Deze 3 films van vroeger heb ik echt grijs gedraaid!

films grijs

Vroegahh, jep dat voelt ineens oud, keek ik nog gewoon videobanden en later dvd’s. Dan kocht je een dvd of je huurde er een. Als ik zo’n dvd dan in huis had dan keek ik ze enorm vaak achter elkaar. Tegenwoordig hebben we gewoon Netflix en kunnen we op ieder moment van de dag kijken wat we maar willen. Toch wil ik even terugkijken op vroeger. Een paar films heb ik echt grijs gedraaid toen, ik kende op een gegeven moment zelfs de tekst van de acteurs uit mijn hoofd haha! Om dat jeugdsentiment terug te halen deel ik 3 van die films die ik helemaal grijs gedraaid heb!

 1. Mean Girs: ‘On wednesdays, we wear pink!‘ of ‘You Can’t sit with us‘ , ‘That is SOOO Fetch (stop make Fetch gonna happen, is not gonna happen‘ of ‘Put it in the burn book’! En zo kan ik wel even doorgaan haha. Ik doel nu wel echt op Mean Girls 1, de tweede versie die later uitkwam vond ik veel minder leuk. Hebben jullie deze film ook zoveel bekeken?

BronBron

2. Legally blonde: Nog zo’n film van vroeger die ik echt grijs (uh roze) gedraaid heb dat is Legally Blonde, en dan zowel deel 1 als 2. Deze intelligente maar wat tuttig overkomende dame weet iedereen aan het lachen en stralen te krijgen. Door haar uiterlijke schoonheid wordt ze dommer ingeschat terwijl ze ondertussen universitair afstudeert aan Law school. Een film vol herkenning, humor en vrouwelijkheid. Kennen jullie deze film?

bron

Bron

Bronbron

3. Bridget Jones Diaries: Ik denk dat alle vrouwen wel iets van een aspect herkent in Bridget Jones. Deze sympathieke, soms klungelige dame maakt een heleboel dingen mee. Van break-ups tot carrière switches, de zoveelste lijnpoging, verhuizingen en heel veel dates met allerlei mannen. De bekende oma onderbroek, die heerlijk foute pyjama die we allemaal wel hebben (ik typ deze blogpost in zo’n pyjama op de bank hihi). Wie herkent zich niet in Bridget? Ik wel, daarom keek ik deze film ook enorm vaak. Heerlijke film vol herkenning!

Bron

Bron

Bron Hoe herkenbaar en hilarisch was deze ‘All by myself scene!’.

Ik ben heel benieuwd of deze films voor jou ook zoveel herinneringen oproepen of welke films jij vroeger echt hebt grijs gedraaid! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

33 gedachten over “Deze 3 films van vroeger heb ik echt grijs gedraaid!”

 1. Zeker weten Bridget Jones. En verder Ghost (prachtig en super ontroerend en romantisch met Demi Moore en Patrick Swayze) en natuurlijk Dirty Dancing (blijft een klassieker en kijk ik nog om de zoveel jaar, lekker zwijmelen).
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Slecht nieuwsMy Profile

 2. Aaah goede smaak. Thanks I was Legally Blonde al bijna vergeten. Mean girls heb ik laatst met mijn dochters gekeken. Echt zo leuk! Ze gingen helemaal stuk. Clueless en 10 things I hate about You vond ik ook zo leuk. En natuurlijk Step up. Ik vind het zo leuk dat nu mijn kinderen ouder worden ze niet alleen maar tekenfilms kijken. En zeechte films ook kunnen waarderen.
  Josan onlangs geplaatst…Ik blog, dus ik ben een MILFMy Profile

 3. Jaa alledrie ook vaker gekeken! Mijn favoriet is mean girls, kan ik nu nog steeds om lachen.
  Binnenkort komt er een nieuwe Bridget Jones in de bios, die wil ik ook zeker zien.
  Maria onlangs geplaatst…Sara OOTD || SuikerfeestMy Profile

 4. Deze 3 heb ik zelf ook heel veel gekeken, tot het gek maken van papa toe. Ik vond the princess diaries ook geweldig en nog een aantal. Kom alleen even niet op de naam.
  Kelly onlangs geplaatst…Kelly’s kookpot #1My Profile

 5. Geloof het of niet, maar Bridget Jones Diaries heb ik pas een tijdje geleden voor het eerst gezien. Leuke film! Weet je dat er een vervolg op komt? Bridget Jones’s Baby. Ik heb de trailer al gezien en het ziet er alvast weer veelbelovend uit 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…PLOG: Verjaardag Glenn & Me Before YouMy Profile

 6. Ja mean girls…! Ook scream, a nightmare on elmstreet, dirty dancing…!!! Grease natuurlijk… Legally blond was ook erg leuk maar Bridget Jones heb ik nooit leuk gevonden..

 7. Yep, zowel Mean Girls als Bridget Jones helemaal grijs gedraaid. Heerlijke films. Op den duur wist ik ook veel tekst uit mijn hoofd, haha!

 8. Jaaaaa ook mijn favorieten!! Samen met Clueless….
  Heb nu weer helemaal zin gekregen om ze allemaal te kijken 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.