Dia1Gisteren kondigde ik jullie aan dat ik ‘vloggend het jaar uit’ zal houden op mijn blog, dat wil zeggen dat je vanaf vandaag tot 2 januari iedere dag een vlog online ziet komen. De eerste vlog is vandaag aan de beurt, deze is van afgelopen zaterdag. We sliepen heerlijk uit als gezinnetje, deden wat huishoudelijke klusjes in huis en in de middag had ik voor mijn andere bedrijf Beautydream een beauty party voor 7 hele leuke meiden. In de avond hadden we vrienden uitgenodigd waar we een spelletjesavond meededen. Een hele geslaagde zaterdag in onze ogen, kijk je mee naar de eerste vlog?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat vonden jullie van deze vlog? Laat het me weten in de comments. Zijn jullie ook zo dol op borspellen of heb je er helemaal niets mee? Ik ben benieuwd!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

20 gedachten over “Beautyparty en spelletjesavond – Vloggend het jaar uit #1”

  1. Ah gezellig! Wij doen ook steeds vaker bordspelletjes, is zo lekker knus en gezellig 🙂 cluedo vinden wij het leukst! Leuk ook om zo eens een workshop te zien van je, ziet er leuk uit 🙂
    marieke onlangs geplaatst…Mijn nachtkastjeMy Profile

  2. Superleuk om te zien, ik hou van random vlogs haha! Zo’n spelletjesavond met een bevriend koppel lijkt me heel leuk, kijk er al naar uit wanneer mijn vriend en ik gaan samenwonen dat we dan ook zoiets kunnen organiseren hihi 🙂 en je beautyfeestjes zien er ook altijd zo leuk uit! Lijkt me ook wel eens leuk voor een vrijgezellenavond ofzo 🙂
    Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Shoplog Keulen: Primark, H&M, New Yorker en kerstmarktMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.