Cursus Instagram : DE LAATSTE EDITIE!

Ik heb iets enorm leuks voor je voor als je voelt dat dit jouw moment is om je Instagram account naar een hoger level te tillen. Na de succesvolle Online Cursus Vloggen waar ik nu al 90  enthousiaste deelnemers succes in mocht coachen, en de vorige editie van de Cursus Instagram waar ruim 120 deelnemers succes mee behaalde lanceer ik nu de Cursus Instagram dit keer voor de laatste keer, met een mega (echt mega) korting! Zie je andere Instagrammers groeien en maakt het jou onzeker? Weet je soms echt niet wat je kunt posten op Instagram en lijk je maar niet te groeien? Snap je niets van het algoritme van Instagram en waarom de ene post zoveel slechter scoort van die andere? Heb je een bedrijf of wil je je bedrijf opbouwen en weet je stiekem dat Instagram het kanaal is wat je kan laten groeien maar heb je geen idee hoe je dat moet doen?  Ik coach je graag! Ik heb mijn jarenlange ervaring als succesvolle social media influencer gebundeld in een cursus. De cursus Instagram.

Online Cursus Instagram: Wat houdt dat eigenlijk in?

Dit is de cursus waarvan ik had gehoopt dat hij bestond toen ik 6 jaar geleden begon en maar wat deed op Instagram. Ik vond het soms ook zo spannend om mezelf online zichtbaar te maken en ik heb enorm veel geklungeld tot ik Instagram en de regels ervan ging snappen. Toen het Instagram algoritme is ingevoerd begon dit opnieuw en leerde ik weer alle kneepjes van het vak om toch mijn doelen te kunnen halen. Ik leerde mijn onzekerheid opzij zetten en van klungelige stories, maak ik nu professionele stories die tienduizenden kijkers elke dag bekijken.

En als ik het kan, geloof me dan kan jij het ook. Instagram is voor mij een medium dat mijn bedrijf enorm heeft laten groeien. Ik heb dankzij Instagram zoveel dromen waargemaakt! Inmiddels haal ik mijn inkomen mede uit Instagram en geniet ik iedere dag van de interactie die ik heb met mijn volgers. Elke reactie, like en DM maakt me trots en blij en ik vind het geweldig zoveel vrouwen te mogen inspireren. Je hebt misschien het gevoel dat je maar wat doet, en dat snap ik, maar hoe fijn zou het zijn als je zou leren hoe het werkt op een hele makkelijke manier, zonder de hele dag aan je telefoon vastgeketend te hoeven zitten. Ik wens voor jou ook dat je met Instagram je doelen en dromen kunt waarmaken want hoe tof zou het zijn als je veel meer volgers bereikt met jouw verhaal!

Hoe tof zou het zijn als je van je volgers echte fans kunt maken en/of dat je je (online) business eindelijk enorm kan laten groeien door de inzet van Instagram. Dit bespaart je zoveel marketing kosten en het kan zo simpel zijn als je weet hoe het werkt.

Daarnaast is juist nu, in deze corona crisis, het moment om online meer zichtbaar te zijn. Online ondernemen is de toekomst, dat beseffen we nu allemaal wel en je potentiële volgers zijn ook nu juist meer online te vinden en hebben jouw tips en inspiratie nodig. Wie nu zijn kop boven het maaiveld durft uit te steken plant een zaadje voor de toekomst. Door nu de tijd te nemen en te investeren in jezelf, je kennis en mogelijkheden, pluk je hier de vruchten van die ook na deze crisis zo belangrijk zijn. En het klinkt misschien enorm onhaalbaar, maar geloof me, ook voor jou is het haalbaar een groter bereik op te bouwen en de tools te leren die mij geholpen hebben zo’n groot bereik op te bouwen en te houden.

Mag ik jou gaan helpen die droom waar te maken?

Ik wil jou graag aan de hand nemen zodat je precies alles weet om een kickstart te maken om jouw Instagram tot een groot succes te maken. Al die angsten en onzekerheden die je nu nog voelt over Instagram, foto’s plaatsen en Instagram stories opnemen gaan we aanpakken, want geloof me, wat vond ik het eng toen ik begon met Instagram!

Ik dacht toen ik begon ook, wat moet ik dan plaatsen op Instagram en ik ga toch niet filmpjes van mezelf erop zetten, wie zit daar op te wachten? Mijn leven is toch helemaal niet interessant? Wat zal mijn omgeving er wel niet van vinden als ik ineens heel actief wordt op Instagram? En ga ik dan wel volgers krijgen, en hoe kan je dan groeien? Ik voelde me soms ook zo onzeker en wist niet hoe ik het moest aanpakken om van mijn Instagram account een groot succes te maken zodat ik dagelijks mijn droombedrijf mag runnen. Ik ga jou aan de hand nemen en stap voor stap leren waardoor je met zelfvertrouwen mag starten en eindelijk leert hoe ook jij kan gaan groeien op Instagram en er ook nog eens veel plezier aan beleeft.

In deze 4-weekse online cursus Instagram krijg je elke week een nieuwe videoles in je mailbox en een e-book en werkboek. Wanneer je deze cursus volgt weet je over 4 weken precies hoe je je succes verder kunt uitbouwen zodat je alle tools en know-how hebt om te gaan groeien met je Instagram account. Een prachtig cadeau voor jou!

Wat ga je leren in de online cursus Instagram?

– Les 1: De Basics van de Instagram game. Je waarom en je droomdoel bepalen en een strategie opstellen deze te behalen. Hoe je mooie stories en posts kunt maken, mooie Instagram foto’s en feed kunt opstellen en hoogtepunten zodat je meteen aan de slag kunt en gaat doorpakken.

– Les 2:  Belemmerende overtuigingen: We gaan je onzekerheden en belemmerende overtuigingen onderzoeken en aanpakken. Jezelf online zichtbaar maken kan enorm spannend zijn. Je vergelijkt jezelf steeds met grote accounts en denkt niet dat jij het verschil kan maken. De drempel jezelf te filmen is er ook. We zijn soms zo bang voor de mening van anderen. Die gaan we allemaal tackelen zodat die je niet meer tegenhouden om te groeien.

– Les 3: Doelgroep bepalen: Welke doelgroep ga jij aanspreken? Hoe ga je deze aanspreken en hoe ga je van je volgers fans maken? Hoe zorg je voor de juiste branding Hoe schrijf je die ideale Instagram bio waardoor men direct op volgen drukt? En ik deel je geweldige apps die het verschil maken in jouw contentstrategie!

Les 4: Hoe ga je gigantisch groeien op Instagram? Wat ga je posten en wanneer? Hoe maak je nou je posts en stories zo interessant? De geheimen om een groot bereik op te bouwen en alle geheimen van het algoritme van Instagram, zodat je alle knowhow hebt om van jouw Instagram account een groot succes te maken.

Extra

Bonus 1: LIVE Gaan: Hoe je de kracht van Livesessies kunt inzetten voor jouw account, om binnen no time een heleboel volgers aan te spreken!

Bonus 2: IGTV: Hoe je IGTV kunt inzetten om zo next level te gaan met storytelling en je doelgroep kunt entertainen, informeren en meer.

Bonus 3: Worth it: Wat kun je het beste wanneer posten op Instagram en hoe voeg je echt waarde toe waardoor volgers je met veel plezier volgen.

Bonus 4: Hoe kun je efficiënt en slim posten zodat je niet de hele dag op je telefoon zit maar je wel top of mind blijft van je volgers en kunt groeien!

 

Je leert hoe je Instagram als business model kunt inzetten om je bedrijf te boosten of er een verdienmodel op zich van te maken en zodat je precies weet wat je wanneer moet posten om al je doelen te bereiken met Instagram. Hoe werkt de cursus? Na betaling krijg je bij aanvang van de cursus elke week toegang tot de nieuwe les. Je krijgt een mailtje met de link naar de Kellycaresse Acadamy waar de les voor je klaarstaat.

Elke les bevat een videoles en een werkboek waar je mee aan de slag gaat. Ook krijg je tijdens de cursus toegang tot een geheim Instagram account waar ik nog meer tips ga delen om je Instagram strategie nog beter aan te pakken. Ik laat er behind the scenes stories zien met hoe ik alles aanpak en deel je er mijn geheime kneepjes van het vak en ik geef 2x een live training (die later via IGTV is terug te kijken) waarin ik je nog meer leer zodat ook voor jou het makkelijk wordt om alles aan te pakken.

Het wordt een life changing cursus waarin jij eindelijk die diepgekoesterde droom achterna gaat. We beginnen op 11 mei met de laatste klas van deze cursus, ben jij erbij? 

Aanmelden:

Pak jij die kans? Meld je aan via deze link om verzekerd te zijn van jouw plekje in de cursus!

Hopelijk ben je er ook bij op 11 mei en investeer jij ook in jezelf en die nieuwe kans!
Meer lezen over de cursus Instagram? Lees hier meer over de cursus.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

1 gedachte over “Cursus Instagram : DE LAATSTE EDITIE!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.