Eerste symptomen zwanger en eerste trimester ervaringen VLOG

Eerste symptomen zwanger en eerste trimester ervaringen

In deze video vertel ik over het 1e trimester van mijn vijfde zwangerschap (vierde kindje). Zwanger worden na een miskraam was heel spannend, ik vertel over stoppen met anticonceptie het zwanger worden, kort over de miskraam, de goede zwangerschap, de eerste echo, eerste zwangerschapssymptomen, de onzekerheid en meer. Heb je vragen of suggesties voor nieuwe video’s dan hoor ik ze heel graag 🙂 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Meld je aan voor de KC Club wachtlijst

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.