KC PLOG: Papa is thuis van een oefening

kcploggIk vond het weer eens leuk om een plog met jullie te delen, een fotoverslag van een dag uit ons leven. Deze is vorige week gemaakt, ik werkte namelijk een beetje vooruit in verband met de bruiloft. In deze plog heb ik het nog over mijn vriendJUH haha, terwijl het mijn man is nu deze plog online komt. Enfin, Yannick kwam deze dag thuis na een week weg geweest te zijn voor zijn werk, dus Lana en ik waren erg blij en genoten van deze dag. Kijken jullie mee naar de zonnige foto’s?

Goedemorgen, het is 07.00 en ik haal Lana uit haar bedje voor een heerlijke kroelsessie. Vooral in de ochtend als ze net wakker is, dan is ze echt een knuffelkont, heerlijk! Overdag is ze veel actiever en dan heb ik geluk als ze in is voor een knuffel ;).

7.30: Facetimen met Papa!

Om 8.00 gaan we uit bed.

Het eerst wat ik doe is ons bed opmaken. Het voorste kussentje heeft wat tekst en uitleg nodig. Zelf ben ik dol op leuke kussentjes, kleedjes, tierelantijntjes en accessoires in huis. Het liefst zou ik ons bed dagelijks in Amerikaanse stijl met kussens opmaken. Yannick heeft er helemaal niets mee, en dit zijn de enige kussentjes die ik ‘mocht’ kopen van hem. Het voorste kussentje vond Yannick wel stoer, tot hij thuis kwam en de tekst las. ‘Men to the left, because women are always right’. Hij voelde zich nogal belazerd, had hij eindelijk een kussentje toegestaan, stond er zo’n tekst op. Met een zwarte stift maakte hij er : ‘Women to the left, becauce women are always right’ van.

En ik loop deze week thuis mijn trouwschoenen in. Omdat deze plog pas na de bruiloft online komt, kan ik deze foto gewoon delen. Zijn ze niet geweldig? Ze hebben een hak van een paar cm.

Simpele outfit: Grijze jeans van Primark, # shirt van Josh-V.

Dan ga ik Lana opfrissen, verschonen en aankleden. Haar outfit was een grijze legging, Red-rag sandaaltjes en dit roze polkadot jurkje van Primark. Het belooft een warme dag te worden.

Mijn simpele make-upje!

Het is zo heerlijk weer dat ik gelijk de tuin gereed ging maken. Kussens op de loungeset, parasol open etc.

We ontbijten heerlijk buiten. Ik bakte gezonde bananenpannenkoeken en we eten daar aardbeien bij. Echt een feestje dit!

We hebben sinds kort een glijbaantje in de tuin (van de Action, echt een top ding!) en Lana gaat na het ontbijt gelijk spelen.

En zonder schoentjes kun je veel makkelijker glijden natuurlijk.

Om 10.00 komt Papa thuis, dat is natuurlijk helemaal feest. Lana rent gelijk om hem af, en ik ook natuurlijk ;).

We drinken buiten koffie.

En Lana speelt met haar nep-mobieltje in de ‘grote’ stoel.

En dan besluiten we heerlijk op pad te gaan, Lana met haar driewieler van Little tikes , die papa duwt.

en ik draag de tas en een zonnebril 😉

Even naar de Hema voor wat laatste accessoires voor de Photobooth voor de bruiloft.

Bij Bakker Bart halen we broodjes voor de lunch, Lana krijgt een krentenbolletje om van te snoepen.

En we lopen weer terug, mannen kunnen zo goed multitasken he 😉

Lunchtijd!

Daarna ging Lana naar bed en ik naar de sportschool voor een uurtje Bodypump. Deze Curaçao handdoek vind ik zo tof!

Daarna kwam Thirza langs want ik zou haar gaan spray-tannen voor de bruiloft. En onder haar voeten zie je het eindresultaat 😉 grapje. Zo zagen haar voeten eruit in onze douche haha. Gelukkig was de rest wel heel mooi en gelijkmatig bruin.

Ik gebruik de tanning set van Marc Inbane.

Toen Thirza weg was ben ik nog even wat werk gaan verzetten. Onder andere facturen schrijven en mijn administratie bijwerken.

Daarna koken, we aten pasta, mmm!

Na het eten kwam mijn nicht langs, om het een en ander door te spreken omdat zij de oppas is van Lana in de avond van de bruiloft.

Daarna was het bedtijd voor Lana en us-time voor mij en Yannick. Netflix ging aan en we wilden een nieuwe serie gaan ontdekken om samen te gaan volgen. Het werd ‘Modern family’ en we hebben er onwijs om gelachen, leuke serie is dat, dus het is een blijver 😉 Kennen jullie deze serie?

Deze champagnefles hadden we nog uit Frankrijk (waar de zus van Yannick woont) en we vonden dit wel een mooie avond om deze te gaan nuttigen samen. Heerlijk met wat chips erbij.

Slaap lekker!

Dit was de plog van deze dag. Hopelijk mogen er nog heel veel van dit soort fijne zonnige dagen uitkomen. Het leven is zoveel fijner als je veel naar buiten kunt. Zeker met zo’n kleine meid die heerlijk buiten speelt. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Ps. Ik denk dat ik morgen een uitgebreide outfit of de wedding day kan delen! Hangt even af of ik de foto’s dan heb ;).

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

38 gedachten over “KC PLOG: Papa is thuis van een oefening”

 1. Leuke plog! Ja!!! Meer zon!!! Vandaag helaas nog niet. Geduld is een erg schone zaak hier in ons kikkerlandje. Fijn dat Yannick dan weer thuiskomt na een week. Bijzonder moment. Oeoeoeh ik ben benieuwd morgen (of overmorgen…). Je zag er zo mooi uit!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #41My Profile

 2. Wat een heerlijke dag. Leuk voor Lana die glijbaan in de tuin:)
  Jaaaaaa modern family is mijn ‘bad-serie’ elke keer als ik in bad ga neem ik de iPad met Netflix mee en kijk ik 2 afleveringen:) haha!
  Miranda onlangs geplaatst…Raamfolie aanbrengen; DIYMy Profile

 3. Wat een leuke plog weer! Je trouwschoenen zijn echt heel leuk! Ben heel erg benieuwd naar de outfit post.

 4. hoe bevalt de marc inbane spray? Ik wil hem ook kopen maar ben benieuwd naar jouw ervaring . Xoxo

 5. Wat een gezelligheid.
  Knuffelen in de ochtend is heerlijk, dat zou ik de hele dag wel willen doen met mijn kindjes. Helaas is mijn zoon al 7 en die moet er niks (meer) van hebben…zo eentje die een kusje al afveegt aan zijn mouw..(mahaaaaaaaam bah!)
  Fiene is 2,5 en vind het nog steeds heerlijk. Elke ochtend kroelen we..net als jij en Lana.
  Je touwschoenen zijn super mooi. Je jurk ook..
  Ben benieuwd naar het verslag en de foto’s van jullie trouwdag. Kom maar op haha

 6. Ik heb alle afleveringen van modern family die er zijn gezien hihi. Vind het een heerlijjke serie!
  Mooie trouwschoenen ook, ik had geen echte trouwschoenen maar rode pumps!
  Nicole onlangs geplaatst…Gesprekken met SiriMy Profile

 7. Superleuk om te zien! Hahahaha dat kussentje! Wat grappig dat Yannick de tekst veranderde 😀 Zoiets zou m’n vriend ook doen haha! En ik houd ook van veel kussens in bed terwijl hij er ook geen fan van is, haha!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn YouTubekanaalMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.