Diary donderdag : Gezelligheid, #fitmetkelly en meer

diartdof 18 sept

Ik weet gewoon niet meer een goede titel te bedenken voor de diary, hoe kan ik afgelopen week in een paar steekwoorden samenvatten? Het was een hele leuke week maar ook een bewogen week. Zo had ik afgelopen weekend een heel gezellig weekend met familie en op zondag een babyshower. Ik begon maandag met project #fitmetkelly om mijn healthy lifestyle weer te op te pakken. Maandag was ook de dag dat ik met Lana naar de huisarts ging omdat ze de dag ervoor gevallen was. Mijn dappere dochter liet daar weinig van merken, kroop vrolijk rond maar wilde niet meer op haar voetje staan. Uiteindelijk bleek toch haar onderbeentje gebroken te zijn en waren we onwijs geschrokken. Blijkbaar heeft deze dame een hoge pijngrens waardoor het niet zomaar opvalt dat er wat aan de hand is. Dat maakte dat afgelopen dagen er toch heel anders uitzagen. Ik laat jullie vandaag weer een weekoverzicht in foto’s zien.

Donderdag ging Lana gezellig een dagje naar opa en oma zodat ik vanuit huis kon werken, ik had veel opdrachten die tegelijkertijd binnen kwamen en mijn ouders hadden wel zin in een bezoekje van Lana. Thuiswerken als moeder is niet altijd makkelijk en daar lezen jullie binnenkort meer over want ik ben zoekende naar een passende oplossing. Op deze foto had ik Lana even voor de foto dit rugzakje met haar spulletjes omgedaan, zo schattig!

Donderdag kookte ik een van mijn favoriete stamppot recepten en dat is de rucola stamppot met spekjes! (Receptje is klikbaar) en echt een aanrader! Heb jij wel eens rucola stamppot op?

Ook waren mijn nieuwe visitekaartjes binnengekomen die ik besteld had bij Hema. Ik had voor kellycaresse.nl nog helemaal geen visitekaartjes maar nu ik vaker afspraken buiten de deur heb is het toch wel handig om kaartjes uit te delen. Wat vinden jullie van het ontwerp?

Vrijdag ging ik op kraamvisite bij Sunseeree en haar zoontje Masato die geboren is. Haar man had een heerlijke lunch geserveerd met linzensoep, turks brood, feta kaas en tomaat, onwijs lekker! Dat is toch wel anders dan een beschuitje met muisjes mmm!

Ik had schoenen besteld in de webshop van Van Haren en was hier heel erg blij mee. Het zijn basic zwarte enkellaarsjes met een hak en ze kostte maar €29,90 euro! Wat een koopje, ik ben er dolgelukkig mee!

De zus van Yannick woont met haar vriend (en aanstaande man) in Frankrijk en ze zijn in verwachting van hun eerste kindje. Ze kwamen een weekendje over naar Nederland en ze deden een geslachtsonthulling door middel van gender reveal cupcakes. Toen we de cupcakes aten werd duidelijk wat het geslacht van het kindje in haar buik is, en surprise het is een jongetje! Dus Lana krijgt een neefje!

Zaterdag moest ik in de middag en avond werken bij mijn horecabaan. Voor ik vertrok was de postbode geweest met hele leuke (pers)pakketjes en de Little Indian mocassins voor Lana die ik gewonnen heb.

Deze quote betekend veel voor me en heeft me echt aan het denken gezet op bepaalde gebieden in mijn leven.

Zondagochtend vertrok ik in het geheim met de trein richting Zevenaar om Manon te verrassen op haar babyshower. Ze dacht zelf ze haar babyshower zelf gepland had en dan op de week erna maar nee, ze is een week eerder al verrast. Onderweg dronk ik een soja latte en maakte ik deze selfie.

De babyshower vond plaats in een restaurantje waar we een high tea kregen met heerlijke boordjes, zoete en hartige hapjes, veel thee en gezelligheid. Het was een geslaagde dag!

Na weken met etentjes, feestjes, gezelligheid en honderden smoezen om mijn gezonde leefstijl te vergeten was het tijd om mezelf weer streng toe te spreken, project #fitmetkelly is begonnen! Ik eet gewoon weer lekker gevarieerd, voldoende groente en fruit, gezonde maaltijden en vermijd die lekkere chocoladepepernoten, taartjes, koek en chips op de doordeweekse dagen om me weer een stuk fitter te gaan voelen. Op mijn instagram vroeg ik jullie met me mee te doen en een hoop van jullie meldden zich aan, leuk! Doe jij al mee?

Mijn ontbijtje van maandag bestond uit Turkse yoghurt, banaan, een theelepeltje pindapasta en wat honing en natuurlijk thee!

Ook nam ik maandag een video op voor Echtemoeders! Kun je al een beetje raden waar deze video over zal gaan?

En wauw, ik kon niet blijer worden dan wakker te worden met dit aantal bloglovin’ volgers! Ik had nooit durven dromen dit bereikt te hebben met mijn blog. Dit is voor mij echt een droom die uitkomt en ik ben dankbaar dat jullie hier deel van uit willen maken.

De foto zegt genoeg denk ik. Lana was op zondagochtend uit ons bed gevallen, ze was zo snel aan het klauteren en aan het doen. Ze huilde flink en ze was heel hangerig maar deze week komen er ineens 3 tandjes tegelijk door. Dus het was ook niet gek dat ze niet helemaal in haar sas was. Op wat hangerig na was ze heel vrolijk zondag, kroop ze rond, deed ze van alles met haar voetje en leek ze toch gewoon te genieten. Na een goede nachtrust merkte ik maandag dat ze niet meer op dat voetje wilde lopen terwijl ze eigenlijk continue langs de tafel wil staan en lopen. Ook leek haar rechterbeentje wat dikker en uiteindelijk ben ik daarom naar de huisarts gegaan die ons doorverwees om foto’s te laten maken in het ziekenhuis. Na uren op de ehbo vertoeft te hebben kreeg ze gips, was het gelukkig een nette breuk en ziet her er naar uit dat het goed zal herstellen. Ze is onwijs dapper en we schrokken van het feit dat ze nog zo vrolijk was en weinig aangaf. Nu heeft ze gips en over een week mogen we terug voor controle en dan horen we wat ze verder gaan doen.

De box gebruikten we al maanden niet maar (enkel als opslag bak voor speelgoed) maar nu ze niet meer rond mag lopen in huis hebben we de box toch maar weer leuk ingericht en zo gemaakt dat ze zittend kan spelen en ze vind deze herontdekking van de box heel interessant (maar voor hoelang).

Working

Dinsdagmiddag nam Yannick vrij en besloten we met ons drietjes naar de Ikea te gaan om voor Lana haar speelhoekje wat te zoeken. Ik ben dol op de Ikea en doe er graag inspiratie op voor leuke inrichtingen en accessoires.

We besloten daar een hapje te eten. Yannick nam frietjes met saté, ik nam een quiche met salade en Lana had een pasta met veel groentes. Gezellig om er even als gezinnetje uit te zijn.

We hadden bij Ikea een hele mooie speelgoedmand gezin, zo’n grote kist in mandvorm. Helaas hadden ze niet de kleur die wij graag wilden dus willen we die kopen zodra de box naar boven kan. We kochten wel dit tafeltje en krukje om al een soort speelhoekje voor Lana te creëren.

Woensdagochtend bakte ik gezonde banaan-ei-pannekoekjes ontbijt met extra stukjes banaan, Lana is er ook dol op!

Dit waren de foto’s van afgelopen week, ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om met me mee te kijken. Ik ben benieuwd naar jullie reacties! Wie doen er ook weer mee met gezonder leven? #fitmetkelly? Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

41 reacties

 • Martina
  18 september 2014

  Ontzettend naar dat lana een breukje in haar been had! Lijkt me inderdaad schrikken. Beterschap!
  Martina onlangs geplaatst…18 Septermber 2014 – Kleding EssentialsMy Profile

 • Anneleen
  18 september 2014

  Wat vervelend van Lana haar beentje! Lijkt me vooral heel hard schrikken. Hopelijk heeft ze er niet te veel last van. Ik vind je visitekaartjes erg leuk geworden!

 • Dita
  18 september 2014

  Wat sneu voor Lana, hopelijk knapt ze snel op.
  Dita onlangs geplaatst…India collageMy Profile

 • Koalabeautymama
  18 september 2014

  Leuke diary
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Echte Moeders: Vluchttas inpakkenMy Profile

 • Benay Vaneese
  18 september 2014

  Wat vervelend van Lana’s beentje, beterschap!
  Benay Vaneese onlangs geplaatst…Vlog Parijs september 2014My Profile

 • Kaboutertuin
  18 september 2014

  Ahhh wat sneu voor Lana! Beterschap voor je meisje. En wat heb je weer een leuke week gehad. Je kaartjes zijn ook heel mooi geworden.

 • Healthy Mommy
  18 september 2014

  Leuke diary! Goed bezig met #fitmetkelly. Een beetje sociale controle nooit kwaad. Althans… Door dingen op social media te zetten creëer je voor jezelf een stok achter de deur.
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Je bent niet de enige die…My Profile

 • Manon
  18 september 2014

  Vond het zo leuk dat je er was Kel <3! Ik meen 't ^^!
  Lana is zoooo stoer, pittige tante!
  Manon onlangs geplaatst…OOTDB – Red tieMy Profile

 • Elize
  18 september 2014

  Ik vind de visitekaartjes echt erg mooi! Misschien zelf ook maar snel eens bestellen. Alleen ik wil wachten tot mijn nieuwe lay out af is, maar dat schiet de laatste tijd niet echt op haha :’)
  Elize onlangs geplaatst…Review ragout VA FoodsMy Profile

 • Marion
  18 september 2014

  Je visitekaartjes zijn heel erg mooi geworden vind ik! Hoop dat Lana weer snel helemaal de oude is!
  Marion onlangs geplaatst…This Is (So Not) MeMy Profile

 • Yudeska
  18 september 2014

  Wat een leuke dairy! Je visitekaartjes zijn erg mooi geworden!:)
  Yudeska onlangs geplaatst…The body shop Moringa Beautifying oilMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  18 september 2014

  Leuke week heb he weer gehad 🙂 je visitekaartjes zijn heel mooi!! ik wil ooit ook mijn eigen visitekaartjes hihi! Hele mooie selfie ook op het station! Ikea is inderdaad zooo leuk om rond te wandelen 🙂 wat jammer voor Lana zeg, hopelijk is ze snel genezen!!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Home Inspiration: de badkamer ♥My Profile

 • Vanessa
  18 september 2014

  Jammer voor Lana. Hopelijk geneest het snel. Mooie visitekaartjes heb je en die enkellaarsjes staan je ook leuk!
  Vanessa onlangs geplaatst…Persoonlijke update | Klierkoorts: hoe gaat het nu?My Profile

 • Saskia
  18 september 2014

  Och arme lana toch wat een stoere meid dat ze toch nog zo vrolijk was!
  Saskia onlangs geplaatst…NO Make Up Day! #NomakupdayMy Profile

 • Marloes
  18 september 2014

  Ach wat sneu voor Lana, hopelijk gaat het snel beter en hoeft het gips niet te lang blijven zitten. Leuke diary verder. En de quote vind ik ook erg mooi! Toen mijn nichtje net 1 was geworden was ze gevallen op haar schouder waardoor ze maar met 1 armpje ging kruipen voor een lange tijd, het was net een aapje. Zo zielig om te zien. En ze kon toen ook echt een poosje niet op haar armpje steunen/leunen. Je visite kaartjes zijn trouwens heel mooi!
  Marloes onlangs geplaatst…The Body Shop Hand CreamsMy Profile

 • Jessica
  18 september 2014

  Aaaah ik blijf Lana stoer vinden met haar gips hoor!!
  Jessica onlangs geplaatst…Liegen mag!My Profile

 • Joyce
  18 september 2014

  Hahaha zo schattig dat Lana bijna overal met haar handje op de food foto’s staat! Echt lief! Maar wat een top kind is het zeg! Echt dapper dat ze gewoon lekker doorgaat alsof er niets aan de hand is. Jullie moeten wel erg geschrokken zijn dat jullie kleine meisje haar beentje is gebroken!
  Joyce onlangs geplaatst…Film reviews #9My Profile

 • Thefoodiary
  18 september 2014

  Wat een mooie visitekaartjes! En arme Lana, wat een dapper meisje is het toch. Ik kan me voorstellend dat jullie onwijs geschrokken zijn. Hopelijk herstelt alles snel en goed.
  Ik heb van de week ook enkellaarsjes bij de van Haren gekocht, zo leuk om zo goedkoop mooie schoenen te kopen!
  Thefoodiary onlangs geplaatst…BATTLE: Extra pure chocolaMy Profile

 • Sophie
  18 september 2014

  Ach die Lana, hopelijk herstelt ze snel! Gelukkig is ze nog jong, dus dat zal allemaal wel goed gaan 🙂 Wat zijn die cupcakes trouwens ontzettend mooi, heel leuk om gender-revealing cupcakes te doen hihi!
  Sophie onlangs geplaatst…Qiriness Elixir Éclat ParfaitMy Profile

 • Céline
  18 september 2014

  Arme kleine Lana. Wat een stoere meid dat ze gewoon lekker doorgaat ookal heeft ze waarschijnlijk heel veel pijn!
  IKEA is inderdaad altijd gezellig om naar toe te gaan en ik kan ook wel weer wat meer beweging gebruiken. Misschien doe ik ook wel mee aan #fitmetkelly!
  Céline onlangs geplaatst…School Story tagMy Profile

 • Maaike
  18 september 2014

  Beterschap voor je kindje! Fijne quotes zitten er ook tussen zeg 🙂
  Maaike onlangs geplaatst…Review: Catrice Made to Stay highlighter penMy Profile

 • Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla
  18 september 2014

  Och arm poppetje toch! Schrikken zeg… Hopelijk is het snel over en is gauw de ‘oude’.

  Leuke diary! Ook benieuwd naar je stay at home work post, ik werk vaak thuis en kan wel een lijst maken waarom dit niet altijd effectief is.
  Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Hiphop je flip-flop & wiggle those toesMy Profile

 • beautybloglaura
  18 september 2014

  Super leuk artikel ! xx
  beautybloglaura onlangs geplaatst…A pink summer evening.My Profile

 • kellycaresse
  18 september 2014

  Haha dan kan ik je alvast verklappen dat ik met hetzelfde probleem zit 😛 maar stay tuned 😀

 • Joyce
  18 september 2014

  Ja ook ik ben erg benieuwd naar je artikel over thuiswerken. Het begint steeds lastiger te worden merk ik al…

  En wat ontzettend balen, Lana’s gebroken been. Een breuk hoeft gelukkig ook niet perse pijn te doen, maar er op staan lukt niet. Hopelijk heeft ze niet teveel last van het gips!
  Joyce onlangs geplaatst…NO make-up day – Mijn blote billen gezichtMy Profile

 • Petra
  18 september 2014

  Jeetje, dat is schrikken met Lana zo! Veel beterschap en sterkte voor als ze weer op de box uitgekeken raakt. xxx, liefs!
  Petra onlangs geplaatst…Het grote opruim- en minimaliseerproject hier thuisMy Profile

 • Simone
  18 september 2014

  Arme Lana met haar gebroken beentje. Hopelijk hersteld ze snel!
  Je visitekaartjes zijn echt heel erg mooi geworden. Ik wist niet dat ze dat bij Hema ook deden!
  Simone onlangs geplaatst…Weer een ervaring rijkerMy Profile

 • Dionne
  18 september 2014

  Hopelijk gaat het snel beter met Lana!
  Dionne onlangs geplaatst…What to wear | The Perfect Dress for a WeddingMy Profile

 • Ingrid
  18 september 2014

  Wat een bewogen drukke week zeg! Dat zal behoorlijk schrikken zijn geweest dat Lana’s beentje gebroken bleek te zijn. Ze zijn soms ook zo snel dat voordat je kan ingrijpen het al te laat is. Ben benieuwd hoe Yannicks zus d’r zwangerschap in Frankrijk beleefd. Is ze met een Nederlander of Fransman samen? Ik weet wel dat ik sinds de zwangerschap en helemaal na de bevalling maar 1 ding wil voor mijn kind en dat is opgroeien in Nederland!

 • Madelon
  18 september 2014

  Wat staat dat rugzakje haar schattig <3
  Madelon onlangs geplaatst…Winactie: 2 x Burt’s Bees Baby Bee Getting Started KitMy Profile

 • Bianca
  18 september 2014

  Leuke visitekaartjes en best apart dat Lana vrijwel niets heeft laten merken, dat ze zo vrolijk was. Gelukkig maar dat ze er niet veel last van heeft!
  Bianca onlangs geplaatst…Hoe ik mijn lippensticks en lipgloss opbergMy Profile

 • Jennifer
  18 september 2014

  Die val was natuurlijk al even schrikken, maar dat je een dag later erachter komt dat er een breukje in Lana’s beentje zit is misschien wel de grootste schrik. Hopelijk herstelt het snel! Ik denk dat veel mensen benieuwd zijn naar je tips voor thuiswerkmama’s en de dingen waar je tegenaan loopt. Ik zal er ook mee te maken gaan krijgen, maar anderzijds heb ik nog geen idee wat me te wachten staat.
  Jennifer onlangs geplaatst…Zwanger: 21 & 22 wekenMy Profile

 • Femke
  18 september 2014

  Wat vervelend voor Lana en natuurlijk ook voor jullie.
  Jij schreef bovenin dat ze een hoge pijngrens heeft, maar ze zeggen altijd dat breken niet eens pijn hoeft te doen en altijd minder pijn doet dan kneuzen.

  Tevens vind ik dat je er best wat fouten in hebt staan, qua leestekens en volgorde etc.

 • Thirza
  18 september 2014

  Ik vind je zwarte laarsjes echt heel erg leuk! En je visitekaartjes zien er netjes uit. Drukke week voor je Kel! Je bent een topper. X

 • Cindy
  18 september 2014

  Ach, tis zonde die Lana, zielig hoor. Maar wel een flinkerd, als ze verder geen kick geeft. Maar je moederhart doet volgens mij wel erg zeer nu. Je laarsjes zijn echt heel erg leuk! #fitmetKelly moet ik ook eens doen, nu ik terug ben van vakantie. Maar ik heb nog vakantie en dat merk ik ook aan mijn eetpatroon. Foute boel!
  Cindy onlangs geplaatst…Home sweet homeMy Profile

 • Jorien
  18 september 2014

  Wat een drukke week had jij zeg, baby’s (gefeliciteerd met het neefje wat gaat komen!) afspraken, en dan die arme Lana! Ziet er zo sneu uit he zo’n beentje. Ik hoop dat het snel allemaal genezen is.
  Jorien onlangs geplaatst…Recept: Couscous Salade Met KipMy Profile

 • Reny
  18 september 2014

  Leuk om te lezen dat je jouw eigen health challenge hebt opgezet 🙂 Je bent nog steeds van harte welkom bij onze groep hoor #30voeljefit
  Reny onlangs geplaatst…Voeding en een mooie huidMy Profile

 • Amy
  18 september 2014

  Hoop leuke dingen deze week! Ik vind je visite kaartje heel erg bij jou en je blog passen en de cupcakes zien er heel schattig uit – zeker een leuke manier om het geslacht van je kindje te vertellen! Arme Lana met haar beentje ook, gelukkig kwam je er snel achter en kan ze nu rustig herstellen!
  Amy onlangs geplaatst…2 jaar verder, bijna 20 kilo lichterMy Profile

 • Fara Bellinga
  19 september 2014

  Oohh wat sneu van Lana’ s beentje. Wat een dapper meisje is ze dan dat ze niet zo veel liet merken. Heel veel beterschap voor jullie lieve mooie meid! ( leuk speelhoekje trouwens ) 🙂 Liefs, Fara
  Fara Bellinga onlangs geplaatst…Q&A Antwoorden / DEEL 4My Profile

 • Kaya-Quintana
  19 september 2014

  Die cupcakes zijn zo cute!

 • Roxanne
  21 september 2014

  Schrikken hoor! Hopelijk herstelt Lana snel 🙂
  Haha, haar handje op de eet foto’s, ‘mama schiet op met foto’s maken, ik heb honger’ 😉
  En de gender reveal cupcakes, leuk idee en wat zien ze er leuk uit!
  Roxanne onlangs geplaatst…Koken en bakken met Rox: Pita pizza’sMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.