Wat vind ik het heerlijk om mijn meisje met me mee te dragen in een draagdoek. Het voelt als een soort verlengstuk na mijn zwangerschap om haar nog steeds zo close en warm tegen me aan mee te dragen. Lana en ik vinden het zalig en het gebeurt regelmatig dat Lana in de doek in slaap valt doordat ze lekker warm met me mee wiegt. Afgelopen zaterdag ging ik naar een draagevenement waar allerlei workshops, demonstraties en kraampjes waren die in het tegen staan van natuurlijk ouderschap en het dragen van je kindje. Ik ging er samen met vriendin Linda naar toe en allebei droegen we onze kindjes mee in de draagdoek. Vooraf liet ik wat outfit foto’s schieten om jullie te laten zien wat ik die dag aan had en hoe mooi de doek erbij combineerde. Ik matchte zelfs mijn nagellak met de draagdoek hihi.

Het zonnetje scheen heerlijk dus dat was echt geluk hebben. Ik droeg een kanten crème witte  jurk van H&M met daaronder een plooirok waardoor het jurkje nog mooier tot zijn recht kwam. Ik draag een simpele panty en mijn enkellaarsjes van Van Haren. De draagdoek is van Didymos en in mijn favoriete kleur. Zo zie je maar dat soort draagdoek een echte eyecatcher kan zijn voor je outfit. En het prinsesje dat er in ligt is natuurlijk het allermooiste in de hele look hihi.

Wat vinden jullie van de outfit? Zou jij zelf ook graag je (toekomstige) kindje dragen in een draagdoek? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

31 gedachten over “Outfit: Liefdevol m’n meisje dragen met een draagdoek”

 1. Dat ziet er goed uit! Ik heb C. niet gedragen, of nou ja… maar heel kort. Hij was en bleef zo ontzettend beweeglijk in de draagdoek dat het voor ons beiden niet prettig was. Een tweede kindje zou ik wel heel graag willen dragen. LIjkt me heerlijk!
  Petra onlangs geplaatst…Waterpret met de tuinslangMy Profile

 2. Ik heb een vraagje, puur nieuwsgierig .. Is het met het weer zoals vandaag niet veel te warm om z’n draagdoek te dragen? Ik zie het ook zo vaak in bijvoorbeeld documentaires die gaan over andere culturen waar ze hun kinderen ook in een draagdoek dragen en ik vraag me dat altijd af.
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 9My Profile

 3. Wat een mooie foto’s, je straalt helemaal! Leuke kleur van draagdoek trouwens!

 4. Zo zie je maar dat een draagdoek helemaal niet per se een geitenwollensokkenmoeder-item is!
  Wat heb je het tof gestyled. Goede draagreclame zijn jullie zo met z’n tweetjes. 🙂
  Webkim onlangs geplaatst…Webkims wannahaves #1My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.