Bloggers i like!

Naast dat ik er erg van geniet om te bloggen, vind ik het ook heerlijk om de blogs van andere fanatieke bloggers te bekijken. Lekker een kopje (groene) thee erbij en lezen en reageren op andere blogs. Het is soms net of je op visite bent in het leven van anderen. Ik lees graag over mode, beauty, personal lifestyle maar ook andere leuke artikelen met tips, mooie foto’s, lekker eten, goede recepten, ik lees gewoon graag wat andere meiden te vertellen hebben op het wereld wijde web. Om in deze blijheid te delen wil ik graag een opsomming van mijn favoriete blogs geven om jullie misschien ook wel nieuwe blogs te laten leren kennen:

Styleguide.nl

Styleguide is een mode platform van Shirley. Een inspirerende en ondernemende dame die ons via haar website op de hoogte brengt van de nieuwste mode items, maar ook beauty wordt behandelt. Wekelijks geeft ze ons een kijkje in haar leven met een foto diary. Kortom een leuke website en een echte aanrader!

 

 

LisanneLeeft

 

Lisanneleeft is de lifestyle blog van Lisanne, een jonge dame die ondanks haar ‘beperking’ Fybromyalgie blogt over de mooie dingen van het leven, inspirerende quotes, vrolijke plaatsjes en leuke tips!. Een bezoekje aan de blog van Lisanne is iedere dag weer een verrassing. Neem vooral eens een kijkje!

Bykimberley

\

Bykimberley is naast een grafisch design en trendwatching bureau ook een blog die gerund wordt door Kimberley. Een spontane lieve maar vooral ook creatieve dame die je meer nieuwtjes deelt op het gebied van fashion en lifestyle. Ze laat je wekelijks een kijkje nemen in haar visuele agenda en blijft je verbazen met nieuwe trends en weetjes. Neem vooral eens een kijkje op haar blog!

Mypaperblank

Mypaperblank is de blog van Suzanne die op een inspirerende en creatieve manier schrijft over alles wat zij leuk vind in het leven op het gebied van lifestyle, creativiteit, do it yourself en allerlei interessante nieuwtjes. Ze laat ons iedere week een kijkje nemen in haar leven door instagram kiekjes te delen. Ook blogt Suzanne over haar creatieve mail project! Een leuke blog om zeker aan te raden!

Jesdiny

Jesdiny is de personal lifestyle blog van een jonge vrouw die zichzelf Jesdiny noemt op het wereldwijde web. (correct me if i’m wrong). Ze blogt over het leven dat ze had in New York, haar travel wishlist maar ook travel tips, haar healthy lifestyle en een kijkje in haar leven. Ook favoriete muziek en bekende artiesten komen terug op deze toffe blog. 

Life of Simone

Life of Simone is de persoonlijke blog van Simone die blogt over haar mode wishlist, leuke nieuwe webshop items maar ook haar bodieboost lifestyle, heerlijke recepten en ze geeft ons wekelijks een instagram diary update. Een hele leuke blog om te volgen!

Lifesplash

Lifesplash is de persoonlijke fashion en beautyblog van Jiami, een bijzondere dame van 13 jaar met een optimistische kijk op het leven en een ondernemende visie. Ondanks haar eetstoornis staat ze positief in het leven en houdt ze ons op de hoogte van de laatste fashion en beauty trends. Zeker een blog die ik zou aanraden!

Er zijn natuurlijk nog heel veel meer blogs die ik regelmatig lees en zou aanraden. Ik heb hierboven de blogs benoemd die ik echt dagelijks bekijk en die ik op dit moment graag wilde benoemen. Ik ben in de comments benieuwd naar de blogs die jullie zouden aanraden!

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

 • iliveformydreams
  24 februari 2013

  Leuk! Een aantal volg ik, een aantal kende ik nog niet. Ik ga eens even een kijkje nemen 🙂

 • Suzanne
  24 februari 2013

  Lief van je! Echt super leuk! Dankjewel 😀

 • robinvalentine♥
  24 februari 2013

  lifesplash is leuk 🙂 ze is al zo volwassen en getalenteerd terwijl ze qua leeftijd nog zo jong is!

 • Daphne
  24 februari 2013

  Ik verbaas me er iedere keer weer over hoe jong sommige bloggers zijn! Leuke blogs heb je uitgekozen 🙂

 • Stephanie
  24 februari 2013

  Leuke blogs! De meeste kende ik al maar de andere ga ik zeker eens bezoeken.

 • Nicole
  24 februari 2013

  Leuk om te lezen! Ik kende er nog maar een paar, dus leuk dat ik nu weer een paar nieuwe blogs heb ontdekt. 🙂

 • Miranda
  24 februari 2013

  Ik ga de 2 die ik nog niet kende is eens bezoeken, leuke post dit!

 • wendymborst
  24 februari 2013

  Leuke tips! Dank je wel! Je hebt zelf ook een mooie blog, zeg!

 • Jorinde
  24 februari 2013

  Bedankt voor de tips!

 • Rosie
  24 februari 2013

  Er zitten leuke blogs bij maar ook blogs die ik zelf niet zo leuk vind. Een aantal kende ik nog niet dus ik ben benieuwd, vind het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

  xo Rosie

 • lovexbug
  24 februari 2013

  De meeste blogs kende ik nog niet, leuk om ook eens andere blogs te lezen. Je hebt zelf ook echt een leuke blog! Ik ga je volgen op bloglovin’

 • Debbie
  24 februari 2013

  Leuk om te zien wat jouw favoriete blogs zijn… ik ken ze ook allemaal

 • lisanneleeft
  24 februari 2013

  Ahhh, super lief, dankjewel 😀 Voel me vereerd, hihi.
  En een aantal blogs die ik nog niet kende, ga zeker eventjes een kijkje nemen 🙂

 • Simone
  25 februari 2013

  Aaahh wat super leuk
  aa ik ga eens een kijkje nemen op de blogs die ik nog niet echt ken!

 • Kelly
  25 februari 2013

  Sommige kon ik nog niet. Erg leuk om nieuwe blogs te leren kennen 🙂

 • rachel
  25 februari 2013

  leuk!! sommige kende ik nog niet 😉

 • Petra
  25 februari 2013

  ik kan de blog van “Life of Simone” niet vinden via de link! En ook niet als ik via google zoek.. heb je daar misschien de link nog van?

  Ik vind dit altijd echt een leuk artikel, vooral omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe interessante blogs. Zelf ben ik al wel groot fan van styleguide, lifesplash en lisanneleeft!

 • Daniëlle Springer
  25 februari 2013

  Styleguide en My Paperblank vind ik ook heel leuk!

 • Benthe
  25 februari 2013

  Altijd leuk om nieuwe blogs te vinden! Styleguide is ook een van mijn favorieten 🙂

 • Olga
  25 februari 2013

  De link van lifespash werkt niet bij mij, wat is de juiste link? 🙂

 • kelly
  25 februari 2013

  Thanks voor je reactie olga 🙂 http://www.lifesplash.com

 • Lonneke
  9 april 2015

  Leuk, ik heb er weer een aantal nieuwe blogs bij! ^^
  Lonneke onlangs geplaatst…10 vragen& 10 feitjes.My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.