8x Zo dol op herfst!

1

Wat ben ik toch dol op de herfst. Natuurlijk vind ik de lente, zomer en winter ook leuk. Maar de overgang van zomer naar herfst vind ik ook iets magisch hebben. Heerlijk weer meer binnen zijn, de verwarming aan, sloffen non-stop aan in huis, warme chocomel drinken en onder een dekentje filmpjes kijken. Klinkt tevens als een ideaal zwangerschapsverlof haha. Ik ga je meenemen in waarom ik zo dol ben oo de herfst en ben benieuwd of jullie dit herkennen.

8x Waarom ik zo dol ben op de herfst!

 • Lekker binnen zijn, de verwarming hoger zetten en genieten van knusse dingetjes zoals dekentjes op de bank, kaarsjes aan, sloffen aan en een dikke trui.
 • Het televisie seizoen is weer begonnen, programma’s als Heel Holland Bakt maar vast meer leuks. Ik ga me er nog even helemaal in verdiepen nu ik hier meer tijd voor heb tijdens mijn verlof. En kijk je geen tv, dan geniet je gewoon volop van het grote aanbod leuke series op Netflix!
 • Chocoladepepernoten, pepernoten, truffelpepernoten, al het lekkere sinterklaas snoepgoed is weer volop te koop. Owja chocoladeletters, give it to me 😉
 • Belangrijkste reden: Ons derde meisje is geboren! Heerlijk om begin herfst richting de winter te bevallen en dan nog meer binnen te cocoonen met ons nieuwe baby’tje en ons gezinnetje van vijf.
 • Natuurlijk mag stamppot niet in dit lijstje ontbreken, I love stamppot! Zuurkoolstamppot, rucolastamppot, pompoenstamppot, boerenkool, hutspot, ik wil het allemaal haha.
 • Warme drankjes! Ik ben altijd al wel een thee en koffieleut, maar zodra het buiten kouder wordt, heb ik er nog meer behoefte aan. Warme chocolademelk, XXL mokken thee, latte macchiato, als ik bevallen ben weer genieten van gluhwein! Oeh lekker!Bron
 • Nieuw seizoen betekent weer wisselen van kleding. Nieuwe winterjasjes voor de meisjes, nieuwe laarsjes of in plaats van nieuw, gehaald uit de opslag op de zolder, de kleding mag weer gewisseld worden naar warmere exemplaren en we dragen weer meer laagjes, dat vind ik zo leuk!
 • Het wordt weer sneller donker: Voornaamste voordeel vind ik dat de kinderen dan makkelijker in slaap komen. Als het nog lang licht is dan begrijpt Lana het moeilijker dat het al bedtijd is, want ‘het zonnetje doet nog schijnen mama’ hoor ik dan. Maar zodra het eerder donker wordt, heb je dat probleem ook niet meer.

Waarom ben jij zo dol op de herfst? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

17 gedachten over “8x Zo dol op herfst!”

 1. Wat een heerlijk lijstje met fijne dingen aan de herfst. Ik was nooit echt fan van de herfst, maar heb dit seizoen echt leren waarderen. Zo kan ik echt genieten van binnen cocoonen met een kop thee en de televisie aan, maar ook van de prachtige natuur en de mooie foto’s die je in de herfst kunt maken.

 2. Jaaa! De chocolade en pepernoten heb ik ook al vol in de winkels zien liggen. Wat ik fijn vind aan deze tijd, zijn de kaarsjes en wandelen door de gekleurde bossen

 3. Nancy de Groot

  De knusheid en het kneuterige vind ik zo ontzettend fijn ? Daarnaast vind ik het in dit seizoen heerlijk om te wandelen in het bos; al die prachtige kleuren! En daarna een lekkere kop Autumn storm thee chocolademelk (uiteraard met een klein beetje slagroom ?)

 4. Ik ben gek op de herfst vanwege de mooie kleuren, de lichtjes aan, de warme chocolademelk, dekentjes, en vooral de gezelligheid! Heerlijk!

 5. De geur van de herfst vind ik zooo lekker! Wij wonen vlakbij het bos en vooral als het net gerend heeft. Heerlijk! Ik vind het niet erg als het kouder wordt, alleen ben ik geen fan van harde wind. Maar dat word wel weer opgeheven door het lekker op de bank zitten en kastanjes zoeken in het bos!!

 6. Kruidnootjes, kaarsjes, de vallende rood oranje gekleurde blaadjes buiten, kastanjes rapen met mn dochtertje, warme chocolade melk, lange vesten, Halloween, herfst decoratie in huis, vroeg donker.. ooo ik hou van herfst!!! Zo gezellig

 7. Nou alle redenen die jij benoemt geld ook voor mij (behalve van het 3e meisje haha)
  Nu de blaadjes van de bomen vallen ben ik zo blij, wij wandelen s’ avonds altijd na het eten een half uurtje en kan dan zo genieten van dat de laarzen straks weer aan kunnen en de winterjas, ja ik ben echt een herfsttype.

 8. Vergeet de stamppot truien niet!
  Ik ben ook dol op dit seizoen. Vooral de overgangen van seizoenen vind ik heerlijk. Maar in januari mag het wel weer lente worden 🙂

 9. het enigste fijne aan de herfst vind ik net als jij lekker binnen, kaarsjes aan en lekker knus alles. de stampotten en stoofschotels ect. maar de regen hoeft voor mij niet hoor hahah

 10. Nee echt een hekel aan de koudere seizoenen. Ik ben echt een zomerlover! Ik vind het heerlijk om buiten te.sporten met goed weer.

  Het leukste aan de herfst vind ik de dagen waarop de zon nog flink schijnt.

  Dit jaar iets meer zin in de herfst, omdat dan ons zoontje wordt geboren.
  Andere jaren moest ik andere dingen bedenken om naar de herfst uit te kijken en schreef ik mijzelf in voor mooie hardloopwedstrijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.