Daily update: Maandag 3 maart

Maandag 3 maart, vond ik een fijne maandag! Toen vriendlief de deur uit moest legde hij Lana lekker bij mij in bed, ik gaf haar borstvoeding en daarna sliepen we een beetje uit (tot 8.30) en kroelden we fijn. Dat vind ik echt genieten en fijn wakker worden. Lana slaapt in de ochtend wat meer dus ik had tijd voor wat huishoudelijke klusjes. Daarna dronk ik een kopje koffie en ging ik wat blogs lezen. Ook had ik contact met het ziekenhuis over de stand van zaken met betrekking tot de huiduitslag en mijn bloedsuikers. De bloedsuikers zijn nog erg hoog en de huiduitslag lijkt toch steeds terug te komen. Ze stelde mijn medicatie weer in en zo zijn we de dag door gekomen.

Ik had een paar uur besteed aan het volgooien van mijn Marktplaats winkel van Sinkel. Allerlei boeken die ik niet lees of gebruik, kledingstukken die ik toch een stuk minder gedragen heb dan ik dacht toen ik deze kocht en ook wat babyspulletjes. We gaan over een maand verhuizen en sommige spullen kunnen dan beter niet mee verhuizen als ik ze toch niet gebruik. Ben je benieuwd naar mijn Marktplaats winken van Sinkel? Klik dan hier.

Nadat ik alle spulletjes op marktplaats had staan heb ik wat opgeruimd in huis, Lana voeding gegeven en verzorgt (dit gaat natuurlijk de hele dag door) en met haar gespeeld op het speelkleed. Zo mooi om te zien hoe ze ontwikkeld! Daarna begon ik met het koken van het eten. Aangezien ik een heerlijk nieuw stamppot gerecht ontdekt had wilde ik deze in een recept voor de blog in foto’s vastleggen. Het was dus fotograferen en koken tegelijk. Binnenkort lezen jullie hier meer van.

In de avond typ ik dit artikel en denk ik dat we een rustavondje gaan houden met een leuke film erbij.

Vandaag ben ik dankbaar voor…

 • Dat ik er aan toe gekomen ben om van alles en nog wat op Marktplaats te zetten. Het is een hele klus en ik stelde het steeds uit maar het voelt goed om dit nu gedaan te hebben. Opruimen in huis betekend opruimen in je hoofd.
 • Ik ontving een leuk pers pakket van Albert Heijn met hun nieuwe Nespresso cups, super lekker natuurlijk maar wij hebben geen nespresso apparaat. Ik plaatste een oproepje op Instagram voor wie er interesse in had en een lieve volger reageerde. Ik kan haar er erg blij mee maken. Dat geeft zo’n fijn gevoel!
 • Dat ik een heerlijk stamppot recept ontdekt heb die ik nog veel vaker zal gaan koken. Ik ben dol op koken en nieuwe recepten ontdekken dus dit was echt genieten
 • De geweldige reacties op mijn Mommy monday artikel. Ik vind het leuk om dit soort ingrijpende levensonderwerpen te bespreken op mijn site. Zo’n onderwerp waar iedereen wel een visie/mening of gedachte van heeft. Als in de comments dan allerlei interessante reacties komen met ieder z’n eigen visie dan vind ik dat mijn doel wel bereikt is. Het is dan stof tot nadenken geweest. Tja, wanneer ben je echt er klaar voor om ouders te worden?
 • Dat ik het zo leuk en fijn vind om dankbaarheidslijstjes te maken en op die manier mijn dag door te nemen. Ik merk dat ik me zo nog meer focus op de positieve dingen in het leven.

Waar ben jij vandaag dankbaar voor? Laat het me weten in de comments van deze daily update.

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • Jennn
  4 maart 2014

  Is je winkel van Sinkel al leeggekocht? Ik kom uit bij 1611 resultaten in de categorie diensten en vakmensen als ik op je link klik…

 • Anita te Gussinklo
  4 maart 2014

  Wat herkenbaar dat van marktplaats. Ik had me aan het begin van het jaar voorgenomen om dt ook te doen.
  De eerste week van Januari al heel veel foto’s van alles genomen maar ik kan me er maar niet toe zetten om het erop te zetten.

 • Fleur
  4 maart 2014

  Wat klinkt het als een hele fijne maandag!
  Ik hoop voor je dat het snel weer beter gaat met je bloedsuikers en je uitslag!

  Geniet van deze mooie en (in ieder geval hier wel) zonnige dinsdag!

 • Manon
  4 maart 2014

  Wat een goeie punten heb je benoemd! Nu ik veel afgevallen ben geef ik veel van mijn te grote kleren aan Bibian en mijn zusje. Zij zijn er heel blij mee en ik voel me ook fijn om dingetjes te geven 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Jong & Moeder – Laten huilen?My Profile

 • Lisa
  4 maart 2014

  Ik wil ook al weken spullen op marktplaats zetten, maar elke keer heb ik er geen zin in. Ik heb alles al uitgezocht, maar ik vind het altijd zo’n gedoe om foto’s te maken en alles online te zetten haha! Misschien van de week toch maar eens mee aan de slag gaan 😉

  Ik zie trouwens dat jij je tasje van Zara verkoopt.. WHY?! Deze is zo leuk! ( Ik heb al veel tasjes, dus ik kan er helaas niets mee doen)

 • Tara
  4 maart 2014

  Leuke post! Vind je mok echt super haha <3
  Liefs
  Tara onlangs geplaatst…NEW IN – Clarisonic Mia 2My Profile

 • Hannah
  4 maart 2014

  Ik merk inderdaad ook echt dat ik het heerlijk vind om aan het eind van de dag even te gaan zitten voor mijn dankbaarheidslijstje. Misschien moet ik er na deze week maar gewoon mee door gaan… 🙂
  Hannah onlangs geplaatst…Photo Diary #3My Profile

 • Rosa
  4 maart 2014

  Ik ben benieuwd naar je stamppot! 🙂
  Rosa onlangs geplaatst…Look of the day – Diploma uitreikingMy Profile

 • Martina
  4 maart 2014

  Ik moet nodig eens wat dingen verkopen… Maar bij mij komt het er nooit ect van!
  Martina onlangs geplaatst…4 Maart 2014 – Sunny outfitMy Profile

 • Mariska
  4 maart 2014

  Wat een mooie lijstje, altijd fijn om dingen te koop zetten. Alleen het erop zetten is zoveel werk.
  Mariska onlangs geplaatst…Hema wenkbrauwgelMy Profile

 • Rosalie
  4 maart 2014

  Ik doe ook aan de lijstjes! Het wordt steeds makkelijker 🙂
  Rosalie onlangs geplaatst…Dankbaarheidslijstjes 2 & 3 maartMy Profile

 • Miranda
  4 maart 2014

  Wat slim om nu al in te pakken, op te ruimen en spullen te gaan verkopen. Scheelt idd allemaal weer enorm als het verhuizen zo ver is.
  Miranda onlangs geplaatst…Zo blij als een kind met mijn elektrische fiets!My Profile

 • Dita
  4 maart 2014

  Mij maakt blij: een lieve app van mn vriend 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Home made tomatensaus (vegetarisch)My Profile

 • weheartfit
  5 maart 2014

  Ik moet ook nog steeds kleding op Marktplaats zetten, ik stel het alleen steeds uit haha!
  weheartfit onlangs geplaatst…Mijn afslankreis is afgelopen!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.