Date for two in de Efteling! #VLOG 50

Dia1Yannick en ik gingen gezellig een dagje met ons tweeën op pad naar de Efteling! Het was een zomeravond dag, dat betekent dat het park tot 0.00 open is! We vertrokken rond 14.00 richting de Efteling, dineerden bij Raveleijn en hadden het heel gezellig. Bekaf aan het einde van de dag, dat Yannick me besloot te dragen haha! De dag was gewoon heel geslaagd en vandaag deel ik de vlog van deze dag met jullie.Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden! Laat het me weten bij de comments. Zijn jullie weleens bij de Efteling zomeravonden geweest?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

18 gedachten over “Date for two in de Efteling! #VLOG 50”

  1. Jeetje mina! Twee en een half uur wachten! Gekkigheid! Oh maar wat is de Efteling toch geweldig leuk! Haaaahahaha die Yannick in dat Laaflandkarretje. Gekke Henk! Leuk filmpje. Jullie hebben het naar je zin gehad, dat is duidelijk. Fijn dat je weer naar huis mag meis. X
    Marion onlangs geplaatst…Desperate ManMy Profile

  2. Ik was er ook afgelopen zaterdag en ik heb zoveel aan je gedacht daar! Dat je een abonnement genomen hebt, dat ik dat ook zou doen als ik daar zou wonen maar ook dat de mensen in de Efteling met hetzelfde accent als jij praten! Haha…
    Heb jij ook de Ravelijnshow gezien van half 8?
    Ik vond het ook overal enorm druk (niet raar dat ik je niet tegengekomen ben..) en had eigenlijk gehoopt dat het ‘s avonds een stuk rustiger zou worden. Maar ik heb me er echt over verbaasd hoeveel kinderen gewoon in een bolderkar gelegd werden en al slapend door het park werden gereden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.