Oproepje nieuwe rubriek: Wat doe jij van 9 tot 5?

watdoejijvan9tot5colla

 

Na een serie van 15 (!) aangrijpende verhalen op woensdag vond ik het tijd voor een nieuwe rubriek waarbij ik jullie vraag om ervaringen in te sturen. Een heel ander onderwerp, een hele nieuwe rubriek. Ik ben zelf heel nieuwsgierig hoe dit gaat uitpakken. De nieuwe rubriek heet: ‘Wat doe jij van 9 tot 5?’ waarin ik jullie ga vragen wat jullie zo al doen voor de kost of voor de bezigheid. Of je nu stewardess bent of huisvrouw, fulltime blogger of webshop eigenaar, fotograaf of verpleegkundige, het maakt niet uit. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Heb jij of ken jij iemand met een bijzonder beroep of bezigheid waar je je week mee vult? Heb je een webshop waar je in de avonduren nog aan werkt? Ben je bewust thuisblijfmoeder? Heb je een beroep wat nog zo onbekend is dat je er wat meer aandacht aan wilt geven? Dat kan allemaal in deze rubriek. Door mij een mailtje te sturen naar Kelly@kellycaresse.nl met als onderwerpregel: ‘Wat doe jij van 9 tot 5’ zal ik bekijken of ik je verhaal kan plaatsen. Je krijgt dan een vragenlijstje opgestuurd die ik dan gebruik voor het artikel. Je mag je verhaal ook anoniem vermelden als je dit liever doet. Ik wil ieder type beroep of bezigheid maar een keer op de site vermelden zodat het allemaal originele verhalen zijn.

Ik ben benieuwd wat jullie zo al doen! Zitten er nog lezers of lezeressen met spannende beroepen in mijn publiek? Wil je jouw beroep onder de aandacht brengen dan is dit je kans. Ik ben heel erg benieuwd naar de uitkomst van deze rubriek. Stiekem vind ik het gewoon heel interessant om in andermans leven te kijken! Kom maar op met die mailtjes zou ik zeggen.

Wat vinden jullie van deze nieuwe rubriek? Heb jij een spannend beroep of bezigheid die je onder de aandacht wil brengen?

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

38 gedachten over “Oproepje nieuwe rubriek: Wat doe jij van 9 tot 5?”

 1. Jammer dat de aangrijpende verhalen stoppen, die las ik erg graag. Ik werk fulltime en doe daarnaast nog een opleiding dansdocent in de avonduurtjes, waar ik later meer uren van zou willen maken (: niet spannend genoeg, wel erg leuk!
  Meike onlangs geplaatst…H&M espadrillesMy Profile

 2. Wat een super leuk idee zeg! Ik vind dat heel interessant om te lezen en ik denk ook dat het mensen kan helpen als zij nog niet zo goed weten welk beroep hen leuk lijkt 🙂
  Rosa onlangs geplaatst…Nagellak Stash opruimenMy Profile

 3. Wat een leuk idee! Ik ben wel benieuwd wat voor artikelen hieruit gaan komen, leuk! Ik ben zelf nog student (master), maar misschien ook wel leuk om iets over te vertellen? Ik zit nog even in dubio of ik je ga mailen…!
  Linda onlangs geplaatst…Psalm 84.My Profile

 4. Leuk zo’n nieuwe rubriek (: Ben wel benieuwd naar de verhalen! Ik doe zelf iedere dat wat anders tussen 9 en 5, omdat ik studeer en dus op nogal onregelmatige dagen en tijden lessen heb.
  Melissa onlangs geplaatst…FOTD: birthday lookMy Profile

 5. Van 9 tot 5 ben ik mama, maar ook van 5 tot 9. En dat 7 dagen in de week. De mooiste job die er is, wat zich terugbetaald in liefde!

 6. Ik geloof dat studentredacteur bij een universiteitsblad, communicatiemedewerker bij een advocatenkantoor, bakkershulpje bij een supermarkt en freelance schrijfster allemaal niet heel spannende beroepen zijn. Het enige ‘bijzondere’ zou zijn dat ik ze alle vier tegelijkertijd uitoefen momenteel, maar of dat genoeg is voor deze rubriek? Ben benieuwd naar de verhalen! 🙂
  Sylvia onlangs geplaatst…De Gelukkige Huisvrouw TagMy Profile

 7. Haha wat een leuke nieuwe rubriek! 🙂 Lijkt me erg leuk, maar iedereen heeft al een verhaal van mij kunnen lezen…Maar ben wel erg benieuwd naar de andere verhalen. Ik ben ook geïnteresseerd in het privéleven van anderen 🙂
  Stien onlangs geplaatst…Loavies: favorieten accessoiresMy Profile

 8. Leuk bedacht! Ik ben heel benieuwd. Lijkt mij leuk om te lezen. Ik denk zelf nog even niet aan werken (ben nog met verlof, dus is het overdag nog lekker relaxed en kan ik heerlijk van mijn dochtertje genieten), dus ik ga gewoon lekker meelezen. 😉
  Marije onlangs geplaatst…Help, mijn baby heeft het heet!My Profile

 9. Claire Corten

  Hee Kelly!

  Ik wil m’n dagelijks werkritme wel met jullie delen!

  X Claire

 10. Ik heb je gemaild! Ik ben ergotherapeut en 9 van de 10 weet niet wat dat inhoudt 🙂

 11. Leuk! Mijn beroep is niet zo interessant, wel leuk. Bijna had ik trouwens in jouw woonplaats gewerkt, want ik was daar uitgenodigd voor sollicitatieprocedure, maar toen had ik deze baan al. Maar ik ben wel benieuwd naar wat anderen doen. Natuurlijk, ik ben altijd nieuwsgierig naar andermans leven, gluren is leuk 😉
  Cindy onlangs geplaatst…Picture Time – juni #1My Profile

 12. Wat een leuk idee.

  Ik ben ‘gewoon’ thuisblijfmoeder. Deels omdat ik het altijd wel wilde, maar deels ook omdat ik een chronisch zieke zoon heb, waar ik veel mee onderweg ben naar therapeuten en ziekenhuizen. En dat doe ik toch liever zelf dan het door een ander te laten doen. Zoonlief is 6 weken geleden voor de tweede keer aan zijn rug geopereerd en nog veel thuis. Dus naast het huishouden en het bezoeken van therapeuten en ziekenhuizen, ben ik nu ook nog zijn juf, want hij krijgt huiswerk mee omdat hij anders achter raakt op school. O, ja. En als ik nog tijd over heb probeer ik aan mijn blog te werken. 😉

  Groetjes, Laura
  Laura onlangs geplaatst…Winactie!My Profile

 13. Hoi Kelly,
  het lijkt me leuk om hier wat voor te schrijven, maar ik ben nog maar 1r en zit op school.. wel werk ik in een supermarkt… maar ik denk niet dat het interrant genoeg is haha… 🙁
  xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.