Ik heb een nieuwe challenge of uitdaging. Ja dit kun je zeker een uitdaging noemen haha. Ik ben een echte shopaholic, ik ben dol op nieuwe kleding, make-up, tassen, sieraden , waar houd ik niet van? Maar als je als shopaholic samen gaat wonen dan kun je niet altijd meer gewoon kopen als je iets leuk vind. Ik overdrijf nu wel een beetje hoor, het valt nog best mee met mijn shopgedrag maar deze uitdaging wil ik graag aangaan omdat het ook goed is om creatief te worden met de kleding, sieraden etc. wat ik al heb. Daar een no-buy challenge. Een maand lang wil ik niets kopen op het gebied van kleding, make-up, sieraden, gadgets etc.

De regels:

 • Iets mag enkel worden aangeschaft als het ‘echt nodig is! (mascara die op is bijvoorbeeld).
 • Geen excuses bedenken waarom ik wel iets zou mogen kopen.
 • Een maand lang enkel geld spenderen aan vaste lasten, cadeautjes voor jarigen, boodschappen, you know it.

Waarom deze challenge? Zo hoop ik een beetje extra te kunnen sparen wat natuurlijk niet verkeerd is. Over een paar maanden is het alweer vakantie! Wie doet met me mee met deze challenge wat ik kan wel wat steun gebruiken haha! Laat het me weten in de comments. Heeft er iemand tips voor mij of de andere deelnemers? Ik ben heel benieuwd naar deze uitdaging!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

8 gedachten over “Challenge: No buy!”

 1. Ik kan je hierbij niet helpen, dus aan mij heb je niks, kan wel meedoen maar dat is eigenlijk niet eerlijk want ik koop make-up/verzorgings producten alleen als het echt nodig is, en kleding precies zo, gadgets alleen als het echt kan en ik het nodig heb, zoals mijn telefoon bv… simpelweg omdat ik zo in elkaar steek maar ook omdat ik er geen budget voor heb.
  Vind het wel een mooie challenge! en denk zeker dat het je gaat lukken! Houd je ons op de hoogte? en wat ga je met het geld doen dat je daadwerkelijk bespaard?

 2. Ik heb erover zitten denken om dit ook te doen maar ik heb net al mijn kasten en dergelijke opgeruimd en een heleboel weggegeven of gegooid dus vind ik dat ik wel wat nieuwe spullen verdien. Misschien begin ik op 21 maart: het begin van de lente en het begin van een gevulde portemonnee. Alleszins veel succes gewenst – het lukt je wel!

 3. Ik ben 1 feb. begonnen met deze challenge, de eerste dagen ben je super gemotiveerd maar daarna wordt het echt zwaar! Vooral als je in de stad loopt.
  Heel veel succes! Ik ben benieuwd hoe je het gaat volhouden:D You can do it!

 4. Tip: bij elke verleiding jezelf 2 vragen stellen:
  – heb ik het écht nodig?
  – word ik er gelukkiger van?

  Klinkt simpel… en dat is he took maar best effectief. Leuk dat deze challange doet. Ik sta ook elk jaar voor 1 of meerdere uitdagingen. Een week niet snoepen of een week positief denken… Het kan soms zelfs voor een (positieve) mindset zorgen waar je nog lang plezier van hebt. Zijn er ook mensen die met je meedoen?

 5. Ik heb de afgelopen maand ook een soort no-buy (niet no-buy maar minder-buy hahah) en bij alles wat ik wilde kopen dacht ik: heb ik dit nodig? Daar heb ik realistisch over gedacht (!) en als ik tot de conclusie kwam ‘ja’, dan kocht ik het. Was het ‘nee’, dan liet ik het liggen 🙂 Heeft best gewerkt! Succes, gaat je lukken!!

 6. suc6 ermee, ik heb dit zelf ook besloten om te gaan proberen. Hoop dat het me gaat lukken wil ook een beetje gaan sparen, dus minder uitgeven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.