Daily update woensdag 5 maart

Bron

Woensdag 5 maart, het is middag nu ik deze daily update typ. Ik merk hoe fijn ik het vind om op deze manier de dag door te nemen en ik denk dat ik dit vaker zal gaan doen. Niet iedere dag, dan worden jullie er vast gek van haha, maar af en toe. Vandaag is ook mijn diary donderdag online gekomen dus het is misschien al snel wat dubbel, daar probeer ik voor te waken. Vandaag was een leuke dag met een flinke to do list. Ik wilde namelijk filmpjes opnemen, een outfit of the day artikel maken en daar foto’s voor laten maken, en ik wilde deze update en de diary donderdag in elkaar zetten. Zo kan ik morgen namelijk aan de slag met het bewerken van de filmpjes en het vooruit schrijven van andere artikelen zodat mijn weekend wat rustiger is. Deze to-do lijst heb ik vrijwel afgerond dus daar ben ik trots op. Samen met mijn vriend nam ik een filmpje op met de antwoorden op de vragen die jullie hem eerder konden stellen en ik nam zelf de TMI tag op waarbij ik 50 ‘to much information’ vragen op film beantwoordde. Vanavond gaan we nog naar een kraamvisite waar ik heel veel zin in heb, en misschien als ik het vol houd brengen we nog een bezoekje aan de ouders van mijn vriend. Het is dus een hele fijne dag.

Vandaag ben ik dankbaar voor…

 • Lieve vriendin Suzanne waar ik gezellig via FaceTime veel mee gekletst heb. Veel handiger programma als Skype en je kunt dit gewoon doen via de iphone en ipad.
 • Mijn lieve vriend die met mij een filmpje wilde opnemen, het was zo gezellig en we hebben echt gelachen. Hij heeft camera talenten!
 • Het lekkere ontbijtje dat ik nam van Turkse yoghurt, banaan en daarin superfoods van lijnzaad, pecannoten, pindakaas en chia zaadjes.
 • Dat we vanavond op kraamvisite gaan want vrienden van ons hebben een zoontje gekregen, zo leuk!
 • Het kopje koffie waar ik nu lekker van aan het genieten ben.
 • Dat het een stuk beter ging vandaag met mijn bloedsuikers!
 • Voor de geweldig lieve reacties op het eerste artikel ‘aangrijpende verhalen van lezers’. Ik heb ook telefonisch contact met het meisje die het schreef gehad en het deed haar ook zo goed om te lezen dat het zo goed werd opgepakt. Ook bijzonder hoeveel herkenning er is over dit onderwerp.

In principe zou dit vandaag de laatste daily update zijn omdat morgen (vrijdag) de nieuwe opdracht van de happy challenge online zal komen. Willen jullie vaker dit soort updates lezen dan hoor ik het graag in de comments want ik vind het leuk om deze te schrijven namelijk.

Waar ben jij vandaag dankbaar voor? Laat het me weten in de comments van deze daily update.

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

11 reacties

 • Manon
  6 maart 2014

  Ben heel erg benieuwd naar het filmpje met je vriend samen! Leuk zulke lijstjes, ik zeg vaker doen!
  Manon onlangs geplaatst…Waar moet ik beginnen? – De baby uitzetlijstMy Profile

 • aMuse Rouge
  6 maart 2014

  Ik vind de dankbaarheidslijstjes ook heel leuk. Maar ik vind een hele week elke dag (zoals je zelf ook al aangeeft) een beetje te veel van het goede… Mij lijkt het leuker om dit af en toe te doen, maar dan een dankbaarheidslijstje voor een hele week, niet voor één dag.

  Nu ja, dat is natuurlijk maar mijn mening. En misschien komt het ook wel omdat ik heel wat Happy Challenge-blogs volg. De dankbaarheidslijstjes vliegen me om de oren, haha!

  Zelf heb ik er nog geen gepost. De mijne komt morgen online. Het wordt er eentje van de hele afgelopen week. 🙂

 • Healthy Mommy
  6 maart 2014

  De dankbaarheidslijstjes zijn helemaal leuk en geven een positieve vibe, maar elke dag hoeft niet 😉 Ben benieuwd naar de nieuwe happy challenge. Je kan overigens wel onderaan een ander artikel je geluksmomentjes vertellen! Blijft het er toch een beetje in, maar niet als een ‘volwaardig’ artikel.
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…GezinsuitjesMy Profile

 • Anita
  6 maart 2014

  Ik vind het altijd leuk om te lezen! Ik ben vandaag dankbaar voor het zonnetje, heerlijk!

 • Marion
  6 maart 2014

  Als jij dat zo fijn vind om zo de dag door te nemen: gewoon DOEN!!! Do what makes you happy, meis!
  Marion onlangs geplaatst…Een stukje taart……. na 15 jaarMy Profile

 • Bibian
  6 maart 2014

  Wat een mooi lijstje weer Kelly, als je er over na gaat denken ben je veel sneller ergens dankbaar voor. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Waar moet ik beginnen? – De baby uitzetlijstMy Profile

 • Dita
  6 maart 2014

  Weer fijn om te lezen! Ik ben dankbaar voor mn lieve collega’s en mn vriend. Ook het elke week eten bij mn papa en zn vrouw is gezellig
  Dita onlangs geplaatst…Flowers! (3)My Profile

 • Sandra
  6 maart 2014

  Nee voor mij hoeft die daily update niet altijd. Een weekje was leuk maar das toch wel genoeg denk ik. Ik denk dat je anders ook veel in herhaling valt.

 • Saskia
  6 maart 2014

  Leuk lijstje weer! Ik ben dankbaar voor het mooie weer en mijn lieve zoontje!!
  Saskia onlangs geplaatst…Outfit Of The Day!My Profile

 • Nicole
  7 maart 2014

  Ik vind dit soort lijstjes zeker mooi om te lezen..
  Ik ben dankbaar voor de mooie dochter die gisteren geboren is en alle hulp die we gehad hebben gekregen tijdens de bevalling en alle dagen ervoor!
  Nicole onlangs geplaatst…Meet Baby Eagles…My Profile

 • Ilse
  7 maart 2014

  Leuk lijstje.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.