outfittery

Ervaringen met Outfittery: He lieve dames, ik weet niet hoe dat met jullie mannen of vriendjes is, maar mijn man is niet heel erg dol op shoppen. Hij gaat wel met me mee soms hoor, maar het liefst snel de winkel weer uit. Kleding kopen voor zichzelf doet hij niet zo vaak, eens in de zoveel tijd en dan is het een soort moetje. Het is niet echt zijn hobby, maar hij wil er wel gewoon leuk en verzorgd bij lopen, ik vind het zelf ook leuk als hij er leuk bij loopt. Net als dat ik dat bij mijn eigen kleding ook belangrijk vind. Wij mochten iets ideaals testen, namelijk de stylist van Outfittery. Concept is simpel, na een soort online test of een telefonisch gesprek met een stylist wordt voor jouw man een hele box samengesteld met outfits afgestemd op zijn voorkeuren en maten. Yannick deed mee, wat wij van deze service vinden lees je vandaag. Inclusief outfits!

Het concept is vrij simpel. Yannick meldde zich online aan op Outfittery en vulde de test in. In deze stylingtest vragen ze allerlei keuzes aan te vinken van jouw voorkeur. Ben je van de jeans of juist een chino? Draag je graag blousen of liever sweatshirts, welke merken hebben je voorkeur, wat geef je gemiddeld uit aan bepaalde kledingstukken. Welke van deze 6 schoenen vind je het mooist, enzovoorts. Dan kan je er ook nog voor kiezen om telefonisch met de stylist het een en ander door te spreken. Yannick koos hier niet voor, hij vertrouwde er wel op dat er wat moois zou worden samengesteld. Bovendien kun je alles kosteloos terugsturen en ruilen. Vervolgens gaat de stylist de box samenstellen, dit is op basis van het door jouw opgegeven budget.

Dit is ‘m dan, de Outfittery box die speciaal voor Yannick door de stylist is samengesteld. Zelf ben ik dol op shoppen, voor Yannick was het een verademing dat dit voor hem gedaan was.

Complete outfits zaten in de box. Bestaande uit 2 broeken, 1 paar schoenen, 3 blousen, lederen riem, 2 pullovers, 2 t-shirts, een vest en een longsleeve. Ook een setje onderbroeken mocht niet ontbreken (top!). De box is gebaseerd op merken en kledingstukken die hij normaliter ook draagt en heeft aangevinkt via de stylingtest. In zijn box zaten items van Levi’s, Jack & Jones, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Timberland schoenen, Selected homme en Esprit.

<3

Alle items waren netjes verpakt in de doos. Deze zelfde doos kun je bij retourzendingen gebruiken om alles gratis terug te sturen. Zo kun je thuis rustig passen. De service is vrijblijvend, je kiest dus zelf wat je houdt en wat je niet wilt hebben. Je betaald dus enkel voor de items die je daadwerkelijk houdt en die prijs is nooit hoger dan wat je er in de winkel voor betaald. Outfittery koopt alles zorgvuldig en tegen goede prijzen in.

Ik ben al hartstikke verliefd op mijn man maar als ik hem dan zo zie staan, helemaal gestyled in het nieuw dan kriebelt alles net een beetje meer, herkenbaar voor andere dames?

Onder het outfit foto’s maken door, even gek doen met een selfie 😉
Meer informatie over Outfittery vind je op de website.
Eindconclusie: Yannick’s garderobe heeft een mooie vernieuwing gekregen, en dat in een mum van tijd. Voor hem een verademing dat dit geen hele shopmiddag hoefde te duren. Ook de service is heel netjes, de stylingtest bevatte de juiste vragen en je kunt ook altijd met de klantenservice bellen of contact op nemen online. Wij zijn er dus heel blij mee! Ik ben benieuwd wat jullie van dit concept vinden en of dit iets zou zijn voor jouw man of vriend. Heb jij ook een man die helemaal niet van shoppen houdt? Laat je reactie achter bij de comments.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

33 gedachten over “Mannen en shoppen : Ervaringen met Outfittery”

 1. Haha is wel iets heel anders dan we van Yannick gewend zijn. Staat ‘m goed hoor! Ik had er nog nooit van gehoord. Schattige foto die laatste!
  Mijn vriend vind het gelukkig wél heel erg leuk om te shoppen en vind het ook leuk om mijn input te horen. Toen wij nog niet zo lang een relatie hadden konden zijn team maten van de voetbal wel zien dat hij een relatie had zeiden ze. Hij zag er ineens zo anders uit, lol. :’) Maar als wij een middagje gaan shoppen houdt hij het langer vol dan ik haha!
  Milou onlangs geplaatst…It’s the most wonderful time of the yearMy Profile

 2. Lijkt me erg handig voor iemand die niet van shoppen houdt of een keer iets anders wilt proberen. Mijn vriend vindt kleding heel belangrijk en houdt erg van shoppen. Hij heeft alleen te weinig tijd, omdat hij ondernemer is. Dus als hij een keer tijd heeft dan duikt hij gelijk de stad in en komt terug met tassen vol mooie kleding. Dit concept zou mijn vriend minder aanspreken, omdat hij graag zelf zijn kleding uitzoekt en alles wilt passen c.q. moet passen. Met die lange stelten van hem is het vaak moeilijk om broeken te vinden die lang genoeg zijn. Maar fijn voor jouw man dat hij weer leuke setjes kleding heeft, want ten slotte: kleding maakt de man!
  Danielle@Mamaonderneemt onlangs geplaatst…Sinterklaasavond: spanning, irritatie, teleurstelling, vreugde en sintmoeMy Profile

 3. Het lijkt me handig voor vriendlief, aangezien hij alleen in t weekend echt tijd heeft. Maar denk dat het gezien zijn maten toch slimmer is om hem af en toe mee te nemen
  Kelly onlangs geplaatst…Tag Sunday| DecemberMy Profile

 4. Ik heb al eerder iets over dit concept gehoord en ik denk dat het voor veel mannen een uitkomst is. Ook voor vrouwen trouwens, want bij ons ben ik diegene die wat minder van shoppen houdt dan mijn vriend. Jaja, echt waar. Ik heb het gewoon heel snel gehad en moet echt in de stemming zijn om een hele dag te gaan shoppen haha! Ik winkel dan ook graag online.
  Femke onlangs geplaatst…What I did: vakantie, etentjes, verjaardag!My Profile

 5. Ik kende wel The Cloakroom dat is een zelfde soort concept, maar deze nog niet. Vind het wel een sterk concept, denk dat veel mannen dit aanspreekt. Die van mij vindt het veel te leuk om zelf te shoppen, hij heeft er alleen geen tijd voor… Alleen als we op vakantie zijn of een weekendje weg naar een leuke stad gaan we samen lekker shoppen :-).
  Vivienne onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #29weeksMy Profile

 6. Wat een leuk concept! Ik ging al helemaal enthousiast naar de website, maar ze het is helaas niet voor vrouwen. Ik heb een hekel aan shoppen dus dit zou een uitkomt zijn! En dat extra verliefde bij een nieuwe outfit herken ik wel ja haha.
  Adinda onlangs geplaatst…Leven, liefde en vredeMy Profile

 7. Klinkt goed! Mooie sets zijn er samengesteld. Paste alles ook goed? Dat is namelijk het grootste probleem bij mijn man, hij heeft geen gemiddelde maten, dus het is altijd enorm zoeken naar iets dat écht goed zit. Bij mezelf ook trouwens, dus wij houden beiden niet (meer) zo van shoppen.
  Tessa onlangs geplaatst…Van achter het behang tot over je oren.My Profile

 8. Mijn vriend twijfelde laatst om iets te bestellen hier (ook omdat hij shoppen verschrikkelijk vindt), maar na het lezen van dit artikel is hij wel een stuk enthousiaster geworden. Toch maar een keertje uitproberen dus. Wel ontzettend fijn om te horen dat service in ieder geval goed is en dat jullie er heel erg blij en tevreden mee waren.
  Deisy onlangs geplaatst…Bloggen is || Hard werken met veel voldoeningMy Profile

 9. Wat een mooie outfits! Helemaal ook de stijl van mijn vriend. Hij houdt overigens ook niet van shoppen. Soms gaat hij mee maar dit is vaak meer omdat ik het gezellig vind en vaak lunchen we dan even ergens enzo.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – December 2015 #1My Profile

 10. Dit lijkt me perfect voor mannen die niet van shoppen houden. Mijn neef belde me laatst nog of ik niet voor hem wilde shoppen en heb hem outfittery aangeraden! Goed concept ??

 11. Anders maar staat hem super goed!! en ja dat heb ik weer een vreemde muis in huis want mijn hubby houd wel van shoppen ;’) hij winkelt ook altijd met de meiden hahaha en ik slenter er meestal achter aan hahahah
  rachel onlangs geplaatst…Foto logMy Profile

 12. mijn man houdt gelukkig wel van shoppen dus dat doen we regelmatig gezellig samen! maar ik vind dit ook wel een leuk concept!

 13. Wat een leuke review Kelly 🙂 er zijn meerdere van dit soort diensten te vinden de laatste tijd. Mijn vriend heeft een keer House of Einstein geprobeerd, was positief! Maar ben eigenlijk wel benieuwd naar de Outfittery nu ook.. Iemand die verschillen weet? Groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.