Diary donderdag: Dare to dream big, creativiteit en food

Diary1

Een nieuwe donderdag, een nieuwe diary. De laatste officiële week van mijn zwangerschapsverlof. Ondanks wat lichamelijke problemen toch een hele leuke week geweest. Op het moment dat ik dit typ weet ik niet waar dit lichamelijke problemen vandaan komen en wacht ik op de uitslag van mijn huisarts. Anyways, een nieuwe diary. Dare to dream big’, het motto dat perfect paste bij de happy challenge opdracht van week 2. En aan die dromen heb ik gewerkt deze week, de eerste stap was namelijk een afspraak bij het KVK om mijn blog als bedrijf in te schrijven. Op foto 4 zie je mijn nette outfit die ik droeg naar mijn afspraak. Op foto 3 zie je mij met de citroen picasso C4 want naar zo’n afspraak vervoer je jezelf in stijl (grapje). De foto straalt wel mijn trots uit!

diary2

1. Jup double check, alles is geregeld, stap 1 van mijn grote droom is gezet. 2. Door Joyce en Shirley ben ik aangestoken met de creatieve Filofax ‘gekte’ en ik ontving donderdag mijn eerste filofax in de bus. Een paarse domino personal. Ik had al allerlei creatieve spulletjes (washi tape, stickers, sticky notes, stiften etc.) geshopt bij Hema en ik had nog het een en ander van mijn scrapbook collectie dus ik kon gelijk creatief aan de slag. Kopje thee erbij, even tijd voor mezelf en ik heb mezelf voorgenomen dit vaker te doen. 4. Een eerste stap naar het creatieve eindresultaat, ik houd van deze drukke kleurige en vooral fleurige agenda’s.

diart4

1. Throwback in de tijd, een hele oude foto die ik terug vond in mijn iphone, van 2 jaar geleden. Ik mocht een zonnebril uitkiezen als cadeautje van mijn vriend, en ik ging niet voor dit kekke chanel zonnebrilletje hoor haha. 2. Onwijs leuk dat ik mag gaan schrijven voor mommytobe. Ik zit namelijk vol mama-praat inspiratie maar ik wil Kellycaresse juist niet alleen een mama blog maken. Op zondag deel ik mijn verhaal op mommytobe dus voor de mama-praat liefhebbers, op zondag is er een extra ‘mommy monday (sunday 😉 ). 3. Ik ging al goed aan de slag met mijn voornemen zondag, ik moest rustig aan doen dus ik ging lekker creatief aan de slag met ‘scrapbooking’.  De foto’s van onze zomervakantie in Turkije waren nog niet allemaal ingeplakt dus ik wilde dit album afmaken. Mijn volgende scrapbook project wordt het babyboek van Lana. Ik kan zo uren creatief bezig zijn, heerlijk. 4. Ik raak altijd zo onder de indruk van jullie lieve comments, ik lees ze allemaal en mijn hart maakt een sprongetje bij al jullie lieve comments, dankjewel allemaal, jullie zijn toppers!

diary3

1. Ik was weer aan het werk voor Beautydream. Een hele gezellige beauty workshop geven bij een zorginstelling, ik was dus eigenlijk de sociaal pedagogisch hulpverlenende visagist en kon zo beide studies inzetten. Ontzettend leuk om te doen!. 2. Dit vind ik een geweldige foto van mij en Lana, deze is met kerstmis gemaakt. Ik gebruikte deze voor de ABC baby tag. 3. Lekker aan het kokkerellen met Hello Fresh, de review komt snel online. 4. Ik maakte een afspraak bij de kapper want dit was hoognodig, ik moest nog even wachten en dronk lekker een cappuccino.

diary5

De volgorde van de foto’s klopt niet helemaal haha. 1 Hier nog lekker aan het kokkerellen voor Hello fresh. 2. Bij de kapper. Ik heb lichtblond haar van mezelf maar had een aantal keer wat highlights laten zetten omdat mijn haar in de winter wat donkerder is en ik mijn ‘zomerhaar’ dan ook leuker vind. Omdat ik de ‘uitgroei’ die ontstond zat was liet ik high en lowlights zetten in mijn eigen haarkleur zodat mijn haar weer helemaal mijn eigen kleur heeft, scheelt een hoop werk en uitgroei frustratie. 3. De citroen C4 Picasso die we een week mochten testen brachten we gisteren terug naar Amsterdam. Omdat het toch een eindje rijden is ging ik gelijk even langs mijn media bureau om wat zaken te bespreken. 4. Mijn schoonmoeder, vriend en Lana wachtten toen in de auto en daarna gingen we gezellig bij een Amerikaanse lunchroom koffie met een hapje nemen. Ik at deze goddelijke carrotcake. Dit zaakje zit in Purmerend. Nadien gingen we namelijk op bezoek bij de opa en oma van Yannick die daar wonen.

Dit was mijn diary voor deze week. Zitten er hier meer filofax junkies in de ‘zaal’? Dan ben ik benieuwd naar jullie verhaal. Laat me je reacties op mijn diary weten in de comments,

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

32 reacties

 • Hannah
  30 januari 2014

  Nope, geen filofax. Ik ben wel altijd lekker aan de slag met planningen enzo, maar op een andere manier! Leuke diary weer 🙂
  Hannah onlangs geplaatst…Happy challenge |Dream big!My Profile

 • Marieke
  30 januari 2014

  Geen filofax hier! Het lijkt me heel leuk, maar ik denk dat ik daar te weinig ruimte aan zou hebben. Ik wacht jullie blogs erover af 🙂 Fijne week weer!
  Marieke onlangs geplaatst…SOCIAL MEDIA | 5 redenen waarom je mij op social media zou moeten volgenMy Profile

 • Pauline
  30 januari 2014

  Leuke week heb je gehad! Hopelijk voel je je snel weer wat beter.
  Nee geen filofax hier, wel een weekplanner van Hema die ik opleuk met tape stickers ed!

 • Chantal
  30 januari 2014

  Dit logje is een beetje als het nieuwe fenomeen, PLOGGEN. Ik vind het wel leuk

 • Martina
  30 januari 2014

  Leuke foto’s, tof dat je een auto mocht testen!
  Martina onlangs geplaatst…30 Januari 2014 – Shoplog sale TBS, Zara, Zalando, KruidvatMy Profile

 • Renee
  30 januari 2014

  Die Amerikaanse lunchroom zit vlakbij mijn huis. Rijd er vaak langs, maar nog nooit binnen geweest. Toch eens een kijkje nemen 🙂

 • Manon
  30 januari 2014

  Leuk! Ik vind die filofaxen ook superleuk. Mijn beste vriendinnetje heeft er vorige week ook 1 gekocht en ik heb haar al een berg stickers, washitape enzo gegeven omdat ik het zelf niet doe haha.
  Manon onlangs geplaatst…Mooi met Lizanne #3: Jean d’ArcelMy Profile

 • Bibian
  30 januari 2014

  Superleuke diary weer, en wat een mooie kleur filofax heb je! Iedereen steekt elkaar aan, dankje kelly hahahah! Oh en die carrotcake ziet er heel lekker uit! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Mooi met Lizanne #3: Jean d’ArcelMy Profile

 • Carina
  30 januari 2014

  Die foto van jou en Lana met kerst is echt superleuk! En ik krijg honger van al dat eten 🙁 haha
  Carina onlangs geplaatst…Tv seriesMy Profile

 • Budgetproof.nl
  30 januari 2014

  Je ziet er goed uit 🙂 hot mama!
  Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Mango online shop sale outfit #2My Profile

 • Jess
  30 januari 2014

  Leuk weer een diary. Wat een fijne foto’s allemaal weer. Ben benieuwd naar je Filofax. Hopelijk heb je snel duidelijkheid over je klachten.
  Jess onlangs geplaatst…Let’s talk about boobiesMy Profile

 • Saskia
  30 januari 2014

  Leuk om te zien weer! De foto van jou en lana vind ik echt ontzettend mooi!
  Saskia onlangs geplaatst…Recept: Havermout cakejes!My Profile

 • Deborah
  30 januari 2014

  Hoi Kelly,

  Leuk overzicht! Ik dacht ik reageer eens, want we worden een soort collega’s, ik ga namelijk elke woensdag een kinderboekenblog schrijven op Mommy to be!
  En je filofax-hobby deel ik ook, al heb ik zelf een paperchase-agenda. Heerlijk frobelen met papier!

 • Cindy
  30 januari 2014

  Wat zie je er goed uit, leuk die Picasso! Die Carrotcake ziet er echt heeeerlijk uit! En mooi dat je die beauty workshop hebt gegeven voor een zorginstelling!
  Cindy onlangs geplaatst…Happy Challenge #2: Wat is je droom?My Profile

 • Life of Simone
  30 januari 2014

  Die carrotcake!! Leuke diary weer!
  Life of Simone onlangs geplaatst…Bijkletsen #17My Profile

 • Anouk
  30 januari 2014

  Super leuke foto’s! Vind het altijd erg leuk om een kijkje te nemen in jou weken
  Anouk onlangs geplaatst…Tag: BloggersboekjeMy Profile

 • Martine
  30 januari 2014

  Ziet eruit als een leuke week en geniet van je laatste daagjes verlof!!!
  Martine onlangs geplaatst…Ben jij een Fantastic Mom? Doe de Quiz!My Profile

 • Vanessa
  30 januari 2014

  Leuk om een kijkje in je leven te nemen!
  Vanessa onlangs geplaatst…Hoeft een goede mascara (niet) veel te kosten?My Profile

 • Dagmar
  30 januari 2014

  Yay super leuke diary en mooi motto dare to dream big. Past helemaal bij jou lieverd <3 Maar jij maakt van die mooie dromen realiteit! Xx

 • xx.Yvonne
  30 januari 2014

  He wat leuk, ik woon in Purmerend. Ben nog nooit bij dat zaakje naar binnen geweest, misschien toch maar eens een keer doen binnenkort 🙂
  Gaan jullie de auto trouwens kopen/leasen of gaan jullie nog andere modellen proberen.
  Vind de foto bij de ABC tag ook heel erg mooi. Je straat daar liefde en geluk uit, mooi!

 • Anne
  30 januari 2014

  Leuk! Wat goed dat je de stap hebt gezet en je hebt ingeschreven bij de KvK :). Die foto van jou en Lana samen is mooi, eentje om goed te bewaren lijkt me! En filofax, nee, ik weet eerlijk gezegd niet eens goed wat nou het bijzondere daar aan is, of wat filofaxen filofaxen maakt 😉

 • Geertje
  30 januari 2014

  Wat vervelend dat je je zo slecht voelt (inmiddels heb je de oorzaak al bekend gemaakt), hoop dat het snel beter met je gaat. In ieder geval weer een leuke diary. En fijne grote auto he, die Picasso C4. Wij hebben er ook een tijdje een gehad. Mooi foto van jou en Lana!
  Geertje onlangs geplaatst…Valentijn Bij Deleukstetaartenshop + Winactie…My Profile

 • Marloes
  30 januari 2014

  Super leuke foto’s ! Id hele mooie foto van jou en Lana! En wat leuk dat KellyCaresse nu je eigen bedrijf is! Gefeliciteerd!
  Marloes onlangs geplaatst…Beauty & Fashion Wishlist JanuariMy Profile

 • Benay Vaneese
  30 januari 2014

  Ik heb ook een filofax personal agenda besteld en alle accessoires heb ik ook al haha. Van de week ben ik op straat aangesproken door medewerkers van Hello Fresh. Vanaf 11 februari krijgen we een box. Ben heel benieuwd! En gefeliciteerd met je inschrijving bij de KvK 🙂
  Benay Vaneese onlangs geplaatst…Mijn top 5 paarse lipsticksMy Profile

 • Kimberly
  30 januari 2014

  Hmm carrot cake! Ik weet wat ik binnenkort weer eens wil gaan bakken hihi
  Kimberly onlangs geplaatst…HappyChallenge – Wat is je droom?My Profile

 • janneke
  30 januari 2014

  Leuk dat je beide studies zo creatief kan inzetten!
  janneke onlangs geplaatst…Recept: home made appelmoesMy Profile

 • Robin
  30 januari 2014

  Ik ben zo benieuwd hoe carrot cake smaakt hihi, het ziet er wel heel lekker uit!
  Leuke foto’s allemaal.
  Robin onlangs geplaatst…Favorieten januari 2014My Profile

 • Lara
  30 januari 2014

  O, ik zou echt niet tegen zo’n drukke agenda kunnen! Ik vind het totaal niet overzichtelijk en zo heeft mijn hoofd geen orde haha! Leuke diary weer 🙂

 • Naomi
  30 januari 2014

  Leuke foto’s weer! Ik heb geen filofax en ik had er ook nog nooit van gehoord, maar het ziet er wel heel vrolijk uit zoals jij ‘m hebt ‘beplakt’!

 • mamoesjka
  30 januari 2014

  Ik probeerde vanmiddag al te reageren maar toen werd ik telkens van de website af geknikkerd.
  Ik probeer het nogmaals omdat ik even wilde zeggen dat ik de lengte van je haren heel mooi vind! Ik overweeg om mijn haren ook te knippen op die lengte. Staat erg pittig!
  mamoesjka onlangs geplaatst…Rommel museumMy Profile

 • saskia
  30 januari 2014

  ben nu heel erg nieuwsgierig naar filofax, ik ken het helemaal niet… tijd om even te googelen!!

 • Jennifer
  30 januari 2014

  Geen filofax junkie. Ik vind het namelijk wel helemaal tof, maar ik denk dat als ik er eenmaal aan begin ik mezelf er helemaal in verlies, haha. Nee, ik ben veel effectiever met lijstjes. En mijn creativiteit kan ik kwijt in mijn postprojectje. Dan maak ik er mijn penvriendinnetjes blij mee. 🙂
  Jennifer onlangs geplaatst…Ik ga naar New York en stuur jou een kaartje!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.