KC Ademsessies

Ontdek de kracht van jouw adem, zodat je echte ontspanning ervaart

Ademsessie-Kelly

Een gejaagd gevoel. Altijd maar bezig zijn. Geen rust in je hoofd. Continu aanstaan. Een lichaam vol emoties. Het is niet zo gek in deze maatschappij waarin zoveel van ons wordt gevraagd. En waarin we heel veel van onszelf vragen.

“Sta eens stil en pak je rust.” Misschien zeg je dat weleens tegen jezelf of zeggen anderen dat. Je weet eigenlijk niet hoe je dat moet doen. Je mediteert soms, staart af en toe uit het raam omdat dit goed voor je schijnt te zijn. En toch vind je die echte ontspanning en dat rustige gevoel niet.

Alles wat je meemaakt in je leven sla je op in je lichaam. Mooie herinneringen waar je altijd naar terug kan. En de hele moeilijke en heftige dingen waar je soms niet meer bij kunt. Die emoties zitten opgeslagen in je lichaam. Onbewust hebben we dit vastgezet met onze ademhaling. We hebben blokkades opgebouwd die je niet altijd kunt benoemen waar ze vandaan komen en toch zijn ze er. In de vorm van patronen die steeds terugkomen. Patronen die niet altijd meer dienend zijn voor jou.

Wat als ik je vertel dat je vastzittende emoties los kunt laten. Zelfs als je niet weet dat je die hebt. En dat je steeds een laagje afpelt om dichter bij jezelf te komen. Dat je die blokkades die je zo dwars zit, ook echt opruimt. Ademwerk kan helpen deze vastzittende blokkades van energie te voorzien waardoor je ze mag doorvoelen en loslaten, met als resultaat een veel relaxtere versie van jezelf.

Jouw adem heeft de kracht om te helen en je te laten ontspannen.

Het klinkt voor je gevoel te mooi om waar te zijn. Zeker wanneer je heel druk in je hoofd zit. Continu bezig bent met zorgen voor anderen, je werk en altijd maar aan het denken en overdenken. Dat hoofd dat continu aanstaat en maar niet uit wil gaan. Dat wil je wel en ik vertel je dat dit echt kan.

Ik heb dit zelf ook ervaren. Ik liet oude emoties los, pel iedere keer weer een laagje van mezelf af en voel me diep ontspannen. Nu ben ik zelf gecertificeerd ademcoach. Ik heb een techniek die je helpt om dieper in je lijf te zakken, emoties op een veilige manier te bevrijden en vervolgens in ontspanning te komen. Dat is voor jou echt mogelijk. Ik heb 2 verschillende online ademsessies ontwikkeld die je vanuit huis in je vertrouwde omgeving kunt volgen. Beide sessies hebben als resultaat: ultieme ontspanning!

Wanneer je een sessie shopt, blijft deze voor jou beschikbaar om te volgen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

KC Ademsessie: Zelfliefde

De Zelfliefde Ademsessie die je terugbrengt naar zelfliefde 

Deze sessie kun je echt zien als een momentje dieper contact maken met jezelf. En ontdekken welke emoties er misschien aan de oppervlakte liggen om los te laten. Hierna voel je je een stuk lichter. Het helpt je om opgekropte emoties los te laten en elke keer als je de sessie volgt kun je een laagje dieper afpellen. Door deze emoties los te laten kun je merken wat voor weldadig gevoel van ontspanning en diepe rust je daarna voelt. Hij valt als een warme deken over je heen.

Bij deze Zelfliefde Ademsessie krijg je:

 • Uitlegvideo over ademwerk, uitleg over de sessie, wat je kunt verwachten, contra-indicaties en meer. (14 min)
 • Zelfliefde meditatie (10 min)
 • Zelfliefde ademsessie (22 min)

Deze ademhalingstechniek, die je als sessie cadeau kan doen aan jezelf, zorgt ervoor dat je in minder dan een half uur knetter stoned bent. Zonder alle nadelen van drugs.

€ 9,99

KC Ademsessie: Energieboost

De Rust in je Hoofd Energieboost Ademsessie

Deze wat kortere ademsessie is ideaal om te doen in de ochtend, door de dag heen of wanneer je voelt dat je even uit je (drukke) hoofd wil stappen. Perfect om weer in je lijf te zakken zodat je je daarna energieker voelt en meer liefde voor jezelf hebt. Die extra energie en zelfliefde zorgt ervoor dat je keuzes leert maken waarbij je beter voor jezelf zorgt. En de extra energie die ontstaat door de extra zuurstof tijdens de sessie, zorgt voor meer positieve energie in je dag. Deze sessie zorgt ervoor dat je meer in lijn bent met jouw waarheid, je hart makkelijker volgt en je voelt je ook gewoon heel lekker na deze sessie. Een soort mini happy pill maar dan zonder drugs ;).

Bij deze Rust in je Hoofd Energieboost Ademsessie krijg je:

 • Uitlegvideo over ademwerk, uitleg over de sessie en de ademhalingstechnieken, wat je kunt verwachten, contra-indicaties en meer. (19 min)
 • Rust in je hoofd meditatie (16 min)
 • Rust in je hoofd ademsessie (12 min)

€ 9,99

KC Ademsessie Bundel

De KC Ademsessie: Zelfliefde & KC Ademsessie: Energieboost

Bestel de ademsessies als bundel voor een extra aantrekkelijke prijs.

€ 14,99

Let op, deze sessies zijn niet geschikt voor:

Vrouwen die zwanger zijn of vermoeden zwanger te zijn;
Mensen met gezondheidsproblemen, epilepsie of hartkwalen;
Mensen met een actief trauma.

Twijfel je of je veilig mee kunt doen, vraag je huisarts dan om advies.

Ademwerk heeft heel veel voordelen voor jouw lichaam

KC Ademsessie

Ademen is het eerste dat je doet wanneer je geboren wordt en we nemen ademen voor lief aan. Je denkt er niet over na, je doet dat gewoon. Er gaat zoveel kracht vanuit wanneer je andere technieken inzet dan gewoon te ademen om te leven.

De vrouwen in de KC Club hebben al ervaren hoe dit voor hen was. Ik heb zoveel overweldigende reacties ontvangen vanuit de KC Club en daarom besloten om de ademsessie ook aan te bieden voor niet KC Club leden. Zo kun jij ook volledige ontspanning ervaren.

Lees hieronder slechts een aantal van de voordelen!

 • Lichamelijke spanning en stress loslaten

 • Meer energie

 • Een diepere en betere slaap

 • Verlichting van (spannings)hoofdpijn.

 • Het loslaten van oud verdriet

 • Minder in je hoofd zitten

 • Loslaten van negatieve overtuigingen

 • Durven uiten wat in je leeft.

Hoe bijzonder dat onze adem niet alleen rust, maar juist ook heling kan brengen. Het is iets wat je zelf mag ervaren. En dat is nu voor jou beschikbaar. Je hoeft dus geen lid te zijn of te worden van de KC Club.
*Leden van de KC Club hebben gratis toegang tot deze video’s

Wat anderen zeggen over de ademsessie:

Afbeelding1
Afbeelding4
Afbeelding9
Afbeelding2
Afbeelding5
Afbeelding10
Afbeelding3
Afbeelding6