Wat zit er in de koffer van Lana? Bagage kindje onder de 2!

Dia1Afgelopen zondag liet ik jullie de inhoud van mijn koffer zien, nu is het de beurt aan de koffer met de bagage van Lana. Bij de luchtvaartmaatschappij waar we mee vliegen (Arkefly dreamliner), mogen we 10 kilo bagage meenemen voor een kindje onder de 2 jaar. We mogen voor haar geen handbagage meenemen, maar wel een buggy die we tot het instappen bij ons mogen houden. Een koffertje vullen met 10 kg aan kinderkleding en schoentjes is goed te doen vind ik, eigenlijk ook een stuk makkelijker als onder de 20 kg blijven met mijn eigen kleding (oops). Die kleine kleertjes wegen maar weinig gelukkig. In deze video laat ik jullie de inhoud van de koffer met bagage van Lana zien! Dit is gelijk een sneak peak in haar zomerkleding collectie, vol met leuke rokjes, jurkjes en meer. Benieuwd wat er zoal in de koffer van Lana zit? Bekijk dan zeker de video na de ‘lees meer’ knop.

Wat zit er in de koffer van Lana? Bagage voor een kindje onder de 2 jaar! Ik laat je de inhoud van de koffer van mijn dochtertje Lana zien.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat voor kleding en spulletjes ik zoal meenam voor Lana in haar koffertje. Ik vind zomerkleding eigenlijk zoveel leuker bij die kleintjes! Jurkjes, rokjes, vrolijke t-shirts, sandalen en zomerhoedjes, ik vind dat leuker shoppen als voor winterkleding. Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden. Laat je reactie op de video achter bij de comments.

Wat zou jij zoal meenemen als bagage voor je kindje (onder de 2 jaar)? En was een koffer van 10 kg voor jullie ook goed te doen? Ook ben ik benieuwd of jullie het ook leuker vinden om voor zomerkleding te shoppen als voor winterkleding voor je kindje.  Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • Eline
  24 maart 2015

  Je hebt iig genoeg bij je voor haar 😀
  Eline onlangs geplaatst…Gezonde chocoladetaartMy Profile

 • Lifesabout
  24 maart 2015

  Er moet heel veel worden ingepakt voor zo’n klein mensje! En die rokjes zijn zo leuk!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mens, wanneer ben je gelukkig?My Profile

 • Els
  24 maart 2015

  Ah super leuk om te zien, wat heeft Lana een hoop super schattige kleding!

 • Vera B
  24 maart 2015

  Wat een hoop kleding voor zo’n klein meisje maar ik kan me voorstellen dat het bij die kleintjes nog sneller vies wordt ook en dat je daardoor meer nodig hebt. 10 kg is denk ik goed te doen 🙂

 • Kelly Caresse
  24 maart 2015

  Ah thanks 😀 ik hou van rokjes bij Lana 😀

 • Kelly Caresse
  24 maart 2015

  Ja, dat gaat zo hard, ze loopt veel rond, struikelt in het zand, speelt met zand, knoeit natuurlijk lekker met eten dus ik was blij dat ik een hoop kleding voor haar mee had 🙂

 • Jacintha
  24 maart 2015

  Wat een leuke video om te zien! Die primark shirtjes met korte mouwen heb ik ook voor mijn nichtje gekocht, zo cute!

 • Vanessa
  24 maart 2015

  Leuk om te zien. Ik vind die jeansbroekjes zo schattig!
  Vanessa onlangs geplaatst…Weekendje weg: Wat zit er in mijn make-up tasje?My Profile

 • Anneleen
  24 maart 2015

  Wat leuk om te zien! Dat badpakje is zo schattig! 🙂 ik zag al foto’s voorbij komen op instagram van haar met dit mooie badpakje!
  Anneleen onlangs geplaatst…YourDailyPhoto maart #1My Profile

 • Milou
  24 maart 2015

  hihi, het lijtk me zelfs dat je voor een kindje mee nodig hebt dan voor jezelf. Mark en ik hadden de afhelopen keren steeds ongeveer 15 kilo mee tezamen, we deelden samen 1 koffer. Ik had echt meer dan genoeg kleding mee! Maar een kindje… Inderdaad, wat je al zegt, ze wordt vies, valt, knoeit… Ik zie ons al over een laar jaar twee koffers mee nemen: 1 voor ons samen en 1 voor ons kind, haha!
  Milou onlangs geplaatst…Photolog zondag 15 maartMy Profile

 • Milou
  24 maart 2015

  Sorry, stomme telefoon… Ik kan nog steeds niet normaal typen op dat ding.
  Milou onlangs geplaatst…Photolog zondag 15 maartMy Profile

 • Dineke
  24 maart 2015

  WoW wat moet je ook alweer veel meenemen voor zo’n kleintje! En wat een super schattige kleertjes allemaal
  Dineke onlangs geplaatst…Recept SandwichMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  25 maart 2015

  Wat een leuke rokjes!!! Ik koop ook liever zomerkleding inderdaad omdat dat vaak net ff wat vrolijker is.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Blog | Mijn wishlistMy Profile

 • Daphne
  25 maart 2015

  Ik heb een zoontje en als hij 1 nachtje gaat logeren, krijg ik altijd de reactie komt hij een week haha. Maar ja er kan tenslotte van alles gebeuren en opa´s en oma´s vinden het stiekem net zo leuk om hem leuk aan te kleden volgens mij.
  Daphne onlangs geplaatst…Favoriete items voor de paastafel stylingMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.