Mommy monday plog – Dag uit het leven van een mamablogger

mommymonday

In deze mommy monday heb ik weer eens een plog voor jullie! Een dag uit het leven van een jonge moeder, om jullie zo te laten zien hoe een gemiddelde dag eruit kan zien. In de ochtend werkte ik thuis, nam ik een youtube video op, schreef ik een artikel en daarna deed ik wat boodschappen voor een lekkere lunch. In de middag sprak ik af met lieve Betty die 32 weken zwanger is van een zoontje. Dat was ontzettend gezellig! Het was een super hete dag van 33 graden dus we zijn vooral binnen gebleven haha. Kijken jullie mee naar deze plog?

Als je mijn ‘get ready with me‘ video gezien hebt dan weet je dat mijn dag vroeg begint waarbij ik Lana uit bedje haal, borstvoeding geef en we daarna nog even ‘uitslapen’. Rond 08.00-08.30 stappen we uit bed en gaan we beneden samen ontbijten. Voor Lana haar vertrouwde havermout papje met banaan en ik naam Turkse yoghurt met een gesneden appeltje, kaneel, rozijnen en wat woudhoning. Heerlijk om de ochtend samen aan tafel te zitten om te ontbijten.

Ik kleed Lana soms pas na het ontbijt aan omdat ze nogal kan knoeien. Ik koos voor deze schattige jumpsuit van de Hema. Het rompertje liet ik achterwege in verband met de warmte. Ook deed ik een kersenclip in Lana’s haartjes.

Daarna ging ik me aankleden en opmaken voor de dag.

Lana slaapt niet zoveel meer overdag maar meestal in de ochtend wel. Ik film het liefst in de ochtend omdat ik dan het beste licht heb in ons huis en omdat Lana dan meestal slaapt. Ik had een groot pakket ontvangen van Comegetfashion dus ik nam hier een shoplog (inclusief outfit shots) van op.

Na het filmen kroop ik nog even achter de computer om een artikel te schrijven. Lana kon niet zo goed slapen dus even later haalde ik haar uit bed om met haar te spelen. Met het warme weer merk ik ook aan haar dat ze wat van slag is.

Daarna ging ik naar de Albert Heijn om wat lekkere spulletjes te komen om een lunch te verzorgen voor Betty. Mmm ik ben dol op lekkere smeerseltjes zoals humus, roomkaas, eiersalade op brood. Daarna reed ik met Lana in de auto door naar station ‘s-Hertogenbosch om daar Betty op te halen.

Thuis aangekomen met Betty, we gingen lekker lunchen. Lana at ook gezellig een boterhammetje mee.

Betty is een jaar geleden getrouwd dus ik vond het super leuk dat ze haar trouwalbum mee wilde nemen! We hebben heerlijk gekletst en gezwijmeld over trouwen en hoe mooi dat allemaal is. Ook heb ik veel gehad aan Betty’s tips. Wat is ze toch een prachtige bruid he!

Ondertussen werd Betty gebeld dus maakte ik deze selfie.

Toen was het tijd voor Lana’s fruithapje. Ik pureerde een appeltje en Betty heeft dit aan Lana gegeven. Ze vond het volgens mij super interessant om van Betty het hapje te krijgen, ze was zo enthousiast! Je ziet nu al dat Betty een lieve moeder zal zijn voor hun babyboy.

Daarna bracht ik Betty weer naar het station.

Toen ik weer thuiskwam was het tijd om te koken. Met dit warme weer heb ik bijna geen eetlust en ook weinig kook inspiratie. Ik koos daarom voor een koude pasta salade met witlof, ham, ijsbergsla en een uitje.

We aten er nog lekker wat brood bij en zo hebben we toch lekker gegeten.

Samen met Lana ‘uitbuiken’ op de bank. Het poezenknuffeltje kreeg Lana van Betty en ze is er helemaal gek mee, zo leuk om te zien!

Daarna speelden we gezellig samen nog even op het kleed. Deze blokkendoos vind Lana heel fascinerend en ze probeert steeds de blokjes erin te stoppen en weer eruit te halen. Ik kan er zo van genieten haar zo te zien spelen. Dat is denk ik moeder-eigen toch! hihi

Ook het poezenknuffeltje moest in het houten doosje haha zo schattig!

Na het spelen ging ik Lana voeden op bed en daarna speelden we nog eventjes op bed. Ze vind ‘verstoppertje en kiekeboe’ ontzettend leuk om te doen dus dit deden we onder de dekens

Daarna gingen we Lana in het badje doen en op bed leggen. Yannick ging sporten in zijn sportkamer op zolder (ik zou het eerder een sauna willen noemen met deze temperaturen) en ik nam mijn tijd in mijn werkkamer om wat werk te verrichten. Even mijn blog checken, mails beantwoorden en een artikel afmaken. Daar kom ik alleen aan toe wanneer Lana slaapt dus die tijd benut ik graag.

Daarna ging ik zelf lekker douchen, met dit weer zet ik de douche lekker koud om even goed af te koelen.

Daarna ploften mijn vriend en ik allebei op de bank. Lekker een bakje chips erbij en de televisie aan voor een hang avondje.

Rond 22.30 besloot ik naar bed te gaan maar ik kon helemaal niet goed slapen dus las ik nog een half uurtje in mijn boek ‘een weeffout in onze sterren’. Het verhaal begint steeds spannender en heftiger te worden.

Het was dus een hele gezellige dag! Onwijs leuk om te meeten en te kletsen met Betty. Natuurlijk vooral gekletst over trouwen, moeder zijn, zwanger zijn, bevallingen en meer. Ook heb ik best nog wat voor mijn blog kunnen doen en dat is altijd fijn dan heb ik het in het weekend wat rustiger. Hoe is jullie weekend geweest? Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

39 reacties

 • joyce
  21 juli 2014

  Leuk zo’n dagje spieken in je leven 🙂 en gezellig dat Betty bij je kwam! Lijkt mij een sjper leuke meid!

 • Geertje
  21 juli 2014

  Heerlijk is dat he, om te zien dat je kindje steeds meer zelf speelt en dingen ontdekt! Leuk dat je deze dag geplogt hebt! Ben trouwens wel benieuwd naar dat boek. Kom het steeds vaker tegen bij mensen…
  Geertje onlangs geplaatst…Een Kijkje In Mijn Leven #25My Profile

 • Kimberley
  21 juli 2014

  Volgens mij is Lana echt een schatje, hihi! <3
  Kimberley onlangs geplaatst…Video: Tips om je creativiteit te trainenMy Profile

 • Bianca
  21 juli 2014

  Leuk om te zien! Hopelijk heeft Lana het een beetje goed uitgehouden met de afgelopen warme dagen? xxx

 • Martina
  21 juli 2014

  Die trouwfoto van Betty ziet er mooi uit!
  Martina onlangs geplaatst…20 Juli 2014 – Rennen op blote voeten?!?My Profile

 • saskia
  21 juli 2014

  Leuk om weer een plog te zien! Zo schattig om te zien hoe Lana zelf lekker kan spelen, lief!
  saskia onlangs geplaatst…Blogverjaardag!My Profile

 • Manon
  21 juli 2014

  Leuk om te zien, ziet er uit als een leuk dagje 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Diary – sport #6My Profile

 • Jess
  21 juli 2014

  Leuk om even te gluren in je leven. Betty was idd een prachtige bruid zeg! Leuk dat jullie elkaar hebben ontmoet.
  Jess onlangs geplaatst…Shoplogje Asos met onder andere een te stoer Heisenberg shirt…My Profile

 • Koalabeautymama
  21 juli 2014

  Ziet er uit als een gezellige dag. Leuk dat Betty op visite kwam. Wat was het heet hè die dag? Ik vind het altijd inspirerend om te zien hoe gezond je eet. Moet ik eigenlijk ook meer doen haha
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Vlog 21: Mijn babyshower & Dagje weg met ons gezinMy Profile

 • Marion
  21 juli 2014

  Mooie foto van Betty en jou samen! Leuke plog weer!
  Marion onlangs geplaatst…Photochallenge 52 weeks: Week 29My Profile

 • Petra
  21 juli 2014

  Leuke plog. En wat gezellig een meet met Betty. Super hoe je via het bloggen nieuwe mensen ontdekt.
  Petra onlangs geplaatst…Winactie!My Profile

 • Linda
  21 juli 2014

  Gezellige dag gehad zo te zien:)!
  Linda onlangs geplaatst…Eetdagboek na maagverkleiningMy Profile

 • Saartje
  21 juli 2014

  Wat een leuke plog! Leuk om te zien dat je het gezellig had met Betty! Wat een mooie trouwfoto van haar! Koud douche met dit weer is zo lekker! Sta er nog net niet 2 keer per dag onder haha
  Saartje onlangs geplaatst…Mask Monday; Montagne Jeunesse Peel Off masker reisverpakking.My Profile

 • Eline
  21 juli 2014

  altijd leuk zulke logjes!

 • Miranda
  21 juli 2014

  Leuke foto’s, ziet er uit als een warme maar gezellige dag:)

  Ben wel jaloers nu, wij hebben een oude douche die niet meer van temperatuur kan veranderen. Die is altijd warm. Ik ben er aan gewend maar op dit soort dagen is dat echt balen…

  We zijn een nieuw badkamer aan het bouwen dus als die eindelijk af is kan ik ook koud douchen:)
  Miranda onlangs geplaatst…Fruit in de zomer; lekker en leuk!My Profile

 • Maris
  21 juli 2014

  Weeffout in onze sterren is zo’n mooi boek! Grappig en treurig tegelijk.
  Maris onlangs geplaatst…Vakantie spreukMy Profile

 • Dita
  21 juli 2014

  Leuke foto’s, en wat leuk is dat he, naar kindjes kijken die aan het spelen zijn! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Juli #2My Profile

 • mamawatdoejenou.nl
  21 juli 2014

  Die jumpsuit van de Hema – so cute! Die wil ik ook, maar dan voor mezelf 😉
  mamawatdoejenou.nl onlangs geplaatst…Herinnering: mama wil jouw jeugdfoto!My Profile

 • Oum Feerozah
  21 juli 2014

  Leuke dag, zo ziet mijn dag er met mijn dochertje er ook ongeveer uit. Heerlijk en relaxed en wat lijkt die betty mij een leuke dame!
  Oum Feerozah onlangs geplaatst…Verfrissend: Alcoholvrije Mojito met Crushed Ice.My Profile

 • Betty
  21 juli 2014

  Aaaw lieve Kel! Wat een leuke plog en wat tof dat ik daar in voorkom! Je bent een super bijzondere meid en ik ben heel blij dat ik je heb leren kennen! En natuurlijk Lana, want ik vind haar helemaal fantastisch!

  Ik vond het een geweldige middag en wat mij betreft doen we het snel weer! 🙂

  (Oh en wat een onwijs lieve reacties van alle bezoekers hier! <3)
  Betty onlangs geplaatst…Weekoverzicht 14 juli tot 21 juliMy Profile

 • Sanne Marlijn
  21 juli 2014

  Hele leuke foto’s en volgens mij heb jij een perfect ritme met je kleine meisje gevonden. Vroeg opstaan en dan nog heel even samen liggen, dat lijkt me zo fijn! ben benieuwd wat je van het boek van John Green vindt.
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…La VieSagistaMy Profile

 • Sara
  21 juli 2014

  Wat een superleuke plog! En wat is Betty mooi zwanger!

 • Vanessa
  21 juli 2014

  Leuke week heb je achter de rug. Zo lief dat Lana verstoppertje en Kiekeboe speelt, hihi!
  Vanessa onlangs geplaatst…Shoplog Action & KruidvatMy Profile

 • Mademoiselle Sophistique
  21 juli 2014

  oh die trouwfoto, betty straalt helemaal! prachtig 🙂 ja het was echt abnormaal warm de laatste dagen
  Mademoiselle Sophistique onlangs geplaatst…Foundation routineMy Profile

 • Monique
  21 juli 2014

  Wat een warme dag was dat he, sjonge! Het lijkt echt alsof jij veel meer gedaan krijgt in een dag dan ik, haha. Leuk die date met Betty, volgens mij is zij zo’n lieverd! Is dat boek trouwens een aanrader?
  Monique onlangs geplaatst…Summertime Tag!My Profile

 • Eilish
  21 juli 2014

  Wat een leuke foto’s weeer!
  Eilish onlangs geplaatst…Media ♥ What’s on my MP4My Profile

 • Sharon
  21 juli 2014

  Hoi Kelly,

  Ik zag toevallig deze oproep op de FB COmmunity van BodieBoost en dit leek me wel iets voor jou:

  Michelle van Rij‎The BodieBoost Community

  We zijn op zoek naar een eetdagboek van een jonge moeder en een eetdagboek van een werkend persoon. Val jij in één van deze categorieën en wil jij graag een week een eetdagboek bijhouden voor de blog? Stuur dan een e-mail naar michelle@bodieboost.nl met als onderwerp Eetdagboek Jonge Moeder of Eetdagboek Werkend.
  XX
  Michelle


  Leuk om weer een kijkje te hebben gekregen in je leven als moeder 🙂

  Liefs, Sharon

 • Nicole
  21 juli 2014

  Wat een leuke blog en tof dat je betty ontmoet hebt..
  Nicole onlangs geplaatst…Favorieten: zomer activiteitenMy Profile

 • kellycaresse
  21 juli 2014

  Ja we doen binnen alle luiken dicht zodat het binnen donkerder en lekker koel blijft. Ook heb ik op haar kamertje de ventilator gezet en ik voed haar extra vaak zodat ze voldoende vocht binnen krijgt. Dankjewel, wat leuk dat je het vraagt!

 • Mandy
  21 juli 2014

  Hoi Kelly, ik heb sinds kort je blog ontdekt (via je huwelijksaanzoek in de blog van Mascha) en ik was meteen geïnteresseerd. Wat een leuke artikelen en filmpjes maak je!
  Sinds ik je volg komt echt weer die oerwens bij me naar boven om mama te worden. Dat was ook het enige dat ik als kind noemde als iemand me vroeg wat ik later wilde worden.
  Erg leuk om te zien dat je bewust jong moeder bent geworden. Gelukkig zijn er dus nog mensen die zich niks van de meningen uit de omgeving geven omtrent jong trouwen en moeder worden. Ik ben zelf 22 en mijn vriend 25 en we willen (mocht alles zo gaan zoals we dat willen) over een jaar of 4 aan kindjes beginnen. Je doet het super en ga alsjeblieft zo door, dan droom ik ondertussen nog even verder over mijn eigen gezinnetje in de toekomst.

  Liefs Mandy

 • kellycaresse
  21 juli 2014

  Hoi Mandy,

  Wauw allereerst, wat een groot compliment! Dankjewel. Ik zit hier blozend en vooral met een grote glimlach je comment te lezen. Dit soort comments maken het bloggen 10x leuker!
  Leuk dat je mijn blog ontdekt heb. Mooi hoe je mijn visie over jong moeder worden ziet en formuleert. Ik heb inderdaad een stap gezet die anderen niet zomaar durven zetten op grond van de idealen die men over het algemeen nastreeft op het gebied van carriere en woon en leef situatie. Ik wil je heel veel geluk wensen in de toekomst samen met je vriend. Follow your dreams, dan doe je wat jou gelukkig maakt!
  Heel veel liefs
  Kelly <3

 • Tamara
  21 juli 2014

  Wat een heerlijke leuke dag!
  Tamara onlangs geplaatst…Wat groeit ze hard!My Profile

 • Nicole - Lipstickzone
  21 juli 2014

  Aaah super leuk om te zien weer 🙂
  Nicole – Lipstickzone onlangs geplaatst…Lipgloss Stash! (Essence, Catrice, Maybelline etc)My Profile

 • Ida
  21 juli 2014

  Altijd leuk om mee te kijken met een mede-mama 🙂 ziet er heel gezellig uit!
  Ida onlangs geplaatst…Mijn week op Instagram #1My Profile

 • Susanne
  21 juli 2014

  Leuk hoor! Wat ik vooral leuk vind is dat we goed zien dat Lana nu wat ouder begint te worden! Zo leuk! Je hebt straks met alle plogs en vlos en diary’s een heel levensjaar van Lana in detail vastgelegd 😉

 • Manon
  21 juli 2014

  Ah superleuk om te zien! Betty lijkt me ook zo’n gezellige meid 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Hotspots ArnhemMy Profile

 • Kirsten
  22 juli 2014

  Altijd leuk om te zien, zo’n plog!
  Begrijpelijk dat je met die kleine meid in huis enkel tijd hebt om te bloggen als je prinsesje aan het slapen is… Je ziet duidelijk dat je geniet van het moeder-zijn!
  Kirsten onlangs geplaatst…15 Dingen Die Niemand Aan Je Vraagt TagMy Profile

 • Eva
  23 juli 2014

  Lieve betty wat ben je mooi zwanger. Waar is die super mooie jurk van??

 • Anneleen
  25 juli 2014

  Gezellige plog! Lana is altijd zo mooi en vrolijk gekleed!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.