Action Shoplog : Veel leuke huishoudelijke spulletjes

Dia1

Jullie weten dat ik dol ben op de Action! Ik koop daar veel huishoudelijke artikelen, spulletjes voor in huis, spullen op beauty gebied of verzorging voor Lana en nog meer. Wat verkopen ze er eigenlijk niet? Het is altijd weer leuk om door de winkel te wandelen en met lege handen naar huis gaan is bijna onmogelijk. Kort geleden was ik bij de Action omdat ik wat spulletjes nodig had voor in huis en wat spullen voor Lana’s nieuwe kamertje wilde kopen en daarna nam ik een shoplog op. Die deel ik vandaag met jullie. Kijk je mee naar deze Action shoplog?Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vonden jullie van  de spulletjes die ik bij Action gekocht heb, en ben je zelf nog onlangs bij Action geweest? Wat voor spulletjes koop jij het liefst bij deze fijne budgetwinkel? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

43 gedachten over “Action Shoplog : Veel leuke huishoudelijke spulletjes”

 1. Leuke items heb je geshopt. Ik vind mandjes ook fijn en leuk, die draadmand heb ik een tijdje terug ook bijna aangeschaft maar toch niet gedaan. Die is leuk he! Sokken die kwijtraken, ik herken dit totaal!!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Mac Twig (satin)My Profile

 2. Ik kom graag bij de Action. In onze stad zit de Action pas een jaar en voorheen hoorde ik al veel positive verhalen over die winkel. Ik ben nu ook enthousiast over wat je er, vaak voor een klein bedrag, kunt kopen. Ik koop er van alles: leuke mandjes, zoals die van jou, voor tijdschriften en boekjes, leuke vaasjes, maar ook knutselspulletjes, cadeautjes voor partijtjes en natuurlijk schoencadeautjes!
  Danielle@Mamaonderneemt onlangs geplaatst…Wel of niet trouwen? En wat als je een bruiloft wint?My Profile

 3. Leuke spullen heb je gekocht. Ik ben zo dol op de Action! Die mandjes heb ik laatst ook gehaald voor in de commode.

 4. I love action! Een aantal dingen liggen hier ook in huis. De draadmandjes liggen over al. Op Zoë’s kamer, in de keuken, voor de post etc. Die neon gele plumeau wordt hier door Zoë als bezemsteel of als microfoon gebruikt door Zoë! (en soms door Mama ;-))
  Dorien onlangs geplaatst…10X SHOPTIPS VOOR HET WEEKEND: XMAS ITEMSMy Profile

 5. Vooral in deze tijd kom ik ook weer veel bij de action, ideaal! Leuke spullen heb je gekocht en die draadmanden zijn echt heel leuk. Ik denk dat ik ook maar weer een bezoekje ga plannen!
  Drie onlangs geplaatst…Sinterklaas TAGMy Profile

 6. Leuk idee om boekjes in een mandje te doen! Ik ga dadelijk gelijk naar de action en ook zo een mandje halen 🙂

 7. Heerlijk naar gekeken met een kopje koffie. Wat een leuke winkel is dat! Die mandjes vind ik heel gaaf, ik onthoud het even voor als wij onze computerkamer/kantoor gaan inrichten. En die sokjes die raken inderdaad altijd kwijt en nog heb ik er last van!
  Lifesabout onlangs geplaatst…11 dingen die ik vaak uit moet leggen.My Profile

 8. De action blijft zo’n fijne winkel! Zo herkenbaar dat je er voor 1 ding heen gaat en met een tas vol spullen terugkomt, haha. Leuke dingen heb je aangeschaft. De mandjes vind ik ook erg leuk en altijd makkelijk en het kost idd geen drol! Ik ben benieuwd naar de Roomtours! Fijn weekend alvast!

 9. Leuke shoplog! Die mandjes zijn zo leuk! Vooral die draadmandjes. En schoonmaakspul, altijd makkelijk!
  Misschien een ideetje: om de plankjes achter je een thema te geven? Hoe leuk zou t zijn om bij deze video bv Sint-deco op de plankjes te zetten, of straks wat kleine kerstdingetjes op de achtergrond.
  Zomaar een ideetje hoor, als je t niet doet blijf ik ook wel kijken!

 10. Zo leuk om te zien wat je voor een klein bedrag allemaal bij de Action kunt kopen! De opberg mandjes vind ik erg leuk, zal vast leuk staan op Lana haar kamertje. Veel succes met het mooi maken en inrichten van haar kamertje!

 11. Hele leuke spulletjes ! De draadmandjes van de action vind ik echt geweldig. Ik ben er gisteren nog geweest voor make-up doekjes en vorige week heb ik er van alles gehaald voor mijn verjaardagswinactie en hopelijk gaan we vandaag ook nog n keer dan kan ik even rustig snuffelen
  Kelly onlangs geplaatst…Saturday Youtube| Herkenbaarheid!My Profile

 12. Gezellig die mandjes! Action is echt een super leuke winkel; lekker goedkoop en alles aanwezig. Voorheen was er hier een action in het dorp, maar omdat Deen wilde uitbreiden moest hij weg. Jammer! Nu wat verder weg, maar ik kom er nog regelmatig!

 13. Weer leuke spullen gekocht. Wij halen de sokken bij de Zeeman en daar neem Ik ook wasnetjes mee voor de verdwijnende sokjes en ander Klein spul wat gewassen Moët worden. Dat is echt ideal!
  Tamara onlangs geplaatst…Brief voor mijn dochterMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.