Winnen: Win een uitgebreid Stampin’ Up! knutselpakket!

Stampin1

Herinneren jullie mijn review nog van de producten van Stampin’ Up!?. Ik mocht deze producten testen en aangezien ik het heel leuk vind om creatief bezig te zijn, vond ik dat erg leuk. Samen met een vriendin heb ik een avondje geknutseld en het leuke is, ik mag in samenwerking met Stampin’ Up! drie pakketten ter waarde van ieder €54,00 verloten aan drie van mijn lezeressen! De feestdagen komen eraan, dan is het extra leuk om een origineel cadeautje zelf te maken of creatief bezig te zijn voor leuke decoraties voor in huis. Ben je dol op creativiteit? Doe dan zeker even mee aan de winactie.

stampin2Voor: Deze materialen worden in een set geleverd.

stampin3

En na! Met de materialen maak je hele mooie traktatiedoosjes.

Stampin’ Up! is een Amerikaans merk dat allerlei materialen zoals stempels, ponsen, papieren, inkten, linten en allerlei accessoires aanbiedt voor DIY projecten. Alle materialen zijn op elkaar afgestemd qua kleur en de bekende stempelsets hebben bijpassende ponsen. Daarnaast biedt Stampin’ Up! Project Kits aan, sets waarin alle benodigde materialen voor een project bij elkaar zitten, zoals voor het maken van cadeaudoosjes, uitnodigingen voor verjaardagen, slingers, wenskaarten en nog veel meer. De kerst zit eraan te komen, dus dit is DE gelegenheid om je van je creatiefste kant te laten zien!

stampin4

Hoe leuk zijn deze schattige Minion traktatiedoosjes, erg leuk voor kinderfeestjes! Benieuwd hoe je dit stap-voor-stap maakt? Bekijk dan deze beschrijving.

stampin5

Dit is pas een feestelijk cadeautje! Super leuk om een jarige vriendin mee te verrassen en daarin doe je dan lekkere bonbonnetjes en bijvoorbeeld een fijne cadeaubon.

Waar wordt Stampin’ Up! verkocht?
Stampin’ Up! wordt exclusief verkocht via Stampin’ Up! Demonstrators en via de website stampinup.nl. Klik op deze link, vul je postcode in en je krijgt een overzicht met de 10 Demonstrators bij jou in de buurt.

Winactie!
Ik mag 3 lezeressen blij maken met een uitgebreid Stampin’ Up! pakket ter waarde van €54,00, daarmee is uren knutselplezier gegarandeerd. Wat kun je precies winnen? De All Boxed Up Kit en nog meer toebehoren, waarmee je zelf leuke traktatiedoosjes kunt maken.

Hoe doe je mee aan de winactie?

– Volg Stampin’ Up! op Facebook via deze link.

– Laat bij de comments weten dat je meedoet en beantwoordt de volgende vraag: Hoeveel traktatiedoosjes kun je maken met de All Boxed Up Kit? Het antwoord vind je op deze site. Laat ook een geldig mailadres achter zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt. That’s it!

Gaan jullie meedoen aan de winactie? Veel succes!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

35 gedachten over “Winnen: Win een uitgebreid Stampin’ Up! knutselpakket!”

 1. Deze actie laat ik niet aan me voorbij gaan als Stampin’ up fan, zeker nu de kerst eraan komt. Ik volg ze al een hele tijd op Facebook en het antwoord op de vraag is: 10 boxen. Nu ga ik hard duimen! Gr.

 2. Wat een gave winactie! Ik ben gek op knutselen, mijn hobby zolder puilt uit maar hier is zeker nog plek voor ☺. Het antwoord is 10!

 3. Leuke actie! ik doe mee omdat ik het heerlijk vindt om samen met mijn dochter te knutselen. Dit pakket zal ze zeker leuk gaan vinden!

  Ik volg op Facebook en het antwoord is 10!

 4. Leuke spullen hebben ze bij Stampin’ Up!! Ik doe graag mee aan deze actie, ik volgde Stampin’ Up al op Facebook, en het antwoord is: 10.

 5. 10!!! Ik doe heel graag mee. Ik ben dol op fröbelen met papier en zo ook op stampin up. Het is alleen wat prijzig, dus deze winactie is top! Doe graag mee :).

 6. Ook ik ben sinds 3 weken (omdat ik een gratis workshop mocht volgen van Stampin up) helemaal besmet! Ga er zeker veel meer mee doen! Het antwoord is 10 stuks
  En deze tractatie is super leuk gemaakt. Bedankt voor het patroontje.

 7. ik doe graag mee het antw is 10 stuks het lijkt mij super leuk om te gebruiken als kadootje voor de kraamvisite die nog komen gaat 🙂

 8. Ik doe heel graag mee! het antwoord is 10. Deze doosjes zijn ideaal voor zo’n knutselfanaat als ik! En als je het geld er niet voor hebt om het te kopen is het nog leuker om te winnen!!! x

 9. Wat een geweldige actie voor een crea beantwoorden zoals ik. Ik ga heel hard duimen. Het goede antwoord Is 10

 10. Stampin’up heeft supermooie spullen van goede kwaliteit. De All boxed up kit bestaat uit 10 doosjes. Hoe leuk zou het zijn om mijn familie met kerst te verrassen met zo’ n doosje met bijv. zelfgemaakte koekjes? Ik doe graag mee met de winactie.

 11. Alicia Hofman-Voshol

  Leuk! Ik doe graag mee. Lekker knutselen en friebelen deze donkere dagen, het juiste antwoord is 10

 12. Wow, wat keuk, dit zou ik graag willen winnen, kan ik mijn vriendinnen, als ik 2 februari 50 jaar wordt een zelfgemaakte traktie mee naar huis geven, hoe gaaf zou dat zijn, HEEL GAAF.

  De minions tractaties zij trouwens ook geweldig gemaakt.

  ps wat een leuk blog ga hem bij mijn favoriete zetten

 13. Leuke actie! Ik doe heel graag mee als cadeautje voor mijn buurmeisjes. Het antwoord is 10 per kit.

 14. Leuke actie! Ik doe heel graag mee als cadeautje voor mijn buurmeisjes. Het antwoord is 10 per kit.

 15. Loes van Hout-Spruijt

  leuke actie volg stampin up al geruime tijd op facebook en het aantal is 10

 16. Superleuk!! Lijkt me leuk om hier kleine cadeautjes mee te maken voor vriendinnen! Het antwoord is 10 boxen 🙂

 17. Anita te Gussinklo

  Ik kende het ook nog niet.
  Maar het lijkt me leuk. Ik ben zo af en toe wel van het gefreubel/geknutsel.
  Ik volg Stamin Up nu op Facebook en op de vraag Hoeveel traktatiedoosjes (super leuk) kun je maken met de All Boxed Up Kit? Dat is 10

 18. Zeer leuke aktie. Ik doe graag mee wil graag het pakket winnen om te kunnen knutselen met Stampin Up artikelen. Het antwoord is 10 doosjes kun je maken.

 19. Leuke winactie!!
  Die laat ik niet aan mij voorbijgaan 🙂
  Het lijkt me ontzettend leuk om met dit pakket creatief bezig te zijn, samen met mijn zussen!
  De All boxed up kit bestaat uit 10 doosjes.

 20. Oh wat leuk! Ik wil hem aan mijn zusje geven die is erg creatief dus ik doe mee ! Ik heb stampin up geliked en het antwoord op je vraag is 10. En nou ga ik even hard duimen, dan heeft ze wat te doen als ik en mijn zusje weer eens weg zijn 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Saturday Youtube| Herkenbaarheid!My Profile

 21. Aaaah wat een gaven actie!!
  Met de all boxed up kit kun je maar liefst 10 boxen maken. Super leuk verzonnen en het ziet er zeker creatief uit.
  Ik heb de Facebook pagina geliked.
  Nu goed duimen en alle andere heel veel succes.

  Liefs,
  kimberley

 22. Dit wil ik winnen ik ben bezig met een fotoboek met kaartjes toen ik in de astmakliniek zat en in het ziekenhuis lag dit pakket maakt het fotoalbum vrolijk ondanks de situatie

  Liefs ? ik lees elke dag je blogs en kijk altijd je video’s

 23. Ha Kelly,

  Wat een leuke actie! Ik zou graag een kans maken om het pakket ook eens uit te proberen, want ik hou erg van creabeaën. In januari heb ik (op een tentamen na) ook lekker de tijd om even heerlijk creatief aan de slag te gaan, dus dat zou helemaal goed uitkomen!! Daarom ben ik Stampin Up gaan volgen op Facebook en het antwoord op jouw vraag is 10!

  Liefs,
  Jacintha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.