dingen die je denkt in de auto

dingen die je denkt in de auto

Wanneer je heerlijk aan het autorijden bent in je eentje, zet je de muziek lekker hard. Zonnebril op, zing je luidkeels mee en voel je het briesje van de airco heerlijk in je gezicht. Een gevoel van vrijheid. Maar wanneer je een autorit gaat maken met je kinderen, dan ziet dit er vaak toch anders uit. Die k3 muziek ben je stiekem toch wel beu en je begrijpt maar niet waarom je oudste blijft zeuren om wat lekkers. Dit en meer denk je allemaal tijdens dit autorit met je kinderen waarin er AL-TIJD wel wat mis gaat ;). Benieuwd of jullie deze gedachtes tijdens het autorijden met je kind(eren) herkennen!

10 dingen die je denkt met je kind in de auto

 1. Kindermuziek aan, dan zijn ze vast helemaal blij. Vrolijk zing ik mee tot ik : HARDER hoor, terwijl ik mezelf nauwelijks meer kan verstaan door het hoge volume.
 2. Het liefst zet je nu Qmusic het foute uur aan en blér je luidkeels mee met ‘Oops I did it again’ van Britney Spears.
 3. Oke, maar een half uurtje rijden. Ze gaat toch vast niet doorlekken in de luier? Een uur geleden nog verschoond.
 4. En halverwege de rit ruik je die poepluier al, I was wrong. Stoppen of doorkarren vraag ik mezelf af.
 5. Ik besluit gewoon door te rijden, zo erg kan het niet zijn. 

  LEES OOK: DIT DENK JE ZELF ALLEMAAL TIJDENS HET AUTORIJDEN…..

 6. De pop van Lana is gevallen, sh%t, waarom mocht ze die ook alweer bij de hand houden in de auto, hier op de snelweg kan ik er niet mee.
 7. Ze blijft erom zeuren, niets is goed voor de peuter. Stoppen of de muziek harder zetten en doorrijden?
 8. Ik geef haar een pakje drinken om zoet mee te blijven.
 9. Dom idee, ze knijpt te hard in het pakje en is helemaal nat. Krokodillentranen als gevolg natuurlijk.
 10. Zijn we er bijna hoor ik achter me roepen? Ik hoop van wel liefje, dan hebben we deze rit ook weer overleefd.

Welke gedachtes gaan er allemaal door jou heen tijdens de autoritjes met je kinderen? En wat probeer jij allemaal om ze ‘zoet’ te houden? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties en ervaringen. Laat het me weten bij de comments onder dit artikel.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

7 gedachten over “10 dingen die je denkt met je kind in de auto”

 1. Liline Erdmann-van Steenbeek

  Wij zijn ook op dit vlak gezegend met een übermakkelijke dochter (aug 2015), ze vindt autorijden helemaal prima en de keren dat ze gehuild heeft onderweg zijn op 2 handen te tellen denk ik, misschien zelfs wel op 1 hand. Bij echt lange ritten installeren we een tablet aan de hoofdsteun en mag ze een filmpje kijken. Ons zoontje (mei 2017) huilt wel af en toe, en de pomp van zijn sonde stoort regelmatig, wat ook irritant is want dan loopt de voeding dus niet door, maar dat is meestal snel opgelost.

 2. Chantal van baarlen

  Goedemorgen
  Volgens mij is dit artikel al een keer eerder geplaatst of vergis ik me?

  Mooie dag
  Chantal

 3. haah ik herken nog wel dingen van toen en nu is het als ik met de meiden in de auto zit een bitchfight voorkom achterin moahaha

 4. Hier een baby die al vanaf het begin het tegenovergestelde doet van alle baby’s.
  “Even een stukje rijden, dan slapen ze zo.” “Even wandelen met de kinderwagen, dan slapen ze zo.”
  Onze baby is wákker en gaat écht niet slapen in de wagen. Straks mis je iets.
  En in de auto was het in het begin, van A tot B, kríjsen. Nu gelukkig niet meer zo erg. 😀

 5. Als we met zijn allen weggaan, ga ik achterin in het kader van de wereldvrede.
  Eten en drinken pakken ze gelukkig zelf als ik dat naar achteren slinger. En hoppa, dvd spelers aan op verre stukken.
  Ik ben dan ook een loedermoeder….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.