Mannen en shoppen : Ervaringen met Outfittery

outfittery

Ervaringen met Outfittery: He lieve dames, ik weet niet hoe dat met jullie mannen of vriendjes is, maar mijn man is niet heel erg dol op shoppen. Hij gaat wel met me mee soms hoor, maar het liefst snel de winkel weer uit. Kleding kopen voor zichzelf doet hij niet zo vaak, eens in de zoveel tijd en dan is het een soort moetje. Het is niet echt zijn hobby, maar hij wil er wel gewoon leuk en verzorgd bij lopen, ik vind het zelf ook leuk als hij er leuk bij loopt. Net als dat ik dat bij mijn eigen kleding ook belangrijk vind. Wij mochten iets ideaals testen, namelijk de stylist van Outfittery. Concept is simpel, na een soort online test of een telefonisch gesprek met een stylist wordt voor jouw man een hele box samengesteld met outfits afgestemd op zijn voorkeuren en maten. Yannick deed mee, wat wij van deze service vinden lees je vandaag. Inclusief outfits!

Het concept is vrij simpel. Yannick meldde zich online aan op Outfittery en vulde de test in. In deze stylingtest vragen ze allerlei keuzes aan te vinken van jouw voorkeur. Ben je van de jeans of juist een chino? Draag je graag blousen of liever sweatshirts, welke merken hebben je voorkeur, wat geef je gemiddeld uit aan bepaalde kledingstukken. Welke van deze 6 schoenen vind je het mooist, enzovoorts. Dan kan je er ook nog voor kiezen om telefonisch met de stylist het een en ander door te spreken. Yannick koos hier niet voor, hij vertrouwde er wel op dat er wat moois zou worden samengesteld. Bovendien kun je alles kosteloos terugsturen en ruilen. Vervolgens gaat de stylist de box samenstellen, dit is op basis van het door jouw opgegeven budget.

Dit is ‘m dan, de Outfittery box die speciaal voor Yannick door de stylist is samengesteld. Zelf ben ik dol op shoppen, voor Yannick was het een verademing dat dit voor hem gedaan was.

Complete outfits zaten in de box. Bestaande uit 2 broeken, 1 paar schoenen, 3 blousen, lederen riem, 2 pullovers, 2 t-shirts, een vest en een longsleeve. Ook een setje onderbroeken mocht niet ontbreken (top!). De box is gebaseerd op merken en kledingstukken die hij normaliter ook draagt en heeft aangevinkt via de stylingtest. In zijn box zaten items van Levi’s, Jack & Jones, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Timberland schoenen, Selected homme en Esprit.

<3

Alle items waren netjes verpakt in de doos. Deze zelfde doos kun je bij retourzendingen gebruiken om alles gratis terug te sturen. Zo kun je thuis rustig passen. De service is vrijblijvend, je kiest dus zelf wat je houdt en wat je niet wilt hebben. Je betaald dus enkel voor de items die je daadwerkelijk houdt en die prijs is nooit hoger dan wat je er in de winkel voor betaald. Outfittery koopt alles zorgvuldig en tegen goede prijzen in.

Ik ben al hartstikke verliefd op mijn man maar als ik hem dan zo zie staan, helemaal gestyled in het nieuw dan kriebelt alles net een beetje meer, herkenbaar voor andere dames?

Onder het outfit foto’s maken door, even gek doen met een selfie 😉
Meer informatie over Outfittery vind je op de website.
Eindconclusie: Yannick’s garderobe heeft een mooie vernieuwing gekregen, en dat in een mum van tijd. Voor hem een verademing dat dit geen hele shopmiddag hoefde te duren. Ook de service is heel netjes, de stylingtest bevatte de juiste vragen en je kunt ook altijd met de klantenservice bellen of contact op nemen online. Wij zijn er dus heel blij mee! Ik ben benieuwd wat jullie van dit concept vinden en of dit iets zou zijn voor jouw man of vriend. Heb jij ook een man die helemaal niet van shoppen houdt? Laat je reactie achter bij de comments.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

33 reacties

  • Milou
    6 december 2015

    Haha is wel iets heel anders dan we van Yannick gewend zijn. Staat ‘m goed hoor! Ik had er nog nooit van gehoord. Schattige foto die laatste!
    Mijn vriend vind het gelukkig wél heel erg leuk om te shoppen en vind het ook leuk om mijn input te horen. Toen wij nog niet zo lang een relatie hadden konden zijn team maten van de voetbal wel zien dat hij een relatie had zeiden ze. Hij zag er ineens zo anders uit, lol. :’) Maar als wij een middagje gaan shoppen houdt hij het langer vol dan ik haha!
    Milou onlangs geplaatst…It’s the most wonderful time of the yearMy Profile

  • Milou
    6 december 2015

    Mijn vriend vindt*, Milou. Ach, het is nog vroeg. :’)
    Milou onlangs geplaatst…It’s the most wonderful time of the yearMy Profile

  • Channa
    6 december 2015

    Wat leuk zeg! Zou hier ook ideaal zijn, manlief houdt absoluut niet van kleding shoppen.
    Channa onlangs geplaatst…Zindelijkheidstraining heeft het zin?My Profile

  • Simpel, met een snufje liefde
    6 december 2015

    Mijn man heeft ook een hekel aan shoppen, als hij mee gaat zet ik hem in een pashokje en kom met broeken en truien aangelopen die hij dan past. Wat een uitkomst is dit!
    Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Sinterklaas #pakjesavondMy Profile

  • Saskia
    6 december 2015

    Wat een geinig concept. Mijn man zal het niet zo aanspreken denk ik, die zoekt liever zelf online uit 🙂
    Saskia onlangs geplaatst…Ik ga een berg beklimmen!My Profile

  • Kim_xazoe
    6 december 2015

    Wat tof! Ik ga zeker de website bekijken, lijkt mij wel wat voor mijn vriend. Hij houdt ook niet echt van shoppen maar wel van mooie kleding, liefst komt het aanwaaien 😉
    Kim_xazoe onlangs geplaatst…Irritante vragen zoals: “Was het gepland?”My Profile

  • Lilian
    6 december 2015

    Mijn vriend vind shoppen niet heel erg. Het moet alleen geen uren duren. De kleding staat Yannick erg mooi allemaal, voor mannen die geen zin hebben om te shoppen is dit toch wel een uitkomst! Leukk.
    Lilian onlangs geplaatst…Dag uit het leven van een moeder die thuis isMy Profile

  • Charlotte
    6 december 2015

    Wat een super leuk concept! Mijn man houdt ook niet van shoppen maar hij vindt het ook niet nodig. Dit is dan wel ideaal!
    Charlotte onlangs geplaatst…Fotodagboek #21; spelen en pakjesavondMy Profile

  • Danielle@Mamaonderneemt
    6 december 2015

    Lijkt me erg handig voor iemand die niet van shoppen houdt of een keer iets anders wilt proberen. Mijn vriend vindt kleding heel belangrijk en houdt erg van shoppen. Hij heeft alleen te weinig tijd, omdat hij ondernemer is. Dus als hij een keer tijd heeft dan duikt hij gelijk de stad in en komt terug met tassen vol mooie kleding. Dit concept zou mijn vriend minder aanspreken, omdat hij graag zelf zijn kleding uitzoekt en alles wilt passen c.q. moet passen. Met die lange stelten van hem is het vaak moeilijk om broeken te vinden die lang genoeg zijn. Maar fijn voor jouw man dat hij weer leuke setjes kleding heeft, want ten slotte: kleding maakt de man!
    Danielle@Mamaonderneemt onlangs geplaatst…Sinterklaasavond: spanning, irritatie, teleurstelling, vreugde en sintmoeMy Profile

  • Kelly
    6 december 2015

    Het lijkt me handig voor vriendlief, aangezien hij alleen in t weekend echt tijd heeft. Maar denk dat het gezien zijn maten toch slimmer is om hem af en toe mee te nemen
    Kelly onlangs geplaatst…Tag Sunday| DecemberMy Profile

  • Femke
    6 december 2015

    Ik heb al eerder iets over dit concept gehoord en ik denk dat het voor veel mannen een uitkomst is. Ook voor vrouwen trouwens, want bij ons ben ik diegene die wat minder van shoppen houdt dan mijn vriend. Jaja, echt waar. Ik heb het gewoon heel snel gehad en moet echt in de stemming zijn om een hele dag te gaan shoppen haha! Ik winkel dan ook graag online.
    Femke onlangs geplaatst…What I did: vakantie, etentjes, verjaardag!My Profile

  • Martina
    6 december 2015

    Leuk om te zien! Zou ook wel wat voor mijn vriend zijn denk ik.
    Martina onlangs geplaatst…21 November 2015 – Outfit met laagjesMy Profile

  • Vanessa
    6 december 2015

    Leuk concept! Er zitten mooie items bij voor Yannick. Mijn vriend gaat ook niet graag shoppen. Hij koopt twee keer per jaar kleren en dan nog kan hij de winkels niet snel genoeg buiten zijn, haha!
    Vanessa onlangs geplaatst…Heb ik mijn doelen voor 2015 behaald?My Profile

  • Nesrin
    6 december 2015

    Ik vind de box alleen al gaaf. De outfit met blauwe trui vind ik heel mooi. Leuk idee, ik weet alleen niet of zo toch wel ‘think outside the box’ kleding idee iets voor mijn man is. Ik laat dit wel aan hem zien 😉
    Nesrin onlangs geplaatst…Kim Kardashian en haar zoontje (raad zijn naam)My Profile

  • Nicole @ Everyday-Life.nl
    6 december 2015

    Ik koop meestal de kleding voor mijn man. Ziet er goed uit!! Staat hem goed
    Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Help, mensen over de vloer! #visitestressMy Profile

  • Lifesabout
    6 december 2015

    Dat is een leuk concept! Ik laat het straks ook even aan Giorgio zien. Bij hem is kleding wel lastig omdat hij van die typische militairen-armen heeft 😉 en dus zijn mouwen vaak te smal. Maar ik vind het helemaal leuk!
    Lifesabout onlangs geplaatst…Broodje pittige beefburger met limoenmayonaiseMy Profile

  • Vivienne
    6 december 2015

    Ik kende wel The Cloakroom dat is een zelfde soort concept, maar deze nog niet. Vind het wel een sterk concept, denk dat veel mannen dit aanspreekt. Die van mij vindt het veel te leuk om zelf te shoppen, hij heeft er alleen geen tijd voor… Alleen als we op vakantie zijn of een weekendje weg naar een leuke stad gaan we samen lekker shoppen :-).
    Vivienne onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #29weeksMy Profile

  • Leonie
    6 december 2015

    Wat een leuk en uniek iets! Echt hele leuke kleding en het staat m super!
    Leonie onlangs geplaatst…Mamakookt: Pompoensoep!My Profile

  • Malou
    6 december 2015

    Leuk zeg, ik vind de outfits erg leuk 🙂
    Malou onlangs geplaatst…Win een Kidzroom rugzakMy Profile

  • Adinda
    6 december 2015

    Wat een leuk concept! Ik ging al helemaal enthousiast naar de website, maar ze het is helaas niet voor vrouwen. Ik heb een hekel aan shoppen dus dit zou een uitkomt zijn! En dat extra verliefde bij een nieuwe outfit herken ik wel ja haha.
    Adinda onlangs geplaatst…Leven, liefde en vredeMy Profile

  • Drie
    6 december 2015

    Mijn man houdt ook niet van shoppen dus meestal bestel ik iets voor hem. Ik vind dit concept wel erg leuk! Toch maar eens een kijkje nemen.
    Drie onlangs geplaatst…Populairste berichten tot nu toeMy Profile

  • karlien
    6 december 2015

    Wat een goed concept, dit is echt wat mannen nodig hebben 🙂
    karlien onlangs geplaatst…Review: biologische waterijsjesMy Profile

  • Tessa
    6 december 2015

    Klinkt goed! Mooie sets zijn er samengesteld. Paste alles ook goed? Dat is namelijk het grootste probleem bij mijn man, hij heeft geen gemiddelde maten, dus het is altijd enorm zoeken naar iets dat écht goed zit. Bij mezelf ook trouwens, dus wij houden beiden niet (meer) zo van shoppen.
    Tessa onlangs geplaatst…Van achter het behang tot over je oren.My Profile

  • Deisy
    6 december 2015

    Mijn vriend twijfelde laatst om iets te bestellen hier (ook omdat hij shoppen verschrikkelijk vindt), maar na het lezen van dit artikel is hij wel een stuk enthousiaster geworden. Toch maar een keertje uitproberen dus. Wel ontzettend fijn om te horen dat service in ieder geval goed is en dat jullie er heel erg blij en tevreden mee waren.
    Deisy onlangs geplaatst…Bloggen is || Hard werken met veel voldoeningMy Profile

  • femketje
    6 december 2015

    er zitten echt hele leuke items tussen 😀
    femketje onlangs geplaatst…NOTD – Fire Flakie.My Profile

  • Susanne
    6 december 2015

    Wat ideaal! Mijn man houd helemaal niet van shoppen en al helemaal niet van schoenen kopen! Ga het hem zeker aanraden!
    Susanne onlangs geplaatst…WeekoverzichtMy Profile

  • Dita
    6 december 2015

    Wat een mooie outfits! Helemaal ook de stijl van mijn vriend. Hij houdt overigens ook niet van shoppen. Soms gaat hij mee maar dit is vaak meer omdat ik het gezellig vind en vaak lunchen we dan even ergens enzo.
    Dita onlangs geplaatst…My Life – December 2015 #1My Profile

  • Remy
    6 december 2015

    Dit lijkt me perfect voor mannen die niet van shoppen houden. Mijn neef belde me laatst nog of ik niet voor hem wilde shoppen en heb hem outfittery aangeraden! Goed concept ??

  • rachel
    7 december 2015

    Anders maar staat hem super goed!! en ja dat heb ik weer een vreemde muis in huis want mijn hubby houd wel van shoppen ;’) hij winkelt ook altijd met de meiden hahaha en ik slenter er meestal achter aan hahahah
    rachel onlangs geplaatst…Foto logMy Profile

  • beautifulday4makeup
    7 december 2015

    Toen ik voor het eerst over dit concept hoorde, vond ik het onmiddellijk super!
    beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Setje Nail-Art toebehorenMy Profile

  • Bertine
    7 december 2015

    mijn man houdt gelukkig wel van shoppen dus dat doen we regelmatig gezellig samen! maar ik vind dit ook wel een leuk concept!

  • Michelle Bedeltjes
    11 december 2015

    Nou ze hebben ze goed uitgezocht hoor. Staat hem goed. Knappe man heb je trouwens. Voor mannen is het sowieso een uitkomst want bijna geen enkele man houdt van shoppen.

  • Tessa
    24 maart 2016

    Wat een leuke review Kelly 🙂 er zijn meerdere van dit soort diensten te vinden de laatste tijd. Mijn vriend heeft een keer House of Einstein geprobeerd, was positief! Maar ben eigenlijk wel benieuwd naar de Outfittery nu ook.. Iemand die verschillen weet? Groetjes

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.