stampin up

  Creatief bezig met DIY met Stampin’ up! : Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Van jongs af aan vind ik het al leuk om zelf dingetjes te maken. Zo maak ik van onze fotoalbums altijd een heel kunstwerk middels scrapbooking, en vind ik het ook leuk om bijvoorbeeld notitieboekjes te versieren of andere dingen. Ik mocht de producten van Stampin’Up! testen om creatief mee aan de slag te gaan. Ik nodigde mijn vriendin Kim uit waarmee ik vaker gezellige DIY avonden houdt en ook zij was benieuwd naar dit, voor ons nieuwe, merk met DIY spulletjes. Benieuwd wat wij ervan vinden en wat het inhoudt?

Creatief bezig met DIY met Stampin’ up!

Stampin2

Wat is Stampin’Up! ? Dit is een merk dat allerlei materialen zoals papieren, inkt, linten en allerlei accessoires aanbiedt voor DIY projecten. Alles is per set afgestemd op kleur en de bekende stempelsets hebben bijpassende ponsen. Daarnaast biedt Stampin’Up! Sets aan waarbij alle benodigdheden voor een project bij elkaar zitten, hoe handig! Van leuke materialen voor traktaties voor lekkere hapjes, uitnodigingen voor verjaardagen, kerstartikelen, herinneringsboekjes, trouwbedankjes, leuke items voor bij een babyshower, je kunt eindeloos veel doeleinden bedenken, of je kunt het zelf eenvoudig maken met Stampin’Up!

Stampin3

Dit zijn bijvoorbeeld leuke traktatiedoosjes die je ermee kunt maken.

Stampi4

Wij gingen aan de slag met het maken van hele leuke doosjes die je voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. Traktaties, bonbons, sierraden enzovoorts. Stampin’Up! heeft ons geweldige stempels toegestuurd waarmee we ons DIY project gemakkelijk kunnen personaliseren.

Stampin5

Hierboven zie je dat Kim hartjes aan het stempelen was.

Stampin6

Het doosje begon bruin maar we hebben ze bekleed met de geleverde papieren, linten en stempels. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op.

Stampin7

Met de materialen van Stampin’up! Kun je ook hele leuke labels maken om zo zelf trouwbedankjes te maken die je personaliseert. Ook kun je er heel veel materialen vinden die je kunt gebruiken bij een babyshower, leuke bedankjes, tafelversiering, decoratie etc. Benieuwd hoe je een babyshower organiseert? Hier vind je wat inspiratie. Wij vinden Stampin’ up een hele leuke manier om allerlei dingen zelf te maken. Het is niet moeilijk en je kunt er alle kanten mee op.

Ben je zelf ook creatief, of juist een beginneling? Met deze materialen is het heel makkelijk om te beginnen, de uitleg is heel duidelijk en er zijn veel voorbeelden om het zelf te gaan doen. Ook ervaren creatievelingen kunnen er veel plezier aan beleven denk ik. Stampin’up! wordt exclusief verkocht via Stampin’ Up! demonstrators of via de website www.stampinup.nl

Meer creabea’s onder mijn bezoekers? Zijn jullie al bekend met Stampin’up!? En wat vinden jullie hiervan? Laat het me zeker weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

40 gedachten over “Creatief bezig met DIY met Stampin’ up!”

 1. Het leukste van knutselen vind ik nou juist dat je dingen zelf maakt & dat het ook nog bijna niks kost. Dus om dan een pakket te gaan kopen waar alles al ‘klaar’ is, dat zou mij juist het leuke weghalen. Ik vind het dan meer een bouwpakket. En daar heb ik dan het geduld weer niet voor haha 😉
  Lilian onlangs geplaatst…Weekly #1My Profile

 2. Wat een leuk merk kende het nog niet. Ik vind het ook erg leuk om lekker creatief bezig te zijn af en toe post ik daar ook wat over op me site dat gaat een beetje met up en downs omdat ik soms in erg drukke periodes zit en midden in de zomervakantie. Wie weet ga ik het is proberen ben nu bezig met haken! Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Druk druk druk!!!My Profile

 3. Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap!
  Ik ken het merk wel vind het alleen iets te duur om aan te schaffen…
  Het ziet er geweldig uit en wat een leuke dingen hebben jullie gemaakt.

 4. Wat leuk om zo zelf trouwbedankjes en traktaties te maken, had er nog nooit van gehoord, tof!

 5. Ik ben hier heel bekend mee, ik heb zelfs een knutselkamer op zolder gemaakt en daar ben ik ook regelmatig zoet met stamping up, ideaal spul, makkelijk en zo leerde ik een heel stuk creatiever te worden

 6. Hey! Dit had ik nog nooit gezien en dit ga ik echt uitproberen, want een leuke handzame projectjes kun je hiermee doen!

  Ik vind DIY altijd erg leuk, maar mijn projecten vaak ietsje te groot… Misschien kan ik hiermee ook ietsje kleiner gaan denken! 😉

  Leuke review!
  Janneke onlangs geplaatst…Personal: TV kijken is ZO raar!My Profile

 7. Wat leuk! Helaas ben ik zelf niet zo heel creatief, maar het ziet er allemaal wel heel leuk uit en ik denk dat ik het zelf ook eens uit ga proberen.

 8. Het is een supergeweldigfantastisch merk!
  Sinds ik er mee werk heb ik geen mislukte stempelafdruk meer gehad!

  Ik ben blij dat ik ooit met Stampin’ Up! in aanmerking ben gekomen.
  Op mijn blog zie je gemaakte creaties met deze producten.
  Aly Smedes onlangs geplaatst…Kadoosje…My Profile

 9. ik stempel al jaren,heb dus zo’ 60 dozen van stampinup in mijn hobbyhokkie staan……
  Super leuk,samen met allerlei andere merken uiteraard….

 10. Wat een geweldig leuke agenda heb je gemaakt! Ik ben dol op ananas 😉

  Misschien vind je op mijn website ook nog wat creatieve ideeën met Stampin’ Up!

  Er zijn heel veel sites/blogs met dit merk die het kijken waard zijn.

  Groetjes Aly
  Aly Smedes onlangs geplaatst…Kadoosje…My Profile

 11. Het is zo’n gaaf merk!
  Ik ben demo voor dit merk en geef er workshops mee en heb een blog waar ik alles wat ik maak op laat zien.
  stempelhus.blogspot.nl
  Aly Smedes onlangs geplaatst…Kadoosje…My Profile

 12. Heel herkenbaar dat enthousiasme, met dat heerlijke virus ben ik ook al een aantal jaren besmet en het gaat maar niet over! En gelukkig maar! Het leuke van stempelen met Stampin’Up! is dat het zo veelzijdig is, alles matcht qua kleur geweldig maar tegelijkertijd kun je er helemaal je eigen ding mee doen, van supermodern tot lekker vintage. Ik geniet er dan ook van steeds allerlei nieuwe projecten, technieken en foefjes te verzinnen en daar dan weer leuke workshops van te maken. En dan blijkt steeds weer dat anderen ook helemaal happy worden van deze geweldige hobby. Echt de leukste hobby die je je maar kunt indenken, en eentje die nooit verveelt. Kom gerust eens neuzen op mijn blog voor ideetjes en mogelijkheden!

 13. Dat heb ik nou ook ;o) Maar het leuke hiervan is dat je ook als je maar een halfuurtje ofzo de tijd hebt, je toch al iets heel leuks kunt maken. Vaak heb ik zelf ook niet meer tijd dan dat….Met een paar spulletjes kun je al heel veel doen, en elke keer net eventjes anders! Toch even me-time gehad EN iets leuks gemaakt!
  Annette Elias onlangs geplaatst…YES!!! Daar zijn ze weer…My Profile

 14. Hallo Kelly, wat een leuk bericht heb je geschreven over Stampin’ Up! Toch grappig om te horen dat er nog veel mensen niet van Stampin’ Up! gehoord hebben. Ook ik ben al een tijdje demonstratrice voor dit merk. Ik ben er dol op. Ja… het is soms best prijzig maar de kwaliteit is dan ook te merken. En wist je dat je helemaal geen demo’s of workshops hoeft te geven om toch te genieten van 20% korting op al je aankopen? Voor wie interesse heeft, op mijn site http://www.mariannescreativity.nl vind je allerlei info over de artikelen en workshops die ik geef. Ook laat ik veel voorbeelden zien voor nog meer inspiratie. Kelly, nogmaals bedankt voor je leuke bericht over dit merk. Hopelijk steekt dit nog meer mensen aan om het eens uit te proberen.

  Groeten,
  Marianne

 15. Weet je wat het leuke is Rosalinde,….voor die pakketjes heb je niet zoveel creativiteit nodig, alles is goed beschreven en zo lijkt het alsof je toch heel veel zelf hebt gedaan.
  En altijd leuk om weg te geven en mensen mee te verrassen.
  Kijk maar eens op mijn blog: agreablestampinfun.blogspot.nl

 16. Ook in ben demo sinds 2013…een pracht merk, niet goedkoop maar dat kun je ook terug zien in de kwaliteit, de mooie catalogus met de veelzijdigheid aan materialen en de service.
  Ik woon in Haarlem, en heb je vragen of wil je meer weten over Stampin Up! dan mag je me altijd mailen : agreable.stampin.fun@hotmail.com
  En kijk ook eens op mijn blog: agreablestampinfun.blogspot.nl
  Misschien tot ziens…..
  creatieve groetjes
  Connie Schouten

  Agreable stampin fun
  Connie Schouten onlangs geplaatst…Weekly Deals (tot dinsdag 25-08 te bestellen)My Profile

 17. Wat een leuk blog heb je geschreven, Stampin’Up! heeft jullie behoorlijk verwend maar ik zie dat ze geen clearblocks hebben meegegeven, beetje onhandig stempelen zonder.
  Maar jullie hebben het creatief opgelost, en prachtige dingen gemaakt.

  Ik ga je blog volgen. Leuk dat ik je zo gevonden hebt.

  Groetjes
  Marrigje

 18. Wat een leuk blogbericht!
  Ik werk al jaren met de mooie producten van Stampin’ Up! en haalde deze eerst uit Amerika toen deze nog niet in NL verkrijgbaar waren 🙂
  En wat was ik blij dat het uiteindelijk hier ook verkrijgbaar werd.
  Uiteraard ook demo geworden *veel te lang gewacht, want het is zo ontzettend leuk om te doen!*
  Meer info is ook bij mij op te vragen en voor voorbeelden verwijs ik jullie naar mijn blog 😉

  Groetjes, Angélique
  http://stempelkeuken.blogspot.com

 19. Wat een leuk blogbericht!
  Ik werk al jaren met de mooie producten van Stampin’ Up! en haalde deze eerst uit Amerika toen deze nog niet in NL verkrijgbaar waren 🙂
  En wat was ik blij dat het uiteindelijk hier ook verkrijgbaar werd.
  Uiteraard ook demo geworden *veel te lang gewacht, want het is zo ontzettend leuk om te doen!*
  Meer info is ook bij mij op te vragen en voor voorbeelden verwijs ik jullie naar mijn blog 😉

  Groetjes, Angélique
  http://stempelkeuken.blogspot.com
  Angélique onlangs geplaatst…Weekly Deals t/m 25 augustusMy Profile

 20. Wat leuk dat je aandacht besteed aan Stampin’Up! en mooie dingen hebben jullie gemaakt.

  Ook ik ben al een paar jaar helemaal weg van de mooie producten van Stampin’Up! Hoefde dan ook niet te twijfelen toen ik gevraagd werd om demo te worden en ben dit ook meteen geworden in oktober 2012 toen su startte in nederland, ik geef workshops in Lelystad, op verzoek op locatie, geef ook party’s aan huis

  Meer info is te vinden op mijn blog : http://www.stempelplezier.blogspot.nl

  Groetjes
  Eefje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.