Op de site van Jiami van Lifesplash ontdekte ik de ‘My life in 20 questions tag’ en die vond ik zo leuk dat ik besloot deze zelf ook te delen. Het komt erop neer dat ik middels 20 vragen meer vertel over mijzelf en mijn leven. Over mijn favoriete getal, droombaan, manier van reizen,verzamelwoede en meer. Benieuwd naar mijn antwoorden? Klik dan op lees meer.

1. Favoriete kleur?
Voor wie nog niet doorheeft wat mijn favoriete kleur is, dat is turquoise, eigenlijk een mix tussen aqua blauw en mintgroen. Dit is ook de kleur die je op mijn site veelvuldig voorbij ziet komen en ook de themakleur van onze bruiloft was.

2. Favoriet getal?

Ik heb geen favoriet getal, saai hé 😉

3. Droombaan?

Mijn droombaan is om binnen mijn eigen bedrijf te werken, de dingen te doen die ik leuk vind en daar anderen mee blij maken, ik kan daarom wel zeggen dat ik mijn droombaan heb momenteel, maar wie weet wil ik over 5 jaar dolgraag hulpverlener zijn.

4. Waar zie je jezelf wonen in je eentje?

Ik zie mezelf nergens in mijn eentje wonen, ik ben getrouwd dus ik hoop en verwacht nog voor altijd samen met Yannick te wonen, als dit ons ook gegund is qua gezondheid etc. Ik woon nu in een dorpje waar ik erg gelukkig ben en ik zie ons voorlopig ook niet verhuizen.

5. Favoriete manier om te reizen?

Ik vind het leuk om te fietsen, maar daar kom je niet heel ver mee. Daarom kies ik voor de auto die me veel vrijheid geeft en me op veel plekken laat komen. Op vakantie ga ik het liefst met het vliegtuig, maar ik vind het ook heerlijk om op autovakantie te gaan en ons eigen tempo te bepalen.

6. Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik vind het heel fijn om met Yannick dingen te ondernemen, of om er als gezin op uit te gaan. Ook geniet ik van een datenight met Yannick bij een leuk restaurant of in een leuke stad, of gewoon thuis op de bank. Ook spreek ik graag af met vriendinnen voor een avondje bios of thuis bijkletsen met thee of een drankje en wat lekkers erbij. Ik sport ook graag en dat is voor mij echt ultieme ontspanning.

7. Favoriete kledingwinkel?

Eigenlijk gewoon een combinatie van H&M, Zara, Primark, Vero Moda en Mango haha.

8. Van welke band of van wie zou je graag een concert willen bijwonen?

Van Michael Bublé heel erg graag, of bijvoorbeeld Marco Borsato, beiden zijn dit artiesten met muziek die veel emoties en gevoel bij me oproepen en daarom veel voor me betekenen.

9. Favoriete thee?

Ik drink het liefst groene thee of rooibos thee. En dan groene thee met een citroensmaak, of rooibos met gember, heerlijk! Ook ben ik dol op verse muntthee op z’n tijd.

10. Verzamel je iets?

Als je het mij vraagt dan antwoord ik dat ik niets verzamel, als ik deze vraag door Yannick laat beantwoorden dan verzamel ik kussentjes, woondecoratie, fleeceplaids, servies en tassen haha.

11. Ik kan niet slapen zonder…

Ik kan altijd slapen 🙂

12. Als je 1 miljoen, helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er mee doen?

Dan zou ik samen met Yannick een huis kopen zodat we ons hele leven geen huur/hypotheek meer hoeven te betalen, ik zou mijn oude autootje vervangen en verder zou ik het op de bank zetten en dan later zien waarvoor we het kunnen gebruiken. Ik zou het echt niet allemaal zelf gaan verbrassen.

13. Favoriete make-upmerk

Dat blijft dan toch MAC, daarmee heb ik nog nooit een miskoop gehad en dit zijn producten die mooi op de huid blenden, lang blijven zitten en waar ik ook lang plezier van heb. Ook ben ik dol op de make-up van Catrice, een goede budgetvariant op Mac.

14. Favoriete lekkernij?

Alles wat chocolade bevat en wat betreft hartig het liefst gewoon chips, mmm! Tenzij champagne en prosecco ook meetelt 😛

15. Favoriete seizoen?

De lente en de herfst, het is dan niet te warm en niet te koud en het ziet er buiten ook heel mooi uit.

16. Slaap je met de deur open of dicht?

Haha, grappige vraag, eigenlijk altijd met de deur open, zo kan ik Lana het beste horen wanneer ze me roept of wanneer er iets is.

17. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Omdat ik een plek op het internet zocht om mijn verhalen op te delen, met recepten, healthy lifestyle artikelen en elementen uit m’n leven. Ik wilde mijn creativiteit delen.

18. Heb je een abonnement op een tijdschrift?

Nope.

19. Wat deed je afgelopen nacht om 0.00?
Slapen 🙂


20. Favoriete parfum?
Momenteel is dat Clinique- All in white, een hele bloemige maar toch frisse geur die perfect is voor een bruiloft en voor daarna.

Dit waren mijn antwoorden op de ‘My life in 20 questions tag’. Mocht je ook een blog hebben dan kun je deze natuurlijk overnemen. Ik ben benieuwd naar jullie, verzamelen jullie iets? En slaap jij het liefst met de deur open of dicht (en waarom)? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

31 gedachten over “My life in 20 questions tag”

 1. Wat een leuke tag, misschien vul ik hem ook weleens in. Verder slaap ik ook met de deur open km dezelfde reden en als favoriete bezigheid doe ik ook graag leuke dingen met mijn gezin. Verder verzamelen wij niets, maar mijn zoontje wel (LEGO ;-))
  Mamablogger onlangs geplaatst…M’s outfits #20My Profile

 2. Ja, mooi je lievelingskleur! Kan ik me heel goed in vinden. En wat tof dat je graag een keer naar een concert van Michael Bublé zou willen. Ik heb een keer een concert van hem gezien op tv. Ik vind zijn muziek geweldig en hij is één van de artiesten die live nog beter is dan op cd.
  Marion onlangs geplaatst…Bladieblablog #30My Profile

 3. Leuke tag, hé. Ik heb hem ook al ingevuld op m’n blog. Ik slaap altijd met de deur dicht, maar ik heb dan ook geen kindje dat me nodig kan hebben. Sliep je vroeger (voor je Lana had) ook met de deur open of dicht? Misschien nog een leuk idee voor een artikel: kleine gewoonten die veranderd zijn sinds je Lana hebt? 🙂
  Veronique onlangs geplaatst…Instagram Instants april-mei 2015My Profile

 4. Kelly Caresse

  Wat een leuk idee Veronique! 🙂 Ik sliep toen volgens mij gewoon met deuren dicht haha

 5. Leuk om te lezen! Hier zijn de deuren dicht ‘s nachts. Eigenlijk is dat best een rare gewoonte hè? 😀 Verder ben ik al een paar keer naar Marco Borsato gaan kijken en zijn concerten zijn echt mooi. Ik ga de zaal niet uit zonder te snotteren haha!
  Vanessa onlangs geplaatst…E.L.F. Prism Eyeshadow SunsetMy Profile

 6. Deze heb ik ook eens ingevuld! Vind tags altijd heel leuk, dus blijf ze lekker posten dan kan ik ze af en toe van jou overnemen, haha.

  Ik snap trouwens precies wat je bedoelt met de omschrijving van je lievelingskleur. Ik heb precies hetzelfde, geen één woord beschrijft het eigenlijk goed. Al vind ik pistache soms ook wel erg mooi en vooral leuk klinken, maar dat is een stuk groener.
  Britt * TevredenStudentenleven onlangs geplaatst…Een Jaar High School in Amerika: Our HomeMy Profile

 7. Leuke tag! Ik zou zelf ook wel eens naar Michael Bublé of Marco Borsato willen (al heb ik die laatste al heel erg vaak gezien). Maar dan wel met mijn mama, want het zijn artiesten die wij beiden heel erg mooi vinden!
  Kimberly onlangs geplaatst…10 x in my virtual shopping bagMy Profile

 8. Mijn zoontje slaapt bij ons op de kamer, dus wij slapen met de deur dicht. Noem me fantasierijk, maar ik krijg dan altijd zo’n idee dat stiekem iemand de slaapkamer binnen komt haha 😛 Ik kan mezelf geen fan noemen van Beyonce (en ook niet van een andere muzikant(e)/groep), maar ik zou een optreden van haar willen mee maken. Volgens mij geeft zij écht een show weg.

 9. Wat leuk om te lezen, misschien neem ik hem wel over om samen met mij zus in te vullen. Over de deur is wel grappig, wij hebben hem altijd dicht alleen als het warmer word , zoals nu zetten we hem open. Lijkt er toch meer “trek” te zijn. Kwamen we vorig jaar pas achter dat dat scheelde, en we beide beter sliepen, slim!
  Mieke onlangs geplaatst…Bami / NasiMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.