24 uur VLOG: Thuis een echo maken en babykleding uitzoeken!

4 augustus 2017

Vandaag heb ik weer eens een 24-uurs of eigenlijk een dag vlog voor jullie. Dit was zo’n bijzondere dag, dat ik deze uitgebreider wilde filmen. We mochten namelijk een apparaat testen om thuis een echo van je baby te kunnen maken en ik ga aan de slag met het uitzoeken van alle babykleding van Lana en Aimy, die we nog kunnen gebruiken voor babymeisje nummer 3. We eten gezellig bij mijn schoonouders en verder bevat deze vlog allerlei grappige/gekke elementen haha. Kijk je gezellig mee?

24 uur VLOG: Thuis een echo maken en babykleding uitzoeken!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Zo leuk om alle babykleertjes uit te zoeken, het een en ander te wassen (enige leuke was die er is haha) en zo alles voor te bereiden voor ons derde meisje. Door daarmee bezig te zijn krijg ik nog meer het besef dat er over een paar weekjes echt een meisje bij ons bij gaat komen. Het blijft soms zo onwerkelijk. Vonden jullie al die baby voorbereidingen ook zo’n heerlijke bezigheid?
En hebben jullie ook veel babykleertjes kunnen hergebruiken voor een volgend kindje?
Ps. Kijk hier de video terug waarin ik de babykleertjes voor Aimy aan het uitzoeken was in mijn tweede zwangerschap.

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden. Later deel ik nog een uitgebreide blog met onze ervaringen + kortingscode in samenwerking met Babywatcher. Daarin zal ik uitgebreider onze ervaringen, foto’s en bevindingen delen.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

  Volg mij via Bloglovin' , Twitter , Instagram of Facebook of Youtube. 
Door Femke op 4 augustus 2017 06:45

Leuke vlog. Wat grappig dat je met zo’n apparaat thuis een echo kunt maken. Fijn om al die kleertjes ook uit te ruimen.

[antwoorden]


Door Leonie op 4 augustus 2017 07:26

Wauw, wat bijzonder dat je dat thuis kan doen! Echt ‘n uitkomst.
Ik vond die voorbereidingen heerlijk, maar met 37 weken was ik al te ongeduldig aan ‘t worden, haha. Afgelopen woensdag werd ze al weer 1.

[antwoorden]


Door Jonna@Burgertrutjes op 4 augustus 2017 07:30

Bijzonder apparaat zeg! Super tof dat je dat thuis kunt doen. Succes met de laatste loodjes

[antwoorden]


Door Maaike op 4 augustus 2017 07:51

Bijzonder zeg! Leuk om de kleertjes uit te zoeken!

[antwoorden]


Door Aneta op 4 augustus 2017 08:22

Wauw wat onwijs leuk dat je ook thuis een echo kunt maken. Nog eventjes, dan mag je je lieve kindje vasthouden

[antwoorden]


Door MARIJKE op 4 augustus 2017 09:33

Nog nooit gezien, thuis een echo maken. Klinkt handig en leuk!

[antwoorden]


Door Kelly op 4 augustus 2017 11:32

Wat gaaf dat je haar thuis op deze manier kan bekijken! Mooi!

[antwoorden]


Door rachel op 4 augustus 2017 12:24

wat een gaaf ding!! en handig 😀

[antwoorden]


Door zebrazonderstrepen op 4 augustus 2017 15:29

leuke blog, wat een leuk toestel, zo speciaal om je kleintje al te zien.

[antwoorden]


Door Marianne op 4 augustus 2017 19:45

Wat een bijzondere dag! Heerlijk om die babykleertjes uit te gaan zoeken, dat wil ik ook binnenkort gaan doen. Want ik wil shoppen! Maar natuurlijk wel alleen wat we nodig hebben 😉 Oh, en wat een mooi moment zo op het einde, om te koesteren ❤

[antwoorden]


Door Vanessa op 5 augustus 2017 01:09

Leuke vlog! Heerlijk om al die babykleertjes uit te zoeken. Het lijkt me erg handig dat je nog zoveel kleertjes hebt van Lana en Aimy. Super dat je thuis een echo kunt doen, dat wist ik helemaal niet. Zijn zo’n mooie momenten hè!

[antwoorden]


Door Cynthia op 5 augustus 2017 10:22

Heel bijzonder dat dat kan! Je bent er bijna. Xx

[antwoorden]


Door Elouise op 5 augustus 2017 21:19

Heel erg leuk om te zien dat je tegenwoordig ook thuis een echo kunt maken. Ik herken me zo in jouw reactie bij het weerzien van alle babykleertjes <3 Ik had dat ook toen ik in verwachting was van mijn tweede knulletje. Nu verwachten we een meisje en blijven de dozen met oude babykleertjes (en bijbehorend sentiment) dus helaas dicht, jammer de bammer! Al was alles nieuw kopen ook weer super leuk om te doen!

Fijne zwangerschap meis

[antwoorden]


CommentLuv badge