Getest: De hello Fresh box

De hello Fresh box

Van Hello Fresh ontving ik een Hello Fresh box om uit te proberen en hier was ik hartstikke blij mee. Ik ben dol op koken, lekker in m’n keukentje allerlei heerlijke gerechten maken en de Hello Fresh box is dan ideaal want daarin bevinden zich alle ingredienten voor 3 (of 5) dagen aan avondmaaltijden. Het uitgangspunt van Hello Fresh is dat alle producten eerlijk gehandeld en geoogst zijn. Ook zijn alle producten vers en bevatten ze voldoende groente en andere gezonde ingredienten. Voor €39,00 inclusief verzenden heb je een box voor 3 dagen met voldoende erin voor maaltijden voor twee personen. Ik testte de box voor de site uit en laat jullie mijn ervaringen weten.

De hello Fresh box

Een unboxing foto, al deze producten zaten in de box, ik zie vooral veel kleur en dat betekend voldoende variatie en verse producten. De doos werd bij mij om 19.30 koel afgeleverd.

De hello Fresh box

In de box zit een duidelijk receptenboekje waar een uitgebreide beschrijving inzit hoe je de gerechten kunt bereiden. Ook wordt er per ingredient uitgelegd hoeveel je nodig hebt per persoon, zo kan het eigenlijk niet mis gaan. De gerechten zijn in zo’n 20 minuutjes te bereiden gemiddeld. Vriendlief en ik vonden het een hele leuke ‘opdracht’ en stonden gezellig samen in de keuken. Yannick is dan van het snijden en hakken, en ik van het bakken (haha).

De hello Fresh box

linguine met kippendijfilet en tomatensaus

Op dag 1 kookten we het heerlijke gerecht wat je kunt zien op de foto hierboven. Dit is linquine (een pasta soort) met tomatensaus, en kippendijfilet. De saus is aangemaakt met geraspte wortel, stukjes bleekselderij, bieslook, tomatenblokjes, zure room met een garnering van pompoenpitten. Daarin zit gewokte kippendijfilet, wat heerlijk mals vlees is. Het leuke vond ik dat ik anders eigenlijk nooit gebruik maak van wortel en bleekselderij in gerechten en het smaakte erg lekker. Dat ga ik vaker in gerechten gebruiken.

De hello Fresh box

Aardappel-courgette soep met oude kaas en uienkruier

Op dag twee aten we een heerlijk vers gemaakte aardappel-courgette soep. De soep werd gemaakt van bildstar aardappeltjes, courgette, ui, knoflook , verse chilipeper (pittig!) en zure room. Als garnering werd er wat bieslook en oude kaas op gestrooid. Daarbij aten we een volkoren uienkruier, een soort ‘ciabatta’ met ui en kruiden, erg lekker. Ik heb zelf nooit soep aangemaakt met aardappel maar ik vond het een goed succes. De zure room maakte het lekker zacht van structuur.

Gegrilde skrei met crazy pea en noedels

Op dag 3 aten we gegrilde skrei (vis) met crazy pea (een soort groene kruiden) en noedels. We vonden dit gerecht allebei het minst lekker van de drie. Het was wel lekker maar we misten er wat in. De noedels werden met een sausje van soja saus en citroen aangemengd. De vis werd gebakken in een grillpan en ook bij de noedels gedaan en de Crazy pea en stukjes witte kool wokten we op en ging ook bij het gerecht erbij. Ik had deze vissoort nog nooit op maar die vond ik wel lekker. De witte kool en crazy pea waren een lekkere combinatie. Van ons had er een ander smaakvoller sausje bij gemogen.

We hebben erg genoten van deze ‘opdracht’. Drie dagen heerlijk vers gekookt en nieuwe recepten uitgeprobeerd. Wat zo leuk was is dat we ingredienten gebruikt hebben die we anders niet zouden gebruiken zoals gerapste wortel, witte kool, crazy pea en aardappel in de soep. Dit zal ik in de toekomst wel in mijn keuken gaan gebruiken want het is erg lekker en zo heb je meer groente in je gerechten zitten.

Ik zou de hello fresh box zeker aanraden als je eens wat nieuwe gerechten wilt uitproberen of zelf weinig inspiratie hebt op het gebied van koken. Ook helpt het als je nog niet zo kundig bent in de keuken want alles wordt goed uitgelegd en zo kan iedereen een meesterkok zijn. Ik zou de box niet wekelijks aanschaffen omdat ik de prijs wel wat duur vind voor ons budget maar is dit voor jou geen probleem zou ik het absoluut aanraden. Ik denk dat ik in de toekomst vaker af en toe een box bestel (ze hebben ook proefboxen, vegetarische boxen en topsportersboxen) om weer wat nieuws te proberen.

Ik heb een leuke actie voor jullie! Ik heb namelijk voor jullie een kortingscode om met 20% korting een box te bestellen. Met kortingscode : KELLY20 kun je je eigen box bestellen en dat maakt de prijs toch een stuk aantrekkelijker. Deze code is geldig tot en met 31 juli 2014. De korting geldt niet op de proefbox en fruitbox en er dienen minimaal 2 boxen voor worden afgenomen. Ideaal dus als je van plan bent om een Hello Fresh abonnement wilt afsluiten. Korting is dan zeker mooi meegenomen.

Ben jij bekend met de hello fresh boxen en wat vind jij ervan? Zou jij dit wel eens willen proberen? Laat het me weten in de comments. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn review vonden, tips zijn ook erg welkom.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

24 reacties

 • martina
  2 februari 2014

  zon box lijkt me onwijs leuk om wat meer uit mijn comfort zone te koken 🙂
  martina onlangs geplaatst…2 Februari 2014 – OutfitMy Profile

 • Desiree
  2 februari 2014

  Hoi kelly,

  Misschien heb ik er over heen gelezen maar zijn de recepten (zat) genoeg voor 2 personen? Mijn vriend is een nogal grote eter haha

 • Manon
  2 februari 2014

  Wat leuk zeg! Ik kende het concept al wel maar ik heb het nog nooit zelf geprobeerd al lijkt het me wel heel erg tof:)
  Manon onlangs geplaatst…DIY – Skull Shirt / RompertjeMy Profile

 • kellycaresse
  2 februari 2014

  Haha ja mijn vriend is ook een hele grote eter, hij eet een dubbele portie ten opzichte van mij en we hadden er genoeg aan 🙂

 • Bibian
  2 februari 2014

  Wat ziet dat er leuk uit, vind het een heel goed concept! Zo leer je dingen eten die je normaal niet zou kopen! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…DIY – Skull Shirt / RompertjeMy Profile

 • Susanne
  2 februari 2014

  Ik heb er weleens meer over gelezen. Lijkt me erg leuk om gerechten te maken met producten die je eigenlijk nooit gebruikt of zelfs helemaal niet kent! Je moet wel een makkelijke eter zijn want er kunnen natuurlijk dan ook dingen bijzitten die je niet kan lusten. Je eet zo erg gevarieerd en gezond. Wel jammer dat het zó duur is!
  Susanne onlangs geplaatst…The Food(d)iary | week 5My Profile

 • Sophie
  2 februari 2014

  Superleuk! Ik ben het wel eens eerder tegegekomen en het is een gaaf idee voor als je wat andere producten wilt gebruiken! Op mijn werk heb ik een paar Turkse en Marokkaanse collega’s, en wanneer zij ‘s avonds werken en moeten koken eet ik ook altijd zo héérlijk en buiten mijn comfortzone. Heb inmiddels al veel gerechten gekregen met ingrediënten waar ik niet bekend mee ben, maar wel vaker zou willen gebruiken haha!
  Sophie onlangs geplaatst…Sunday Chat – Stempels en Washi TapeMy Profile

 • Nicole
  2 februari 2014

  Toen ik voor mn zwangerschap nog bodieboost deed had ik dit ook al eens gezien, maar ik vind t echt te prijzig.. Je hebt dan alleen 3 avond maaltijden terwijl wij voor 50 euro voor een hele week boodschappen halen.. incl ontbijt en lunch!
  Nicole onlangs geplaatst…BabyshowerMy Profile

 • Anouk
  2 februari 2014

  Wat toevallig, ik kreeg gister een tegoedbon voor hello fresh in de brievenbus maar ik wist nog helemaal niet wat het was. Het ziet er wel goed uit!!
  Anouk onlangs geplaatst…The instagram Photo ChallengeMy Profile

 • Jess
  2 februari 2014

  Ik zou het graag eens willen proberen. Op deze manier kun je dingen uitproberen waar je normaal niet zo snel voor zou kiezen. Hier kon je eens pakketten met van alles en nog wat kopen bij plaatselijke boeren. Echt een tof initiatief.
  Jess onlangs geplaatst…Dag 30 – Je handschriftMy Profile

 • Carina
  2 februari 2014

  Als ik een eigen keuken zou hebben dan zou ik supergraag willen proberen. lijkt me zo handig en gezond is het ook nog.
  Carina onlangs geplaatst…Sunday – Funday?My Profile

 • Joyce
  2 februari 2014

  Wat leuk dat je dit mocht testen. Ik ben heel erg benieuwd naar de hello fresh box in combinatie met een gezin. Misschien in de toekomst maar een keer proberen 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Recept: Teriyaki burgerMy Profile

 • mamoesjka
  2 februari 2014

  Hé dit vind ik leuk! Ik ben altijd opzoek naar nieuwe gerechtjes en dan graag verantwoord en gezond…
  Dankjewel voor de kortingscode! 🙂
  mamoesjka onlangs geplaatst…Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!My Profile

 • Liza
  2 februari 2014

  Ik vind het net als Nicole erg duur. Dit concept schiet op dit moment als een paddestoel op de markt. Je hebt ook De Krat. Je betaalt toch voor een concept. Ok de recepten krijg je erbij. Maar ik geef de voorkeur toch voor lekker zelf halen op de markt en aangevuld bij eco en bio winkel. 50€ is echt te duur voor slechts 3x avondeten voor 2 p. Daar koop ik voor een hele week inderdaad alle maaltijdboodschappen voor.

 • Dagmar
  2 februari 2014

  Wat een toffe box en leuk idee! Het eten ziet er heerlijk uit en fijn dat er zo’n handig receptenboekje bij zit. Zo kan elke liefhebber met of zonder talent toch een heerlijke maaltijd op tafel zetten. Love it! X
  Dagmar onlangs geplaatst…BEHIND THE SCENES #24 / AFW & Healthy LifestyleMy Profile

 • Barbara
  2 februari 2014

  Denk dat ik de Hello Fresh box ook eens ga proberen. Maar liever als de kleine geboren is en ik weer álles kan/mag/durf te eten 🙂
  Barbara onlangs geplaatst…22 weken zwanger: hallo, buikje!My Profile

 • Claudia
  2 februari 2014

  Zou dit erg graag willen proberen en vind het een leuk concept, maar vind het toch echt véél te prijzig. Je kunt deze maaltijden zelf veel goedkoper maken door alles los te kopen.
  Claudia onlangs geplaatst…Cala d’or, MallorcaMy Profile

 • Kim
  2 februari 2014

  Leuk om te lezen, maar ik vind het voor mij als student wat te prijzig 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Mijn januariMy Profile

 • WeHeartFit
  2 februari 2014

  Leuk! Ik zou de box zeker een keer willen uitproberen, komt mooi uit nu met die kortingscode!
  WeHeartFit onlangs geplaatst…DIARY: sushi, birthday cake & happy with friendsMy Profile

 • annouska
  2 februari 2014

  Wauw ziet er goed uit.
  annouska onlangs geplaatst…The Happy Challenge #3: Visualiseer je dromenMy Profile

 • Hannah
  2 februari 2014

  Lijkt me echt heel erg leuk! Maar het is wel echt duur, ik eet normaal gesproken echt veel goedkoper
  Hannah onlangs geplaatst…Happy challenge |Dream big!My Profile

 • Lori
  4 februari 2014

  Toevallig had ik dezelfde box (met 5 maaltijden) besteld. Voor elke week wellicht te duur maar wat heerlijk! Een week niet de deur uit hoeven voor boodschappen, geen originele recepten hoeven te verzinnen en toch elke dag lekker en gezond eten en bovenal, meer tijd voor de kleine meid (en mijzelf)… goede deal!
  Lori onlangs geplaatst…GO or NO GO? De eerste drie weken Wasbare LuiersMy Profile

 • Olga (teamconfetti)
  5 februari 2014

  Ik vind dit zo’n bijzonder concept! Jammer dat het gerecht met de vis wat tegen viel, het klonk zo lekker!

 • Jennn
  7 februari 2014

  Ik heb het wel eens bekeken uit nieuwsgierigheid, maar Lief is niet zo’n makkelijke eter als het op onbekende dingen aankomt, dus voor ons is het niks.
  Jennn onlangs geplaatst…Een beetje ziekjesMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.