Bijkletsen, blogschema en uploadschema video’s

Dia1Het is alweer een hele tijd geleden dat ik jullie weer eens een update gaf van mijn ‘werkwijze’ met betrekking tot Kellycaresse.nl. Zoals jullie weten houd ik van structuur en probeer ik dit ook in mijn artikelen en video’s uit te voeren. Zo weten de meesten van jullie niet beter dan dat maandag de ‘Mommy monday’ is, en deel ik al vanaf het prille begin op donderdag een kijkje in mijn leven middels een fotodagboek. Zo zijn er wel meer ‘vaste’ dingen die ik doe op mijn blog en daar voel ik me prettig bij, maar ik heb ook het idee dat dit voor jullie prettig is. De statistieken en comments wijzen daar wel op en dat vind ik heel tof om te zien. Er is een tijd geweest dat ik vrijwel dagelijks twee artikelen deelde, maar ik ben dit ook wat gaan minderen om de kwaliteit boven de kwantiteit te laten gaan, maar ook omdat ik het drukker krijg met de opvoeding van Lana, de tweede zwangerschap en allerlei zaken achter de schermen die ik doe voor mijn blog. Vandaag klets ik met jullie bij, in een video, maar voor de handigheid ook nog extra in dit artikel. Gewoon om jullie op de hoogte te houden van wat je kunt verwachten op Kellycaresse.nl. Ik krijg ook vaker vragen hierover en die beantwoord ik graag. Ook komt de vraag al weleens hoe ik het straks ga doen als ik ‘zwangerschapsverlof’ heb dus ook daar ga ik eventjes op in. En vertel ik nog wat over advertorials en mijn uploadschema met betrekking tot video’s.

Zo de intro was al een hele mond vol haha! Eerst even de video:

Klik hier als je de video niet kunt zien

In de video leg ik al een heleboel uit maar voor de handigheid mijn blogplan in schema:

Maandag:     06.00 Mommy monday
Dinsdag:       06.00 Artikel
Woensdag:   06.00 Zwangerschapsupdate of een thema rondom zwangerschap, bijkletsen in video of artikelvorm
Donderdag: 06.00 KC Photodiary
Vrijdag:         06.00 Vlog of artikel
Zaterdag:      06.00 Artikel
Zondag:         06.00 Artikel + 12.00 Video

De thema’s van mijn blog blijven natuurlijk vertrouwd hetzelfde: Moederschap, zwangerschap, lifestyle, huishoudelijk, food en trends, mode en persoonlijke updates uit ons leven.

Soms zal er eens een extra artikel verschijnen en mijn streven is om een advertorial (gesponsorde blogpost) altijd als extra artikel te laten verschijnen. Op die dag vind je dus twee updates op de blog. Als er een advertorial online staat dan herken je dit in de eerste alinea aan: Gesponsord door Merk XX of advertorial. Wanneer ik producten ontvang dan benoem ik dit in de tekst zelf. Het schema van hierboven is een streven waar ik af en toe van af kan wijken, om wat voor reden dan ook 😉 Met dit schema is het voor mij heel goed te doen en zo weten jullie ook waar je aan toe bent, maar soms verschijnt er dus een extra artikel en dat kun je dan als een bonus zien.

 

‘Zwangerschapsverlof’
Officieel krijgt een vrouw in Nederland 16 weken zwangerschapsverlof, ingaande vanaf 34 of 36 weken zwangerschap tot het baby’tje 10-12 weken oud is. Ik ga dit niet doen, ik vind mijn werk ook veel te leuk en ik kan een heleboel werk verrichten zittend op de bank, maar dat is wel reden waarom dit blogschema voor mij beter vol te houden is zodat ik straks ook vooruit kan gaan werken voor de periode rondom de bevalling. Misschien komen er tegen die tijd wat minder artikelen online, dat weet ik nog niet.Hoe het straks rondom de bevalling zal gaan kan ik niet voorspellen, Lana is bij 34 weken zwangerschap geboren en ik ga er dit keer vanuit gewoon langer zwanger te mogen zijn, maar vroeggeboorte is niet onmogelijk. Wie weet ben ik dan een tijdje offline, wie weet kan ik wel goed vooruit werken en blijven er nog genoeg updates komen. Dat is nog even spannend. Op social media zal ik jullie sowieso up to date houden 😉

Als je zowel de video bekeken, als het artikel gelezen hebt dan ben je weer helemaal bij wat betreft mijn blogschema en video uploadschema. Ik ben dol op het schrijven voor mijn blog en ik vind het gaaf om te zien dat jullie er zo leuk op reageren! De controlfreak in mij voelt zich weer helemaal relaxt nu ik alles even op ‘papier’ heb kunnen zetten. Voor vandaag is dit even het enige artikel met video, maar vanaf volgende week zondag dus 2 artikelen op die zondag online. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op dit ‘schema’. Laat je reactie zeker achter bij de comments, daar heb ik heel veel aan!
Een fijne zondag gewenst allemaal!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

38 reacties

 • Geertje - Stay At Home Mama
  27 september 2015

  Lijkt me inderdaad best lastig, vooruit werken en plannen als het om je zwangerschap gaat! Die valt namelijk niet te plannen…
  Fijn dat je dit deelt, is duidelijk voor je bezoekers!
  Ik vind je vlogs altijd heel leuk!
  Geertje – Stay At Home Mama onlangs geplaatst…Pimp the bedroom – Creatief met foto’s!My Profile

 • Miranda
  27 september 2015

  Lijkt me een goed plan. Knap ook!:)
  Ik had allerlei plannen wat betreft vooruit werken voor mijn blog maar helaas is dat er helemaal niet van gekomen…. Ik ben in juli bevallen en vandaag is pas weer sinds lange tijd een artikel online gekomen:)
  Gelukkig is het voor mij pure hobby, want als het m’n bedrijf was geweest…;)
  Fijne zondag!
  Miranda onlangs geplaatst…Sanne is geboren!My Profile

 • Charlotte
  27 september 2015

  Knap als je zoveel vooruit kan werken, ik vind het al moeilijk om voor onze vakantie vooruit te werken hihi
  Charlotte onlangs geplaatst…Fotodagboek 13: speeltuin en high teaMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  27 september 2015

  Ik was inderdaad benieuwd naar hoe het zou gaan tijdens je verlof. Mooi schema heb je. Ik hoop dat het goed werkt voor je.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Personal | Kiloknaller updateMy Profile

 • Dita
  27 september 2015

  Fijn zo’n schema. Belangrijk is om te doen waar jij je goed bij voelt.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – September 2015 #2My Profile

 • Saskia
  27 september 2015

  Fijn schema heb je. Nog even spannend hoe je het gaat doen met verlof maar komt allemaal vast goed!
  Saskia onlangs geplaatst…Kopen met kortingMy Profile

 • Desiree
  27 september 2015

  Ik ben ook van de planning en structuur dus ik vind de opzet van je blog met vaste dagen voor vaste dingen heel fijn! De advertorials hoeven van mij niet maar ik snap dat die nodig zijn 🙂 leuk dus dat er op dagen dat die geplaatst worden ook een ander artikel verschijnt. Vlogs en video’s: altijd leuk. Je vroeg welke video’s we leuk vinden; voor mij zijn dat oa kookvideo’s en bijvoorbeeld wat je een tijd geleden hebt gedaan “wat staat er in mijn koelkast, voorraadkast etc.”. Geshopte kleding video’s vind ik minder , maar die sla ik lekker over. De photodiary op donderdag vind ik ook altijd leuk.

 • Nesrin
  27 september 2015

  Ik vind het knap dat je elke dag een artikel of video publiceert en hier ook gewoon mee doorgaat. Fijn dat je een schema hebt, zo weet je zelf ook waar je aan toe bent.
  Nesrin onlangs geplaatst…Plog Turkse BesnijdenisfeestMy Profile

 • Lilian
  27 september 2015

  Wat leuk om van je te lezen! Ik ga komende tijd ook wat minder bloggen om de kwaliteit omhoog te gooien.

  Ik was tijdens mijn zwangerschap ook ZZP’er en ik vond het heerlijk dat ik na een week ongeveer weer dingen kon doen die niks te maken hadden met poep 😉 Ik had alleen tijdens de laatste fase van de zwangerschap dat ik me niet meer kon concentreren. Kon geen boek meer lezen. Hoop dat jij daar minder last van hebt!
  Lilian onlangs geplaatst…Waarom ‘verstopt’ groente zich eigenlijk?My Profile

 • Lifesabout
  27 september 2015

  Lijkt mij lastig om zo vooruit te werken, maar jij kan dat! Probeer de laatste weken ook zonder druk te werken, ook al kun je op de bank zitten. Ik blijf je gezellig volgen!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Verwarmende herfstsoep met gegrilde paprika.My Profile

 • Femke
  27 september 2015

  Goed hoor als je ver vooruit kan gaan werken, dan kun je straks ook gewoon even lekker van de baby genieten! Fijn dat je jouw schema dan ook deelt!
  Femke onlangs geplaatst…Sunday shares #1My Profile

 • Cheryl
  27 september 2015

  Wat fijn om zo’n update te zien, ik vind het knap hoe je het doet, ook straks met zwangerschapsverlof enzo, je hebt geen collegablogger om op terug te vallen, ik wil je veel succes wensen maar ik blijf met veel plezier volgen hoor 🙂

 • Indy
  27 september 2015

  Handige update, ik kom eigenlijk iedere dag een keertje kijken dus voor mij is 1 artikel of video per dag ook voldoende, lijkt me al druk genoeg voor jou in combi met Lana en het huishouden, top zo dus!

 • Karlien
  27 september 2015

  Goed dat je nu al aangeeft dat je niet weet hoe t rondom de geboorte van baby met je blog zal gaan. Vooral rustig aan dan hoor
  Karlien onlangs geplaatst…Getest: 2x shake met groenteMy Profile

 • Mamasruntheworld
  27 september 2015

  Ik vind t super knap van je hoor, dat je dat zo kunt.
  Zo’n schema is wel even handig. Goed geregeld!

 • Leonie
  27 september 2015

  Fijn even zo’n update! Weet iedereen wat ie moet verwachten!
  Ik vind jouw persoonlijke video’s heel erg leuk.. Een q&a of misschien n opvoedingsitem bespreken… En natuurlijk babykamer update:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamavoorspelt: Opvang voor ons kindjeMy Profile

 • Kelly
  27 september 2015

  Ik vind het knap dat je met een schema kan werken, ik ben er zelf nog niet zo’n held in! In ieder geval is het super duidelijk en ik blijf je toch volgen zwangerschapsverlof of niet, ik wacht wel want jouw artikelen zijn altijd een feestje om te lezen 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Roermondse invasieMy Profile

 • Channa
  27 september 2015

  Lekker doen waar je je goed bij voelt! Ik denk dat niemand het erg vind als je even wat minder plaatst, zal iedereen wel begrijpen!
  Channa onlangs geplaatst…Geld & Geluk: SoMama in het ADMy Profile

 • Lisanne
  27 september 2015

  Ik vind het fijn hoor zo een video! Ik vroeg mij inderdaad al een tijdje af van waarom is de ene keer wel 2 artikelen en de andere dag niet. Fijn zo een overzichtje. Wat betreft je video’s ik vind alles leuk om te kijken. Ik vind kookvideos ook heel erg leuk dat je in de keuken staat te koken of video’s met huishouden, outfit video kan ook een keer on plaats van in artikel vorm. Of wat je met de babykamer gaat doen als je dat wilt delen, kan me ook goed voorstellen dat je dat voor je wilt houden. In ieder geval ik vind alles leuk haha. Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Recept HacheeMy Profile

 • Mieke
  27 september 2015

  Wat fijn zo een overzichtje met wat wanneer online komt, ik vind mommy monday en photodiaries en plogs altijd het leukst!

 • Rafaëlla
  27 september 2015

  Fijn ook om het zo op papier/video te zetten voor jezelf.
  Lijkt me voor jezelf heel prettig zo gestructureerd werken 🙂
  Rafaëlla onlangs geplaatst…de Bruiloft 2.0My Profile

 • lindy
  27 september 2015

  Knap vind ik het wel hoor, dadelijk twee kids en fulltime bloggen. Ik blog drie keer per week naast mijn fulltime job en verwacht in januari mijn eerste kindje.. Spannend! Ik ben zo benieuwd naar ons meisje en hoe alles gaat lopen. Fijne zwangerschap meid. X
  lindy onlangs geplaatst…Outfit| Autumn ArmyMy Profile

 • Celine
  27 september 2015

  Fijn dat je een schema hebt opgezet! Zo is het lekker overzichtelijk en geeft het je vast meer rust!
  Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…TREND: Bruine lippenMy Profile

 • Lynn
  27 september 2015

  Ik vind ook de persoonlijke video’s het leukste om te kijken. Maar over het algemeen: shoplogs, vlogs, video’s over zwangerschap, opvoeding of gewoon kletsen. Grappig, want ik heb zelf een website over eten, en kijk eigenlijk nooit naar de kookvideo’s.
  Omdat ik zelf ook zwanger ben van de tweede, lijkt het mij leuk om video’s te kijken over aankopen voor je tweede kindje, de voorbereidingen daar op etc.
  Lynn onlangs geplaatst…Havermoutpappie voor zwangerenMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  27 september 2015

  Fijn dat je zo’n duidelijk schema hebt, handig voor ons en ook voor jezelf denk ik! Ik wil soms ook heel graag met een vast schema gaan werken, maar op de ene of andere manier lukt het me niet en wil ik ook gewoon schrijven waar ik op dat moment zin in heb, en wil ik me niet verplicht voelen een artikel online te zetten als ik even geen zin/tijd heb… Maar als het je werk is is dat natuurlijk niet echt mogelijk… Anderzijds denk ik dat een vaste planning me wel zou helpen zelf consequenter te zijn en meer gedaan te krijgen wat ook positief zou zijn voor mijn blog denk ik… Misschien moet ik het toch eens uitproberen!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Barcelona vlog #1: Parc Guëll, Sagrada Familia en Casa MilaMy Profile

 • Dorien
  27 september 2015

  Ik hou van structuur en weet precies hoeveel rust dit geeft! Hopelijk mag je dit keer ook langer dan 34 weken zwanger zijn en hoe je blog dan verloopt zie je dan wel toch? Niemand die hier geen begrip voor zal hebben. Lekker doorgaan waar jij je goed bij voelt!
  Dorien onlangs geplaatst…KNIPPEN OF NIET KNIPPEN? 10 KEER STUNNING BOBLIJNEN!My Profile

 • Lisa
  27 september 2015

  Goed om te weten Kelly, ik houd wel van een beetje structuur.
  Ik vind vlogs van hele gewone dagelijkse dingen leuk (gewoon een dagje thuis ofzo). En vlogs zoals die je een tijdje geleden ook wel had: whats in my …bag/closet/drawer. En shoplogs 🙂

 • Merel | mooimerel.nl
  27 september 2015

  Fijn dat je een schema hebt opgezet! Dat gaat je vast meer rust geven. 🙂 Ik houd zelf ook erg van structuur, maar de laatste tijd laat ik alles alleen een beetje waaien. Voor mij is het dus ook wel goed om weer iets van een schema te gaan maken. 😉
  Merel | mooimerel.nl onlangs geplaatst…TAG: I love sleep!My Profile

 • Vanessa
  27 september 2015

  Fijn dat je een vast schema hebt. Ik kom automatisch elke dag een kijkje nemen dus voor mij maakt het niet zoveel uit, maar ik begrijp wel dat het jou rust geeft en dat andere lezers hier vast iets aan zullen hebben!
  Vanessa onlangs geplaatst…Persberichten: Kruidvat, Kneipp & Yves RocherMy Profile

 • Ilse
  27 september 2015

  Handige update! Ik zeg meer kook en bakvideo’s, boodschappenshoplogs en huishoudelijke artikelen, die vind ik zelf altijd het leukste

 • Eva
  27 september 2015

  Fijn schema! Ik hecht altijd veel waarde aan structuur, dus dit is ideaal

 • Sheela
  27 september 2015

  Voel je zeker niet verplicht om je aan je schema te houden, als je je niet goed voelt moet je aan jezelf denken, wij kunnen wel wachten. Let goed op jezelf en Lana en de babybuik natuurlijk 🙂 Ik ben zo benieuwd naar haar.
  Sheela onlangs geplaatst…Leuke items gespot bij Esprit!My Profile

 • Eline
  27 september 2015

  Werken volgens een schema geeft zoveel rust en structuur en dat werkt zoveel prettiger!
  Eline onlangs geplaatst…WIN || Een mooie damesfietsMy Profile

 • mery_jose
  28 september 2015

  Je kook klets video’s vind ik erg leuk 🙂 & shoplogs

 • Diana
  28 september 2015

  Ik heb vanmorgen om 6 uur al je video liggen kijken in bed. Haha. Was toch wakker. Jou volgens mij wel bekend, want jij wordt ook altijd zo vroeg wakker hè? Je vroeg hierin wat wij leuk vinden om te kijken; ik hou van schoonmaakvideo’s (bv. tips voor je badkamer, keuken, etc), opruimvideo’s, shoplogs, gewoon wat je doet op een dag (zoals vloggend het jaar uit, hoeft nergens over te gaan, gewoon wat je zoal doet en eet enzo), make-up video’s met tips, kookvideo’s. Van alles dus eigenlijk. Aangezien ik nu niet zwanger ben, vind ik die video’s even niet zo interessant, maar ik kan me voorstellen dat andere zwangeren dat wel hebben. Al met al, super leuk om te zien. Ik vind het knap dat je zo hard werkt.

 • Jeanne
  28 september 2015

  Handig zo’n planning. Ik volg iedere dag je blog en vind dat je altijd ontzettend leuke video’s en artikels hebt! Ik houd van vlogs: vooral shoplogs en kletsvlogs/ vlog van een dag (ik vind het gewoon altijd leuk om te zien wat je eet en doet op een gemiddelde dag). Houd je blog vooral zoals die is, want ik vind het altijd ontzettend leuk!

 • Angela | Great Body & Skin
  28 september 2015

  Ik was al benieuwd naar je verlof! Ik vond het maar lastig vooruit te werken. Er komen nu minder artikelen online en tot half oktober heb ik mijn handen lekker vrij om me volledig op baby boxem te richten.
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Interview: Model Marieke (De Boekers) Over Haar Healthy LifestyleMy Profile

 • Stephanie
  7 oktober 2015

  Het is al super tof dat er iedere dag iets online komt. En lukt het een dagje niet, ook geen probleem! Vooral in jouw situatie, alle begrip!!

  Het lijkt mij wel leuk om in een artikel te lezen of te zien in een video welke sites jij dagelijks bezoekt, welke vlogs jij kijkt en welke mensen jij volgt! 🙂 Ik ben wel benieuwd haha

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.