magnum2

Gesponsord door Magnum.
Magnum heeft nieuwe smaken op de markt gebracht genaamd Pink en Black Espresso. Pink bevat een friszoete frambozen smaak en black is met een laagje pure chocolade en een vleugje Espresso, perfect voor coffeelovers zoals ik. Wij testten de nieuwe smaken uit! Heb jij ze al geproefd?

Deze limited edition van Magnum zijn zowel in het grote formaat te koop, maar ook in de mini variant. De pink smaak is heerlijk als je dol bent op ijs gecombineerd met een fruitsmaak (zoals bij Solero), de black espresso omvat pure chocolade maar heeft binnenin een heerlijk zachte espresso smaak die me ook wel aan mokka doet denken. Zeker door het romige vanilleijs krijg je een hele lekkere combinatie. Voor mij is de Black Espresso variant favoriet, maar ik ben dan gewoon erg dol op koffie.

Magnum3

Yannick en zijn broer kozen na wat dollen voor de roze variant als favoriet, zij vinden juist het fruitige heel erg lekker.

Magnum4

Magnum heeft om deze nieuwe smaken groots te introduceren een event georganiseerd en de afermovie daarvan kun je hieronder bekijken.

Hebben jullie de nieuwe smaken al geproefd? Welke is jouw favoriet of welke denk je dat je het lekkerst zal vinden? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

27 gedachten over “Getest: De nieuwe smaken van Magnum : Pink en Black”

 1. Ik vind zelf de roze het lekkerste, ik hou wel van zo’n fruit met ijs combinatie

 2. Ik heb ze al wel geproefd.
  Ik vind de pink het lekkerste. Vond de black een beetje tegen vallen.
  Vind wel dat je altijd weer leuke smaken bedenken!

 3. Ik heb ze nog niet geproefd maar ik denk dat ik de espresso het liefste ga eten, ik hou van pure chocolade en koffie. Het fruitige is niet echt mijn ding.
  Ellen onlangs geplaatst…Summer ImpressionsMy Profile

 4. Ik dacht dat die bruine dus gewoon chocolade was, maar niet dus. Nu ben er wel nieuwsgierig naar geworden, maar die pink editie klinkt ook wel heel lekker.
  Bettie onlangs geplaatst…Huilfilms top 5My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.