Vandaag eens wat anders dan de normale diary donderdag in foto’s. Voor de afwisseling heb ik vandaag voor jullie een vlog. Een video die ik afgelopen zaterdag opnam die een weergave geeft van een fijne dag samen met vriendlief. . Zaterdag was zo’n heerlijke vrije dag waarbij je gewoon wel ziet hoe de dag zich ontpopt. Je hebt wat plannen, maar je ziet vanzelf wat daar van terecht komt. Herkennen jullie dit soort fijne dagen? Ik vind dat echt genieten, lekker een beetje aanrommelen rondom het huis. Het enige plan dat we hadden was dat we naar de Prenatal zouden gaan voor een kinderstoel, en dat we zouden eten bij de ouders van mijn vriend. Ik nam de camera de hele dag met me mee en maakte een vlog. Benieuwd hoe deze fijne zaterdag eruit zag? Klik dan op lees meer.

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Toch benieuwd naar foto’s van wat ik deze week gedaan heb? Klik dan op deze link waarin in een mooi overzichtje te zien is in foto’s. Wat vonden jullie van deze vlog? En wat vonden jullie van de bijdrage van mijn vriend? Ik vond het heel erg tof van hem dat hij mee wilde doen in de vlog. Ik ben ook zeker van plan om vaker dit soort huiselijke vlogs te gaan maken, zien jullie dit zitten? Laat het me weten wat jullie ervan vinden in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

40 gedachten over “Diary donderdag vlog : Fijne zaterdag met vriendlief en Lana”

 1. Leuke vlog!!! En die triptrap hebben wij ook. Kleurtje is ontzettend tof. Stoel wordt nu gebruikt door bezoek, en over een tijdje mag ons eigen ventje erin 🙂

 2. Leuke vlog!
  Ik vind je jasje en ketting helemaal geweldig;)

  Mooi huis hebben jullie, je ‘probleem’ van de opgehangen was vergeten herken ik elemaal.
  In onze flat moesten wij de was ook altijd in de kamer hangen en dan wist ik nooit hoe snel ik het weer op moest vouwen.
  Nu hangt de was boven en heb ik er veel minder last van. Dan hangt het dus ook veel langer voor ik er eindelijk mee aan de slag ga:) haha
  Miranda onlangs geplaatst…Nailart: PasenMy Profile

 3. Wat zijn jullie ontzettend leuk samen! Ik ben zo fijn en vrolijk wakker geworden door jouw filmpje! En dat commentaar van je vriend, echt te grappig. Ik herken mijn vriend er ook zo in haha.

  Liefs, Kim.

 4. Super leuk deze vlog! Vaker doen 🙂 alles is zo heerlijk herkenbaar, dit zijn de beste zaterdagen hè?! En liefde voor de trip trap. Lukas is nu 5 en zit er nog steeds op, nu als gewone stoel! Meid complimenten voor je vlog!

 5. Héél leuk fimpje! Ik vind je vlogs altijd super leuk om te bekijken. En je vriend, haha, geweldig! En soms vind ik het jammer dat ik Lana niet helemaal zie, maar ik snap de reden hoor! Ik ben alleen zo benieuwd naar haar kopje ;).
  De kinderstoel is erg mooi! Daar gaan jullie veel plezier aan beleven.
  X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Your history is not your destiny.My Profile

 6. Wat een leuke vlog! Vind dat je het leuk doet! Hopelijk komt er snel weer een 🙂
  Ik volg je nog maar kort, kwam via via op jouw instagram account en ging je volgen en zo ook jouw blog! Ga zo door 🙂 X

 7. hahaha ik moest zo lachen om je vriend. Net zulke reacties als mijn man zou geven. Jullie zijn echt zo grappig samen! Leuk zo’n filmpje, bij veel vloggers kijk ik ze niet eens uit, maar die van jou zijn gewoon gezellig 🙂 Ga zo door!
  Petra onlangs geplaatst…Boek gewonnen!My Profile

 8. Wat een leuk filmpje, echt leuk om met jullie “mee te kijken” en wat heeft Yannick lekkere mannen humor. Beetje zieken “wat ben je nou aan het vertellen dan” 😉 en wat hebben jullie een prachtige stoel uitgezocht, ooooh! mooi met dat bijpassende kussentje! Ik wacht op de volgende 😉

 9. Ik vind vlogs superleuk om te zien! Alleen vind ik dat je meer aan de slag moet met het gebruik van de camera. Het plotseling omdraaien blijft vervelend.

 10. Misschien is het al een keer gevraagd of verteld maar waarom mag lana nooit helemaal in beeld??

  Leuke vlog!

  Jody.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.