Naast dat ik er erg van geniet om te bloggen, vind ik het ook heerlijk om de blogs van andere fanatieke bloggers te bekijken. Lekker een kopje (groene) thee erbij en lezen en reageren op andere blogs. Het is soms net of je op visite bent in het leven van anderen. Ik lees graag over mode, beauty, personal lifestyle maar ook andere leuke artikelen met tips, mooie foto’s, lekker eten, goede recepten, ik lees gewoon graag wat andere meiden te vertellen hebben op het wereld wijde web. Om in deze blijheid te delen wil ik graag een opsomming van mijn favoriete blogs geven om jullie misschien ook wel nieuwe blogs te laten leren kennen:

Styleguide.nl

Styleguide is een mode platform van Shirley. Een inspirerende en ondernemende dame die ons via haar website op de hoogte brengt van de nieuwste mode items, maar ook beauty wordt behandelt. Wekelijks geeft ze ons een kijkje in haar leven met een foto diary. Kortom een leuke website en een echte aanrader!

 

 

LisanneLeeft

 

Lisanneleeft is de lifestyle blog van Lisanne, een jonge dame die ondanks haar ‘beperking’ Fybromyalgie blogt over de mooie dingen van het leven, inspirerende quotes, vrolijke plaatsjes en leuke tips!. Een bezoekje aan de blog van Lisanne is iedere dag weer een verrassing. Neem vooral eens een kijkje!

Bykimberley

\

Bykimberley is naast een grafisch design en trendwatching bureau ook een blog die gerund wordt door Kimberley. Een spontane lieve maar vooral ook creatieve dame die je meer nieuwtjes deelt op het gebied van fashion en lifestyle. Ze laat je wekelijks een kijkje nemen in haar visuele agenda en blijft je verbazen met nieuwe trends en weetjes. Neem vooral eens een kijkje op haar blog!

Mypaperblank

Mypaperblank is de blog van Suzanne die op een inspirerende en creatieve manier schrijft over alles wat zij leuk vind in het leven op het gebied van lifestyle, creativiteit, do it yourself en allerlei interessante nieuwtjes. Ze laat ons iedere week een kijkje nemen in haar leven door instagram kiekjes te delen. Ook blogt Suzanne over haar creatieve mail project! Een leuke blog om zeker aan te raden!

Jesdiny

Jesdiny is de personal lifestyle blog van een jonge vrouw die zichzelf Jesdiny noemt op het wereldwijde web. (correct me if i’m wrong). Ze blogt over het leven dat ze had in New York, haar travel wishlist maar ook travel tips, haar healthy lifestyle en een kijkje in haar leven. Ook favoriete muziek en bekende artiesten komen terug op deze toffe blog. 

Life of Simone

Life of Simone is de persoonlijke blog van Simone die blogt over haar mode wishlist, leuke nieuwe webshop items maar ook haar bodieboost lifestyle, heerlijke recepten en ze geeft ons wekelijks een instagram diary update. Een hele leuke blog om te volgen!

Lifesplash

Lifesplash is de persoonlijke fashion en beautyblog van Jiami, een bijzondere dame van 13 jaar met een optimistische kijk op het leven en een ondernemende visie. Ondanks haar eetstoornis staat ze positief in het leven en houdt ze ons op de hoogte van de laatste fashion en beauty trends. Zeker een blog die ik zou aanraden!

Er zijn natuurlijk nog heel veel meer blogs die ik regelmatig lees en zou aanraden. Ik heb hierboven de blogs benoemd die ik echt dagelijks bekijk en die ik op dit moment graag wilde benoemen. Ik ben in de comments benieuwd naar de blogs die jullie zouden aanraden!

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

22 gedachten over “Bloggers i like!”

  1. robinvalentine♥

    lifesplash is leuk 🙂 ze is al zo volwassen en getalenteerd terwijl ze qua leeftijd nog zo jong is!

  2. Er zitten leuke blogs bij maar ook blogs die ik zelf niet zo leuk vind. Een aantal kende ik nog niet dus ik ben benieuwd, vind het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

    xo Rosie

  3. De meeste blogs kende ik nog niet, leuk om ook eens andere blogs te lezen. Je hebt zelf ook echt een leuke blog! Ik ga je volgen op bloglovin’

  4. ik kan de blog van “Life of Simone” niet vinden via de link! En ook niet als ik via google zoek.. heb je daar misschien de link nog van?

    Ik vind dit altijd echt een leuk artikel, vooral omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe interessante blogs. Zelf ben ik al wel groot fan van styleguide, lifesplash en lisanneleeft!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.