5x Mijn favoriete Series op dit moment (die jij moet zien!)

Wat kan ik ervan genieten, samen met Yannick op de bank achter de televisie, of heerlijk vanuit mijn bed op de iPad. Series kijken, even mijn verstand op 0 en volop in een verhaal zitten. Yannick en ik kijken samen veel series, het is onze ideale datenight at home. Maar ook als Yannick is werken, vind ik het fijn om voor het slapen gaan in bed met de iPad een serie te kijken. Ik deel je vandaag mijn favoriete series waar ik helemaal verslaafd aan ben en die jij wellicht ook heel leuk gaat vinden!

5x Mijn favoriete Series op dit moment (die jij moet zien!)

 1. Nieuwe Buren op Videoland. Deze serie heb ik nu al helemaal afgekeken, drie seizoenen waarbij ik letterlijk met het puntje op mijn stoel zat. Ik had het boek (waar seizoen 1 op gebaseerd is) al gelezen dus dat ik de serie ging volgen was een logische stap. Het is een serie die ik prachtig vind, maar ook enorm heftig en waarbij ik vol frustratie zit te kijken want hoe krijgen ze het toch steeds voor elkaar. De serie gaat over Eva en haar man Peter. Ze verhuizen naar de Zonnewijk waar ze hun kindje willen laten opgroeien. Helaas overlijdt hun kindje bij de geboorte. Dan krijgen ze nieuwe buren, ze hebben vriendschap, delen lief en leed maar ook veel intrige en zelfs moord. In volgende seizoenen krijgen ze opnieuw nieuwe buren die ook weer voor veel roet in het leven zorgen. Ik verklap niet meer dan dit maar ik wil je echt aanraden deze te gaan kijken.
 2. Friends: Voor velen gesneden koek, voor mij een serie die ik pas sinds een paar weken volg samen met Yannick. De serie die in de jaren 90 is gemaakt, mijn geboortejaar. Een feelgood serie van vrienden die samen wonen en de gekste, grappigste en meest herkenbare dingen meemaken. Ik ben dol op de personage van Rachel (zo herkenbaar) maar ook het klungelige van Phoebe. Deze serie volgen wij via Netflix en zorgt elke keer weer voor een avondje genieten.Fotografie: Volliefdefotografie
 3. Soof de serie: Ik vond de Soof films al heel leuk, dus toen Videoland met de serie kwam wist ik gelijk dat ik hem wilde gaan volgen. Soof is zo lekker herkenbaar, een typisch Hollandse vrouw en mama van drie kinderen die de zogenaamde ballen hoog wil houden. Haar eigen catering bedrijf wil runnen, ondertussen de nodige relatieperikelen heeft en waarbij alles met een vleug humor wordt opgelost. Een fijne Nederlandse herkenbare Feel Good serie.
 4. Girlboss: Deze Netflix serie is ook erg leuk om te kijken. Deze gaat over Sophia die een rebelse jonge vrouw is die het leven om wil gooien, ze besluit haar eigen internetbedrijf te gaan starten en komt zichzelf daar enorm in tegen. Ze gaat vintagekleding verkopen op eBay onder de naam: Nasty Gal Vintage en dit blijkt enorm aan te slaan. Ze krijgt de kick van het ondernemen enorm te pakken en om te weten hoe dit verder gaat zou ik je gewoon vragen om je laptop/iPad erbij te pakken, popcorn te maken, een goed glas wijn in te schenken en er lekker voor te gaan zitten als de kids op bed liggen 😉
 5. De Luizenmoeder: Als new schoolmom vind ik deze Nederlandse comedyserie natuurlijk enorm interessant en vooral herkenbaar. Niet gedacht dat het er echt zo op de basisschool aan toe zou gaan maar stiekem herken ik er toch wel heel erg veel van waarom ik enorm moet lachen. Natuurlijk wordt alles lekker overdreven in de serie, maar dat maakt het ook extra vermakelijk. Op Basisschool De Klimop wil de schoolleiding het nieuwe schooljaar fris starten. Hannah, de moeder van Floor staat centraal en ze moet zich als moeder van een nieuwe leerlinge staande weten te houden in de wereld van de moedermaffia, schoolpleinregels, verantwoorde traktaties, appgroepjes en meer. Juf Ank is de juf die haar het leven ook niet veel makkelijker maakt.  Ik herken mezelf enorm in Hannah, maar ik denk dat iedere basisschool ook een Juf Ank heeft werken. Gewoon een serie die ik je zou aanraden om de herkenbaarheid, Nederlandse schoolcultuur en humor.

Wat zijn jouw favoriete series die je anderen zeker zou aanraden?

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

17 reacties

 • Romy
  5 juni 2018

  Nieuwe Buren vond ik ook helemaal geweldig. Zo jammer dat ik helemaal bij ben met de seizoenen, want ik heb ook 3 seizoenen lang op het puntje van mijn stoel gezeten. De Luizenmoeder en Soof de serie vond ik ook erg leuk trouwens. En ken je De 12 van Oldenheim (ook op Videoland)? Vond ik zelf ook een steengoede serie!

 • Maaike
  5 juni 2018

  Luizenmoeder was echt top!
  Zelf vond ik Jane the Virgin geweldig! En nu kijk ik call the midwife.

 • Hilde
  5 juni 2018

  Ah ik hoop echt dat Nieuwe buren ook op netflix komt, ben daar zo benieuwd naar! Ik kijk op dit moment Peaky Blinders en Prison Break, wat stoerder maar ook heel spannend!

 • rachel
  5 juni 2018

  ik ken ze allemaal omdat de rest ze hier gezien hebben of nog kijken maar zelf kijk ik niks aan series hahaha saaie doos he. 😛 heb daar gewoon geen geduld voor

 • Kirsten
  5 juni 2018

  Ik zit helemaal in The Originals, the Vampire Diaries en Grace & Frankie! De eerste twee zijn erg spannend, de laatste is heel komisch!

 • Marianne - Groene stapjes
  5 juni 2018

  Ik zit nu in what calls the heart, een romantisch drama in het wilde westen. Ik ben dol op drama’s, vooral kostuumdrama’s vind ik heerlijk!

 • Leonie van Mil
  5 juni 2018

  Friends ook helemaal versleten. Blijft heerlijk! Ik volg zelf Crazy ex-girlfriend. Die gebruiken veel humor om ook veel serieuze zaken aan te kaarten. Erg leuke serie. Een echte aanrader vind ik zelf.

 • Anoniem
  5 juni 2018

  New Girl op Netflix. Heerlijke wegkijk serie. En op Videoland Younger. Ook zo’n heerlijk verstand op nul serie…

 • Linda
  5 juni 2018

  ik denk dat jij drop dead diva heel leuk gaat vinden!! zoek maar eens op 🙂

 • Linda
  5 juni 2018

  Ik denk dat jij drop dead diva heel erg leuk zal vinden!! Zoek maar eens op 🙂

 • Melissa
  5 juni 2018

  13 Reasons Why, Jane the Virgin en Riverdale!

 • Sabrina
  6 juni 2018

  Orphan black. Prison break. The 100. 3%. 13 reasons why. En mijn meest favoriet: sons of anarchy ?

 • Kelly
  7 juni 2018

  Op het moment zijn wij bezig met ‘The Americans’ en dat vind ik wel een hele gave serie. Een spionage serie is het. Verder vind ik ‘Jessica Jones’, ‘Black Mirror’, ‘Sherlock’ ook echte aanraders.

 • Celine
  8 juni 2018

  Friends blijft favoriet!
  Daarnaast Soof, Grey’s Anatomy (via KPN pluspakket), en via Netflix Modern Family, call the midwife, Jane the virgin.
  Samen met manlief kijk ik 24 en Homeland.

 • Elisabeth
  8 juni 2018

  Wij houden er van om korte series te kijken. We kijken vaak Japanse anime. Zijn heel andere series dan Engelse en Nederlandse, maar wel leuk en grappig. Nu kijken we samen Brookline 99 en The it crowd op Netflix. En hiervoor keken we op Netflix Chef’s table. Hebben we echt van genoten.

 • Rebecca
  8 juni 2018

  Ik zou als ik jullie was Zwarte Tulp en de 12 van Oldenheim ook zeker gaan kijken. Twee goede, spannende series op Videoland!

 • Natasja
  9 juni 2018

  Ik vond girlboss juist helemaal niks. Maar Friends blijft leuk!!! Die paar videolandseries lijken mij ook tof!
  Ik kijk momenteel The Originals en Lost in Space op Netflix. Net klaar met Once Upon A Time en Riverdale.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.