Personal: De laatste keer – Tag

Op de leuke blog van Sanne vond ik de ‘De laatste keer’ tag en ik vond hem zo leuk dat ik deze graag wilde overnemen. De laatste keer dat ik huilde, gelachen heb met mascara op mijn kin, gelogen heb, aan een baby dacht en nog veel meer! Benieuwd naar mijn antwoorden? Klik dan op lees meer.

De laatste keer dat je…

Uitgebreid hebt gekookt..

Gisteren nog, mijn ouders kwamen thuis van een lange vakantie dus heb ik voor hen uitgebreid Hollands gekookt. Boerenkoolstamppot met worst en jus en voor Lana daarbij wat gebakken aardappeltjes. Of dit uitgebreid koken is? Ik vind van wel haha.

Dacht ik wil nog een baby..

Vanmorgen nog. 😛

Zo hard hebt gelachen dat je mascara op je kin hing..

Het vorige weekend in Brussel hebben we veel lol gehad met mijn ouders, we deden een spelletjesavond, ik weet niet eens meer waarom ik zo hard moest lachen maar het zal vast geweest zijn omdat er iemand vals speelde of omdat iemand een regel verkeerd interpreteerde, we hebben hard gelachen in ieder geval.

Huilde…

Ik huil al bij het programma van Robbert ten Brink ‘Love is in the air’ maar ik ben dan ook wel een echte emotrut af en toe haha. Echt huilen als in verdriet is al wel lang geleden (gelukkig).

Dit liedje maakt me altijd aan het huilen, zo mooi! #emotrutalert

Veel te veel geld hebt uitgegeven…

Ik ben op zich best netjes met geld, ik koop het liefst in de sale en soms zijn er wat uitspattingen op het gebied van kleding of dingen die ik niet heel hard nodig heb haha. Denk dat het betalen van de vakantie een flinke uitgave was en onze bruiloft, maar dat is logisch. Verder spaar en bespaar ik graag en ga ik af en toe los in de stad. Heel vrouwelijk 😉

Je kind je ontroerde…

Vanmorgen, mijn vader kwam Lana ophalen omdat ze daar een dagje zou gaan spelen, mijn vader zei ‘krijgt mama nog een kus’ en ze komt me een dikke zoen geven en vervolgens tuit ze haar lipjes ook voor opa, ze wilde hem ook een kus geven, nou dan ben ik ontroerd, dat vind ik zo lief!

Dronken was…

Dat is ook al weer een tijd geleden. Doordat ik diabetes heb, ben ik heel gevoelig voor alcohol. Geef me op een barbecue 3 wijntjes en ik word wel verdacht gezellig. De personeelsfeesten van mijn oude werkgever waren altijd wel feestjes waarbij de drank nogal vloeide dus ik denk dat mijn laatste dronken keer daar geweest is.

Heel hard hebt gezongen…

Ik zing veel voor Lana, in de douche of ik zing gewoon hard mee met de muziek op de radio in de auto of op tv. Ik kan niet zingen dus je kunt het eerder kraaien noemen haha.

Gesport hebt…

Oops, dit is 2 weken geleden, waarom? Ik heb momenteel geen oppas voor Lana, vorig weekend waren we een weekendje weg dus kon ik ook niet gaan sporten en zo is het alweer twee weken verder. Maar komende week pak ik het weer helemaal op want ik heb het zo gemist!

Hebt gelogen…

Hmm, ik lieg nooit *groot leugen*, dat is dus mijn laatste leugen ;).

Dit waren mijn antwoorden op ‘De laatste keer’ tag. Ik ben benieuwd wanneer jullie laatste keer was dat je teveel geld uitgaf, aan een baby dacht en dat je hebt gelogen! Let me know bij de comments. En als je deze tag ook wilt overnemen, voel je vrij 😉

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

34 gedachten over “Personal: De laatste keer – Tag”

 1. Deze tag ken ik niet. Hahaha, emotrutalert! Geweldig. Ik kan ook om de gekste dingen huilen hoor. No shame! Ik heb nooit een kinderwens gehad, dus denken aan nog een kindje gebeurt mij eigenlijk nooit. Morgen ga ik veel geld uitgaven. Ik heb een massage geboekt, al vind ik dat het geld méér dan waard! En liegen, nee, dat doe ik echt niet meer (en dat is geen leugen). X
  Marion onlangs geplaatst…Dysthyme stoornis rears its ugly headMy Profile

 2. Ik kende deze tag nog niet, leuke tag :-)! Haha ja lekker open en bloot gooien wanneer je voor het laatst hebt gelogen, goed weggewerkt ;-)!! Ik huil gelukkig niet zo vaak en als ik huil wel om flink verdriet, afgelopen jaar helaas al regelmatig i.v.m. overlijden oom en opa. Teveel geld uitgeven, oeff dat doe ik regelmatig..vorige week nog haha!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: Beauty vs. Brain tagMy Profile

 3. Wat een leuke tag, leuk om je zo beter te leren kennen! Ik heb een kleintje van 9 maanden en denk ook al weer aan baby’s, maar ze zijn ook zo cute 😛

 4. Ja die youtube video met dat liedje van Jim is zo mooi <3 echt ontroerend mooi vind ik, leuk om je antwoorden op deze tag te lezen

 5. Wat een leuke persoonlijke tag, ik hou van dit soort persoonlijke artikeltjes. Dat liedje van Jim Bakkum vind ik ook zo ontroerend mooi

 6. De laatste keer dat ik dronken was of loog… Waarschijnlijk gisteravond toen ik zei dat ik niet dronken was ;). Leuk dat je de tag weer nieuw leven in hebt geblazen!
  Jessica onlangs geplaatst…My holy grails..!My Profile

 7. Wat een leuke tag!
  Ik wil mij graag aansluiten bij de emotrutclub haha!
  Ik neem een voorbeeld aan jou en ga deze week ook weer een keer naar de sportschool want die heb ik al weer veel te lang geleden voor het laatst van binnen gezien!
  Rosanne onlangs geplaatst…Crazy food TAGMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.