Vandaag heb ik weer eens een 24-uurs of eigenlijk een dag vlog voor jullie. Dit was zo’n bijzondere dag, dat ik deze uitgebreider wilde filmen. We mochten namelijk een apparaat testen om thuis een echo van je baby te kunnen maken en ik ga aan de slag met het uitzoeken van alle babykleding van Lana en Aimy, die we nog kunnen gebruiken voor babymeisje nummer 3. We eten gezellig bij mijn schoonouders en verder bevat deze vlog allerlei grappige/gekke elementen haha. Kijk je gezellig mee?

24 uur VLOG: Thuis een echo maken en babykleding uitzoeken!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Zo leuk om alle babykleertjes uit te zoeken, het een en ander te wassen (enige leuke was die er is haha) en zo alles voor te bereiden voor ons derde meisje. Door daarmee bezig te zijn krijg ik nog meer het besef dat er over een paar weekjes echt een meisje bij ons bij gaat komen. Het blijft soms zo onwerkelijk. Vonden jullie al die baby voorbereidingen ook zo’n heerlijke bezigheid?
En hebben jullie ook veel babykleertjes kunnen hergebruiken voor een volgend kindje?
Ps. Kijk hier de video terug waarin ik de babykleertjes voor Aimy aan het uitzoeken was in mijn tweede zwangerschap.

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden. Later deel ik nog een uitgebreide blog met onze ervaringen + kortingscode in samenwerking met Babywatcher. Daarin zal ik uitgebreider onze ervaringen, foto’s en bevindingen delen.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

13 gedachten over “24 uur VLOG: Thuis een echo maken en babykleding uitzoeken!”

  1. Leuke vlog. Wat grappig dat je met zo’n apparaat thuis een echo kunt maken. Fijn om al die kleertjes ook uit te ruimen.

  2. Wauw, wat bijzonder dat je dat thuis kan doen! Echt ‘n uitkomst.
    Ik vond die voorbereidingen heerlijk, maar met 37 weken was ik al te ongeduldig aan ‘t worden, haha. Afgelopen woensdag werd ze al weer 1.

  3. Wat een bijzondere dag! Heerlijk om die babykleertjes uit te gaan zoeken, dat wil ik ook binnenkort gaan doen. Want ik wil shoppen! Maar natuurlijk wel alleen wat we nodig hebben ? Oh, en wat een mooi moment zo op het einde, om te koesteren ❤

  4. Leuke vlog! Heerlijk om al die babykleertjes uit te zoeken. Het lijkt me erg handig dat je nog zoveel kleertjes hebt van Lana en Aimy. Super dat je thuis een echo kunt doen, dat wist ik helemaal niet. Zijn zo’n mooie momenten hè!

  5. Heel erg leuk om te zien dat je tegenwoordig ook thuis een echo kunt maken. Ik herken me zo in jouw reactie bij het weerzien van alle babykleertjes <3 Ik had dat ook toen ik in verwachting was van mijn tweede knulletje. Nu verwachten we een meisje en blijven de dozen met oude babykleertjes (en bijbehorend sentiment) dus helaas dicht, jammer de bammer! Al was alles nieuw kopen ook weer super leuk om te doen!

    Fijne zwangerschap meis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.