It’s my birthday! Dingen waar ik blij van word

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Woehoe, het is 2 augustus, dat betekent dat ik 26 jaar geleden het levenslicht zag! Grappig, 2 jaar geleden deelde ik op mijn 24e verjaardag, dat dat mijn eerste 24e verjaardag was en dat ik maar besloten had om voor altijd 24 te blijven. Maar dat plan heb ik helemaal niet, eigenlijk is het alleen maar mooi om ouder te worden. Om nieuwe dingen mee te maken, dromen na te streven en te genieten van het leven met de lieve mensen om je heen. Vandaag op mijn verjaardag deel ik dingen waar het afgelopen jaar heel blij van werd, maar ook dingen waar ik altijd blij van word om even extra stil te staan bij deze mooie dag en het vieren van het leven. (Warning: Super happy en enthousiast artikel).

 1. Natuurlijk de geboorte van onze tweede dochter, Aimy Maria! Kon ik me eerst niet voorstellen hoe het zou zijn om nog een kindje te mogen krijgen, zijn we nu helemaal gewend aan ons leven met twee dochters en de gezelligheid en liefde die zij ons geven. Wat ben ik toch gelukkig met ze.
 2. De verjaardag van Lana, ze werd 2 jaar, vond ik ook erg leuk. Nu ik moeder ben vind ik zelf jarig zijn helemaal niet zo super speciaal meer, het vieren van de verjaardag van je kindje is veel leuker. En zo vierden we 14 oktober Lana’s tweede verjaardag met wat vrienden en familie. Ik kijk nu al uit naar Lana’s derde verjaardag en de eerste verjaardag van Aimy, maar zo snel hoeft te tijd niet te gaan hoor.
 3. Vakantie met mijn gezin: Of we op een hutje op de hei zitten, of in Kaapverdië, Cyprus of in Disneyland, als ik met mijn gezin vakantie heb dan kan ik daar ultiem van genieten. Yannick en ik zijn dol op reizen en op vakantie gaan, nieuwe dingen ontdekken en op die manier genieten van quality time en we vinden het heel leuk om hier nu ook onze kinderen bij mee te nemen, ik werd dus heel blij afgelopen jaar van de mooie reizen die we hebben gemaakt.
 4. Yannick maakt mij iedere dag heel erg blij, hij weet mij zelfs aan het lachen te maken wanneer ik een enorme baaldag heb en hij weet me ook altijd weer te verrassen met van alles en nog wat. Afgelopen mei waren we 1 jaar getrouwd en dat hebben we heel leuk gevierd samen. 
 5. Bloggen en vloggen! Iedere dag word ik weer blij van mijn werk en kan ik hier helemaal mijn passie in kwijt. Ik word blij van jullie, mijn lieve bezoekers en alle mooie dingen die ik voor mijn werk mag doen. Ik vind het leuk om artikelen te schrijven, video’s te maken en alles wat erbij komt kijken. Ik word iedere dag weer blij van jullie comments en de positieve sfeer die hier op de site hangt! En ik word er heel trots van als ik zie hoe de bezoekersaantallen blijven stijgen, het is tof dat wat ik doe gewaardeerd wordt.
 6. Lekker eten! Ik ben dol op lekker eten en ik vind het heerlijk om lekker te koken of juist uit eten te gaan. Nieuwe restaurants ontdekken, keukens van de hele wereld proeven, genieten van een lekker hapje en een goed glas wijn. Daar word ik heel blij van.
 7. Alles wat kneuterig is: Zo word ik blij van een schoon huis, van het hebben gedaan van de boodschappen, heerlijk koken voor mijn gezin, de kinderkamers ordenen, een eindje wandelen met mijn gezin, allemaal dat soort dingen. Ik kan daar heel erg van genieten.
 8. Sporten: Ik kan echt heel erg blij worden van een heerlijke workout, mezelf uitdagen en mijn doelen bij te stellen. De endorfine die je tijdens het sporten aanmaakt geeft een ultiem geluksgevoel. Ik ben blij dat ik na de zwangerschap weer begonnen ben met sporten en mooie resultaten behaald heb met mijn ‘Kelly goes fit‘ project.
 9. Kerstmis: Ik ben dol op december, is echt mijn favoriete maand van het jaar. De gezellige feestdagen (die ik afgelopen jaar hoogzwanger doorbracht), lekker eten, de sfeer, alles in december vind ik leuk! Ik kijk dus nu ook weer uit naar de decembermaand.

Afgelopen zaterdag en vandaag vier ik mijn verjaardag, gewoon klein met wat vriendinnen en mijn gezin. Binnenkort gaan Yannick en ik nog samen uit eten voor mijn verjaardag. Wat zijn de dingen waar jij zo blij van kan worden? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

66 gedachten over “It’s my birthday! Dingen waar ik blij van word”

 1. Gefeliciteerd Kelly! Wat een positief artikel! Dat klinkt als een prachtig leven dat jij hebt! Heel veel plezier gewenst vandaag en dat je nog maar heel veel jaren zo gelukkig mag blijven en mag genieten van je gezin en al het moois in je leven! Ik ben mijn leven weer aan het oppakken na een overspannenheid. Ik heb al behoorlijke stappen gemaakt en kan nu ook weer een blij gevoel ervaren. Mijn kinderen maken mij altijd blij, mijn vriend, sporten, mijn poezen, bloggen, mijn caravan en het komende jaar waarin ik een prachtige uitdaging tegemoet ga.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Een heel belangrijk en bijzonder jaarMy Profile

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag Kelly! Wat een positief artikel ! Dat kkinkt s een mooi en prachtig leven! Heel veel plezier vandaag en dat je nog heel veel jaren mag genieten van je gezin en nog heel veel geluk mag hebben! Ik heb pas weer leren genieten nadat ik overspannen ben geweest. Mijn kinderen, partner, poezen, blog en caravan geven mij heel veel vreugde.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Een heel belangrijk en bijzonder jaarMy Profile

 3. Gefeliciteerd met je verjaardag! Dat er nog maar veel gelukkige en gezonde jaren mogen volgen en waarin er veel wensen en dromen uit mogen komen. Alle dingen die je opschrijft, snap ik helemaal. Als ik straks op mijn verjaardag terug ga blikken op het afgelopen jaar, zijn de dingen waar ik dit jaar blij van word o.a. dat ik volgend jaar ga trouwen en daar nu allemaal mee bezig ben én dat mijn tweelingbroer bekend heeft gemaakt dat hij zijn eerste kindje krijg begin volgend jaar. Leuk!!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: The ICE CREAM tagMy Profile

 4. Van harte gefeliciteerd! Ik word blij van een spontane kus van m’n kleintje of dat ik de radio aan zet en dan een van mijn favo liedjes draait of dat ik een lief kaartje krijg van een vriendin of… En zo kan ik nog wel even doorgaan! Mooie fijne dingen heb je ook opgeschreven, blijven koesteren!
  Nicole onlangs geplaatst…Kinder sneakers: 10x de leuksteMy Profile

 5. Gefeliciteerd, Kelly! Maak er een geweldige dan van, ook al werkt het weer niet mee.
  Ik word blij van zoveel dingen: kneuterige dingen zoals huishouden dat gedaan is, maar ook als een gek over het strand richting de zee lopen, een nieuw nagellakje/lipstick kopen die geweldig blijkt te zijn, mijn lieve verloofde, onze kat die spinnend rond m’n benen komt draaien enz.

 6. Gefeliciteerd met je verjaardag!!!!!

  Ik word blij van: tijd doorbrengen met mijn kinderen, een lange warme douche, een kopje thee en een zwijmelfilm, creatief bezig zijn, bloggen, eigenlijk zoveel dingen. We zouden allemaal wat vaker stil moeten staan bij de leuke dingen inderdaad, en niet zoveel meer zeuren 🙂
  Wendy onlangs geplaatst…30 dagen challengeMy Profile

 7. Gefeliciteerd!
  Ik word nog altijd blij van mijn verjaardag vieren (ben nu 27), maar ook van leuke dagjes weg, naar het theater gaan, van reizen en van mensen die mijn blog willen lezen!
  Enjoy!
  Mya onlangs geplaatst…Macbook Pro reviewMy Profile

 8. Nogmaals gefeliciteerd! Wat een super leuk artikel! Ik herken veel punten waar je blij van wordt! Veel plezier met vieren nog!
  Liefs Kelly

 9. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Mooi dat je de kleine dingen zo weet te koesteren. Ik heb dat gelukkig ook. Kan echt blij worden van iets wat iemand anders misschien helemaal niet bijzonder vindt. Geniet van vandaag en alle fijne dingen in je leventje!
  Monique onlangs geplaatst…Plog | Date met mijn blogvriendinnenMy Profile

 10. Anita te Gussinklo

  Hieper de Piep Hoera.
  van harte Gefeliciteerd Kelly en een hele fijne dag gewenst.

 11. Van harte gefeliciteerd! Geniet nog even lekker van je dag! Ik zelf vier mijn verjaardag eigenlijk nooit, dus waar wordt ik blij van? hmmmzz gewoon denk van de mensen die toch even langskomen zonder feestje. Om te laten weten dat ze wel aan je hebben gedacht ofzo… kaartje, telefoontje, zoiets. Mijn dochtertje is 5 dagen later dan ik jarig… dat vieren we altijd in de efteling, daar word ik wel echt blij van!
  Daisy onlangs geplaatst…JulianatorenMy Profile

 12. Nog van harte met je verjaardag! Zo te zien had je een gezellige dag en ben je heerlijk verwent (instagram en snapchat) en super dat je man je zo verrast met allemaal cadeautjes zo voel je helemaal jarig!! Leuk om zo toch een blog te wijden aan je verjaardag 🙂
  Jamaila onlangs geplaatst…10 dingen waarom ik van de zomer houdMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.