gedachten

10 gedachten in een restaurant, die jij misschien ook wel hebt! Oke, I love food! Ik ben dol op lekker eten, dol op goed eten en ik vind het een hele leuke bezigheid om uit eten te gaan. Heerlijk een romantisch diner met Yannick, gezellig uit eten met ons gezinnetje of met vrienden/familie uit eten gaan. Eten is naast een belangrijke bezigheid, ook een hele sociale bezigheid. Bijkletsen, samen zijn, genieten. Maar als foodliefhebber zijn er ook steeds van die schaamteloze gedachten die je steeds denkt. En dit is mijn lijstje met 10 gedachten die ik in een restaurant heb, die jij misschien wel herkent.

10 herkenbare gedachten in een restaurant

 • Mmm, lekker uit eten. Hopelijk zijn de borden goed gevuld, ik heb hongerrrrr!
 • Ah lekker, stokbrood, knoflookboter, come to me! Liefst eet ik dat hele mandje al op, alleen dan zit ik al vol, zonde! Toch gaat er meer brood in dan ik eigenlijk voor ogen had haha.
 • Wat wilt u drinken? Heeft u een kaart voor het drinken? Vraag ik aan de serveerster. Ze komt met de kaart aan, ik neem een kijkje en bestel vervolgens spa rood. Wat zal ze wel niet van me denken haha.
 • Een keuze maken, dat is moeilijk. Liefst kies ik altijd hetzelfde gerecht in dat ene restaurant. Want, dat is vertrouwd en dus goed. Maar ik wil ook eens wat nieuws proberen. Bang om verkeerde keuze te maken en spijt te krijgen haha.
Deze afbeelding heeft er niets mee te maken, maar ik vind ‘m grappig
 • Dan heb je besteld en dan wacht je een hele tijd op je eten. Dan zie je bij de tafel naast je dat ene gerecht geserveerd worden waar je keuze net niet op gevallen was. Oops, die ziet er wel heel lekker uit. Balen, hopelijk is mijn keuze nog mooier en lekkerder haha.
 • Dan wordt je gerecht geserveerd. Je twijfelt of je dit echt had besteld, had je niet zonder champignons besteld? En zat er echt whiskeysaus bij? Ik kan het me al niet meer herinneren.  ‘Yannick, had ik dit besteld?’ Yannick: ‘Ik weet niet wat jij besteld hebt.’
 • Tijd om aan te vallen, hoe ga ik dit netjes eten? Is het raar om mijn servet als een slabbetje om te doen?
 • Vlees of vis wordt altijd in grote porties geserveerd, gelukkig kan ik de helft doorschuiven naar  Yannick, want ik zit vol. (En ik wil wel een toetje).
 • Tijd om een toetje te bestellen, alles is veel te lekker. Toetje delen of eentje voor mezelf bestellen? Natuurlijk gewoon eentje voor mezelf 😉
 • Na het eten: Pfoe ik zit vol, ik hoef morgen niet te ontbijten. Jeetje ik had niet zoveel moeten eten. (Denk ik iedere keer weer).

Zijn dit voor jou ook herkenbare gedachtes als je uit eten gaat? Wat denk jij nog meer als aanvulling hierop? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties bij de comments. Laat ze me zeker weten.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “10 herkenbare gedachten in een restaurant”

 1. Haha, leuk om te lezen en heel herkenbaar! Ik kies ook altijd hetzelfde gerecht in dat ene restaurant, bang om iets te kiezen wat ik niet lekker zal vinden. Verder denk ik ook elke keer dat ik de volgende dag niet veel zal eten, wat ik uiteindelijk wel doe 😀
  Vanessa onlangs geplaatst…Chronisch ziek en onbegripMy Profile

 2. Haha, veel herken ik wel. Nu denk ik ook nog: mag ik dat allemaal wel hebben (ivm zwangerschap)? En als Lise erbij is moeten we ook altijd even beslissen of ze gewoon met ons mee-eet of een eigen gerechtje krijgt. Meestal wordt het dat eerste, aangezien de porties vaak groot genoeg zijn.
  Monique onlangs geplaatst…Snapshot Sunday #3My Profile

 3. Herkenbaar! Ik heb met lunchgerechten vaak dat ik echt niet snap hoe ik ze moet eten. Van die broodjes tot 20cm hoog opgestapeld en dan de bovenkant er naast ofzo. Moet je ze dan weer uit elkaar gaan halen en zelf je beleg verdelen?

 4. haah moest wel even lachen 😀 ik kom niet vaak in een restaurant maar ik zou wel dezelfde gedachtes hebben en ik zou dan weer zoon gek zijn die naast mijn eigen bestelde eten nog wat zou bestellen wat ik voorbij zag komen wat er ook heeeeel lekker uit ziet ahahah
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 17 september ’16My Profile

 5. Voor mij is alleen het laatste erg bekend! Dan zeg ik: “Pff, ik eet nooit meer zo veel hoor!” Om de volgende keer weer net zo veel te eten of misschien wel een beetje meer 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.