Action Shoplog : Veel leuke huishoudelijke spulletjes

Dia1

Jullie weten dat ik dol ben op de Action! Ik koop daar veel huishoudelijke artikelen, spulletjes voor in huis, spullen op beauty gebied of verzorging voor Lana en nog meer. Wat verkopen ze er eigenlijk niet? Het is altijd weer leuk om door de winkel te wandelen en met lege handen naar huis gaan is bijna onmogelijk. Kort geleden was ik bij de Action omdat ik wat spulletjes nodig had voor in huis en wat spullen voor Lana’s nieuwe kamertje wilde kopen en daarna nam ik een shoplog op. Die deel ik vandaag met jullie. Kijk je mee naar deze Action shoplog?Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vonden jullie van  de spulletjes die ik bij Action gekocht heb, en ben je zelf nog onlangs bij Action geweest? Wat voor spulletjes koop jij het liefst bij deze fijne budgetwinkel? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

43 reacties

 • Wilma
  4 december 2015

  Die roze ´spiraal´ mandjes zijn zo leuk, ik wilde zo ook halen helaas waren ze toen al op. De action is altijd heerlijk, je gaat eigenlijk nooit met lege handen weg. Die haarelastiekjes zijn wel erg makkelijk, als Yarah ouder is ga ik ze mooi daar halen!
  Wilma onlangs geplaatst…My Friday Vlog | Lieve Yarah & shoppen met mijn vriendinMy Profile

 • Nicole
  4 december 2015

  Ahhh de Action! Geweldige winkel! Leuk die mandjes 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Ben ik dan zo oud? Snapchat is me te ingewikkeld!My Profile

 • Channa
  4 december 2015

  Heerlijk de Action. De simpelste spulletjes zijn vaal stuk goedkoper dan bij andere winkels. Leuke mandjes, mooie kleur! 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Hoera, Pascal is jarig! #downsyndroomMy Profile

 • Channa
  4 december 2015

  Heerlijk de Action. De simpelste spulletjes zijn vaal stuk goedkoper dan bij andere winkels. Leuke mandjes, mooie kleur! 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Hoera, Pascal is jarig! #downsyndroomMy Profile

 • Channa
  4 december 2015

  Heerlijk de Action. De simpelste spulletjes zijn vaal stuk goedkoper dan bij andere winkels. Leuke mandjes, mooie kleur! 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Hoera, Pascal is jarig! #downsyndroomMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  4 december 2015

  Leuk! Ik kom er ook veel te vaak. Vooral voor knutselspullen en decoratie. Koop er altijd te veel.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Onze kersttraditie: AdventMy Profile

 • Femke
  4 december 2015

  Leuke items heb je geshopt. Ik vind mandjes ook fijn en leuk, die draadmand heb ik een tijdje terug ook bijna aangeschaft maar toch niet gedaan. Die is leuk he! Sokken die kwijtraken, ik herken dit totaal!!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Mac Twig (satin)My Profile

 • Kim_xazoe
  4 december 2015

  Superleuk ! Ben ook fan van die mandjes! Hier pas een action geopend in onze woonwijk en het is elke dag chaos Haha. Niet goed voor de portemonnee zo dichtbij 😉
  Kim_xazoe onlangs geplaatst…Irritante vragen zoals: “Was het gepland?”My Profile

 • Danielle@Mamaonderneemt
  4 december 2015

  Ik kom graag bij de Action. In onze stad zit de Action pas een jaar en voorheen hoorde ik al veel positive verhalen over die winkel. Ik ben nu ook enthousiast over wat je er, vaak voor een klein bedrag, kunt kopen. Ik koop er van alles: leuke mandjes, zoals die van jou, voor tijdschriften en boekjes, leuke vaasjes, maar ook knutselspulletjes, cadeautjes voor partijtjes en natuurlijk schoencadeautjes!
  Danielle@Mamaonderneemt onlangs geplaatst…Wel of niet trouwen? En wat als je een bruiloft wint?My Profile

 • Dita
  4 december 2015

  Leuke spullen heb je gekocht. Ik ben zo dol op de Action! Die mandjes heb ik laatst ook gehaald voor in de commode.

 • Dorien
  4 december 2015

  I love action! Een aantal dingen liggen hier ook in huis. De draadmandjes liggen over al. Op Zoë’s kamer, in de keuken, voor de post etc. Die neon gele plumeau wordt hier door Zoë als bezemsteel of als microfoon gebruikt door Zoë! (en soms door Mama ;-))
  Dorien onlangs geplaatst…10X SHOPTIPS VOOR HET WEEKEND: XMAS ITEMSMy Profile

 • Maaike
  4 december 2015

  Action is altijd weer 1 feest en ik denk dat iedereen altijd meer koopt dan nodig is.

  Herkenbaar verhaal van die babysokken!

  En je hebt wel lekkere nuttige dingen gekocht ;-)!
  Maaike onlangs geplaatst…What’s in my basket @ biologische supermarkt OrganicMy Profile

 • Fenna
  4 december 2015

  Altijd als ik de action binnenloop komt ik weet naar buiten met nieuwe spullen haha, zelfs als ik niks nodig heb 😉
  Fenna onlangs geplaatst…Recept: KruidnotenMy Profile

 • Fenna
  4 december 2015

  Altijd als ik de action binnenloop komt ik weer naar buiten met nieuwe spullen haha, zelfs als ik niks nodig heb 😉
  Fenna onlangs geplaatst…Recept: KruidnotenMy Profile

 • Vanessa
  4 december 2015

  Action shoplogs zijn altijd leuk! Ik ga elke maand wel een keer naar de Action en iedere keer kom ik met meer buiten dan eigenlijk de bedoeling was. Gelukkig is alles er zo goedkoop. Leuke mandjes heb je gekocht! De microvezeldoekjes en wattenschijfjes gebruik ik ook. De babysokjes zien er superschattig uit!
  Vanessa onlangs geplaatst…WINACTIE: Rituals Oriental Nights Geschenkset t.w.v. € 78!My Profile

 • Nicole
  4 december 2015

  Die laatste mandjes die je laat zien heb ik ook.
  Al tijdens mijn zwangerschap van Fay gekocht voor op haar kamertje.
  Erg handig!
  Nicole onlangs geplaatst…Welke Sint tradities hebben jullie?My Profile

 • Nesrin
  4 december 2015

  Leuke shoplog! Bij de Action kom ik niet vaak puur uit zelfbescherming want ik koop er altijd teveel 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Voor alle moeders die niet creatief zijn…My Profile

 • Drie
  4 december 2015

  Vooral in deze tijd kom ik ook weer veel bij de action, ideaal! Leuke spullen heb je gekocht en die draadmanden zijn echt heel leuk. Ik denk dat ik ook maar weer een bezoekje ga plannen!
  Drie onlangs geplaatst…Sinterklaas TAGMy Profile

 • saskia
  4 december 2015

  Ik vind het ook altijd fijn om van alles bij de Action te kopen, schoonmaakspullen zijn hier ook favoriet haha 🙂
  saskia onlangs geplaatst…Winactie 1: Zarqa verwenpakketMy Profile

 • Leonie
  4 december 2015

  Leuke handige spullen heb je gehaald! Ik ga binnenkort maar weer eens langs.. Altijd leuk!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Wanneer maak je een zwangerschap bekend?My Profile

 • amanda
  4 december 2015

  Wie houd er nou niet van de action…en die mandjes ik heb er ook een paar hoor maar goede tip om ze in de kledingkast te gebruiken…xx
  amanda onlangs geplaatst…Shoplogg H&M,Prikmark,Noppies en Z8My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  4 december 2015

  Action is ook echt mijn lijfwinkel, ik shop er van alles! Die mandjes zijn altijd zo handig, kun je alles fijn sorteren in de kast. Die plumeau kan ik ook wel gebruiken, lekker snel werkt dat!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Christmas Gifting Tour met L’Occitane, Swarovski en Christian Faye + UnboxingMy Profile

 • Karlijn
  4 december 2015

  Leuk idee om boekjes in een mandje te doen! Ik ga dadelijk gelijk naar de action en ook zo een mandje halen 🙂

 • Lianne
  4 december 2015

  Ik haal altijd knutselspullen bij de action. En bakspullen want daar houd ik wel van. 🙂

 • Lifesabout
  4 december 2015

  Heerlijk naar gekeken met een kopje koffie. Wat een leuke winkel is dat! Die mandjes vind ik heel gaaf, ik onthoud het even voor als wij onze computerkamer/kantoor gaan inrichten. En die sokjes die raken inderdaad altijd kwijt en nog heb ik er last van!
  Lifesabout onlangs geplaatst…11 dingen die ik vaak uit moet leggen.My Profile

 • Lianne
  4 december 2015

  Ook haal ik daar weleens lekker snoep. Bij de Action hebben ze altijd grappige combi’s.
  Lianne onlangs geplaatst…Last-minute Sinterklaas cadeau’sMy Profile

 • Deisy
  4 december 2015

  Wat een heerlijke shoplog van de Action zeg. Schoonmaakspullen sla ik eigenlijk altijd in grote getale in bij de action: vind het echt heel ideaal. En sokken haal ik ook, maar dan voor het sporten haha. Die sokjes zitten namelijk echt lekker 🙂
  Deisy onlangs geplaatst…Bloggen is || Hard werken met veel voldoeningMy Profile

 • Malou
  4 december 2015

  Ik kom wekelijks bij de Action haha, ik koop er echt van alles en nog wat.
  Malou onlangs geplaatst…Mijn lieve kleine aanhankelijke dreumesMy Profile

 • Anneleen
  4 december 2015

  Ik vind actionshoplogs zo leuk om te bekijken! Ze hebben er altijd zo’n leuke spulletjes, voor zo weinig geld! Die sokjes voor het babytje zijn zo schattig!
  Anneleen onlangs geplaatst…Wanneer het even niet zo lekker gaat…My Profile

 • karlien
  4 december 2015

  Heerlijk de Action, ik kan er echt blijven kopen! Zal binnenkort ook weer een shoplog plaatsen daarvan 🙂
  karlien onlangs geplaatst…Review: Francesca’sMy Profile

 • sandra
  4 december 2015

  De action blijft zo’n fijne winkel! Zo herkenbaar dat je er voor 1 ding heen gaat en met een tas vol spullen terugkomt, haha. Leuke dingen heb je aangeschaft. De mandjes vind ik ook erg leuk en altijd makkelijk en het kost idd geen drol! Ik ben benieuwd naar de Roomtours! Fijn weekend alvast!

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  4 december 2015

  Die mandjes vind ik erg leuk!
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…Flashback Friday: mijn tamagotchiMy Profile

 • Jamey
  4 december 2015

  Ik ben gek op de action. Zo veel leuks voor zo weinig. Als we eenmaal verhuisd zijn ga ik zeker weer even shoppen!
  Jamey onlangs geplaatst…Fris & fruitig douchen!My Profile

 • Anneroos
  4 december 2015

  Hele leuke shoplog! En die uitschuifbare plumeau lijkt me erg handig 🙂

 • anouk
  4 december 2015

  Oeh €30 voor zo’n tas vol, dat is nog eens leuk shoppen!
  anouk onlangs geplaatst…Mijn eerste blogjaarMy Profile

 • PinkFairy
  4 december 2015

  Ik vind dat Zeeman ook hele leuke sokjes heeft, en lekker betaalbaar! 🙂
  PinkFairy onlangs geplaatst…Grote DM shoplogMy Profile

 • Corine
  4 december 2015

  Leuke shoplog! Die mandjes zijn zo leuk! Vooral die draadmandjes. En schoonmaakspul, altijd makkelijk!
  Misschien een ideetje: om de plankjes achter je een thema te geven? Hoe leuk zou t zijn om bij deze video bv Sint-deco op de plankjes te zetten, of straks wat kleine kerstdingetjes op de achtergrond.
  Zomaar een ideetje hoor, als je t niet doet blijf ik ook wel kijken!

 • kimmetjekims
  4 december 2015

  Zo leuk om te zien wat je voor een klein bedrag allemaal bij de Action kunt kopen! De opberg mandjes vind ik erg leuk, zal vast leuk staan op Lana haar kamertje. Veel succes met het mooi maken en inrichten van haar kamertje!

 • Kelly
  5 december 2015

  Hele leuke spulletjes ! De draadmandjes van de action vind ik echt geweldig. Ik ben er gisteren nog geweest voor make-up doekjes en vorige week heb ik er van alles gehaald voor mijn verjaardagswinactie en hopelijk gaan we vandaag ook nog n keer dan kan ik even rustig snuffelen
  Kelly onlangs geplaatst…Saturday Youtube| Herkenbaarheid!My Profile

 • Myrthe
  6 december 2015

  Gezellig die mandjes! Action is echt een super leuke winkel; lekker goedkoop en alles aanwezig. Voorheen was er hier een action in het dorp, maar omdat Deen wilde uitbreiden moest hij weg. Jammer! Nu wat verder weg, maar ik kom er nog regelmatig!

 • Tamara
  6 december 2015

  Weer leuke spullen gekocht. Wij halen de sokken bij de Zeeman en daar neem Ik ook wasnetjes mee voor de verdwijnende sokjes en ander Klein spul wat gewassen Moët worden. Dat is echt ideal!
  Tamara onlangs geplaatst…Brief voor mijn dochterMy Profile

 • Nicky
  6 december 2015

  Leuk, ik kom heel af en toe bij de Action en elke keer ben ik weer verbaasd over de leuke dingen die ze daar hebben, vooral qua decoratie voor het huis. Super leuk!
  Nicky onlangs geplaatst…Weekly favorites: lesgeven, kickboksgala en Hans van BreukelenMy Profile

 • Neelke
  6 december 2015

  Die roze draadmandjes zijn echt superleuk! Ik koop ook voornamelijk schoonmaakspullen bij Action, niet duur en best degelijk.
  Neelke onlangs geplaatst…Flow Agenda 2016 | Dingen waar ik blij van wordMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.