diartdof 18 sept

Ik weet gewoon niet meer een goede titel te bedenken voor de diary, hoe kan ik afgelopen week in een paar steekwoorden samenvatten? Het was een hele leuke week maar ook een bewogen week. Zo had ik afgelopen weekend een heel gezellig weekend met familie en op zondag een babyshower. Ik begon maandag met project #fitmetkelly om mijn healthy lifestyle weer te op te pakken. Maandag was ook de dag dat ik met Lana naar de huisarts ging omdat ze de dag ervoor gevallen was. Mijn dappere dochter liet daar weinig van merken, kroop vrolijk rond maar wilde niet meer op haar voetje staan. Uiteindelijk bleek toch haar onderbeentje gebroken te zijn en waren we onwijs geschrokken. Blijkbaar heeft deze dame een hoge pijngrens waardoor het niet zomaar opvalt dat er wat aan de hand is. Dat maakte dat afgelopen dagen er toch heel anders uitzagen. Ik laat jullie vandaag weer een weekoverzicht in foto’s zien.

Donderdag ging Lana gezellig een dagje naar opa en oma zodat ik vanuit huis kon werken, ik had veel opdrachten die tegelijkertijd binnen kwamen en mijn ouders hadden wel zin in een bezoekje van Lana. Thuiswerken als moeder is niet altijd makkelijk en daar lezen jullie binnenkort meer over want ik ben zoekende naar een passende oplossing. Op deze foto had ik Lana even voor de foto dit rugzakje met haar spulletjes omgedaan, zo schattig!

Donderdag kookte ik een van mijn favoriete stamppot recepten en dat is de rucola stamppot met spekjes! (Receptje is klikbaar) en echt een aanrader! Heb jij wel eens rucola stamppot op?

Ook waren mijn nieuwe visitekaartjes binnengekomen die ik besteld had bij Hema. Ik had voor kellycaresse.nl nog helemaal geen visitekaartjes maar nu ik vaker afspraken buiten de deur heb is het toch wel handig om kaartjes uit te delen. Wat vinden jullie van het ontwerp?

Vrijdag ging ik op kraamvisite bij Sunseeree en haar zoontje Masato die geboren is. Haar man had een heerlijke lunch geserveerd met linzensoep, turks brood, feta kaas en tomaat, onwijs lekker! Dat is toch wel anders dan een beschuitje met muisjes mmm!

Ik had schoenen besteld in de webshop van Van Haren en was hier heel erg blij mee. Het zijn basic zwarte enkellaarsjes met een hak en ze kostte maar €29,90 euro! Wat een koopje, ik ben er dolgelukkig mee!

De zus van Yannick woont met haar vriend (en aanstaande man) in Frankrijk en ze zijn in verwachting van hun eerste kindje. Ze kwamen een weekendje over naar Nederland en ze deden een geslachtsonthulling door middel van gender reveal cupcakes. Toen we de cupcakes aten werd duidelijk wat het geslacht van het kindje in haar buik is, en surprise het is een jongetje! Dus Lana krijgt een neefje!

Zaterdag moest ik in de middag en avond werken bij mijn horecabaan. Voor ik vertrok was de postbode geweest met hele leuke (pers)pakketjes en de Little Indian mocassins voor Lana die ik gewonnen heb.

Deze quote betekend veel voor me en heeft me echt aan het denken gezet op bepaalde gebieden in mijn leven.

Zondagochtend vertrok ik in het geheim met de trein richting Zevenaar om Manon te verrassen op haar babyshower. Ze dacht zelf ze haar babyshower zelf gepland had en dan op de week erna maar nee, ze is een week eerder al verrast. Onderweg dronk ik een soja latte en maakte ik deze selfie.

De babyshower vond plaats in een restaurantje waar we een high tea kregen met heerlijke boordjes, zoete en hartige hapjes, veel thee en gezelligheid. Het was een geslaagde dag!

Na weken met etentjes, feestjes, gezelligheid en honderden smoezen om mijn gezonde leefstijl te vergeten was het tijd om mezelf weer streng toe te spreken, project #fitmetkelly is begonnen! Ik eet gewoon weer lekker gevarieerd, voldoende groente en fruit, gezonde maaltijden en vermijd die lekkere chocoladepepernoten, taartjes, koek en chips op de doordeweekse dagen om me weer een stuk fitter te gaan voelen. Op mijn instagram vroeg ik jullie met me mee te doen en een hoop van jullie meldden zich aan, leuk! Doe jij al mee?

Mijn ontbijtje van maandag bestond uit Turkse yoghurt, banaan, een theelepeltje pindapasta en wat honing en natuurlijk thee!

Ook nam ik maandag een video op voor Echtemoeders! Kun je al een beetje raden waar deze video over zal gaan?

En wauw, ik kon niet blijer worden dan wakker te worden met dit aantal bloglovin’ volgers! Ik had nooit durven dromen dit bereikt te hebben met mijn blog. Dit is voor mij echt een droom die uitkomt en ik ben dankbaar dat jullie hier deel van uit willen maken.

De foto zegt genoeg denk ik. Lana was op zondagochtend uit ons bed gevallen, ze was zo snel aan het klauteren en aan het doen. Ze huilde flink en ze was heel hangerig maar deze week komen er ineens 3 tandjes tegelijk door. Dus het was ook niet gek dat ze niet helemaal in haar sas was. Op wat hangerig na was ze heel vrolijk zondag, kroop ze rond, deed ze van alles met haar voetje en leek ze toch gewoon te genieten. Na een goede nachtrust merkte ik maandag dat ze niet meer op dat voetje wilde lopen terwijl ze eigenlijk continue langs de tafel wil staan en lopen. Ook leek haar rechterbeentje wat dikker en uiteindelijk ben ik daarom naar de huisarts gegaan die ons doorverwees om foto’s te laten maken in het ziekenhuis. Na uren op de ehbo vertoeft te hebben kreeg ze gips, was het gelukkig een nette breuk en ziet her er naar uit dat het goed zal herstellen. Ze is onwijs dapper en we schrokken van het feit dat ze nog zo vrolijk was en weinig aangaf. Nu heeft ze gips en over een week mogen we terug voor controle en dan horen we wat ze verder gaan doen.

De box gebruikten we al maanden niet maar (enkel als opslag bak voor speelgoed) maar nu ze niet meer rond mag lopen in huis hebben we de box toch maar weer leuk ingericht en zo gemaakt dat ze zittend kan spelen en ze vind deze herontdekking van de box heel interessant (maar voor hoelang).

Working

Dinsdagmiddag nam Yannick vrij en besloten we met ons drietjes naar de Ikea te gaan om voor Lana haar speelhoekje wat te zoeken. Ik ben dol op de Ikea en doe er graag inspiratie op voor leuke inrichtingen en accessoires.

We besloten daar een hapje te eten. Yannick nam frietjes met saté, ik nam een quiche met salade en Lana had een pasta met veel groentes. Gezellig om er even als gezinnetje uit te zijn.

We hadden bij Ikea een hele mooie speelgoedmand gezin, zo’n grote kist in mandvorm. Helaas hadden ze niet de kleur die wij graag wilden dus willen we die kopen zodra de box naar boven kan. We kochten wel dit tafeltje en krukje om al een soort speelhoekje voor Lana te creëren.

Woensdagochtend bakte ik gezonde banaan-ei-pannekoekjes ontbijt met extra stukjes banaan, Lana is er ook dol op!

Dit waren de foto’s van afgelopen week, ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om met me mee te kijken. Ik ben benieuwd naar jullie reacties! Wie doen er ook weer mee met gezonder leven? #fitmetkelly? Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

41 gedachten over “Diary donderdag : Gezelligheid, #fitmetkelly en meer”

 1. Wat vervelend van Lana haar beentje! Lijkt me vooral heel hard schrikken. Hopelijk heeft ze er niet te veel last van. Ik vind je visitekaartjes erg leuk geworden!

 2. Ik vind de visitekaartjes echt erg mooi! Misschien zelf ook maar snel eens bestellen. Alleen ik wil wachten tot mijn nieuwe lay out af is, maar dat schiet de laatste tijd niet echt op haha :’)
  Elize onlangs geplaatst…Review ragout VA FoodsMy Profile

 3. Ach wat sneu voor Lana, hopelijk gaat het snel beter en hoeft het gips niet te lang blijven zitten. Leuke diary verder. En de quote vind ik ook erg mooi! Toen mijn nichtje net 1 was geworden was ze gevallen op haar schouder waardoor ze maar met 1 armpje ging kruipen voor een lange tijd, het was net een aapje. Zo zielig om te zien. En ze kon toen ook echt een poosje niet op haar armpje steunen/leunen. Je visite kaartjes zijn trouwens heel mooi!
  Marloes onlangs geplaatst…The Body Shop Hand CreamsMy Profile

 4. Hahaha zo schattig dat Lana bijna overal met haar handje op de food foto’s staat! Echt lief! Maar wat een top kind is het zeg! Echt dapper dat ze gewoon lekker doorgaat alsof er niets aan de hand is. Jullie moeten wel erg geschrokken zijn dat jullie kleine meisje haar beentje is gebroken!
  Joyce onlangs geplaatst…Film reviews #9My Profile

 5. Wat een mooie visitekaartjes! En arme Lana, wat een dapper meisje is het toch. Ik kan me voorstellend dat jullie onwijs geschrokken zijn. Hopelijk herstelt alles snel en goed.
  Ik heb van de week ook enkellaarsjes bij de van Haren gekocht, zo leuk om zo goedkoop mooie schoenen te kopen!
  Thefoodiary onlangs geplaatst…BATTLE: Extra pure chocolaMy Profile

 6. Arme kleine Lana. Wat een stoere meid dat ze gewoon lekker doorgaat ookal heeft ze waarschijnlijk heel veel pijn!
  IKEA is inderdaad altijd gezellig om naar toe te gaan en ik kan ook wel weer wat meer beweging gebruiken. Misschien doe ik ook wel mee aan #fitmetkelly!
  Céline onlangs geplaatst…School Story tagMy Profile

 7. Haha dan kan ik je alvast verklappen dat ik met hetzelfde probleem zit 😛 maar stay tuned 😀

 8. Ja ook ik ben erg benieuwd naar je artikel over thuiswerken. Het begint steeds lastiger te worden merk ik al…

  En wat ontzettend balen, Lana’s gebroken been. Een breuk hoeft gelukkig ook niet perse pijn te doen, maar er op staan lukt niet. Hopelijk heeft ze niet teveel last van het gips!
  Joyce onlangs geplaatst…NO make-up day – Mijn blote billen gezichtMy Profile

 9. Wat een bewogen drukke week zeg! Dat zal behoorlijk schrikken zijn geweest dat Lana’s beentje gebroken bleek te zijn. Ze zijn soms ook zo snel dat voordat je kan ingrijpen het al te laat is. Ben benieuwd hoe Yannicks zus d’r zwangerschap in Frankrijk beleefd. Is ze met een Nederlander of Fransman samen? Ik weet wel dat ik sinds de zwangerschap en helemaal na de bevalling maar 1 ding wil voor mijn kind en dat is opgroeien in Nederland!

 10. Die val was natuurlijk al even schrikken, maar dat je een dag later erachter komt dat er een breukje in Lana’s beentje zit is misschien wel de grootste schrik. Hopelijk herstelt het snel! Ik denk dat veel mensen benieuwd zijn naar je tips voor thuiswerkmama’s en de dingen waar je tegenaan loopt. Ik zal er ook mee te maken gaan krijgen, maar anderzijds heb ik nog geen idee wat me te wachten staat.
  Jennifer onlangs geplaatst…Zwanger: 21 & 22 wekenMy Profile

 11. Wat vervelend voor Lana en natuurlijk ook voor jullie.
  Jij schreef bovenin dat ze een hoge pijngrens heeft, maar ze zeggen altijd dat breken niet eens pijn hoeft te doen en altijd minder pijn doet dan kneuzen.

  Tevens vind ik dat je er best wat fouten in hebt staan, qua leestekens en volgorde etc.

 12. Ik vind je zwarte laarsjes echt heel erg leuk! En je visitekaartjes zien er netjes uit. Drukke week voor je Kel! Je bent een topper. X

 13. Ach, tis zonde die Lana, zielig hoor. Maar wel een flinkerd, als ze verder geen kick geeft. Maar je moederhart doet volgens mij wel erg zeer nu. Je laarsjes zijn echt heel erg leuk! #fitmetKelly moet ik ook eens doen, nu ik terug ben van vakantie. Maar ik heb nog vakantie en dat merk ik ook aan mijn eetpatroon. Foute boel!
  Cindy onlangs geplaatst…Home sweet homeMy Profile

 14. Hoop leuke dingen deze week! Ik vind je visite kaartje heel erg bij jou en je blog passen en de cupcakes zien er heel schattig uit – zeker een leuke manier om het geslacht van je kindje te vertellen! Arme Lana met haar beentje ook, gelukkig kwam je er snel achter en kan ze nu rustig herstellen!
  Amy onlangs geplaatst…2 jaar verder, bijna 20 kilo lichterMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.