De Pawsome tag : Over Kitten Patrick

Dia1Kennen jullie de kattenblog Pawsome al? Een super leuke blog voor de kattenliefhebber, iets wat ik zeker geworden ben met de komst van Patrick in ons gezin. Ik heb er veel leuke tips vandaan kunnen halen. Ik werd door hen getagd om de Pawsome tag op te nemen, een vragenlijst over het hebben van een kat (of meerdere katten). Ik ga het natuurlijk hebben over Patrick. Wat is zijn (geheime) bijnaam? Wat zijn z’n gewoontes? Maakt hij al spullen kapot? Dit soort vragen ga ik over hem beantwoorden. Ook deel ik leuke snapshot beelden van Patrick in de video. Wij zijn helemaal dol op Patrick!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden en van de beelden die tussendoor voorbij kwamen van Patrick. Zijn jullie ook kattenliefhebbers? Ik ben ook benieuwd naar jullie (eventuele) kat(ten)! Wat is de bijnaam van jouw katje/poes? Heeft hij/zij gekke gewoontes of maakt hij veel kapot? Laat je reactie achter bij de comments, ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

11 gedachten over “De Pawsome tag : Over Kitten Patrick”

 1. Wij hebben heel lang geleden wel een kat gehad, maar wij hebben eigenlijk vooral honden gehad. Al zou ik ook ooit een katje weer willen, maar met een konijn en 2 honden vind ik het nu wel even genoeg qua beestenboel!
  Nicole onlangs geplaatst…2 kleine kleutertjesMy Profile

 2. Hahaha geweldige tag en Lana die Patrick roept.

  Patrick is leuk. Ik heb een kat, Ipi heet ze. Ik kreeg haar 13 jaar geleden van mijn man toen ik nog thuis woonde. Nu woont ze bij ons en ‘s ochtends staat ze voor de deur te janken omdat ze de kinderen wakker wilt maken.
  Nesrin onlangs geplaatst…My life: White trash storyMy Profile

 3. Geweldig, wat een moppie zeg! Lijkt me wel gezellig zo’n beestje in huis. Zeker nu Yannick nog wat vaker van huis is. Wij hebben helaas geen katten. Zou het wel heel graag willen.
  Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Mijn verjaardagMy Profile

 4. Leuke tag Kelly! Hoe heb je dat nou afgelopen weekend gedaan toen jullie weg waren? Wij hebben een hond, dus een kat komt er niet in hahah alhoewel onze hond ook net een kat is….. Ze ligt uren in het raamkozijn naar buiten te kijken en maakt soms van die piep geluiden… Ook speelt ze nooit mrt andere honden want daar houd ze niet van. Fijne maandag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario #1My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.