Boodschappen shoplog – De Lidl editie budget

boodschappen shoplog still

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik mijn eerste boodschappen shoplog gedeeld heb met jullie. Hier kwamen echt super leuke reacties op en ik had eigenlijk niet verwacht dat deze zo massaal bekeken zou worden. Ik ben zelf altijd heel nieuwsgierig naar huishoudelijke artikelen, persoonlijke updates over dat soort dingen maar ook alles op het gebied van boodschappen doen vind ik erg interessant. Ik vond het daarom weer leuk om een boodschappen shoplog voor jullie op te nemen van onze weekboodschappen bij de Lidl. Voor 39 euro hebben we voor de hele week boodschappen gedaan wat ik erg knap vind. Natuurlijk hadden we al wel het een en ander in huis (de vriezer is altijd vol haha) maar toch konden we met deze boodschappen de hele week doen. Kijken jullie mee in mijn boodschappentas?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vonden jullie van mijn boodschappen shoplog? Ik vond dat ik de boodschappen heel netjes gedaan heb, het was mooi binnen een net budget met voldoende groente en fruit, vlees, en andere producten om de hele week van te eten. Ik nam deze shoplog een week geleden op en ik plan deze blogpost op vrijdag in en tussendoor hebben we geen boodschappen meer gedaan dus dat vind ik erg netjes van ons. Vaak merk ik dat die ‘even tussendoor’ boodschappen het meeste in kosten aantikken door de extraatjes en ‘aanbiedingen’ die je dan tussendoor even erbij in je mandje stopt. Ik doe het liefst mijn boodschappen bij de Lidl en tussendoor ook wel eens de Albert Heijn omdat ze bij Lidl niet altijd alles hebben. Waar doen jullie het liefst de boodschappen en hoe vaak per week? Klets erover mee in de comments want daar ben ik heel benieuwd naar.

Meer over ons basis boodschappenlijstje.
De eerste boodschappen shoplog

Een fijne zondag nog!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

35 reacties

 • Manon
  26 oktober 2014

  Leuk om te zien! Ik vind boodschappenshoplogs ook heel erg leuk HAHA, gek eigenlijk! Ik vergeet echt altijd om vlees uit de vriezer te halen en dan is het weer te laat hahaha, dus dan moet ik alsnog naar de supermarkt om vlees te halen.
  Manon onlangs geplaatst…FILMPJE: KindertraktatiesMy Profile

 • Dionne
  26 oktober 2014

  Leuk om te kijken! Ik zou echt wat beter moeten opletten tijdens het boodschappen halen!
  Dionne onlangs geplaatst…Reminder | WinactieweekMy Profile

 • Dita
  26 oktober 2014

  Zo leuk om te zien! Ik doe vaak 1x per week bij de Lidl boodschappen en vaak op woe nog voor wat kleine dingen langs de ah. Soms ook niet en eten we buiten de deur of bij familie/vrienden. Ik kan voor zo’n 40e per week prima genoeg halen. Al let ik er niet altijd even goed op en neem soms ook extra’s mee omdat het gewoon lekker is.
  Dita onlangs geplaatst…Persoonlijke update – Oktober 2014My Profile

 • Miranda
  26 oktober 2014

  Leuke video! Altijd leuk om tussen andermans boodschapjes te neuzen:)
  Miranda onlangs geplaatst…Halloween; pompoen decorerenMy Profile

 • Jessica
  26 oktober 2014

  Hahaaaaa wat leuk om te zien dit!! Ik ga zelf altijd naar de Aldi omdat die hier wat relaxter is dan de Lidl. Daarnaast kom ik gedurende de week wel een paar keer bij de AH omdat ik altijd vergeet vlees uit de vriezer te halen :).

  Die geschilde aardappelen ken ik helemaal niet! Ideaal, ik haat aardappels schillen en koop ook altijd de verkeerde soort. Goede tip, ga zeker kijken of ze die ook verkopen bij de Aldi!
  Jessica onlangs geplaatst…Fantastic Highs & Lows #9 de week JessicaMy Profile

 • Marion
  26 oktober 2014

  Gek is dat, hè, dat we het leuk vinden om te zien wat anderen kopen. Ik ben tegenwoordig ook helemaal gek op die roerbakgroenten. Ik dacht eerst altijd dat het duurder was, maar als ik het los koop ben ik vaak nog duurder uit. Ik ga tegenwoordig wel vaak verschillende winkels af voor de aanbiedingen. Beetje op de financiën letten en dan scheelt het toch. Heb ik ook meteen weer een lekker fietstochtje te pakken!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 13My Profile

 • Vanessa
  26 oktober 2014

  Leuk om te zien! Mijn vriend en ik doen 1 x per week boodschappen bij Lidl. Het brood is daar zo lekker! Ook de diepvries (wok)groenten vind ik heel lekker en handig!
  Vanessa onlangs geplaatst…4 x Dr. van der Hoog fun maskers | Big Fun Bubblegum, Crazy Cupcake, Glitter Glow & Little Mademoiselle MacaronMy Profile

 • Angelique
  26 oktober 2014

  Leuk o te zien, ik doe te vaak boodschappen maar dat is eigenlijk omdat ik alles lopend moet doen
  Angelique onlangs geplaatst…Ask me anything | De antwoordenMy Profile

 • Eilish
  26 oktober 2014

  Heel leuk! Helaas hebben mn vriend en ik het probleem, geen auto en de lidle redelijk ver. Met de fiets proberen we er wel eens wat boodschappen te doen, maar echt makkelijk is het niet! En de AH, ja, dat merken we wel, expensive!

 • Marieke
  26 oktober 2014

  Wat een leuke video, leuk om eens van andere de boodschappen te zien (:
  Marieke onlangs geplaatst…Travel inspirationMy Profile

 • Cindy
  26 oktober 2014

  Ik kan je filmpje niet zien, zal eerder aan mij liggen, want soms vertikt YouTube het om het te doen. Maar wat ik me afvroeg: Het vlees van Lidl, is dat goed te doen? Ik neem dat eigenlijk nooit mee, gek eigenlijk..
  Cindy onlangs geplaatst…W7 In The Night Eye Colour PaletteMy Profile

 • irene niec
  26 oktober 2014

  Ik ga ook graag naar Lidl en kom ook bij Aldi of Jumbo. Kijk graag in de reclameblaadjes als iets in de aanbieding is.

 • Diana
  26 oktober 2014

  Ik zou toch echt wat vaker naar de Lidl moeten gaan. Ik kijk graag reclamefolders door op zoek naar de beste aanbieding, maar toch ga ik standaard naar de Albert Heijn. Terwijl de lidl de beste is in groente & fruit. Goed om bewust te zijn van wat je uitgeeft en te zien hoe makkelijk en goedkoop het dus ook kan zijn!
  Diana onlangs geplaatst…Sharing some happy momentsMy Profile

 • Mar
  26 oktober 2014

  Leuk om te zien wat andere mensen uitgeven en kopen qua boodschappen.
  Ik geef wel meer uit maar dat komt omdat ik liever voor kwaliteit ga dan voor kwantiteit met eten. Geef liever meer uit voor een goed stuk vlees/kaas/brood dan dat ik veel eten heb wat niet de normale prijs van eten kan zijn. Koop daarom bij de slager/groenteboer en kaasboer en overige bij de ah en daar liggen de prijzen ook hoger. Maar alsnog met 2 personen 65 euro per week exclusief wijn(ongeveer 40p.m) En koffie (ongeveer 25p.m) dus valt ook mee.

 • Anneleen
  26 oktober 2014

  Leuk om te zien! Zo gek eigenlijk haha! Mijn vriend en ik doen ook geregeld boodschappen in de Lidl!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

 • Milou
  26 oktober 2014

  Wat leuk om te zien! Wij doen ook iedere week boodschappen bij de LIDL en dan komen we ook rond de 40 euro uit! Wat grappig om te zien, want wij hebben weer heel andere dingen die we wekelijks halen. 🙂 Ook gaan we altijd nog wel even naar de AH voor wat dingen dus wij komen met zo’n 50 euro rond. Ik vind het echt een sport om te doen! Haha.
  Milou onlangs geplaatst…ibis Rotterdam City Centre en MarkthalMy Profile

 • Milou
  26 oktober 2014

  Ik eet al mijn vlees van de Lidl. Het meeste hip, maar ook mager gehakt + biefstukken zijn erg goed!
  Milou onlangs geplaatst…ibis Rotterdam City Centre en MarkthalMy Profile

 • Milou
  26 oktober 2014

  Hahaha hip, of kip. :’)
  Milou onlangs geplaatst…ibis Rotterdam City Centre en MarkthalMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  26 oktober 2014

  Wauw, €39 is echt niet veel voor alles wat je hebt 🙂 ik zie dat je sommige dingen voorgesneden in zakjes koopt, zoals aardappelen en sommige groeten. Dat lijkt me heel makkelijk en tijdbesparend! Vind je dat die dan even vers of gezond zijn dan echte verse die je zelf nog moet snijden?
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Project Positief TagMy Profile

 • kellycaresse
  26 oktober 2014

  Ik vind ze net zo gezond en vers omdat ik merk dat als ik losse stukken groente koop die in zo’n pakket zitten (losse prei, paprika, kool, ui, courgette) en deze in de koelkast leg blijft het minder mooi dan wanneer ik zo’n vak koop, denk daarom dat het verser is en volgens mij net zo gezond

 • kellycaresse
  26 oktober 2014

  Wij gaan ook af en toe nog even naar de Ah voor extraatjes hoor of dingen die bij lidl niet te koop zijn. 🙂

 • kellycaresse
  26 oktober 2014

  Geweldige winkel he:D

 • kellycaresse
  26 oktober 2014

  Vervelend dat het filmpje het niet doet, via youtube is die ook te bekijken. Ja ik ben heel blij met het vlees van lidl! 🙂

 • A Mother is Born
  26 oktober 2014

  Leuk om te zien! Ik ga eens per maand ongeveer naar de Aldi (wij hebben geen Lidl, anders zou ik daarheen gaan) voor dingen als frisdrank, pasta/rijst, koek en dergelijke, en iedere week naar Albert Heijn. Ik doe op woensdag voor de hele week boodschappen (wij bedenken ook echt voor een week vooruit wat we willen eten haha) en op zaterdag haal ik nog wat verse dingen bij om de week te kunnen vullen. Ik zie inderdaad ook vaak dat de dingetjes die je even meepikt de kosten best omhoog drijven.
  A Mother is Born onlangs geplaatst…Follow my blog with BloglovinMy Profile

 • Vicky
  26 oktober 2014

  Het is de eerste keer dat ik 1 van je boodschappenfilmpjes bekijk en ik vind het wel leuk om te zien wat anderen zoal kopen. In de winkel kijk ik ook graag wat anderen in hun kar hebben 🙂
  Zelf zou ik veeeeel zuiniger moeten zijn. Ik ga meestal naar de duurste supermarkt gewoon omdat ze daar echt alles hebben en omdat die ook het dichtst bij is.
  Vicky onlangs geplaatst…Random pictures #1My Profile

 • Marjolijn
  27 oktober 2014

  Ooooh ik HOU van de Lidl. Sinds een paar weken zit er bij ons in de wijk een lidl en ik merk dat het echt scheelt in de kosten! Zo fijn. Leuk zo’n shoplog hoor, mag je best vaker doen hihi

 • Seline
  27 oktober 2014

  Ik doe ook altijd boodschappen bij de Lidl en ben ook voor zo een 40 euro per week klaar! vind het echt een hele fijne winkel!
  Seline onlangs geplaatst…Autumn TagMy Profile

 • Veronique
  27 oktober 2014

  Hoi Kelly!

  Heel leuk om zo’n soort filmpje te zien. Wij geven wekelijks ook zo’n 40 euro uit aan boodschappen (voor twee volwassenen). Ik doe m’n boodschappen meestal bij Colruyt (ik denk niet dat jullie dat ook in Nederland hebben)? Die garanderen eigenlijk altijd de laagste prijs. Staat een product bv. in promotie in een andere winkel, dan gaan zij nog onder die prijs gedurende de tijd dat het in promotie staat. 🙂

  Werk jij eigenlijk met een weekmenu of koop jij steeds ongeveer dezelfde dingen en zie je dan wel tijdens de week wat je ermee doet?
  Veronique onlangs geplaatst…Libelle Lekker! Foodbloggers-wedstrijd: dessertMy Profile

 • Eline
  27 oktober 2014

  Hee Kelly, ik kan soms ook je filmpjes niet bekijken ! Ik dacht ook dat het aan mij lag maar nu lees ik dat andere mensen het dus ook hebben. Op mn iphone kan ik hem dan wel lezen maar op de computer niet. Ik gebruik Chrome, weet niet of het daar aan ligt evt…. Op youtube doet hij het dan ook niet.

 • Melanie ~ Piccanti Foodblog
  27 oktober 2014

  Pfoe ik vind het altijd zo knap als mensen voor zo’n 40-50 euro per week rond komen.
  Dat lukt mij niet hoor! Ik praat dat dan altijd goed met dat koken mijn hobby is en dat je voor je hobby best wat extra geld mag uitgeven iedere maand hahaha.

  Ik zelf doe altijd boodschappen bij de Jumbo, Aldi en de Marokkaanse supermarkt/Islamitische slager. Vlees hoeft van mij niet halal te zijn, maar ik heb het idee dat het vlees van de Islamitische slager niet zo volgepompt zit met water, zoals het vlees uit de supermarkt, waardoor het veel smaakvoller is en vaak ook nog voordeliger.
  Melanie ~ Piccanti Foodblog onlangs geplaatst…(Griekse) Dürüm KipMy Profile

 • Miranda
  27 oktober 2014

  Jazeker verkopen ze geschilde aardappelen bij de Aldi.. Ik ben fan namelijk haha

 • Caroline
  28 oktober 2014

  Leuk om te zien. Wij gaan 1 keer per week naar Lidl voor boodschappen voor de hele week. Zalige winkel! Ben er heel tevreden van! Ongeveer 1 keer per maand gaan we naar een duurdere supermarkt met merkproducten. Hier in België is dat dan Carrefour ofzo. En daar koop ik de dingen die we niet in Lidl kunnen kopen. Bijv. pap en pampers voor mijn dochtertje.

 • Michelle
  28 oktober 2014

  Over de Lidl gesproken… laatst had je toch macarons van de Lidl? Ik ben er dus heen gegaan om te kijken, maar kon ze niet vinden! Help! Waar lagen ze toen? Ik wil ze! 😛
  Michelle onlangs geplaatst…Miesemuis probeert uit: gek fruitMy Profile

 • Roxanne
  29 oktober 2014

  ik koop ook de meeste boodschappen bij Lidl, en wat ze er niet hebben bij Jumbo. Ik ga ook 1x per week, tenzij iets op is of ik iets vergeten ben.
  De Griekse yoghurt van hun is echt heerlijk!
  Roxanne onlangs geplaatst…Opgeruimd staat netjes #6 juli, augustus, september (+vakantie) 2014My Profile

 • Sandra
  1 november 2014

  Leuk filmpje! Ik vind het heerlijk om boodschappen shoplogs te kijken, geeft meteen ook inspiratie voor het koken :)!
  Sandra onlangs geplaatst…Autumn loveMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.