Wat zit er in de koffer van Lana? Bagage kindje onder de 2!

Dia1Afgelopen zondag liet ik jullie de inhoud van mijn koffer zien, nu is het de beurt aan de koffer met de bagage van Lana. Bij de luchtvaartmaatschappij waar we mee vliegen (Arkefly dreamliner), mogen we 10 kilo bagage meenemen voor een kindje onder de 2 jaar. We mogen voor haar geen handbagage meenemen, maar wel een buggy die we tot het instappen bij ons mogen houden. Een koffertje vullen met 10 kg aan kinderkleding en schoentjes is goed te doen vind ik, eigenlijk ook een stuk makkelijker als onder de 20 kg blijven met mijn eigen kleding (oops). Die kleine kleertjes wegen maar weinig gelukkig. In deze video laat ik jullie de inhoud van de koffer met bagage van Lana zien! Dit is gelijk een sneak peak in haar zomerkleding collectie, vol met leuke rokjes, jurkjes en meer. Benieuwd wat er zoal in de koffer van Lana zit? Bekijk dan zeker de video na de ‘lees meer’ knop.

Wat zit er in de koffer van Lana? Bagage voor een kindje onder de 2 jaar! Ik laat je de inhoud van de koffer van mijn dochtertje Lana zien.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat voor kleding en spulletjes ik zoal meenam voor Lana in haar koffertje. Ik vind zomerkleding eigenlijk zoveel leuker bij die kleintjes! Jurkjes, rokjes, vrolijke t-shirts, sandalen en zomerhoedjes, ik vind dat leuker shoppen als voor winterkleding. Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden. Laat je reactie op de video achter bij de comments.

Wat zou jij zoal meenemen als bagage voor je kindje (onder de 2 jaar)? En was een koffer van 10 kg voor jullie ook goed te doen? Ook ben ik benieuwd of jullie het ook leuker vinden om voor zomerkleding te shoppen als voor winterkleding voor je kindje.  Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

14 gedachten over “Wat zit er in de koffer van Lana? Bagage kindje onder de 2!”

  1. Wat een hoop kleding voor zo’n klein meisje maar ik kan me voorstellen dat het bij die kleintjes nog sneller vies wordt ook en dat je daardoor meer nodig hebt. 10 kg is denk ik goed te doen 🙂

  2. Kelly Caresse

    Ja, dat gaat zo hard, ze loopt veel rond, struikelt in het zand, speelt met zand, knoeit natuurlijk lekker met eten dus ik was blij dat ik een hoop kleding voor haar mee had 🙂

  3. Wat een leuke video om te zien! Die primark shirtjes met korte mouwen heb ik ook voor mijn nichtje gekocht, zo cute!

  4. hihi, het lijtk me zelfs dat je voor een kindje mee nodig hebt dan voor jezelf. Mark en ik hadden de afhelopen keren steeds ongeveer 15 kilo mee tezamen, we deelden samen 1 koffer. Ik had echt meer dan genoeg kleding mee! Maar een kindje… Inderdaad, wat je al zegt, ze wordt vies, valt, knoeit… Ik zie ons al over een laar jaar twee koffers mee nemen: 1 voor ons samen en 1 voor ons kind, haha!
    Milou onlangs geplaatst…Photolog zondag 15 maartMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.