Dan ben je ineens mama van drie kinderen en zijn we 6 weken verder. Hoe gaat het nu met ons? Hoe is dat nu, drie kinderen? Hoe gaat het met Feline en hoe ziet haar ritme eruit? Hoe reageren de andere meisjes op Feline en hoe gaat het eigenlijk met mij en mijn herstel? En de zwangerschapskilo’s? Ik klets je helemaal bij in deze Baby en Mama update video.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden. Het afsluiten van de 6 weken na je kraamtijd is toch wel weer een mijlpaal. Mijn zwangerschapsverlof zit er op, Yannick is weer aan het werk, Lana gaat inmiddels naar school en we gaan het normale ritme weer oppakken. Het normale ritme, maar dan met een klein babymeisje erbij. Dat is toch wel even wennen. Hoe vonden jullie het om na de kraamtijd het ritme weer op te pakken?

Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

7 gedachten over “Baby en Mama update! Hoe gaat het met ons?”

  1. De klusteravonden kan ik me nog goed herinneren zeg. Ik vond het best zwaar en dat was bij baby nr 1. Lijkt me met drie meiden pittig. Gelukkig zijn ze super lief zo te horen. Wat een mooi gezinnetje zeg en ook fijn dat papa zo vaak thuis is.

  2. Fijn dat alles goed gaat en dat je al zo snel weer een ritme gevonden hebt. Je geniet duidelijk van je meiden, mooi om te zien!

  3. Fijn dat het je allemaal zo goed af gaat en je er lekker relaxed in kunt staan. Ik moest wel lachen om een zinnetje in je video wat je uitsprak: “tussen de voedingen door slaapt ze of is ze wakker”, haha.

  4. Kijk uit naar je blogs en vlogs over het weer in shape komen! En ik ga mee doen, zit nu bijna 8 weken na mijn bevalling en wil 10 kilo kwijt en weer lekker fit worden!

  5. Wat fijn dat alles zo goed gaat! Fijn dat je zo snel opgeknapt ben van de bevalling! Ben benieuwd naar je nieuwe afval programma 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.