Dia1

Kort geleden showde ik jullie vol trots dat ik een nieuwe tas gekocht had, mijn eerste designer bag. De Michael Kors Jetset travel in taupe bag, een hele mond vol. Vandaag ga ik jullie laten zien wat ik zoal bij me draag op dagen dat ik deze  tas draag. Deze tas draag ik vooral op dagen dat ik zonder Lana op bad ben. Dat is dan vooral naar afspraken bijvoorbeeld in Amsterdam of andere meetings die werk gerelateerd zijn. Als Lana bij me is, wat 9 van de 10 keer zo is dan heb ik gewoon mijn Lief luiertas bij me waar ik mijn persoonlijke spullen ook in stop. Benieuwd wat ik zoal meesleep in mijn Michael Kors tas? Neem dan een kijkje naar de volgende video.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik ben ook heel benieuwd wat jij zoal met je meedraagt in je tas naar school, je werk of andere afspraken. Is het voor jullie herkenbaar om zoveel met je mee te sjouwen? En voor de moeders onder ons, gebruik jij de luiertas wanneer je met je kindje op pad bent ook voor je persoonlijke spullen? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties.

Een hele fijne zondag gewenst!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “What’s in my Michael Kors bag”

 1. Prachtige tas! Ik heb geen designertas, want ik ben nogal een wisselvallig typje. Ik heb dus een stuk of 4 tassen die ik vaak gebruik. De meeste zijn tussen de € 15,- en € 25,-. Echt eenvoudige tassen dit. Maar die van jou is het wel echt waard. De kleur vind ik prachtig en hele mooie indeling van binnen en veel vakjes. Heel mooi!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 17My Profile

 2. Ik voel mij al jaren een pakezel. Eerst liep ik met een luiertas en eigen handtas, daarna alleen een luiertas en nu twee kinderen verder doe ik alleen een drinkbeker, vochtige doekjes en een luier in mijn handtas.

  Over designertassen gesproken een hele gave MK heb je. Mijn Chanel staat stof op te vangen momenteel…nee daar gaat geen drinkbeker in 😉
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Bucketlist: Keep my glass full until morning lightMy Profile

 3. Tof dat je zo’n mooie tas hebt kelly, geniet ervan 😀 eigenlijk heb ik zelf niet eens zo heel veel in mijn tas zitten.. als het nodig is mn agenda en een flesje water en verder altijd oordopjes, portomonee en een etuitje met wat dingen (spiegeltje, labelo, paracetamol, elastiekje etc.) Ik vind het zelf in ieder geval erg mee vallen haha
  marieke onlangs geplaatst…Tag! #2 van 10 tot 1My Profile

 4. Leuk om te zien wat jij meesleept in je tas 🙂 Zelf hou ik heel erg van schoudertassen (messengerbag type), dus met een grote band schuin over de schouder.
  Als ik straks weer met een baby op pad ben, gaan mijn spullen gewoon bij de luiertas in denk ik, want ik heb eigenlijk een hekel aan dat gesleep hahaha
  Petra onlangs geplaatst…33 weken zwanger: groei maar buikje, groei…My Profile

 5. Echt een mooie tas! Ik heb nu vooral tassen van Primark, een MK tas wil ik ooit wel, ik vind ze erg leuk. Handige indeling ook van de tas met die 2 grote vakken en een middenvak met rits.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.