Shoplog boodschappen van de Lidl

boodschappen shoplog

Dit wilde ik al veel eerder gaan doen, een boodschappen shoplog opnemen! Ik vind het heel leuk om van anderen te weten wat voor boodschappen ze kopen en wat een gemiddeld weekbudget is. Noem me kneuterig maar ik hou daarvan. Boodschappen shoplogs heb ik vrijwel nog niet gevonden op  Youtube dus waarom zou ik dit niet zelf opnemen! Als jullie er niet van houden merk ik dit van zelf aan de reacties en views. Ik heb boodschappen gedaan bij de Lidl en in dit filmpje laat ik onze basisboodschappen zien die we wekelijks kopen. Vanuit die boodschappen maken we een weekmenu en zo hebben we altijd voldoende in huis als basis. De ingredienten voor speciale maaltijden maar ook verse groentes haal ik doordeweeks wel eens bij als dit nodig is maar in het filmpje laat ik onze basis zien. Kijken jullie mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Deze video is overigens niet gesponsord. Ik doe gewoon heel graag mijn boodschappen bij de Lidl en extraatjes haal ik nog wel eens bij de Albert Heijn. Lijken jullie weekboodschappen op die van ons of heb jij een ander ‘systeem’ van basis boodschappen? Wat is jouw favoriete supermarkt om boodschappen te doen? Laat je reactie achter in de comments, ik vind dat super interessant om van anderen te horen.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

52 gedachten over “Shoplog boodschappen van de Lidl”

 1. Ik vind het hartstikke leuk om te zien, houd echt van die huis-klets praat 🙂 dus… Jaaaaah vaker z’on filmpje!!! Ons boodschappenlijstje komt zo overeen wij hebben alleen halfvolle melk i.p.v volle, waarom kiezen jullie voor volle melk? Was heel nieuwsgierig naar hoe je dit filmpje zou maken! Super handig om in je filmpje onderscheid te maken in ontbijt, lunch, avondeten en tussendoor!!! Top gedaan Kelly ga hem zeker nog eens kijken!

 2. Super leuk filmpje!! Wij doen ook altijd de grote boodschappen bij de lidl, mochten we tussendoor nog iets nodig zijn dan gaan we naar aldi of jumbo 🙂
  Ik hoop dat je dit vaker gaat filmen, vind het ook altijd wel leuk om te zien/lezen wat andere in huis halen. Misschien kun je de volgende keer alles bij elkaar leggen? En dan bedoel ik fruit bij fruit. En dingen van het ontbij bij elkaar. Hoeft niet maar zo zou ik hetdoen 🙂

 3. Leuk filmpje:)
  Wij doen altijd boodschappen bij de AH XL. Die zit hier vlakbij, supergrote mooie winkel met zelfscan. Ik wil nooit meer anders:)

  Ik probeer een lijstje te maken met wat ik ga eten die week, maak dan een boodschappenlijstje en doe voor de hele week in 1 keer boodschappen. Meestal hoef ik tussendoor niet terug. Heel soms ben ik wat vergeten of heb ik nog iets vers nodig, maar meestal gaat het gelukkig goed:)

  Fijne zondag!
  Miranda onlangs geplaatst…Recept fudge brownie; perfectie!:)My Profile

 4. Leuk! Ik ga eigenlijk altijd naar de AH omdat er hier geen Lidl zit en ik de Aldi geen fijne winkel vind haha. Ik besteed ongeveer 60 euro per week uit aan boodschappen. En soms ga ik dan later in de week nog een keertje extra om vers fruit en verse groente te halen, vind ik lekkerder dan fruit wat al een week ligt! Mag van mij wel vaker zo’n boodschappen shoplog haha.
  Manon onlangs geplaatst…TAG – It’s weekendMy Profile

 5. Meestal ga ik naar de Dekamarkt, voor leuke acties naar de Ah , en soms naar de liddl omdat ze kwalitatief heel veel goede producten verkopen onder andere fruit en groente!
  Oum Feerozah onlangs geplaatst…Spam je blogMy Profile

 6. Ik ga eigenlijk nooit naar de Lidl of Aldi. Ik koop graag zoveel mogelijk biologische producten, vooral eieren en groenten, maar ook jam en zo, en volgens mij hebben ze die daar niet. Per week kan bij mij heel veel verschillen per week. Soms red ik het met € 45,-, maar ik ben ook wel eens € 60,- kwijt. Wel leuk om een keer te zien hoe andere boodschappen doen.
  Marion onlangs geplaatst…Winnaar Suprise Give Away: VerjaardagMy Profile

 7. Leuk om te zien! Wij storten allebei maandelijks € 200,- op de gezamenlijke rekening, en vaak gaat dit ook op. Dus € 400,- per maand. Daar zit dan wel ook wasmiddel bij, plus dat we bijna iedere avond vers eten.

  Ik heb een standaard boodschappenrondje. Begin altijd bij de aldi, daar halen we de basis dingen: brood, vleeswaren (kipfilet vooral), magere kwark, feta, diepvriesgroenten, soms vlees, wraps, dressings, melk. Dit is meestal tussen de 25 en 30 euro.
  Daarna ga ik langs de groentenboer, die is hier heel erg goedkoop. Daar haal ik alle groenten en fruit die de week nodig zijn en eventueel ook verse kruiden en eieren. Meestal ben ik rond de 20 tot 25 euro kwijt voor een hele volle kar.
  Daarna nog langs de Albert Heyn voor de aanbiedingen en luxe producten: gekruide krieltjes, luxe vlees, roomboter, mozarella, huishouddingetjes, echte cola etc. Ook hier meestal rond de 25 tot 30 euro.

  Heb het idee dat ik toch best goedkoop insla, al let ik niet heel erg op de prijs. € 50,- gaan we in ieder geval niet redden, daarvoor eet mijn vriend echt teveel, haha!

 8. Wij hebben afgelopen maand het geld voor de boodschappen gepind in daarmee moesten we het doen. Ik maak altijd een lijstje van te voren en er staat veelal hetzelfde op dus ook soort van basis lijstje. Wij vinden de Lidl ook erg fijn!
  Nicole onlangs geplaatst…Project: mama kijkt anders!My Profile

 9. Ik ga meestal naar de AH. Wij hebben wel een Lidl maar ik vind het een vreselijke winkel. Het staat overvol. Het inladen van je boodschappenkarretje is een ramp en die lange rij altijd. Ze zeggen dat de Lidl goed scoort in groenten en fruit. Dat is bij ons niet het geval. Ik vind het er niet fris uit zien. Bij de AH kun je wat mij betreft ook voor weinig geldt boodschappen doen. Het basic merk of AH eigen merk is prima. Voor slechts een paar kleine dingen koop ik wel een A-merk omdat het gewoon lekkerder is.
  Boodschappen doe ik meestal op zondag. Kan ik zo veel mogelijk vers kopen voor de rest van de week. Heel soms halen we op woensdag nog wat bij.
  Petra onlangs geplaatst…Summer TagMy Profile

 10. Wat interessant om te zien! Wij besteden ongeveer 300 euro per maand aan boodschappen, wat grofweg neerkomt op €70.- per week met z’n 2. Het zou minder kunnen, vind ik. Denk wel dat hoe groter je budget is, hoe meer je daar ook naar toe gaat. Soms hebben er wel eens een ‘krap’ weekje, en dan red ik het ook met €40.-. M’n vriend eet altijd speltbrood. 2 broden per week zijn dan al bijna €6,-. Dat soort dingen tikken wel aan. Ik ga graag naar de AH, omdat ik het ideaal vind met een zelfscanner boodschappen te doen. Groeten en fruit haal ik meestal bij de Turkse groentenboer.

 11. Leuk! Wij zijn met zijn tweeën. Ik doe altijd boodschappen bij de Dirk en daar besteed ik zo rond de 40 euro per week. Sommige dingen haal ik nog extra bij de Albert Heijn. Ik denk dat wij gemiddeld 50 euro per week besteden. Wij proberen ook altijd fruit op de markt te halen. Dat is lekker vers en goedkoop!
  Andrea onlangs geplaatst…Favorite Fives: Citytrip wishlistMy Profile

 12. Leuk om te zien dit soort posts! Wij besteden elke week weer anders maar proberen er wel op te letten. Vaak haal ik bij de islamitische slager veel vlees in 1x, dus 2/3 kg gehakt, 2/3 kg kipfilet, 2kg drumsticks, 10 kiphamburgers. Dit kost meestal rond de 35€. Hier doen we ongeveer een maand mee. Dan heb ik de vriezer ook nog vol liggen met zalm, garnalen, vega burgers. Dit koop ik ook vaak in 1x dus misschien ook 40€ per maand. En dan doordeweeks dus meestal alleen groente, fruit, melk, eieren en schoonmaakmiddelen. We drinken bijna nooit frisdrank, alleen Pellegrino vinden we heerlijk, dus dat neem ik ook vaak mee. Ik merk dat dit het beste werkt voor ons, want toen ik dingen kocht voor in de koelkast aten we het vaak niet op, omdat we dan spontaan uiteten gingen of uitgenodigd werden. Soms tot 4 keer per week aan toe. Nu heb ik de meeste dingen dus in de vriezer liggen. Ik denk dat we met ze 2e rond de €200 uitgeven per maand aan de boodschappen (ik hoop het in elk geval haha).

 13. Leuk om te lezen dat jullie ook met een basis lijstje plus weekmenu werken! Vorige week deelde ik onze boodschappenstrategie en kreeg ook goede reacties erop. Dus wat mij (ons) betreft blijf delen, leuk! Wij zitten rond de 65 euro met mij als extra kostenpost doordat ik veel voedselintoleranties heb een oa. Glutenvrij, ei-vrij, lactose vrij eet. De folders zijn hier weer binnen, dus ik kan vandaag weer aan de slag met een nieuwe planning. Wat zijn de paprika’s goed he bij de lidl, blijven het langst goed van alle supermarkten en ook qua prijs betaalbaar.Wij halen de kaas ook altijd bij de lidl. Ik moet van mijn vriend vragen of het jou ook is opgevallen dat ze er ruim een euro per kilo bovenop hebben gegooid? Best veel! Die griekse Yoghurt gaat hij volgende week ook eens proberen. We kijken uit naar de volgende boodschappenblog! Morgen verschijnt er van ons weer een nieuwe. Denise ( en Brian)

 14. Leuk om te zien! Maar je bent van de gezond en dan haal je zo ingevroren vieze plof kip filet met allemaal ingespoten troep om het zolang mogelijk goed te houden..

 15. Jaaaaa, hartstikke leuk!! Ik doe zelf ook vaak 1x per week boodschappen bij de Lidl & haal zo af en toe nog iets bij de AH op de hoek, zoals kattenvoer.
  Je doet het netjes qua bedrag, vind ik. Wij zijn ook met z’n tweeën en besteden zo’n 50 euro per week aan boodschappen. Prima dus 🙂

 16. Erg leuk om te zien hier ook altijd de grote boodschappen bij de Lidl en zo erg verschillen onze boodschappen niet zo te zien! De bananen worden wel snel slecht vind ik van de Lidl.. Bewaar ze altijd gewoon in de fruitschaal iemand daar misschien een andere tip voor? dat ze wat langer goed blijven?

 17. Ik las dat als je de bananen ‘los’ van elkaar in plasticfolie wikkeld ze langer vers blijven. Het gaat om het bovenste gedeelte van de banaan ff de link zoeken naar het filmpje…

 18. Leuk om jullie wekelijkse boodschappen te zien!
  Wij doen de meeste boodschappen ook bij de Lidl of Aldi.
  Voor sommige producten of merken gaan we naar de Plus.
  Misschien is het leuk om boodschappen tips van je bezoekers te verzamelen en hier een apart artikel over te maken?

 19. Intoetsen via YouTube: frischhaltetrick für banana, overigens zelf nog niet geprobeerd 🙂

 20. Intoetsen via YouTube: frischhaltetrick für banana, overigens zelf nog niet geprobeerd 🙂

 21. Wij hadden het toevallig gisteravond met vrienden over boodschappen doen. En wij gaan nu ook bij de Lidl boodschappen doen, ik merk dat bijv. Griekse yoghurt goedkoper is dan de Optimel. We gaan eerst met zijn tweeën eens de winkel napluizen wat ze voor producten hebben. Daarnaast blijven wij onze boodschappen online bestellen via AH.nl en dan halen we het op bij het pick-up-point, ideaal en overigens ook vrij goedkoop, in de zin van dat je gelijk ziet wat je kwijt bent. Wij zijn vaak 70,- of meer met 2 personen kwijt per week en dat vind ik eigenlijk veel te veel. Ik ben over het fruit van AH erg tevreden, maar fruit bij de Lidl schijnt ook erg goed te zijn, dus dat gaan we ook proberen. Vaak haal ik mijn toiletpapier en wasmiddel bij Aldi, eens in de één of twee maanden.
  Cindy onlangs geplaatst…Vakantieboek: Zomerbries!My Profile

 22. Wat een leuk idee, zo’n boodschappen shoplog. Ik ben zelf echt grote fan van Lidl, ze verkopen kwaliteitsvolle producten die toch niet te duur zijn. Vanaf 1 september ga ik samenwonen met mijn vriend en dan sta ik ook zelf in voor de boodschappen, ik ben eens benieuwd of ik ook met zo weinig geld per week ga toekomen.
  Elise onlangs geplaatst…Om 8 uur bij de ark – Ulrich Hub & Jörg MühleMy Profile

 23. Leuk om te zien! Heb het inderdaad nog niet eerder gezien bij andere blogs 😉 Ik probeer ook de boodschappen vrijdag/zaterdag voor een groot gedeelte van de week te halen. Wij doen de boodschappen altijd bij AH/Jumbo. Op zaterdag kun je al zien wat er komende week in de Bonus is en daar hou ik rekening mee.

  Wij proberen zoveel mogelijk biologisch (of scharrel)vlees te eten en zijn daardoor per week een stuk duurder uit, maar dit is wel een bewuste keuze (80+ voor 2 personen) Ook probeer ik 1 dag in de week voor 2 keer te koken zodat ik dit kan invriezen, op drukke dagen kunnen we dat dan zo weer opwarmen en komen we niet in de verleiding om een vette hap te halen 😉
  Silke onlangs geplaatst…Gratis Donald Duck pocket op je tablet of iPadMy Profile

 24. Wij doen ook iedere week boodschappen bij de Lidl. Fijne winkel! Zijn dan rond de 50/55 euro kwijt, soms haal ik tussendoor nog iets bij de AH. Vaak omdat ik toch nog iets vergeten ben. Daarom maak ik sinds kort toch maar een boodschappenlijstje 😉

 25. Erg leuk om te zien! Ik ben sinds een paar dagen echt hooked aan je blogs en vlogs, en vind het superleuk om te lezen! Ik ga volgende maand samenwonen met mijn vriend, dus dit was zeker een interessant item! 🙂

  Groetjes Alie

 26. Ik vroeg mij af hoe jij dat doet met roerbak. Je zei dat je het in de vriezer doet, maar ik vind het dan altijd zo erg waterig?

 27. Ik vind het wel leuk om te kijken hoe doen andere mensen bepaalde dingen maar.. Je zegt zo vaak – je probeer suikervrij te eten maar in alle kant en klare tomaten sauzen, mayonaise zitten ZO VEEL suikers.. Waarom maak je niet je eigen tomaten saus bij de pasta. Super snel en veel lekkerder…
  Wij doen onze boodschappen bij AH/Lidl/Jumbo en zijn ~30euro per week kwijt (zonder wasmiddel, shampoo en andere grote dingen) en we zijn 2

 28. Ik vind dit zo leuk om te zien! Ik doe ook vaak boodschappen bij Lidl. Vaak voor 30e per week en op woe ng eens vaak voor rond de 10e bij de ah of jumbo
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Juli #2My Profile

 29. Superhandig filmpje dit! Wij zitten altijd te tobben met de boodschappen, soms gaan we wel elke dag.
  Maar zoveel produkten, hoef jij nooit iets weg te gooien wat niet goed meer is? Die yoghurt of melk. Dat heb ik altijd.

  Groetjes Mirella

 30. Sommige dingen vries ik in, en andere dingen gaan wel op. Soms heb ik dat fruit weg moet omdat het niet meer goed is. Melk en yoghurt gaan eigenlijk altijd wel op 🙂

 31. Mayonaise eet ik 1 hooguit 2 x per week bij friet of door een dressing heen dus dat vind ik te verwaarlozen die hoeveelheid suiker en het enige pakje/potje dat ik gekocht had is een pot pastasaus. Ik heb de ingredienten van deze gecheckt en deze bevat de minste gekke ingredienten, dat vind ik eens per week wel te doen. Die overweging heb ik voor mezelf gemaakt. wel bedankt voor de tip want ze zijn zeker goed zelf te maken
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Shoplog boodschappen van de Lidl My Profile

 32. Wij zijn wel 70 euro per week kwijt. Maar moet wel zeggen dat we eigenlijk niet zo erg opletten en gewoon meenemen wat we willen. Zou goedkoper kunnen maar als het niet hoeft, doe je het ook niet zo snel 😉
  Shirley onlangs geplaatst…Weekly diaryMy Profile

 33. leuk om eens te zien bij een ander maar schrok wel van het bedrag hahahah wij zijn met 4 personen maar ben toch echt rond de 200 euro per week kwijt pffff, en soms een week niet dat ik minder kwijt ben maar dat is dan als we iets van pasta hebben gemaakt wat ik dan invries en weer ontdooi
  rachel onlangs geplaatst…Hiep hiep hoeraaaa !!!My Profile

 34. leefenleven

  Handig zo’n filmpjes!
  Wij doen ook 1x per week boodschappen.
  Dan zijn we tussen de 40 en 60 euro per week kwijt.
  Brood kopen we wel vrijwel altijd bij de bakker omdat ik spelt of zuurdesem wil eten.
  En net als jullie kopen we de grote boodschappen bij de lidl en de rest bij de AH.

  Nu heb ik toevallig vakantie (werk in het onderwijs) en ik ben de voorraadkast aan het leegmaken. Dus ik pak elke dag iets uit de kast en dan ga ik daar iets bij bedenken en dan haal ik eventueel nog iets bij. Schoonmaakmiddel/Wasproducten koop ik altijd op de reclame.
  leefenleven onlangs geplaatst…Nieuwe kleurtjesMy Profile

 35. Wat een leuk filmpje! Ik ben zelf ook erg fan van de Lidl. Groente en fruit krijgen wij via een biologisch abonnement en vlees wil ik eigenlijk het liefst ook biologisch. Dit is helaas wel wat duurder, maar zolang het kan heb ik dat er graag voor over.

  Van mij mogen er zeker vaker zulke filmpjes online komen, top gedaan!
  Marieke onlangs geplaatst…Beautiful Sunday: Hoera, Thomas 1 jaar!My Profile

 36. Leuk om te zien! Mijn vriend en ik doen boodschappen bij Aldi en Lidl. Grappig om te zien dat je veel dezelfde dingen koopt: brood, eieren, spinazie, zalm, pasta… Die zak kipfilets hebben we nog niet zo lang geleden ontdekt, nu kopen we het elke week. Soms eten we er groenten bij, soms snijden we de filets in stukjes voor in wraps, heel lekker! Wekelijks geven we zo’n 50 euro uit aan boodschappen, excl. huishoudelijk gerief zoals wasmiddel enzo, maar dat koop ik ook niet elke maand.
  Vanessa onlangs geplaatst…Shoplog Action & KruidvatMy Profile

 37. Als je ze van elkaar haalt ipv in een tros laat zitten, gaan ze ook langer mee.

 38. Je zou van ook smoothies kunnen maken van fruit wat (bijna) niet meer goed is 🙂 als je dat daarna in siliconen muffinvormpjes in de vriezer legt, kun je die nog prima gebruiken!:) ‘s avonds even uit de vriezer in de koelkast doen en je hebt altijd een basis voor smoothies bij de hand.

 39. Heel interessant! En wat valt die rekening goed mee, misschien moeten we hier ook maar eens wat vaker bij Lidl gaan winkelen :D. Wij gaan iedere week naar Colruyt (Belgische keten met lage prijzen) maar zijn gemakkelijk 100 à 150 euro per week kwijt (we zijn maar met 2!) dus ik vind dat behoorlijk hoog. Als ik zie wat jij allemaal kan kopen voor amper 50 euro wauw, knap gedaan :D!
  Sandra onlangs geplaatst…BoekentagMy Profile

 40. gwendy wesseler

  Ja, ik vind het ook erg goedkoop. Wij hebben een gezin van 3 2 volwassenen dochter van 13 en ik ben zeker 120 p/w kwijt. Moet zeggen dat we wel heel veel groente en fruit eten en altijd ook nog salade/ rauwkost bij het eten hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.