Een nieuw begin met mijn gezin met 3 meisjes | VLOG 1

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse blog. Een vlog die ik toch zie als een nieuw begin. We zijn weer terug van onze reis en er is veel verandert. In deze vlog stel ik mijn gezin en meisjes aan jullie voor en neem ik jullie mee in ons leven waar onze meisjes ook een groot onderdeel van zijn. In deze vlog genieten we van zomervakantie. Bezoeken we een dagje Efteling, ga ik lekker uit eten met een vriendin, gaan we eten bij de grote gele M, zetten we het zwembadje op en bezoek ik mijn business coach Annic. Kijk je met ons mee naar deze nieuwe start? 🙂


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 • Audrey
  31 juli 2019

  Wat hebben jullie knappe meiden! Het is alweer even geleden dat ik een video van je keek, dus ik heb jullie keuze/overwegingen om ze wel te filmen even gemist.

 • Emma
  31 juli 2019

  Ik moet zeggen, zo de kindjes in beeld, het kijkt wel veel leuker!
  Prachtig gezin heb je!

  Liefs Emma

 • rachel
  31 juli 2019

  een hele leuk vlog kel en moet je eerlijk zeggen dat ik wel erg moet wennen hihi, ben natuurlijk gewend om jullie meiden niet te zien en nu zie ik elke keer van die vrolijke smoeltjes en oh oh feline moet ik elke keer gelijk denken aan toen ik jou leerde kennen en toen je nog bij de efteling werkte en ik je vanaf die tijd een poppetje noemde en heb dat bij feline ook heel erg :D. je hebt nogmaals prachtige meiden meis 😀

 • Stephanie
  31 juli 2019

  Leuke vlog hoor, veel leuker nu we de meisjes gewoon kunnen zien 🙂

 • Solange
  31 juli 2019

  Veel leuker zo de vlogs ;). Ik keek een twee jaar geleden al na je vlogs. Maar nu je meer van je zelf laat zijn en je kids. Maakt het veel leuker.

 • Annemarij
  31 juli 2019

  Wat heb je prachtige meiden! Een prachtig gezinnetje zo

 • Linda
  1 augustus 2019

  Wat een mooie meiden!!!
  Wellicht hrbt je het gezegd en hebbik het gemist, maar wat is de reden dat je ze nu wel in beeld brengt?
  Daar ben ik wel benieuwd naar

 • TheMoneyMindset
  1 augustus 2019

  Ontzettend leuk om te zien! Prachtige meiden:)

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.