nooit zo goed… een gastblogger. Ik kom op bepaalde blogs door de artikelen van die specifieke blogger, en dus niet de artikelen door een ander geschreven.
  Verder niks tegen Roxanne hoor, veel geluk met je zwangerschap toegewenst!

 • Elouise
  9 december 2017

  Wat een spannende stap voor beiden! 🙂
  Heel veel geluk met je zwangerschap!

 • nicole
  9 december 2017

  Wat leuk een gastblogger! Ik ben benieuwd naar de artikelen die op komst zijn. Gefeliciteerd!

 • Sara
  10 december 2017

  Leuk! Ik ben net zwanger van de eerste, dus ik zal enorm genieten van de blogs ?

 • zebrazonderstrepen
  10 december 2017

  Veel succes Roxanne met de blogs & de baby

 • Tahnee
  11 december 2017

  Wat leuk zeg!! Ik ben ook zwanger van ons eerste kindje en ook in januari uitgerekend, de 25e! Ik kijk erg uit naar je blogs 🙂 Welkom!!

 • Simone | All Day Jewels
  11 december 2017

  Wat leuk dat je ook artikelen voor Kellycaresse.nnl gaat schrijven. Ik kijk erg uit naar je artikelen.

 • Roxanne
  15 december 2017

  Oh wat leuk! Dan zijn wij precies dezelfde dag uitgerekend!! Groetjes Roxanne

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.