Beauty en make-up kinderfeestjes en visagieworkshops: Beautydream!

Beauty en make-up feestjes Beauty kinderfeestjes

Naast mijn passie voor bloggen, heb ik ook een ondernemende kant in mij die 4 jaar geleden al begonnen is met het opzetten van een eigen bedrijf. Beautydream, mijn eerste online ‘kindje’ waar ik heel trots op ben. Mijn blog is echt mijn tweede online ‘kindje’ te noemen. Vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over mijn werk voor Beautydream, en presenteer ik aan jullie mijn nieuwe website!.

Beauty en make-up kinderfeestjes en visagieworkshops

Op 1 januari 2009 is Beautydream.nl officieel online gegaan maar ik was al veel eerder daarvoor hiermee aan de slag gegaan. Wat ruim 4 jaar geleden in oktober als grapje begon, brainstormend in de pauze met een collega van mijn werk, is nu al 4 jaar mijn passie en werk. Ik had het idee om wat te gaan doen met mijn visagie kennis en ervaring maar ik wilde niet bij een Douglas gaan werken. Ik zat toen in het eerste jaar van de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening en ik wilde meer doen met visagie, maar ook met kinderen en werken in groepen. In de pauze had ik het er met een collega over, ik dacht aan het gaan organiseren van kinderfeestjes, of beautyfeestjes maar zou ik dat wel durven? Vol enthousiasme brainstormde ze met me mee en boodt ze me aan om mijn website te maken. Als iemand een genie is in het maken van websites dan is zij het wel. Dit gaf mij een steuntje in de rug om het te gaan opzetten. Aan mijn ouders heb ik ook erg veel gehad, ze hielpen met me mee met het bedenken van ideetjes, maar ook hielpen ze me mee met het administratieve gedeelte. Op 4 januari was mijn eerste kinderfeestje een feit. Mijn vader ging mee met een fotocamera voor de foto’s op de website, en vol zenuwen ging ik van start. Wat heb ik hiervan genoten. Hier wil ik mijn bijbaan van maken!

Beauty en make-up feestjes 2009 Beautydream

Toen het balletje eenmaal begon te rollen kwamen er meer aanvragen en opdrachten binnen en kon ik Beautydream echt mijn bijbaan maken naast mijn studie. Wat doe ik precies met Beautydream vraag je je misschien af? Ik ben in te huren voor het verzorgen van meidenkinderfeestjes op het gebied van beauty, gezichtsverzorging, nagelversiering en natuurlijk make-up. Ook verzorg ik visagieworkshops voor volwassenen. Dit doe ik allemaal op de locatie van de klant. In mijn visagiekoffer neem ik ontzettend veel make-up met me mee, en ik heb een grote tas bij me met alle benodigdheden om de tafel om te toveren tot een beautysalon. Spiegels, handdoekjes, ieder een kwastensetje, maskertjes, haarbanden, je kunt het zo gek niet bedenken of ik neem het met me mee. Een kinderfeest of workshop duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur met tussenin een pauze. Ik houd ervan als er een gezellige sfeer heerst, men mag ondertussen gewoon lekker wat drinken en van de zelf verzorgde hapjes genieten. Mijn tarieven zijn voordelig in vergelijking met vele ander soorten kinderfeest bedrijven om het zo leuk en betaalbaar te houden. Voor mij voelt dit ‘werk’ niet als werken, eigenlijk voelt het voor mij iedere keer weer als een uitje.

Beauty en make-up feestjes

Vol trots wil ik aan jullie mijn nieuwe Beautydream website laten zien! Neem vooral een kijkje op www.Beautydream.nl en ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties, vragen, feedback en tips!

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

23 reacties

 • Hannah
  8 januari 2014

  Wat superleuk dat een ideetje in een pauze uit is gegroeid tot je eigen bedrijf! Ik kende de oude site niet dus ik kan niet vergelijken, maar ik vind dat je site er strak en professioneel uit ziet!
  Hannah onlangs geplaatst…2014: een nieuw jaar, nieuwe kansen & goede voornemens!My Profile

 • Nadia
  8 januari 2014

  Ja, ontzettend leuk dat je dat doet! Ondernemende dame ben je! 🙂

 • Kimberly
  8 januari 2014

  Echt heel tof Kelly! Ik ga meteen een kijkje nemen 🙂
  Kimberly onlangs geplaatst…Nailart met Marije – Classic DotsMy Profile

 • Life of Simone
  8 januari 2014

  Heel leuk Kelly!!
  Life of Simone onlangs geplaatst…Dreaming about: Summer!My Profile

 • beautytalkblog
  8 januari 2014

  Ik ga eens kijken!
  Eefje

 • Jewelyz
  8 januari 2014

  Oh wat leuk, ik ga meteen even kijken! 😀
  Jewelyz onlangs geplaatst…Nailart: Winter Blue GlitterMy Profile

 • joyce
  8 januari 2014

  Super leuk kel! Trots op je ♡
  joyce onlangs geplaatst…Wishlist: Blond AmsterdamMy Profile

 • Sylvia Kuijsten
  8 januari 2014

  Wat leuk! Ik wist niet dat je dat al zo lang deed, knap. Het is een mooie site 🙂
  Sylvia Kuijsten onlangs geplaatst…Modifast: week 1My Profile

 • martinaa89
  8 januari 2014

  onwijs leuk dat je dit doet!
  martinaa89 onlangs geplaatst…8 Januari 2014 – All you need is Riri Woo!My Profile

 • Nicole
  8 januari 2014

  Heel erg gaaf hoor!
  Nicole onlangs geplaatst…ZwangerschapsyogaMy Profile

 • Kim
  8 januari 2014

  Wat leuk dat je dit doet!
  Kim onlangs geplaatst…Moelleux au ChocolatMy Profile

 • Susanne
  8 januari 2014

  Super leuk! Ik heb echt bewondering voor je dat eigenlijk zo’n simpel ideetje in een pauze kan uitgroeien tot een echte bijbaan. Mag je echt trots op zijn! De nieuwe website is ook super mooi!
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Favoriete Healthy OntbijtjeMy Profile

 • Dagmar
  8 januari 2014

  Ik word er helemaal enthousiast van! Super leuk om te lezen en ik hoop dat je het gauw weer lekker kunt oppakken <3
  Dagmar onlangs geplaatst…EVENT / Lancering vernieuwde H&M Sport CollectieMy Profile

 • Vera
  8 januari 2014

  Ondanks dat je er vaak live over verteld is het leuk om weer even te lezen! Succes half Januari! Om ‘t weer op te pakken.
  Liefs,
  Vera
  Vera onlangs geplaatst…Mijn doel!My Profile

 • Manon
  8 januari 2014

  Leuk zeg, dat je dit soort dingen doet! Echt iets leuks voor meiden als kinderfeestje 🙂
  Manon onlangs geplaatst…10 things you didn’t know about me – Manon versieMy Profile

 • Anouk
  8 januari 2014

  Ik heb net even een kijkje genomen en je site ziet er super goed uit! Heel leuk gedaan. Je mag er zeker trots op zijn
  Anouk onlangs geplaatst…BlogdoelenMy Profile

 • Marieke
  8 januari 2014

  Echt super leuk, hè? Om een eigen bedrijf te hebben! Ik vind het ondernemen echt fantastisch!
  Marieke onlangs geplaatst…THE BUCKET LIST VAN | Nicolette van DamMy Profile

 • blogsvanmiranda
  8 januari 2014

  Erg leuk, jammer dat je zo ver uit de buurt woont, lijkt me erg leuk voor als Ella 7 word.
  blogsvanmiranda onlangs geplaatst…Gewonnen en review: Pure Elements winters vertroetelpakket.My Profile

 • Hester
  8 januari 2014

  Ik vind het echt ene leuk en origineel idee. Leuk dat je daar je bijbaan van hebt kunnen maken!
  Hester onlangs geplaatst…Train met je hersenenMy Profile

 • Bibian
  8 januari 2014

  Wat super stoer dat je zulke feestjes geeft! Echt leuk voor meiden, niet zo standaard! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Origineel vertellen dat je zwanger bent!My Profile

 • Nienke
  8 januari 2014

  Wat ontzettend knap dat jij dat zelf helemaal hebt opgezet zeg. Over je site heb ik nog wel wat te zeggen. Ik vind hem er namelijk niet zo professioneel uit zien. Bij “arrangementen” zijn veel verschillende lettertypen gebruikt, staan voor sommige zinnen blokjes die er niet horen en zie ik ook verschillende typfouten. Misschien kun je er nog eens kritisch naar kijken. Het is echt niet bedoeld om je af te snauwen, integendeel. Ik vind het heel knap hoe je het allemaal doet en het zou daarom leuk zijn als je site ook zo professioneel mogelijk oogt toch 😉

 • Bianca
  8 januari 2014

  Leuk om te lezen hoe het tot stand is gekomen. Leuk!
  Bianca onlangs geplaatst…Lush gezichtsmasker OatifixMy Profile

 • Rosalie
  8 januari 2014

  Je haar is daar nog veel langer, wat mooi! Nu ook hoor 🙂
  Rosalie onlangs geplaatst…Music Of The WeekMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.