4 random toppers van dit moment

randomtoppers

Vandaag laat ik jullie 4 random toppers zien van dingen die ik op dit moment erg leuk vind of aan anderen zou aanraden. Ik wist niet zo goed hoe ik dit artikel zou noemen dus ik koos de titel ‘4 random toppers’ , met een soort van favorieten of aanraders. Per onderdeel te klein om in een hele  blogpost te bespreken dus bespreek ik ze alle vier in een artikeltje. Dit is niet gesponsord, het zijn gewoon dingen die ik op dit moment heel erg leuk (of lekker, of mooi) vind. Dingen die me bezig houden of die me op dit moment erg aanspreken. Benieuwd? Lees dan verder.

Favo1Ik ontdekte de website ‘A twist of lime‘ per toeval en betrap mezelf erop iedere dag even een kijkje te willen nemen. Een site die nog vrij onbekend is wat eigenlijk zonde is want er worden hele interessante onderwerpen besproken. Deze website is ontstaan in een gekke opwelling in de kroeg maar bespreekt inmiddels allerlei zaken die interessant zijn voor de volwassen man of vrouw. Onderwerpen als design en interieur, eten en recepten, een kijk op de maatschappij en de wereld, beauty, psychologie, interessante kwesties en discussies en meer. Ik zou zeggen, neem er een kijkje en oordeel zelf.

Een hele mooie quote die ik via Weheartit tegenkwam die gaat over het luisteren naar je hart en het nastreven van je dromen. Hier zijn niet meer woorden voor nodig, ik vind deze quote erg inspirerend en passen in hoe ik in het leven heb leren staan.

favo2De nieuwe sportcollectie van de webshop Modemusthaves. Wat een leuke tops en items staan daar tussen. Tops met de tekst : ‘ Pilates, hell no I thought you said pie en lattes’ of ‘Your body will thank u later’ vind ik erg tof. Ze hebben er een hele leuke nieuwe sportlegging van en andere accessoires. Ik heb mezelf nog kunnen tegenhouden om niet het hele mandje vol te gooien door eerst na te denken ‘of ik het écht wel nodig heb’ maar het liefst shop ik het allemaal.

Dit is een hele verrassende! Was ik eerst nog helemaal ‘hooked’ aan groene thee met citroen of rooibosthee, heb ik dat nu met earl grey thee! Ik dronk het toevallig bij de sportschool en ik vond het zo lekker! Geen poespas, gewoon een thee die de dorst goed lest met een lekkere smaak. Wat is jouw favoriete thee op dit moment?

Dit waren zomaar wat toppers die ik op dit moment erg leuk, lekker of aanraders vind. Vinden jullie zulk soort artikelen met wat random items leuk om te lezen? Ik ben heel benieuwd. Ook ben ik benieuwd wat jullie van dit lijstje vonden en wat op dit moment jullie random toppers zijn. Laat het me weten in de comments!

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

37 reacties

 • Marion
  13 januari 2015

  Thee! Ik drink nog maar sinds kort thee. Ik moet me inhouden om niet de hele winkel leeg te kopen. Op dit moment staat er een kop kokendheet water naast me met een lepeltje honing en vier takjes verse munt! Heeeeerlijk! Dan heb ik nog groene thee met Jasmijn en Mango thee. Nu zag ik vandaag op een ander blog dat je bij de Hema soort theezakjes kan kopen waar je zelf verse thee in kan doen. Drie keer raden waar ik vandaag of morgen even heen ga? 😀
  Marion onlangs geplaatst…Chronisch ziek: FeestjesMy Profile

 • Tamara
  13 januari 2015

  Ik ben toch echt wel een groene thee fan. Maar misschien ook wel omdat het gezond is. Het zit een beetje tussen mijn oren om altijd voor groene thee te gaan. Maar ik vind het oprecht ook lekker, met name groene thee citroen.
  Ohh en als ik dan een andere smaak neem, is het vaak Storm of Winter thee van Pickwick 😉
  Tamara onlangs geplaatst…Blue Sky “Crystal Menth” pepermuntsnoepjesMy Profile

 • Dita
  13 januari 2015

  Die sportkleding is leuk! Ik zoek nog een leuk yoga legging dus ik ga even een kijkje nemen.
  Dita onlangs geplaatst…Een nachtje wegMy Profile

 • Chantal
  13 januari 2015

  Leuke sportkleding! En ik vind alle soorten thee lekker, maar van zwarte thee krijg last van de theine die er in zit.
  Chantal onlangs geplaatst…Lekker voor erbij #1: Appel met pindakaasMy Profile

 • rachel
  13 januari 2015

  groene thee van de toko!!! niet aan te slepen hier!!
  rachel onlangs geplaatst…#vlog maandag 12 januari 2015My Profile

 • beautifulday4makeup
  13 januari 2015

  Volgens mij is die quote van Disney 🙂

 • Rachelle
  13 januari 2015

  Die sportlegging is leuk zeg. 🙂
  Ik drink ook graag thee, en dan het liefst in een grote BlondAmsterdam mok of een heel groot glas van de ikea. Mijn favoriete smaak wisselt iedere week, haha, maar op het moment drink ik graag Lipton Vanille en Caramel. Lekker zoet, maar wel een lekkere warme smaak die goed past op van die donkere dagen als deze.

 • Annemijn
  13 januari 2015

  Wat een leuk artikel. Ik houd van originele sportkleding.
  Annemijn onlangs geplaatst…PLOG: Hoogtepuntjes van de week #9 Hapjes, drankjes en feestjes!My Profile

 • Corinne
  13 januari 2015

  Leuk artikel! Wat een leuke sportkleding. Ik ga daar ook eens een kijkje nemen. En earl grey thee vind ik ook heel lekker. Altijd goed!

 • Vanessa
  13 januari 2015

  Ik drink ook graag thee! Meestal drink ik groene thee met citroen of sinaasappelsmaak.
  Vanessa onlangs geplaatst…WIN een beautypakketje van Cien!My Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  13 januari 2015

  Pie and lattes…geweldig. Ik vind Earl Grey echt super lekker.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Wat ik altijd al heb willen weten…My Profile

 • MamaMaaike
  13 januari 2015

  Omg die sportcollectie is echt geweldig! Ik ga meteen wat bestellen, want, want want!!! Thaks voor deze goede tip 😉

 • Lifesabout
  13 januari 2015

  Earl grey thee vind ik met momenten lekker, ik drink het de laatste tijd niet vaak. Op dit moment drink ik winter glow en fruitsmaakjes. A twist of lemon kende ik nog niet, het ziet er leuk en gewoon gezellig uit!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Life is beautiful if you choose to see it.My Profile

 • Britt
  13 januari 2015

  Heerlijk die Earl Grey! Ik drink zelf voornamelijk Kamillethee (rustgevend). Stiekem geloof ik daar altijd een beetje in en daarom drink ik het graag!:)

 • Jessica
  13 januari 2015

  Oooooooh ik ga echt even kijken voor dat shirt hoor!
  Jessica onlangs geplaatst…De sportcollectie van Hunkemöller: HKMX!My Profile

 • Xaviera
  13 januari 2015

  Prachtige quote! Ik drink voornamelijk groene thee maar van Earl Grey kan ik ook ontzettend genieten, heerlijk! Mijn favoriete thee? Lastige vraag als grote theeleut haha, op dit moment is het denk ik Chai Organic Green Tea van Clipper. 🙂

 • Lifesabout
  13 januari 2015

  Ik bedoel lime ipv lemon 😉
  Lifesabout onlangs geplaatst…Life is beautiful if you choose to see it.My Profile

 • Maaike
  13 januari 2015

  Leuk om te zien! Groene thee met citroen van Pickwick is nú mijn topper haha!
  Maaike onlangs geplaatst…Weekly Journal #27: Barbie shirtje, pizzeria & opnames voor een schoolprojectMy Profile

 • Malou
  13 januari 2015

  Ik drink eigenlijk alleen maar groene thee, misschien moet ik de Earl Grey ook eens proberen 🙂
  Malou onlangs geplaatst…ENQUETEMy Profile

 • marieke
  13 januari 2015

  Oooh nee earl grey, vind dat zo vies haha 😉 ik drink vaak groene thee en in de avond van die warme smaakjes als winter glow ofzo 🙂 mijn favoriete ding van de laatste tijd zijn mijn nieuwe laarsjes en mijn nieuwe parfum; heat van beyonce, zo zo zo lekker!!
  marieke onlangs geplaatst…Favorieten #3My Profile

 • Eline
  13 januari 2015

  Haha your body will thank you later! Dat is echt het ideale shirt met de ideale motivatie!!

  De quote vind ik ook erg mooi 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Presenteren: tips en trucsMy Profile

 • angelique
  13 januari 2015

  Leuke toppers!
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | Laatste keer consultatiebureauMy Profile

 • José @ ENJOY! The Good Life
  13 januari 2015

  Leuk om jouw random toppers te zien. Bij mij is momenteel de Milky Oolung van Dille & Kamille zwaar favoriet.
  José @ ENJOY! The Good Life onlangs geplaatst…SNAPSHOTS #2/2015My Profile

 • Veronique
  13 januari 2015

  Thee heerlijk! alleen die earl grey krijg ik niet weg, zo bitter. Geef mij maar een lichte thee met een lekker smaakje. Groene thee met brandnetel, citroengras en grandberry is een echte aanrader

 • Elise | The Beauty Suitcase
  13 januari 2015

  Leuk! Earl Grey vind ik heerlijk, maar op dit moment ben ik hooked on Chai thee van de ‘Health’ section by de Jumbo. Het daadwerkelijke merk weet ik zo uit mijn hoofd niet!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…Health Tip: Fresh Mint Tea With HoneyMy Profile

 • Fabienne
  13 januari 2015

  Pickwick Earl Grey is heerlijk om mee wakker te worden!
  Fabienne onlangs geplaatst…Kiko Lipsticks – Ace of Diamond #19 & Unlimited Stylo #03My Profile

 • Anouk
  13 januari 2015

  Erg leuk zo’n random berichtje! Ik draag de laatste tijd veel knotjes, mijn nieuwe favoriete haarding haha
  Anouk onlangs geplaatst…New: Zara saleMy Profile

 • Eline
  13 januari 2015

  Earl grey. Brrrr. Geef mij maar kruidenthee, heerlijk!
  Eline onlangs geplaatst…Littekens na een Gastric BypassMy Profile

 • Simone
  13 januari 2015

  Die sportkleding van Modemusthaves!! Zooo leuk!
  Simone onlangs geplaatst…The Instagram TagMy Profile

 • Jolien
  13 januari 2015

  Ik vind de sportcollectie van Modemusthaves ook héél fijn!
  Jolien onlangs geplaatst…Girl Crush: Emma WatsonMy Profile

 • Saskia
  13 januari 2015

  Wat grappig van de thee: de laatste tijd ben ik ook verslaafd aan de earl grey thee van clipper.
  Saskia onlangs geplaatst…Powerbank & winactie x2!My Profile

 • Maike
  13 januari 2015

  Leuk zo’n artikel met je favorieten, zeker vaker doen! Ik ben verslaafd aan de Marokko thee van Lipton.
  Maike onlangs geplaatst…Wawawa dadadie mamama: ik praat mijn baby naMy Profile

 • Anneleen
  14 januari 2015

  Oh wat leuk zo’n artikeltje!

 • Back2Beauty
  14 januari 2015

  Leuk Kel! Ik ben al jaren fan van de earl grey! Echt mijn favoriet! Nu heb ik weer een periode dat ik veel lavendel thee drink 😉 What’s next, hahaha!
  Back2Beauty onlangs geplaatst…Winter fashion & beauty wishlistMy Profile

 • Nicole
  14 januari 2015

  Mijn random topper is op het moment toch echt mijn nieuwe dolce gusto apparaat!
  Nicole onlangs geplaatst…Tien bekentenissen van een moederMy Profile

 • Lisanne
  14 januari 2015

  Leuk deze random toppers! Op het moment ben ik helemaal gek op de Pickwick rooibos mango peach thee.

 • Roxanne
  1 februari 2015

  Earl Grey is heerlijk! Ik heb niet per se 1 favoriete smaak nu, ik vind meerdere smaken lekker en wissel dan ook af 🙂
  Roxanne onlangs geplaatst…Opgeruimd staat netjes #7 Oktober, november, december 2014My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.