Boodschappen shoplog bij de markt! Weekboodschappen vlog

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse extra video op zondag. Vrijdag is mijn vaste boodschappen dag en vandaag deel ik weer eens een boodschappen shoplog. Geen budget variant, wel een andere variant als anders want ik besloot om zoveel mogelijk van de boodschappen te halen bij de markt. Dat was verrassend leuk en ik heb heel veel lekkers gehaald en goede koopjes. De shoplog is wel ingesteld op een heel bourgondisch gezellig weekend vertel ik er even bij haha! Benieuwd wat ik haalde hij de markt, wat ik nog haalde bij de supermarkt en wat ik in totaal kwijt was? Kijk dan gezellig met ons mee.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.