kcphoEn dan ben je ineens getrouwd en gaat het leven ook gewoon weer verder. Wat gek genoeg ineens heel apart voelt. Ik heb maandenlang me bezig gehouden met het voorbereiden van onze grote dag. De laatste maanden stonden bijna dagelijks wel in het teken van de voorbereidingen. En die grote dag raast echt in een flits aan je voorbij. Ik stond om 06.00 op, knipte een paar keer in mijn vingers en werd de dag erna wakker met een berg vol mooie herinneringen. Het leven daarna oppakken voelt dan ineens heel gek. Gelukkig hadden we eerst nog een heerlijke honeymoon in een hotel. Hoe afgelopen week eruit zag laat ik je vandaag zien.

Voor de grote dag schransten we die avond nog wat Turkse pizza’s met kebab vlees en veel knoflook naar binnen, waarom ook niet?

Daarna bereidde ik mijn huid voor met dit heerlijke moddermasker van Clinique. Ain’t i pretteh? .

De jurk hing er klaar voor <3

Vrijdagochtend in alle vroegte <3

Morgen deel ik met jullie dé aftermovie van onze bruiloft <3

Ons bed was helemaal versierd door onze getuige, voor onze huwelijksnacht.

De dag erna stonden er ineens twee knappe mannen van Mona voor de deur met een heerlijke verrassing!

Daarna gingen we naar het prachtige Pullman hotel in Eindhoven, een heerlijk luxe hotel dat ik iedereen zou aanraden voor een luxe huwelijksnacht, we hebben echt genoten!

Heerlijkheid! Lana logeerde bij mijn ouders en wij hadden het rijk voor ons tweetjes.

Heerlijk uit eten bij een Ethiopisch restaurant, een van ons favoriete eten.

Samen borrelen in de hotelbar. De Cava smaakte goed!

Mij kun je wakker maken voor…. hotelontbijtjes! Mmm

Eenmaal thuis gekomen hing ik mijn bruidsboeket ritueel op z’n kop om het te laten drogen. Zo bestaat het bruidsboeket van mijn moeder nog steeds, al 35 jaar!

Weddingspam alert 😛

Zondagavond vertrok Yannick weer voor een midweek naar zijn werk, en zat ik weer alleen met Lana, we ontbeten samen en ik at uit dit geweldige kommetje van Mona. Deze schaaltjes zijn te koop op Mona.nl en de opbrengst daarvan gaat naar de LindaFoundation, goed doel dus.

In de avond kwam Thirza (beste vriendin en getuige) bij me langs om na te kletsen over de bruiloft (en bruidstaart  te eten), daar heb ik geen foto van. Daarna nog even Facetimen met mijn man ;).

Voor Lana kocht ik speciaal kinderbestek omdat ik het idee had dat ze hier aan toe was. Ze wilde namelijk steeds al met de lepel zelf eten enzo. Toch had ik me vergist (lees: Spaghetti in het gordijn, in haar haren, tegen de muur) :P.

Surprise! Yannick mocht dinsdagavond even naar huis komen van zijn werk, dat vierden we met overgebleven bruidstaart. (momenteel vier ik overigens iedere scheet met een stuk bruidstaart, we hebben zoveel over haha).

Samen series kijken, als je man wat meer weg is dan geniet je nog meer van dit soort momenten quality time, heerlijk!

Deze decoratie hadden we onder andere in het gemeentehuis staan bij de ceremonie en dient nu als decoratie op onze slaapkamer.

Dit was het topje van onze bruidstaart, het fondant hebben we laten drogen en is nu een kunstwerk voor in huis. Deze poppetjes bootsen ons na, we zijn hier zo blij mee!

We hebben zo ontzettend veel kaarten ontvangen, op de bruiloft maar ook daarna, echt hartverwarmend, dankjewel! Dit leuke potje met spekjes kregen we van een paar jongere volgers van ons, zo lief!

Hello! Binnenkort lezen jullie meer over de betekenis van deze bijzondere ketting.

Ontbijtje met Lana, ik hou van ontbijt (misschien wel mijn favoriete maaltijd van de dag?) en dit geroosterde brood met aardbei en banaan ging er bij mij en Lana goed in.

Van een bruid verander je zo weer in een normale wereldburger/ huisvrouw haha.

De middag stond in het teken van de administratie, de boekhouder kwam langs en we hebben een heleboel zaken doorgenomen. Als dit dan geregeld is voelt dat zo goed!

En daarna ging ik gek doen met hairextensions die binnengekomen waren om te testen, ik moet het mezelf even aanleren denk ik ;). (herinneren jullie mijn sleep-in rollers fail nog, alles is te leren toch haha.

Wat jullie allemaal nog te wachten staat? De aftermovie van de bruiloft (morgen), de video van onze openingsdans, de video’s van een wel hele bijzondere verrassing van Yannick (psst. zingen!), wat leuke dingetjes zoals de sieraden en trouwdecoratie, een artikel met weetjes die NIEMAND je vertelt voor je gaat trouwen etc. Maar naast weddingspam zullen er ook weer meer ‘normale’ artikelen online komen. Yannick is momenteel erg veel weg voor zijn werk dus ik sta er momenteel grotendeels alleen voor met het huishouden en Lana waardoor ik vooral dagelijks ‘maar’ één update zal delen. Bedankt voor jullie begrip.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze Kc Photodiary, laat ze achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

59 gedachten over “KC PHOTODIARY : Just married en het leven gaat weer verder”

 1. Ga maar lekker door hoor met die weddingspam! Prachtig allemaal. Hahaha, ik vier iedere scheet met een stukje bruidstaart… 🙂 Leuk dat Lana met bestek gaat eten. Dat zal wat worden! Over schoonmaken gesproken, dat ding wat jij hebt voor de vloer op die foto, van welk merk is dat? We zoeken een schoonmaakding voor ons laminaat, vandaar.
  Marion onlangs geplaatst…Blogspiratie TagMy Profile

 2. Leuk!! En laat die wedding posts maar komen hoor. Juist super leuk ik te lezen!

 3. Ga maar lekker door met di weddingspam, ik vind het bijna jammer dat jullie al getrouwd zijn, dan houd het straks op! 😉 wij gaan volgende week trouwen, dus ben erg benieuwd naar jullie feestje (en de dingen die niemand verteld, dan weet ik wat me te wachten staat 😉

 4. ik ben klaar voor alle weddingspam. Na alle voorbereidingen is het dan ineens voorbij en kan het nagenieten beginnen.

 5. En dan is het opeens voorbij… gek! En het gewone leven gaat weer door. Lijkt me toch een soort gat waar je in valt.

 6. Ik weet nog dat ik me na onze trouw verloren voelde. Ik vond het zo jammer dat onze dag zo snel voorbij gegaan was en ik viel echt in een ‘zwart gat’ omdat er niks meer te regelen viel. Mijn man heeft me toen vaak moeten troosten haha. 🙂 Na een tijdje ging dat gevoel gelukkig over en nu denk ik nog vaak terug aan onze mooie dag zo’n 3 jaren geleden!

 7. Gefeliciteerd met jullie trouwen! Hele mooie foto’s zag ik! Je jurk was ook supermooiii! Oohh het pulman hotel is zooo mooi en heerlijk genieten!
  Leuk zeg staan die extensions, zou ik ook eens willen proberen!

  Liefsss, Camilla
  Camilla | ForeverMama onlangs geplaatst…Waar shopt mama zelf?My Profile

 8. Een mooie trouwdag en daarna weer een normale week. Wat fijn dat je man dinsdagavond even lekker naar huis kwam. Dat is dan genieten. Ontbijt is hier juist een snelle hap…. ik neem me altijd voor goed te ontbijten samen met de kindjes. Maar vaak zitten zij samen aan tafel en ren ik als een gek door het huis omdat ik anders te laat ben.

 9. Oeh lekker dat je nog geniet van je bruidstaart. Daar heb ik nu ook zin in.

  Leuke diary en BAM toen was het weer back to normal. Geniet er nog lekker van en ik kijk uit naar de after movie!
  Nesrin onlangs geplaatst…TAG Sharing is caringMy Profile

 10. Het lijkt me echt wennen inderdaad dat de grote dag alweer voorbij is. Het is ook zoveel werk. Eigenlijk zou het tof zijn als het dan ook een paar dagen duurt of dat je standaard erna een week samen vrij bent 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Mijn favoriete natuurlijke cosmeticaMy Profile

 11. ik baal daar altijd zo van he hahah maanden lange voorbereidingen gehad en pats boem het is over !! maar je hebt wel wat moois om op terug te kijken 😀 en ja getrouwd zijn…. er veranderd niet veel alleen je naam hihi, 26 mei zijn roon en ik al weer 11 jaar getrouwd!!
  rachel onlangs geplaatst…Voetbal mamaMy Profile

 12. Ik heb het gisteren al gezegd maar wat vind ik jouw boeket prachtig zeg. Super tof om die te bewaren! De top van de bruidstaart vind ik ook geweldig!
  Ik heb trouwens nog nooit Ethiopisch gegeten, maar het ziet er heerlijk uit. Ik woon zelf in de buurt van Rotterdam, dus ik ga daar binnenkort eens goed zoeken.
  Britt * TevredenStudentenleven onlangs geplaatst…Tattoo Artist: Sasha UnisexMy Profile

 13. Wat grappig dat jullie Ethiopisch eten zo lekker vinden. Hoe dat zo?

  Ik heb er een paar maanden gewoond in verband met mijn stage, en at daar elke dag injerra.

  Ben benieuwd!

 14. Leuk weer om te lezen!
  Succes de komende weken alleen met Lana!
  En, het dekbed van Yannick komt me heeeeel erg bekend voor hahaha.

 15. Kelly Caresse

  Dat vloer ding is geweldig! *not sponsored haha* is van Leifheit, bij blokker, nu zo’n 18 euro en mijn beste vriend!

 16. Kelly Caresse

  We kennen het via familie en sinds we dit ontdekt hebben willen we er regelmatig eten, heerlijk om samen van een grote schaal met onze handen te eten en te smikkelen 😀 wat leuk dat je daar gewoond hebt!

 17. Heerlijke week in een trouwbubbel!

  Trouwens, kleine tip: rechtsboven in je welkom- en voorstelstukje lijkt het net of er staat dat je al 24 jaar getrouwd bent met Yannick. Als je een komma plaatst achter ’24 jaar’, is het opgelost 😉

 18. Heerlijk quality-time met je man gehad! En wat leuk dat je hem nu je man kunt noemen, hè? Lijkt me echt een heerlijk gevoel! En omdat dat zo leuk is, neem je nog maar een stuk bruidstaart, mag van mij 😉
  Kimberley onlangs geplaatst…Help, ik heb een copycatMy Profile

 19. oh wat leuk dat je zoveel met ons deelt over je huwelijk en tof dat er nog veel daarvan in de planning staat:) wat mooi dat je je trouwring en verlovingsring samen draagt, prachtig staat dat!

 20. Super leuk deze diary. Kan me inderdaad voorstellen dat het heel gek is om de overstap weer te maken van trouwende dame, naar schoonmakende dame haha. Wereld van verschil. Jammer dat Yannick alweer zo snel zoveel aan het werk moet. Maar volgens mij hebben jullie optimaal genoten van de dagen die jullie samen hadden! Ben heel erg benieuwd naar de komende artikelen, wil alles weten van jullie huwelijk! Ik wacht geduldig af..
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…8 redenen waarom ik een rommelkont benMy Profile

 21. Haha, ik moest echt lachen over dat stukje met de bruidstaart. Toffe mama ben je ook. Het lijkt me dat je in een enorm gat valt na zo’n trouwerij. Je bent maanden aan het organiseren geweest. Maare, de weddingspam kom maar op! Ik vind het echt super leuk om te lezen. Zodra de financiële situatie van mijn vriend en mij verandert willen wij ook voor trouwen en een kindje gaan. We zijn nog jong (22&23) en het zal nog wel even duren (we studeren nog), maar klaar zijn we er al wel voor!

 22. Ik vond het na de bruiloft ook ineens zo leeg. De dag zelf vliegt voorbij terwijl de voorbereidingen zo lang van te voren en beginnen. Ik miste het ook best de eerste paar weken.

 23. Superleuke taartdecoratie en decoratie in het gemeentehuis! Leuk dat je zoveel deelt van jullie huwelijk 🙂
  Die Turkse pizza’s, maar ook het Ethiopisch eten (nog nooit gegeten!) en het hotel ontbijt…..mmmm!!!!! Heb je de Turkse pizza’s helemaal zelf gemaakt of? Zo ja, een receptje zou leuk zijn 🙂
  Roxanne onlangs geplaatst…Picture my life #1: 21 mei 2015 Libelle ZomerweekMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.