diary1

 Het is donderdag dus  weer tijd voor de diary donderdag met een kijkje in mijn leven in de vorm van instagram collages. Het is een leuke week geweest vol gezelligheid en opdrachten voor mijn blog.  1. Zo sprak ik af met collega femmefab blogger Marieke waarmee ik ben gaan brainstormen over een interessant feelgood project waarmee we morgen aan de slag gaan. Wat een gezellige dag was dat met Marieke zeg, samenwerken aan de blog met een medeblogger is zo leuk! 2.Marieke dronk een kop thee uit hoe kan het ook anders, een blond mok!. 3. We aten frietjes bij Vera en Ricky, hier zie je zoete aardappelfrietjes die in de actifry gebakken zijn, met een heerlijke salade met geitenkaas, walnoten en vijgen erbij!. 4. Ik at na mijn bodypump workout lekker op bed Lana te voeden en ondertussen op mijn ipad te pinnen op pinterest. Volg jij me al op pinterest? Ik ben dol op Pinterest!

diary2

1. Dochtertje Lana die zo lief op ons bed lag te slapen nadat ze even bij ons mocht ‘uitslapen’. Hoe lief ligt ze er opgekruld bij!. 2. Een mix and match outfit die ik droeg, lekker veel kleur en jeans waar ik dol op ben (jeansbroek  + gilet). 3. Ik ging met vriendlief en Lana even shoppen in de stad, omdat we maar even op pad ging mocht Lana in de maxicosi wagen. 4. Een heerlijk groentesoepje at ik bij mijn ouders, een fijne oppepper!

diary3

1. Deze knuffel was mijn grote kameraard toen ik nog een klein Kelly’tje was, zijn naam is Sjefke en ik vond deze terug bij mijn ouders. Echt jeugdsentiment dit! 2. Mmm een filmavond met vriendlief met sinas en chipjes, lekker oldskool!. 2. Ik ben zoals jullie weten dol op havermout, en zo at ik dit weer een keer voor het sporten, lekker met een gesneden banaantje er doorheen en geserveerd in mijn blond ontbijt kommetje. 4. Ik deed gek met mijn iphone camera + haardroger en kwam uit op deze selfie.

diary4

1. Behind the bloggin’ scenes haha, mijn mommy monday filmpje bewerkte ik weer met iMovie, wat een fijn programma is dit. Hebben jullie het filmpje al gezien? 2. Na de brainstorm sessie met Marieke, bleek Lisanne ook een leuke feel good challenge te willen beginnen, we besloten onze krachten te bundelen in de vorm van de happy challenge. Jullie kunnen je  al aanmelden voor de happy challenge facebook, en morgen lezen jullie hier meer over op onze blogs. Ik heb er zin in!. 3+4. We hadden een nieuwsjaarsborrel van de familie van mijn vriend met een lekker diner erbij. Als voorgerecht had ik een vissalade met zalm, garnaaltjes en krab, hoofdgerecht (niet op de foto) nam ik de gebakken zalm met aardappelblokjes en gemengde groentes, en het nagerecht was een coupe met softijs (mijn favoriete ijs!) met een aardbeiensausje en slagroom, heerlijk!.

diary 5

Ik heb van deze week niet zo veel foto’s. Als eerst zie je een heerlijke lasagne met extra veel groentes die ik gekookt had, ik ben dol op lasagne!. 2. Lekker aan de slag voor de blog, natuurlijk met een kopje koffie erbij. In de ochtend heb ik stiekem soms echt koffie nodig om op te starten. Is dit voor sommigen van jullie herkenbaar?

Dit was de diary donderdag voor deze week. Wat vonden jullie ervan? En hoe is jullie week geweest? laat het me weten in de comments van dit artikel.

Ps. Volgen jullie me al op Instagram?

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

29 gedachten over “Diary donderdag: Happy challenge en foodies”

  1. Wat een gezellige week! Die selfie (ik blijf het een stom woord vinden) is cool. Betreft die koffie, ik ben helemaal afgekickt en nu heb ik hem niet meer nodig 🙂

  2. Gebruik je de Maxi Cosi vaak op de Joolz? Ik zit er namelijk over te twijfelen om die adapters niet te kopen en hem straks altijd over te pakken naar de wiegbak, omdat dat toch beter is voor de baby. Of zou je dat in de praktijk missen denk je?
    Barbara onlangs geplaatst…Kinderwagen: in the pocket!My Profile

  3. Ziet eruit als een fijne week! Heerlijk hoe Lana lekker erbij ligt op bed. En koffie? Ik drink nooit koffie, kan het dus ook niet missen 😉

  4. Ik vind het vooral heel handig voor wanneer we ff kwartiertje wandelen naar de winkels, of van ons naar opa/oma dat soort dingen, ik merk dat dit stiekem best vaak is 🙂 vind het wel handig 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.