Action shoplog: Spulletjes voor onze kitten

Dia1

Afgelopen weekend zijn we even de stad in geweest om te shoppen voor onze kitten die we deze week mogen ophalen. We gingen eerst naar de Action omdat ze hier veel voor huisdieren verkopen voor leuke budgetproof prijzen. Als je dan toch bij Action bent dan vind ik het moeilijk om de verleiding te weerstaan om meer te kopen, dus ik kocht ook wat kleding en huishoudelijke items. In deze video laat ik zien wat we daar allemaal kochten, maar ook wat we later nog bij Boerenbond kochten voor ons katertje.Klik hier als je de video niet kunt zien

We zijn goed geslaagd, zoals je in de video wel kunt zien. Shoppen jullie ook zo graag bij Action? Waar koop jij het liefst spulletjes voor je huisdier/kat? Ik ben heel benieuwd, laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

32 gedachten over “Action shoplog: Spulletjes voor onze kitten”

 1. Zoooo leuk al die kattenspulletjes! Heerlijk om zo’n beestje in huis te hebben. Ik ben heel benieuwd hoe Lana het vindt. Zag al wel wat leuke dingen voorbij komen op instagram.
  Marion onlangs geplaatst…Start VervolgbehandelingMy Profile

 2. Ik ben dol op Action, voor onze hond koop ik daar ook altijd speelgoedjes, hondensnoepjes en kleden, echt ideaal hoor, wat koop ik daar eigenlijk niet 😛

 3. Jeetje, die wasverzachter is echt een prikkie! Nu ook hopen dat ie goed zijn werk doet :). Het korte shortje is inderdaad leuk, ik kijk nooit bij de kleding bij Action, maar deze is super voor op vakantie op het strand. En wat is dat hengelspelletje voor in bad leuk, ik ga daar gelijk naar kijken, want ik denk dat mijn kindjes daar ook heel blij van gaan worden!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Je huid reinigen met Foreo LUNA mini Petal PinkMy Profile

 4. Mmmmm misschien vanmiddag als ik dochterlief wegbreng daarna gelijk even langs de action! Want ik heb wel wat dingen voorbij zien komen die interessant zijn! Je bent super geslaagd!
  Barbara onlangs geplaatst…Single & Happy: het kan!My Profile

 5. Leuke dingen heb je gekocht voor je katertje! Ik heb nog wel een aanrader kwa speelgoed, mijn kat is helemaal niet van het speelgoed maar we hebben een piepend muisje gekocht bij so low en dat vind ie ook helemaal geweldig! En wanneer het nodig is zou ik het luikje van de kattenbak afhalen, vaak durven kittens daar nog niet door heen, maar merk je vanzelf wel! Heel veel plezier met het katje!

 6. Wat een leuke spulletjes. 🙂
  Fijn hè, al die spulletjes bij de Action. Ik ga er binnenkort ook eens kijken bij de Action voor mijn konijntje. Alle spullen zijn dan wel voor katten/kittens maar ach, misschien vind ik iets leuks!
  Liefs Kim
  Kim onlangs geplaatst…Ik ga op vakantie en neem mee…My Profile

 7. Dit gevoel heb ik dus nooit bij Action! Ik ga er binnen omdat ik iets nodig heb, en ik ga nooit met meer buiten. Waar ik dat wel heb? Hema, Kruidvat, … Spullen voor huisdieren hoef ik niet te kopen, maar ik denk dat ik het meeste gewoon op het werk of in een speciaalzaak zou zoeken.. En wat spannend, een kitten! Hopelijk kunnen jullie goed met elkaar opschieten.
  Nicky onlangs geplaatst…Een eigen droomhuis: funderingMy Profile

 8. Leuk filmpje !!
  Ik ben echt een katten liefhebber
  veel plezier met de kitten

  X

 9. Action is leuk, ze hebben echt alles en voor weinig geld, ideaal! Leuke dingen voor in huis en superleuke dingen voor kids. Ik vind je vishengel voor in bad het leukste! Ben benieuwd hoe dat bevalt! Misschien een keer een Insta van maken?
  Benella onlangs geplaatst…Shoplog voor mijn zoonMy Profile

 10. De Action is echt een super winkel. Ik ben er dan ook geregeld te vinden. Het is ook betaalbaar en dat maakt het zo aantrekkelijk. Je hebt echt weer leuke dingetjes gescoord. Veel plezier ermee!
  Lilian onlangs geplaatst…Three Thing Tag 2#My Profile

 11. Pas wel op met die Jorge krab paal, mijn broer heeft ook een kat en al zijn meubels zijn kapot gekrabd door de kat! Blijkt dat als de paal te kort is, je kat de meubels gaat krabben omdat ie zich dan wel kan uitrekken. Ben heel benieuwd hoe het is met een nieuw familielid, leuk!

 12. Action is wat mij betreft top voor huisdieren, ik haal er alles voor onze hond vandaan, tot anti-schrokbak aan toe, die in de dierenwinkel 5x duurder is…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.