Outfit: Aztec jasje met het fijne jurkje

Aztec jasje

Vandaag een outfit online met een combinatie van twee favoriete items van mij op dit moment. Dit jurkje is geweldig, hoe basic kan een jurkje zijn maar ik vind het zo’n fijne jurk. Hij valt lekker los, zit mooi losjes rondom mijn heupen (waardoor ik geen last van irritante randen van de legging heb) en de driekwart mouw is ideaal onder een jasje omdat dit niet te warm is. Mijn tweede favoriet in deze outfit is het Aztec jasje. Dit jasje zit heerlijk, en ik houd van de vrolijke kleurtjes. De kleur van het jurkje komt terug in het aztec jasje, wat niet gek is want vrijwel alle kleuren komen wel toch in het jasje. Ik houd van deze outfit!

Aztec jasje

De poging tot poseren foto. Een close-up foto en hier zie je ook goed welke ketting ik draag. Deze ketting met zowel houten als gehaakte balletjes lijkt een doodgewone ketting, maar is tegelijkertijd een mama-proof borstvoedingsketting. En dat heeft helemaal geen geiten-wollen-sok gehalte want dat is gewoon hip. Dat bespaart een heleboel krasjes van de nageltjes van Lana in mijn nek en ze kan tijdens het drinken spelen met de ketting. De kleuren van de ketting vind ik leuk combineren met deze outfit.

Aztec jasje

Het aztec jasje is van de Sting maar deze is al van zo’n 2 jaar geleden. Ik draag simpel donkerbruine enkellaarsjes met een hak van de Van Haren. De legging is van Primark net als het jurkje. De borstvoedingsketting bestelde ik via Etsy via deze shop.

Wat vinden jullie van deze outfit, en de combinatie van deze items? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

39 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.