Bob1

Fietsen is hip en sportief en heel erg fijn om samen met je kindje te doen. Waarom? Het is lekker sportief, je werkt aan je conditie, en vooral, je bent lekker buiten met je kindje. Zodra Lana de mogelijkheid had om op de fiets te kunnen, kocht ik een kinderzitje en gingen we ermee naar buiten. Als je jezelf gewend maakt om regelmatig lekker de fiets te pakken met je kindje, hoef je geen smoesjes voor de sportschool te zoeken, want je bent voldoende in beweging. Mama blij, kindje blij! Lana vind het geweldig, het liefst zingen we liedjes en doet ze lekker met me mee. We hebben inmiddels ook een nieuwe fase ontdekt op fietsgebied.
Dit artikel is gesponsord door Bobike

Bob3

We vonden het tijd voor de nieuwe fase namelijk : achterop de fiets! Voorop had ik al een Bobike kinderzitje dus voor mij was het vanzelfsprekend om dit voor achterop ook te doen. Het is een merk dat jarenlang bekend staat om zijn kwaliteit en veiligheid.

Ze zijn voor mensen met twee linkerhanden heel makkelijk te monteren, zijn erg veilig en ook makkelijk van fiets te verwisselen. We vinden het erg leuk om fietstochtjes met Lana te maken en we willen allebei de mogelijkheid hebben om haar op de fiets mee te nemen. Soms zijn we al een hele tijd onderweg en dan merk ik dat het wat zwaarder wordt, dan hebben we in een paar seconde het stoeltje overgezet op Yannick’s fiets.

Bob2Nu Lana wat groter is, vonden we het tijd voor een kinderzitje voor achterop, dit werd de Bobike One, een click en go kinderzitje wat hele zachte riempjes heeft waardoor het heel comfortabel zit voor het kindje. Ik vind een kindje achterop de fiets hebben net wat spannender, omdat je het kindje wat minder in de gaten kunt houden, dan is het een fijn idee dat je kindje stevig in het stoeltje zit.

Bob4

Op deze foto kun je zien hoe makkelijk Lana in het stoeltje zit en hoe stevig de riempjes haar vasthouden.

Bob5

Het kinderzitje is waterafstotend en heeft een veilig dubbelwandig zitje. Daarbij is de Bobike One in hippe kleuren verkrijgbaar, wij gingen voor de Sky Blue variant maar je kunt ook kiezen voor Urban Black of grey, Chocolate brown, strawberry red, snow white of crisp copper (hoe verzinnen ze het?).
Benieuwd hoe je zelf zo’n Bobike Kinderzitje in huis kunt halen?  Hier staan de verkoopadressen.

Op naar hele fijne fietstochten dus! Zijn jullie bekend met Bobike fietsstoeltjes? Fietsen jullie ook zo graag met je kindje? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

27 gedachten over “Helemaal hip op de fiets met je kindje, de nieuwe fase”

 1. Wat een leuke foto’s! Ook wij zijn al jaren trouw fan van Bobike stoeltjes, hebben ons nooit teleurgesteld, ook goede service

 2. Wij vinden het super om te fietsen. Op mijn fiets past dacht ik alleen een bobike. Helaas ligt dat een stuk boven ons budget dus zolang Luca voorop kan blijven we dat doen. Maar als ons 2e kindje er in kan zitten zullenwe wel moeten. We gaan maar hard sparen.
  Minke onlangs geplaatst…Quote on SundayMy Profile

 3. Stomme vraag misschien maar tot hoelang kan je met een kindje voorop fietsen eigenlijk? Ik zit erover te denken een fietszitje aan te schaffen voor als we in Nederland zijn, maar dan wel eentje waar ik zo lang mogelijk profijt van heb. Lana en mijn zoontje schelen 3 maanden dus als Lana al achterop zit kan ik hem misschien ook gelijk achterop doen?

 4. Hi Kelly, ik ben de newborn pampera testmama. Mijn emailaccount is ruim een week terug gehackt en daarom kan ik mijn email niet meer in. Wou het je even laten weten, voor het geval je me misschien gemaild hebt en je je afvraagt waarom ik niet meer antwoord. Ik mail je deze week even van af een ander emailadres de review!

 5. Ik heb nog zo’n zitje achterop maar voor de baby straks moet ik wel weer zo’n zitje voorop hebben. Leuk aan Bobike vind ik dat ze in allerlei kleurtjes beschikbaar zijn en dus helemaal bij je fiets passen
  Josan onlangs geplaatst…Oilily-meisjes gezochtMy Profile

 6. Ah leuk. Als ik dit zo zie baal ik zo ontzettend dat mijn fiets kort geleden gejat is. Met kinderzitje erop enzo 🙁 Het is zo heerlijk even de deur uit te gaan met je kleintje en frisse lucht te happen op de fiets. Mooi stoeltje. Hopelijk hebben jullie er veel plezier van.
  elise onlangs geplaatst…Kom maar hoor rokjesdag! (& win)My Profile

 7. Je eerste link doet het niet 🙂
  Ik vind fietsen ook erg leuk, wij zitten nog in de fase dat ze voorop zit en dat zal nog wel even duren hoor.
  Hebben het stoeltje net pas hihi!
  Nicole onlangs geplaatst…Persoonlijk: mijn angstMy Profile

 8. Het is zo leuk dat je Yannick ook zo erg betrekt bij je blog 🙂 Zulke zitjes zijn inderdaad fijn, ze zijn stevig en je kindje blijft goed zitten. Liefs.

 9. Niet voor mezelf, niet voor een collega, maar ik heb echt een goede reden om voor dit kinderstoeltje in aanmerking te komen. En wat een frisse kleurtjes zitten er tussen de kleurkeuzes. Rood is erg sprekend. Bovenstaande stappen heb ik gevolgd om deel te kunnen nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.