Ask the boyfriend anything update! (Filmpje?!)

 

 

In de woestijn in Egypte 2012
In de woestijn in Egypte 2012

Een paar weken terug deed ik een oproepje waarin jullie vragen mochten stellen aan mijn vriend. Ask Papa yannick anything heette dit artikel en hier kwamen onwijs leuke vragen op. Mijn vriend glunderde bij iedere vraag die hij kreeg en hij wilde deze al hardop beantwoorden. Toen bedacht hij dat het misschien veel leuker is om een algemene Ask Yannick Anything te doen. De vragen uit de ask papa yannick anything zullen sowieso ook worden beantwoord wanneer alle vragen beantwoord zullen worden. Het leuke wat Yannick als aanbod gaf was dat als er voldoende vragen komen die de moeite waard zijn om uitgebreid te antwoorden dan wil hij deze met mij in een filmpje beantwoorden!

foto-101

Hoe leuk en tof is dat van hem. Natuurlijk vind ik het leuk dat hij dit wil doen daarom wil ik jullie vragen om leuke en originele vragen te bedenken. Wat wil je weten over mijn vriend? De boyfriend behind the blogger?. Zonder Yannick had ik niet de kans gehad om zoveel tijd en aandacht te steken in mijn blog om hier mijn werk van te kunnen maken. Hij steunt me volledig en daar ben ik hem heel dankbaar voor.

Wat wil je weten van Yannick over zijn rol als papa? Vriend van mij, hoe hij in het leven staat of misschien heb je wel vragen over de liefde die je door een man beantwoord wilt hebben? Tips of adviezen? We zijn heel benieuwd wat jullie van Yannick willen weten!

Benieuwd naar beeldmateriaal van mij en mijn vriend? Een filmpje van ons samen? Brandt dan los in de comments met al jullie leuke vragen.

Liefs Kelly en Yannick.

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

13 gedachten over “Ask the boyfriend anything update! (Filmpje?!)”

  1. Hoe legt hij uit aan anderen (collega’s bijvoorbeeld) wat voor werk jij doet? Want, ik kan me voorstellen dat dát vrij lastig i, vooral aan een oudere generatie. Is het trouwens officieel je werk of ga je, wanneer je weer kunt, ook in de hulpverlening aan de slag? En… Waar ziet hij het meest tegenop in de opvoeding van Lana. (de jongens die gaan komen? Of de puberteit? etc..)

  2. Wat leuk bedacht, er zijn maar weinig mannen die zich met een blog van zijn vriendin of vrouw willen bemoeien. Of laat staan al een foto van hun zelf er op willen zien haha.

    Ik vroeg mij af wat yannick het liefst voor jou zou koken als hij kookt. 😀

  3. Op welke fase in het leven van Lana verheugd hij zich t meest? Natuurlijk vind hij alles geweldig, maar kijkt hij bv uit naar de periode waar hij met haar kan gaan schaatsen oid?(random maar je snapt me wel!)

    Hoeveel kinderen wilt hij? Is hij een strenge papa?

  4. Leuk zeg! Ik heb wel wat vragen: wat voor werk doet Yannick? Zou hij het liefst ook een papadag willen? Wordt hij ‘s nachts zelf wakker van Lana of moet jij hem er als het zijn beurt is uit sturen? Vind hij borstvoeding mooi of een beetje raar om te zien? En dezelfde vraag voor kolven hihi (voelde ik me opgelaten over, Joost vond het normaal haha). En als laatste: wat vind hij het mooist aan Mama Kelly? Qua skills bijvoorbeeld 😉
    Gwen onlangs geplaatst…Ode aan manliefMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.