Beauty en make-up feestjes Beauty kinderfeestjes

Naast mijn passie voor bloggen, heb ik ook een ondernemende kant in mij die 4 jaar geleden al begonnen is met het opzetten van een eigen bedrijf. Beautydream, mijn eerste online ‘kindje’ waar ik heel trots op ben. Mijn blog is echt mijn tweede online ‘kindje’ te noemen. Vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over mijn werk voor Beautydream, en presenteer ik aan jullie mijn nieuwe website!.

Beauty en make-up kinderfeestjes en visagieworkshops

Op 1 januari 2009 is Beautydream.nl officieel online gegaan maar ik was al veel eerder daarvoor hiermee aan de slag gegaan. Wat ruim 4 jaar geleden in oktober als grapje begon, brainstormend in de pauze met een collega van mijn werk, is nu al 4 jaar mijn passie en werk. Ik had het idee om wat te gaan doen met mijn visagie kennis en ervaring maar ik wilde niet bij een Douglas gaan werken. Ik zat toen in het eerste jaar van de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening en ik wilde meer doen met visagie, maar ook met kinderen en werken in groepen. In de pauze had ik het er met een collega over, ik dacht aan het gaan organiseren van kinderfeestjes, of beautyfeestjes maar zou ik dat wel durven? Vol enthousiasme brainstormde ze met me mee en boodt ze me aan om mijn website te maken. Als iemand een genie is in het maken van websites dan is zij het wel. Dit gaf mij een steuntje in de rug om het te gaan opzetten. Aan mijn ouders heb ik ook erg veel gehad, ze hielpen met me mee met het bedenken van ideetjes, maar ook hielpen ze me mee met het administratieve gedeelte. Op 4 januari was mijn eerste kinderfeestje een feit. Mijn vader ging mee met een fotocamera voor de foto’s op de website, en vol zenuwen ging ik van start. Wat heb ik hiervan genoten. Hier wil ik mijn bijbaan van maken!

Beauty en make-up feestjes 2009 Beautydream

Toen het balletje eenmaal begon te rollen kwamen er meer aanvragen en opdrachten binnen en kon ik Beautydream echt mijn bijbaan maken naast mijn studie. Wat doe ik precies met Beautydream vraag je je misschien af? Ik ben in te huren voor het verzorgen van meidenkinderfeestjes op het gebied van beauty, gezichtsverzorging, nagelversiering en natuurlijk make-up. Ook verzorg ik visagieworkshops voor volwassenen. Dit doe ik allemaal op de locatie van de klant. In mijn visagiekoffer neem ik ontzettend veel make-up met me mee, en ik heb een grote tas bij me met alle benodigdheden om de tafel om te toveren tot een beautysalon. Spiegels, handdoekjes, ieder een kwastensetje, maskertjes, haarbanden, je kunt het zo gek niet bedenken of ik neem het met me mee. Een kinderfeest of workshop duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur met tussenin een pauze. Ik houd ervan als er een gezellige sfeer heerst, men mag ondertussen gewoon lekker wat drinken en van de zelf verzorgde hapjes genieten. Mijn tarieven zijn voordelig in vergelijking met vele ander soorten kinderfeest bedrijven om het zo leuk en betaalbaar te houden. Voor mij voelt dit ‘werk’ niet als werken, eigenlijk voelt het voor mij iedere keer weer als een uitje.

Beauty en make-up feestjes

Vol trots wil ik aan jullie mijn nieuwe Beautydream website laten zien! Neem vooral een kijkje op www.Beautydream.nl en ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties, vragen, feedback en tips!

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “Beauty en make-up kinderfeestjes en visagieworkshops: Beautydream!”

  1. Ondanks dat je er vaak live over verteld is het leuk om weer even te lezen! Succes half Januari! Om ‘t weer op te pakken.
    Liefs,
    Vera
    Vera onlangs geplaatst…Mijn doel!My Profile

  2. Wat ontzettend knap dat jij dat zelf helemaal hebt opgezet zeg. Over je site heb ik nog wel wat te zeggen. Ik vind hem er namelijk niet zo professioneel uit zien. Bij “arrangementen” zijn veel verschillende lettertypen gebruikt, staan voor sommige zinnen blokjes die er niet horen en zie ik ook verschillende typfouten. Misschien kun je er nog eens kritisch naar kijken. Het is echt niet bedoeld om je af te snauwen, integendeel. Ik vind het heel knap hoe je het allemaal doet en het zou daarom leuk zijn als je site ook zo professioneel mogelijk oogt toch 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.